Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már 3-1-re vezetünkVarga Tamás írta:SA Spurs - LA Lakers 91-93!
Pontszerző: Bryant 28, Odom 16, Radmanovics 11, Gasol 10, Walton 9.
2-1 a Lakers-nek!
Nagyszerű volt fiúk, most otthon, és jaj neked Kelet!
A kiegészítő emberek nagyon megrázták magukat? Walton, Radmanovics, Turiaf, Sasha Vujacic.
Odom meg mintha egy másik bolygóról érkezett volna a rájátszásba.
GO LAL!![]()
![]()
A 3. hazai meccs lesz a kulcsa a nagydöntőbe jutásnak. Ha azt hozzuk, ott vagyunk a nagydöntőben.ozsimiki írta:Úgy érzem,h egy idegenbeli siker kelleni fog a nagydöntőhöz a Lakersnek! Bár eddig minden hazai meccsünket hoztuk,de Spurs nagyon odafogja tenni magát LosAngelesben...
GO LAKERS!!!
Slither írta:A várakozásoknak megfelelően a Detroit megnyerte a 2. hahai mérkőzésüket. Bostonból senki sem ért el 20 pontot, és elég rosszul dobáltak. Pistonsnál a nagyemberek jól nyomták.
Hát normális?Ordog írta:
1 a lényeg, hogy egy LA - Boston döntő hatalmas lenne. Az indokom elég egyszerű, szép színes mezeik vannak:DD
Mért én talán lebecsültem? Jó, hogy nekik szurkolok, mert Bulls az nincs idén...Ordog írta:Ennyi...Atesz írta:Itt a válasz Ördög. Már nyertek!Hála a jó istennek!
![]()
Na mégeccer, ki becsülte le ezt a Bostont?? khm...
Bocsi. Azt hittem egyértelmű.Ordog írta:
Sok antijégkorongos fúúúúúúj
Ennyi...Atesz írta:Itt a válasz Ördög. Már nyertek!Hála a jó istennek!
![]()
Szandi írta:Fúhát az elején nem gondoltam volna, hogy ez lesz ebből a meccsből. Tiszta langyos volt nekem az első harmad (lehet, h csak össze volt ragadva a szemem), és azért némiképp váratlan lett a végén ez a 4-0.
Örülökörülökörülök, bár ha 7 meccs lesz akkor a suliban mindenből rontok majd egy jegyet.