Hazai és nemzetközi kézilabda

Minden ami nem foci, de sport
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.06. 15:30:50

Én meg nem egészen egy órája jöttem a Vác-Loki meccsről. :wink: Mivel Vácon lakok, örülök az eredménynek, hiszen csúfosan elvertük a Debrecent. 8)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
VargaAron
Jugador d'estrella

2010.03.06. 15:26:38

ETO-Larvik 28-23
Gratula az egész csapatnak, mindneki kiválóan játszott!
kanty
Llegenda del Barça

2010.02.04. 17:41:15

Krojf írta:Majdnem egy év után látunk végre tisztán: http://www.hirado.hu/Hirek/2010/02/04/1 ... arian.aspx
K.
Remélem, h a méltó büntetést fogják megkapni, bár ez sajnos nem hozza vissza Marian Cozmat.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.02.04. 15:57:40

Majdnem egy év után látunk végre tisztán: http://www.hirado.hu/Hirek/2010/02/04/1 ... arian.aspx
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.30. 15:42:40

Kovi írta:Nos, a franciák 10 perc alatt lerendezték Izlandot, így döntősök.
Örülök a franciák sikerének. Fogalmam sincs, hogy kik játszanak ott. Annyit tudok, hogy elég jók és, hogy segítenek előbbre jutni a pénzem felé tippmixen. :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.01.30. 15:35:31

Nos, a franciák 10 perc alatt lerendezték Izlandot, így döntősök.
Ma még lesz egy lengyel-horvát, nem lesz rossz meccs, szerintem déli szomszédaink behúzzák, hogy aztán összejöjjön a tavalyi világbajnoki döntő visszavágója. Jó lesz. :)
FCBarca88
Capitá del Barça

2010.01.30. 15:17:54

Női:
FTC 32-29 Dvsc

Jó meccs volt, nagy küzdelemmel, és sok szép góllal. Szép volt lányok!
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
PCsabi
aka Game90

2010.01.23. 19:01:41

Csak az ismétlést tudtam megnézni, hát, 10 perctől eltekintve nem játszottunk jól. Jícha 14, Filip 11 gólt dobott, ez mindent elmond a védekezésünkről.

Franciák ellen kihoztuk a maximumot, a spanyolok és a csehek ellen már nem sikerült felpörögni. Kár, mert én azért többet vártam a válogatottól.

Amúgy nekem hiányzik egy igazi világklasszis a csapatból (most elsősorban nem Nagy Lacira gondolok).

Nem hittem volna, de Kretzschmar-nak igaza lett, nem jutottunk tovább a csoportból...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.01.22. 22:23:45

Szerintem nem az egyes embereket kellene kritizálni, mint ahogy most az interjú alatt Illyést bántják a szurkolók. Igen baj van a magyar kézilabdával, mind női, mind férfi vonalon, a vezetéssel, de hogy egyesével tehetnének róla a játékosok az azért erős. Főleg nem az az Illyés, akinek ez a meccse volt csak borzasztó, mert ez benne van, mindenkinek van ilyen meccse. És itt talán még jobban észreveszi az ember, mint fociban,mert többet kell lőni, támadni és ott feltűnik. Én kosárlabdázom (vagy inkább kosárlabdáztam) és tényleg van olyan meccs az ilyen sokat próbálkozós játékokban, ahol semmi sem jön be! Bárhogy akarsz is! Csak tudjátok mit nem értek? Mit keresett Illyés a pályán a 4-ik, vagy 5-ik rossz lövése után? Akart, akart,de egy edző nem alapozhat arra, hogy majd bejön. De nem bántom az edzőt is, a franciák ellen hihetetlen jól meccselt. Ma is talán ez az egy nagy hibája volt. Szóval én azt mondom, hogy az egyes embereket ért kritika megalapozatlan (na nem mindenki esetében,mert pl Eklemovics a 3 meccsen nullát produkált,de talán ő az egyetlen ilyen), át kell gondolni az egész sportágat, mert a focihoz hasonlóan a kezdeti nagyságból kezdünk lemaradni. A 80-as évek focijára emlékeztet a mai kézilabdánk......
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.22. 22:22:15

érdekes volt hallgatni a nyilatkozatokat...bár kb erre számítottam, "nem tudjuk,h mi miért történt, majd megnézzük és kielemezzük" ühüm.

