Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ő Todd Bertuzzi...egyébként nagyon jó játékos volt (asszem kanadai válogatott)..ha jól emléxem akkor akit összekalapált annak több nyakcsigolyája eltört és azóta nem is játszott, nem is fog talán már soha... valami 15 millióval perli Bertuzzit kártérítés képp, akit közmunkára és felfüggesztett börtönre ítéltek és hajlandó fizetni 350ezer USDt a palinak, most ezen megy a matek, vagy nemtom...szomorú históriasocio66 írta:http://www.youtube.com/watch?v=QN5OnhqIIzg
halljátok ebbe a videóban van egy hokis rész,mikor az egyik csávó leüti az ellenfelet... 3:04 nél,Bertuzzi a neve a tettesnek..![]()
![]()
mi lett vele,nem tudjátok?????
Most olvasom, hogy Varejao volt a Barca játékosa isLesy írta:A Cavs játékosa Varejao milyen származású? Brazil? A kommentátorok szinte sírva fakadtak, mikor hozzá került a labda.
kovinho írta:Jó kis hajtós meccs volt, az 5 pontot végig tartotta a Celtics, ezért megérdemelték. Pierce és James zseniálisak voltak, viszont a többiek nagyon gyengék voltak. Ray Allen nagyon gyenge, Garnett sem volt az igazi, Rondoék sem villogtak. Cavsnél ez már szokás, hogy LBJ mellé sosem nőnek fel a többiek.
Ez a 7 meccs igen fárasztó lehet a Bostonnak, s ez majd kijöhet a Pistons elleni meccsen. Mindenesetre azért látszódik, hogy ez nem az a Boston, aki az alapszakaszban végigoktatta a mezőnyt. Hiába, a playoff más...
fuhh de ez a hülye vbdöntő igen kommoly meccs volt...Slither írta:Hülye hoki vb-s meccsen 4-4es döntetlen miatt hosszabbítás van, és emiatt nem adják a Boston - Cleveland meccset. Marad a net.
Lesy írta:A Cavs játékosa Varejao milyen származású? Brazil? A kommentátorok szinte sírva fakadtak, mikor hozzá került a labda.
Sztem nem a játékrendszerrel van a gond. Szimplán foprmán kívül van. Azért az alapszakaszban elég jól ment neki, és kötve hiszem, hogy annyira más játékot játszanának a playoffban...Ez a jelenlegi játékrendszer nem fekszik neki, de akkor is többet kéne mutatni ennél.
Csúsztatva az első 3 negyed.A 4. már élő volt.Jó ez a Celtics, csak Rondo nem volt még képes felnőni a csapathoz és a nyomáshoz.Nem csodálkoznék, ha már a Detroit kiverné őket.Slither írta:Az elejétől kezdve élőben ment?
Celtics - Cavs: 97 - 92![]()
Jó brusztolós meccs volt James-Pierce különpráharccal. Remélem nem lesznek túl fáradtak.
Slither írta:Az elejétől kezdve élőben ment?
Celtics - Cavs: 97 - 92![]()
Jó brusztolós meccs volt James-Pierce különpráharccal. Remélem nem lesznek túl fáradtak.
AdtákSlither írta:Hülye hoki vb-s meccsen 4-4es döntetlen miatt hosszabbítás van, és emiatt nem adják a Boston - Cleveland meccset. Marad a net.
KösziGame90 írta:Ha jól tudom (?), akkor kedd, 2:30.ozsimiki írta:Slither,és még mások,akik neten nézni fogják a NOH-SAS meccset,mikor kezdődik magyar idő szerint? És hol találok hozzá streamet...? Előre is köszi!
Sopcasten sztem adják. De lehet, hogy Slither tud jobbat is.
Boston - Cleveland pedig vasárnap, 21:30, Sport1 élőben adja!
Lakersnek grat. Boston meg a SAS kieshetne![]()
Hétfő 8:30 ET, vagyis kedd hajnal 2:30-kor kezdődik magyar idő szerint. Streamet rojadirecta-n, myp2p-n vagy google-ban fogsz találni (majd hétfő este). Én nem fogom megnézni.ozsimiki írta:Slither,és még mások,akik neten nézni fogják a NOH-SAS meccset,mikor kezdődik magyar idő szerint? És hol találok hozzá streamet...? Előre is köszi!
Ha jól tudom (?), akkor kedd, 2:30.ozsimiki írta:Slither,és még mások,akik neten nézni fogják a NOH-SAS meccset,mikor kezdődik magyar idő szerint? És hol találok hozzá streamet...? Előre is köszi!