Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Látom ezt a kérdést már az nba1-en is feltettedMost már csak arra leszek kiváncsi, hogy így hogy a rákba lesz pénzük majd Bynum hosszabbításáráa...
Helyi idő szerint péntek délután bejelentették a szezon első blockbuster cseréjét: Pau Gasol a Los Angeles Lakers-ben folytatja pályafutását, a cserében Kwame Brown, Javaris Crittenton és két első körös draft cetli megy Memphis-be. Egy másik ügylet során pedig Stromile Swiftet New Jersey-be cserélte a Grizzlies Jason Collins-ért, miután Swift és Iavaroni edző között végleg elmérgesült a viszony.
A Grizzlies másfél év huzavona után cserélte el végre spanyol sztárját, ám a Lakers-t eddig nem számították a lehetséges cserepartnerek közé, így meglepetésként hatott a hír. Ezzel a Memphis egyértelműen az újjáépítést folytatja tovább, Brown lejáró szerződése miatt pénzügyileg kedvező helyzetben várhatja a holtszezont a gárda.
Basszameg... Roy mit a vérfarkast keres az ALL-STAR TEAMBEN??????????? Látom odaát is telis tele vannak idiótákkal. B-DIddy és Roy, Roy és B-Diddy. Azt hiszem ez nem lehetne kérdés, hogy Davis, erre mégis Roy... szégyenSlither írta: All-Stars cseréket is kihirdették.
Számomra a legnagyobb meglepetés (és egyben csalódás is), hogy Baron D. nem került be a kerettbe. Az egyik leglátványosabban játszó kisember, sokkal szívesebben néztem volna Roy helyett.
Ez tényleg érdekesSlither írta: Számomra a legnagyobb meglepetés (és egyben csalódás is), hogy Baron D. nem került be a kerettbe. Az egyik leglátványosabban játszó kisember, sokkal szívesebben néztem volna Roy helyett.
én Dallas Cowboys drukker vagyok, de ha már választani kell a Patriots és a Giants között, maradjon a New York!messi1918 írta:Szerintetek, mi lesz a Super Bowl-on?
Én remélem, a New York nyer, bár valószínű nem!
Jó lenne, 60 yardos TD passzokat látni, elsősorban Elitól() De Brady jobb irányító.Én a Giantsnek szurkolok, de szerintem a New England nyer!!
NEktek, mi a véleményetek???