Csehek játékát nem sikerült megnézni,és kielemezni előzetesen? Jicha-t is kb 10percig fogtuk emberfogással, mennyi gólt lőtt? 14? no mind1, látta mindenki, ma a hozzáállás és a játék is 0 volt. tisztelet 1-2 kivételnek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.22. 22:00:01

ez botrányos meccs volt... és miért botrányos? mert kvalitások tekintetében igenis erős csapatunk LENNE, de amíg mentálisan ennyire NULLA mindenki (kivéve azt a meccsenként 1-2 embert...ma Császár és Katzirz), addig ne akarjunk eredményeket...
és ez nem csak a ffi, hanem a női válogatottra is igaz!
életemben nem csalódtam ekkorát magyar kézicsapatban! :evil: SZÉGYEN, GYALÁZAT!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.01.22. 22:23:26-kor.
Zsoltbarca
Barça B

2010.01.22. 21:55:27

Ronaldinho 17 írta:Ez csak a francia iksz(ami földöntúli bravúr, illetve fosok a franciák) miatt meglepő!
2 nagyjából azonos képességű csapat, ma a csehek jobbak, ennyi!
persze még nincs vége,de innen már meleg

Ez nem csak annyi hogy jobbak ma a csehek,képességeink alapján jóval felettük állunk de egy ilyen lagymatag semmit mondó válogatottat régen láttam!És hozzá teszem hogy van egy Veszprém és egy Szeged csapatunk akiknek a huzó emberei itt vannak!!Szégyenteljes produkció!Most azt mondom hogy nem érdemeltük meg a franciák elleni meccset de hozzá teszem hogy akkor nagyon boldog voltam de rémálom lett a vége a nagy örömnek!!Szét durranok mert ilyen egyszerüen nincs!Csoknyait meg nem jellemzem de de kis százalék hiba az övé!!Na mind1 akkor is felháborító
Forcabarca
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.22. 21:52:53

Ronaldinho 17 írta:Ez csak a francia iksz(ami földöntúli bravúr, illetve fosok a franciák) miatt meglepő!
Csehek okosabbak, nem jobbak. ma persze mindkettő.

nekik lett igazuk, nem zavarta őket kicsit sem,h mit csináltak a franciák,és a spanyolok ellen, tudták,h minket kell legyőzniük,erre spóroltak, készültek.

mi meg ellőttük az összes puskaporunkat a franciák ellen, amit el is csesztünk a végére,hiszen győzhettünk volna. el is fáradtunk azon a meccsen, azóta nagy 0.

Csoknyai pedig nem igen tud még meccselni, franciák elleni x-et a számlájára írom,ahogy azért azóta se mutatkozott semmi extra sem, se a spanyolok se a csehek ellen, sőt...még persze van ideje beletanulni.

Iváncsik fivérek miért nem játszanak többet? ill a 2 méteres 110kgos cseh falat miért nem bírjuk mozgatni??? és a széleket erőltetni? átlövő teljesítmény 0, Kacircz,és Császár küzdöttek,mentek, csinálták a dolgukat, sehol más senki semmit se csinált kis túlzással.

elég szégyen ez a meccs, akárki akármit mond, teljesem megérdemelten esünk ki.

