barca99 írta:Fecooo írta:maradjunk annyiban, h még jóval harmincon túl is szolgálta övéit, és sztem ezt azért tette, mert neki sokat jelentett a válogatott mez...
csak találgatni tudunk...ahogy Nagy Laci esetében is...
Akkor most Zlatan is egy szr ember, amiért jelenleg fontosabb neki a Barca, mint a címeres mez?
elolvasva a dolgokat, maradjunk tényleg annyiban,h a focis példák nem állják meg itt a helyüket, de azon belül Zlatan esete is teljesen más, ő kerek perec kimondta,h nem érzi motiváló erőnek,h sz.aros barátságos meccseket játszon a válogatottal (mivel nem lesznek ott a vébén),és így egyelőre lemondja!

ez egyáltalán nem jelenti azt,h amikor éles meccsek lesznek,nem megy vissza (persze ha hívják ezek után).
én ezt az álláspontot megértem.
Nagy Lacis téma:
természetesen ha CSAK a pénz miatt váltana (na meg a nagyobb sikerek), nem tetszene,de leginkább a körítés nem,ahogy Feconak sem, maga a döntés mint magyart elszomorítana,de meg lehetne érteni, viszont az egyenes utat válassza,és mondja ki nyíltan, csak ennyi lenne szerintem itt a többség elvárása.
teljesen más miatt megemlítve:
Giggs

vannak személyiségek,emberek akikről nagyon hamar megmondhatjuk,h végsőkig kitart a sajátjai (klubszinten M.U., minden más szinten Wales) mellett. Ő ilyen.
tudja magáról,h nincs sok esélyük,de azt is tudja,h milyen nagy segítségére van saját országának a játékával,és ennél jobb érzés kevés lehet.
szerintem Ő,és még sokan sose cserélnék el az ilyesmit.
nem olyan csapat tagja,akiknél 22ből 20an képesek eldönteni egy meccset, ezért még fontosabb lehet számára a címeres mez,és még nagyobb szükség is van rá. ezért az olyanok mint Giggs 1000%ig elkötelezettek.