Alapvetően tényleg ők jobbak fizikálisan, de szerintem jobban működünk, mint csapat egyelőre, és ha ez a cseréknél is megvan, akkor abszolút 3 esélyes a meccs.Azért a franciáknál Karabatic tartja azt a kis pluszt szerintem, ha ő nem lenne, akkor talán fordított lenne a meccs képe (mi lépnénk el, ők zárkóznának fel). Kíváncsi leszek mit tudunk átmenteni a második félidőre.ozsimiki írta:sajnos fizikálisan nem fogjuk bírni végig a tempójukat,de nem is a Franciák ellen kell mindenképp győzni (bár nem lennék szomorú).
hangulat nagyon jó,és első 10percben méltó ellenfelei vagyunk a jelenlegi legjobb csapatnak.
így tovább!
HAJRÁ MAGYAROK!
Az előzmények alapján egy jó eredmény ez, viszont az első félidő után nagy csalódás hogy nem lett meg a győzelem végül... kár érte.Game90 írta:Újabb döntetlen, pedig a félidőben még hattal vezettünk. Középdöntőbe már nem juthatunk.
Magyarország - Dél-Korea 28–28
Magyarország: Herr O. – Zácsik 8, Bulath 7, Kovacsics 4 (1), Juhász 2, Tomori 2, Szucsánszki 2 (1), Bódi 1, Szekeres 1, Szabó V. 1, Orbán, Tóth K., Tóth T., Pastrovics (kapus).
Hétméteresek: 6/4, ill. 4/2
Kiállítások: 4, ill. 14 perc
Jah Juhász kiállítása csak náluk azFecooo írta:nézi vki a spanyolok elleni meccsünket?
szoros a meccs, de ha elmondom, milyen nemzetiségű bírókat küldtek a meccsre, gondolom rájöttök, h rohadtul nem korrekt a játékvezetés![]()
![]()
(szlovák....)
(ami a spanyoloknál büntető, nálunk csak szabad dobás, a 44. percben kaptuk az első büntetőt és emberelőnyt....)
nem játszunk jól, az tény, viszont botrányos a játékvezetők tevékenysége![]()
![]()
![]()
HAJRÁ CSAJOK!
elolvasva a dolgokat, maradjunk tényleg annyiban,h a focis példák nem állják meg itt a helyüket, de azon belül Zlatan esete is teljesen más, ő kerek perec kimondta,h nem érzi motiváló erőnek,h sz.aros barátságos meccseket játszon a válogatottal (mivel nem lesznek ott a vébén),és így egyelőre lemondja!barca99 írta:Fecooo írta:maradjunk annyiban, h még jóval harmincon túl is szolgálta övéit, és sztem ezt azért tette, mert neki sokat jelentett a válogatott mez...
csak találgatni tudunk...ahogy Nagy Laci esetében is...
Akkor most Zlatan is egy szr ember, amiért jelenleg fontosabb neki a Barca, mint a címeres mez?
Fecooo írta:maradjunk annyiban, h még jóval harmincon túl is szolgálta övéit, és sztem ezt azért tette, mert neki sokat jelentett a válogatott mez...
csak találgatni tudunk...ahogy Nagy Laci esetében is...
Ezzel meg csak az a baj,h 2009et írunk.Meg egy egész picit más a szitu mint akkor volt amikor Dobó ezeket mondta....A pénzről meg annyit: 1552-ben Egerben, Dobó István emígyen reagált a benyilazott török megadásra felszolító levélre: "Kétféle levél lehet. Fenyegetés vagy alku. Fenyegetéstől meg nem ijedünk, szükségtelen elolvasnunk. Alkuba nem bocsájtkozunk, tehát megintcsak fölösleges elolvasnunk. A HAZA NEM ELADÓ, SEMMI PÉNZÉRT"
igazad van, félreérthetően fogalmaztam...én se vagyok benne biztos, h lett volna lehetősége rá, h angol válogatott legyen, de nem tartom kizártnak, h egy ilyen játékost vmikor megkörnyékeztek az angolok...barca99 írta:Tutibiztos, hogy fel volt neki ajánlva, hogy legyen inkább angol válogatott?
Egyébként meg akkor sem tudom átérezni a példát, mert nem egy fiatal tehetségről beszélünk, hanem egy olyan játékosról, aki évek óta válogatott, és ezután akar váltani.
Azt nem tudom, csak szerintem Fecooo így értette a példájátbarca99 írta:Tutibiztos, hogy fel volt neki ajánlva, hogy legyen inkább angol válogatott?
Egyébként meg akkor sem tudom átérezni a példát, mert nem egy fiatal tehetségről beszélünk, hanem egy olyan játékosról, aki évek óta válogatott, és ezután akar váltani.