Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Allen-t sajnálom,Szczerbiak-ban nem tudom mit látnak.Érdekes lesz ,hogy Lewis és Durant elvileg egy poszton van.Lewis valószinüleg elmegy.Slither írta:Kemény kis cserék is lezajlottak:![]()
Zach Randolph, Fred Jones, Dan Dickau Portlandből Steve Francis és Channing Frye-ért NY-ból.
Ray Allen, Glen Davis (újonc) Seattleből Wally Szczerbiak, Delonte West és Jeff Green (5.pick)-ért Bostonból.
Szerencséd volt, Noaht végül Chicago draftolta. Nagyon jó lesz ez a Bulls.Atesz írta: Nálam a lényeg, hogy Oden a Portlandé legyen, és Noah csússzon le a 9. helyig, hogy a Bulls lecsaphasson rá.
Úgy tudom, éjfélkor vagy 1-kor.Game90 írta:Én lehetAtesz írta:Este draft.
Fogja nézni valaki??2:00-kor lesz?
![]()
Nagy nagy meglepetések lesznek sztem.
Én lehetAtesz írta:Este draft.
Fogja nézni valaki??
http://www.myp2p.eu/NBA.htmFrank Rijkaard írta:Hánykor?
Hánykor?Game90 írta:Sopcast adja a draftot
Hova nem?Frank Rijkaard írta:Egy Garnett elférne a csapatban![]()
Egy Garnett elférne a csapatbanGame90 írta:FR:azért egy Marbury - Crawford - Q - Frye/Lee - Curry nem rossz csapat. Playoff meglenne + még jön a draft + lehet, hogy cserélnek is, pl Francis.
6. Minden évben gyöngyszemeket találni a draft közepe-vége felé.Slither írta:Mégpedid milyen helyről?!Ginobilit is milyen [auto_cenzúra] draftcédulával hozták el. Ilyen egy jó GM.
McHale egy semmirekelloGame90 írta:Gondoltam, hogy McHale lesz az utolsóSlither írta:GM-ek rangsora.Jordan, I. Thomas is a végén van, ez is érthető. Billy Knight-nak meg nincs szeme
![]()
De azért a legjobbak is csinálnak 1-2 hülyeséget: Buford Barbosával, Nelson Nash-sel stb. SAS GM-e ilyen Parkereket hoz el a drafton...
Gondoltam, hogy McHale lesz az utolsóSlither írta:GM-ek rangsora.