Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bogen írta:asszem van rájátszásos MVP cím is...és télleg felé néz nagyon
Go Detroit on Ice and Air
de most komolyan az milyen már ,hogy tavaly semmit sem mutattak idén meg lett hirtelen 3 All-Star játékosuk (jó pírsz ott volt csak nem játszott) és nyernekAtesz írta:Még azért bízok a Pistonsban, mert a BOS nem szimpi...
[auto_cenzúra] lehet..![]()
HAJRÁ SZELTIX!
Ez így van egyet max még a következőt és utána vége Pinguins-nakbogen írta:Slither írta: A RED WING pedig szárnyalegyet adtunk tiszteletből Lemieux-nak a többit behúzzuk kiméletlenül
hát ezen ment el a mets+meg a büntetőkön...nagyon nba szint alatt teljesítettek ebben a két mutatóban a detroitiak (náluk Billupsé a legtöbb lepattanó 5db, nevetséges egy irányítónak kell szedegetni?)Slither írta: Még egy érdekesség: még Rondo is több lepattanótszedett, mint a Pistons bármelyik tagja.
Ezzel szóról szóra egyetértek!Varga Tamás írta:Múltkor olvastam, vagy hallottam egy statisztikát. Amikor Phil Jackson a rájátszásban megnyerte az adott ellenféllel szemben az első meccset, mindig az ő csapata nyerte a párharcot.
Ennyit Török Peti magabiztosságáról. Az első meccsen mondta, hogy a SAS nyeri mindkét hazai mérkőzését.
És ne feledje el senki. A Lakers gyengébb palánk alatti játékkal nyeri a meccseket zsinórban. Nem semmi. Nem véletlenül Phil Jackson a világ valaha élt legnagyobb edzője. Popovich is jó, de Phil szaktudása, zsenialitása mellett elmarad.
Lamar Odom rájátszásbeli teljesítménye előtt pedig le a kalappal. Nagyon kellemesen csalódtam benne. Eddig is voltak jó meccsei, a meccseken belül jó periódusai, de ennyire kiegynlítetten nem játszott. Méltó társa Kobenak.
És még valami. A SAS az első meccsen baltázta el a párharcot. Azt a meccset le kellett volna pihennie. A +20-ról való vereség felért egy mélyütéssel, amiből nem sikerült felocsúdniuk. Az nem egy szimpla LAL-győzelem volt, hanem a háború döntő ütközete. A Lakers-nek elapadhatatlan önbizalmat, a SAS-nak kiheverhetetlen gyomrost jelentett. Meg azt is meg lehetne kérdezni Ginóbilitől, Tony Parkertől, hogy hajlandónak mutatkoznak-e tudásukhoz mérhető játékot nyújtani. Amit Manutól láthattunk a LAL meccseken, az tragédia, az valami egetrengetően hulladék. Kész csőd a LAL-párharcban.
GO LAL!