5 van közte, 2perc van hátra, azért ez az EB adott nekünk 1db emlékezetes meccset,de azért azon belül is megmaradtunk a hagyományokhoz,és sikerült x-re """menteni""" a győzelmünket.
Kép
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2010.01.22. 21:39:02

Ez csak a francia iksz(ami földöntúli bravúr, illetve fosok a franciák) miatt meglepő!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.22. 21:34:08

vki megmondaná, h mi ez????? mit csinálnak ezek a talpig zöldbe öltözött vkik? vki lefizette őket, vagy mi ez???? szánalom a köbön... nem szoktam szidni a magyar csapatokat, de ez kritikán aluli!! :evil: :evil: :evil:
mindig azt mondom, h nem bánom, ha bármilyen sportban veszítünk, csak lássam az akarást, ma ezek a játékosok nem akartak játszani! ez számomra megbocsájthatatlan!!! :evil: :evil: :evil: :x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.01.22. 21:42:32-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.22. 21:16:18

Csodálatosan kezdtük a 2.félidőt :? nah ha már tehetségtelenek vagyunk MA,akkor vegyük elő azt a Magyar Szívet és küzdjünk még bírjuk.

HAJRÁ MAGYAROK!
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.01.22. 21:11:06

Jó kérdés, hogy minek vana pályán. Már a franciák elleni meccs végeredményébe is "beleszólt", hisz kissé feleslegesen állíttatta ki magát a vége előtt nem sokkal, így tudták a franciák ikszre hozni a derbit.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.22. 21:06:16

ozsimiki írta:hát eddig megköszönhetjük szinte,h csak 1 gól a difi, eszméletlen amatőr hibákat vétünk, sorozatban, mind védekezésben,mind támadásban, ez így nagyon nem kerek.

2.félidőben csak jobb lehet,és talán elég is lesz egy győzelemre,de ilyen játékkal nagyon nehéz lesz, javulni kell! bár utolsó 10percben már láttam némi fejlődést, fel is zárkóztunk -5ről.

szokásos pechünk megint meg van azért, eszméletlen szerencsétlenek vagyunk a kipattanóknál vagy a blokkolt lasztiknál.
egyetértek, viszont lehet, h én vagyok tudatlan, mert mostanában kevés kézimeccset láttam, (konkrétan amíg nem volt sport1-em egyet se ...)
de ez a Schuch minek van a pályán? értelmes dolgot nem nagyon látok tőle...
ha Császár bemelegedne, akkor látnánk csodát, de nem tudom, erre mennyi esély van... :? :roll:
mindezek ellenére bízom a srácokban, nyerni fognak, ha meg nem, akkor x lesz! kikapni nem fogunk! HAJRÁ MAGYAROK!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.22. 21:02:56

hát eddig megköszönhetjük szinte,h csak 1 gól a difi, eszméletlen amatőr hibákat vétünk, sorozatban, mind védekezésben,mind támadásban, ez így nagyon nem kerek.

2.félidőben csak jobb lehet,és talán elég is lesz egy győzelemre,de ilyen játékkal nagyon nehéz lesz, javulni kell! bár utolsó 10percben már láttam némi fejlődést, fel is zárkóztunk -5ről.

szokásos pechünk megint meg van azért, eszméletlen szerencsétlenek vagyunk a kipattanóknál vagy a blokkolt lasztiknál.
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.01.22. 20:46:17

ozsimiki írta:MAGYARORSZÁG-Csehország 11.percben jelenleg 4-5

meg kell verni a cseheket,ha nem tudjuk,nem is kérdéses,h nem érdemlünk továbbjutást, franciák elleni pontszerzés ide v oda...

HAJRÁ MAGYAROK!
Szerintem meglesz. Csak kell egy jó periódus, amikor elkapjuk a fonalat (különösen védekezésben), mert szerintem csak a pörgés hiányzik, egyelőre kicsit tutyi-mutyi a játékunk...

HAJRÁ MAGYAROK!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.22. 20:31:21

MAGYARORSZÁG-Csehország 11.percben jelenleg 4-5

meg kell verni a cseheket,ha nem tudjuk,nem is kérdéses,h nem érdemlünk továbbjutást, franciák elleni pontszerzés ide v oda...

HAJRÁ MAGYAROK!
Kép
vargaakos
Capitá del Barça

2010.01.20. 21:40:00

jelwaz írta:
vargaakos írta:8-17 ez már nagyon sok a spanyolok ellen. Tegnap mikor 4-gyel mentünk én azt mondtam hogy nincs meg nem is lett. Most is azt mondom és erre most sokkal nagyobb az esély.
Bírom az ilyen megmondó embereket... Nagyot vállaltál...

