Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kovinho írta:Szóval Raziel, Houston drukker vagy?
Én Detroit, Cleveland...
Én Payton játékával lettem annak idején Nba fan,nálam ő az etalon!mypeter írta:Houston Drexlerrel volt jó!!!!! Bár Jordan volt a KIRÁLY, de nekem mindig Clyde Drexler volt a kedvencem!!!! Már a Portlandban is.
Mondjuk az igaz,hogy a Suns,Spurs duó kimagaslik(+dallas),de remélem beérik az Iverson,Anthony páros ,a kiegészítő emberekkel (Smith,Camby,Martin) messze juthatnak.Slither írta: A denveri döntőre írtam.(bár nem kizárt, de egy olyan erős nyugaton sztem esélyük sincs)
kovinho írta:Szóval Raziel, Houston drukker vagy?
Én Detroit, Cleveland...
A denveri döntőre írtam.doki írta:Mi olyan vicces?[auto_cenzúra] a Seattle évek óta,kb15 éve nekik drukkolok.Második csapatom a Denver,így nekik szurkolok a rájátszásban.Slither írta:![]()
![]()
![]()
Vannak nálam nagyobb szakértők, de ha rám hallgatsz, a Cowboys-t választodG-Jay írta:...azt is kérdezném, hogy milyen is pontosan ez a csapat, valamint h igazábol mely csapatok a szimpatikusak, szóval kinek érdemes szurkolni? Meccset nem sokat láttam még de a NY Giants meg a Philadelphia is szimpatikusnak tünt! Szóval kérem ebben a szakértők segitségét!...
Köszönöm a segitségeket srácok......G-Jay írta:...azt is kérdezném, hogy milyen is pontosan ez a csapat, valamint h igazábol mely csapatok a szimpatikusak, szóval kinek érdemes szurkolni? Meccset nem sokat láttam még de a NY Giants meg a Philadelphia is szimpatikusnak tünt! Szóval kérem ebben a szakértők segitségét!...
Remélem ,hogy még 9. se lessz a Bulls!Game90 írta:NBA:
http://www.nba.com/preview2007/easim.html
Egy kis "előrejelzés", bár sztem nem sokat ér, Chicago pl. a 9. Keleten
Amikor nem sikerült a 2 pontos akkor már azt hittem h vége, nyert a Buffalo, de jött az Onside Kick amit fantasztikusan szerzett meg a Cowboys. És utána még challengeltek egy elkapást, visszafujtak egy field goalt...ÁÁÁÁHHHHHantiimperialista írta:Váááááááá, hát innen hogy lehet mecset nyerni?????![]()
![]()
![]()
Ez hihetetlen, meg az is, hogy Romo hogy csinálhatott ekkora hibákat... Nem baj, a lényeg, hogy hozta a csapat a meccset, és veretlenül várhatjuk a New Englandet. Hátha ez erőt ad majd, és bravúrt hoz a Cowboys...
A védelem fantasztikus volt, Romo helyében meghívnám őket egytől-egyig valamire![]()
GO COWBOYS!!!
doki írta:Most néztem meg a Boston-Toronto meccset!Jó kis csapat lesz Bostonban.
KG 19 pont,16 lepattanó
PP 21 pont
RA 10 pont
E.House 14 pont
Ma este 8-kor:
Unicaja Malaga-Memphis Grizzlies (sport2)
Azért sztem elég sokat adnakantiimperialista írta:Lehetne több Phoenix-meccs...
Detroit nem kellMeg Detroit is.![]()
Te is ott voltál szombaton? Mert jómagam is a végére odaértem, utána meg Kispál csendes-ülős a müpábanAtesz írta:Nem igazán idevaló, de nem tudtam hova betenni!!! Kétt And1-os "barátommal" vagyok látható: