Remélem, h a méltó büntetést fogják megkapni, bár ez sajnos nem hozza vissza Marian Cozmat.Krojf írta:Majdnem egy év után látunk végre tisztán: http://www.hirado.hu/Hirek/2010/02/04/1 ... arian.aspx
K.
Örülök a franciák sikerének. Fogalmam sincs, hogy kik játszanak ott. Annyit tudok, hogy elég jók és, hogy segítenek előbbre jutni a pénzem felé tippmixen.Kovi írta:Nos, a franciák 10 perc alatt lerendezték Izlandot, így döntősök.
Ronaldinho 17 írta:Ez csak a francia iksz(ami földöntúli bravúr, illetve fosok a franciák) miatt meglepő!
2 nagyjából azonos képességű csapat, ma a csehek jobbak, ennyi!
persze még nincs vége,de innen már meleg
Csehek okosabbak, nem jobbak. ma persze mindkettő.Ronaldinho 17 írta:Ez csak a francia iksz(ami földöntúli bravúr, illetve fosok a franciák) miatt meglepő!
2 nagyjából azonos képességű csapat, ma a csehek jobbak, ennyi!
persze még nincs vége,de innen már meleg
egyetértek, viszont lehet, h én vagyok tudatlan, mert mostanában kevés kézimeccset láttam, (konkrétan amíg nem volt sport1-em egyet se ...)ozsimiki írta:hát eddig megköszönhetjük szinte,h csak 1 gól a difi, eszméletlen amatőr hibákat vétünk, sorozatban, mind védekezésben,mind támadásban, ez így nagyon nem kerek.
2.félidőben csak jobb lehet,és talán elég is lesz egy győzelemre,de ilyen játékkal nagyon nehéz lesz, javulni kell! bár utolsó 10percben már láttam némi fejlődést, fel is zárkóztunk -5ről.
szokásos pechünk megint meg van azért, eszméletlen szerencsétlenek vagyunk a kipattanóknál vagy a blokkolt lasztiknál.
Szerintem meglesz. Csak kell egy jó periódus, amikor elkapjuk a fonalat (különösen védekezésben), mert szerintem csak a pörgés hiányzik, egyelőre kicsit tutyi-mutyi a játékunk...ozsimiki írta:MAGYARORSZÁG-Csehország 11.percben jelenleg 4-5
meg kell verni a cseheket,ha nem tudjuk,nem is kérdéses,h nem érdemlünk továbbjutást, franciák elleni pontszerzés ide v oda...
HAJRÁ MAGYAROK!
Mégsem vállaltam akkorát... (sajnos) Ha pedig a semmi extrával vertek meg minket a spanyolok akkor még nagyobb a gond. (nem gondolom hogy ez a játék tőlük a semmi extra kategória lenne...) A csehek ellen is nehéz meccs lesz de ha összeszedik magukat a srácok és tudják hozni amit tegnap (vagy legalább valami hasonlót) meglehet a továbbjutás. Ez már elment, de hajrá fiúk! Menni kell tovább!jelwaz írta:Bírom az ilyen megmondó embereket... Nagyot vállaltál...vargaakos írta:8-17 ez már nagyon sok a spanyolok ellen. Tegnap mikor 4-gyel mentünk én azt mondtam hogy nincs meg nem is lett. Most is azt mondom és erre most sokkal nagyobb az esély.
Ideje lenne valakinek a hátára vennie a csapatot. Megint mentálisan vagyunk kevesek, és nem értem a kapitány miért nem variál többet. egyetlen támadásra álltunk ki zavaróval, nem is volt olyan rossz. Szegény Fazekas hiába véd, nem érünk vele semmit (nem szerezzük meg a kipattanókat), Gál flegmázott, az irányítók meg hagyják magukat kitolni, de a nyitott falban semmi mozgás nincs, középen eröltetjük (pedig pl. Iváncsiknak többet kijátszhatnánk).
Nem érzem egyáltalán elveszettnek a meccsnek (mivel a spanyolok semmi extrát nem csinálnak), de nagy javulás kell, mind támadásban, mind védekezésben.
Bírom az ilyen megmondó embereket... Nagyot vállaltál...vargaakos írta:8-17 ez már nagyon sok a spanyolok ellen. Tegnap mikor 4-gyel mentünk én azt mondtam hogy nincs meg nem is lett. Most is azt mondom és erre most sokkal nagyobb az esély.