Ideje lenne valakinek a hátára vennie a csapatot. Megint mentálisan vagyunk kevesek, és nem értem a kapitány miért nem variál többet. egyetlen támadásra álltunk ki zavaróval, nem is volt olyan rossz. Szegény Fazekas hiába véd, nem érünk vele semmit (nem szerezzük meg a kipattanókat), Gál flegmázott, az irányítók meg hagyják magukat kitolni, de a nyitott falban semmi mozgás nincs, középen eröltetjük (pedig pl. Iváncsiknak többet kijátszhatnánk).
Nem érzem egyáltalán elveszettnek a meccsnek (mivel a spanyolok semmi extrát nem csinálnak), de nagy javulás kell, mind támadásban, mind védekezésben.
Mégsem vállaltam akkorát... (sajnos) Ha pedig a semmi extrával vertek meg minket a spanyolok akkor még nagyobb a gond. (nem gondolom hogy ez a játék tőlük a semmi extra kategória lenne...) A csehek ellen is nehéz meccs lesz de ha összeszedik magukat a srácok és tudják hozni amit tegnap (vagy legalább valami hasonlót) meglehet a továbbjutás. Ez már elment, de hajrá fiúk! Menni kell tovább!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.20. 21:37:45

azért azt hozzá kell tegyem,h a spanyolok világklasszis szinten játszanak ma, bárkit vernének szerintem.

és nagyon érdekes látni,h miket variálnak emberhátrányban, leviszik a kapust,h a bírók ne sürgessék őket,stb,stb,stb...azért ezt 12-14perccel a vége előtt nem sok csapattól láttam meghúzni. látják,h eldőlt,és okosan próbálgatnak,tesztelgetnek a továbbiakra. erre példa az is,h kijöttek közte 8nál fél pályás,vagy kicsit nagyobb letámadásra is.

jól is teszik, "éles" helyzetben sokkal nagyobb jutalma lesz ezeknek a próbálgatásoknak a későbbiekben.

most kikapunk,de még nem lesz ezzel lefutva nekünk az EB.

HAJRÁ MAGYAROK!
Kép
PCsabi
aka Game90

2010.01.20. 21:07:55

Félidőben közte 8, egy kicsivel szorosabb meccsre számítottam...

A spanyolok védekezése megzavart minket, Eklemovicsot kiveszik a játékból, Császár nem mer lőni, nem tudunk helyzeteket kialakítani, a szélsőinket alig játszuk meg.

Puljezevic nem fogott labdát, Fazekas kicsivel jobb, Gál élőhalott védekezésben. Alberto Entrerrios eddig kivégez minket.

Heteseket miért középre lőjük?

Nagy Kornélt miért nem hozzuk be?

Nagyon sokat játszunk emberhátrányban...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.01.20. 21:02:49

vargaakos írta:8-17 ez már nagyon sok a spanyolok ellen. Tegnap mikor 4-gyel mentünk én azt mondtam hogy nincs meg nem is lett. Most is azt mondom és erre most sokkal nagyobb az esély.
Bírom az ilyen megmondó embereket... Nagyot vállaltál...

Ideje lenne valakinek a hátára vennie a csapatot. Megint mentálisan vagyunk kevesek, és nem értem a kapitány miért nem variál többet. egyetlen támadásra álltunk ki zavaróval, nem is volt olyan rossz. Szegény Fazekas hiába véd, nem érünk vele semmit (nem szerezzük meg a kipattanókat), Gál flegmázott, az irányítók meg hagyják magukat kitolni, de a nyitott falban semmi mozgás nincs, középen eröltetjük (pedig pl. Iváncsiknak többet kijátszhatnánk).
Nem érzem egyáltalán elveszettnek a meccsnek (mivel a spanyolok semmi extrát nem csinálnak), de nagy javulás kell, mind támadásban, mind védekezésben.
Válasz küldése