Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kik is voltak a Pistons-féle Bad Boysban? Én Isiah Thomasra, Joe Dumarsra és Dennis Rodmanre emlékszekSlither írta:Én a bad boys "dinasztiára" céloztam a Detroittal kapcsolatban.
Én meg nagyon szeretem a Spurs játékátérett, okos kosárlabda; minden játékstílust tudják, minden játékelemben jók; nem balhésak, kulturált játékosok, stb.
Én a bad boys "dinasztiára" céloztam a Detroittal kapcsolatban.kovinho írta:Nekem az egyik kedvencem a Detroit, a SAS-t pedig ki nem állhatom, nem hinném hogy sunyibb banda a Pistons mint a Spurs.
Ki nem állhatom azt a kosárlabdát, mint amit a SAS csinál.
De azért azt elismerheted talán hogy a Spurs miatt nézték kevesen a Nagydöntőt, az más kérdés hogy mekkora undorító csapat...![]()
A Detroit-é sem szebbkovinho írta:Ki nem állhatom azt a kosárlabdát, mint amit a SAS csinál.
Az az egész detroiti társaság sunnyi volt, ütöttek, rúgtak, csíptek ahol lehetett. A Spursból csak Bowen ilyen. Meg talán a Suns ellen nyúltak olyan eszközhöz, ami kicsit durva volt.antiimperialista írta: Én sem b.szogatlak, hát te se tedd! Ez a véleményem, kész!
Nem hinném, hogy az a detroiti banda rosszabb volt, mint bowenék...
Én sem b.szogatlak, hát te se tedd! Ez a véleményem, kész!Slither írta:Vegyél már vissza!Ennél a Spursnál volt már sokkal "undórítóbb" bajnok is (lásd. a detroiti Bad boys). Attól, hogy ki nem állhatód a San Antoniot, attól még nem ők az "NBA történetének legundorítóbb csapata".
Vegyél már vissza!antiimperialista írta:Bizony! A két csapat szurkolóin kívül szerintem nagyon kevesen nézték a meccseket. Nem is csoda, hogy senki nem kíváncsi az NBA történetének legundorítóbb csapatára/bajnokára...kovinho írta:Ez sztem a San Antonionak köszönhető...
Bizony! A két csapat szurkolóin kívül szerintem nagyon kevesen nézték a meccseket. Nem is csoda, hogy senki nem kíváncsi az NBA történetének legundorítóbb csapatára/bajnokára...kovinho írta:Ez sztem a San Antonionak köszönhető...
Ez mindent elmond....Game90 írta:Az idei NBA döntő gyors és talán kicsit sótlan volt. Így látta ezt az ABC nézőközönsége is, hiszen a nézettségi adatok új negatív rekordot döntöttek. A tavalyihoz képest 27 százalékkal esett vissza a nézettség, de az eddigi negatív csúcstartó 2003-as Spurs-Nets döntőhöz képest is elmaradt 5 százalékkal. A döntő mérkőzéseire átlagban 9,3 millióan voltak kiváncsiak.
Nekem meg ugye Iverson, de sajnos nem alegjobb helyre került!Slither írta:Én is drukkolok nekik, ráadásul KG a kedvenc játékosom. Ezért is remélem hogy sikerül majd vmi jó helyre elkerülnie, ahol esélye is lesz.
Ennél megérdemeltebben nem nyerhetett volna a Spurs.G-Jay írta:Hát nem mindig az nyer sajnos akit mi szeretnénk, vagy aki megérdemli!
Ha igy lenne akkor Big Ticket, AI, Snow még egykor, Lebron, Karl Malone, és még sokan mások is gyűrűvel rendelkeznének!
(Remélem hogy "tiki", meg a.i., James még fog is nyerni)
Reggel néztem még pont volt vissza pár perc nagyon izgalmas volt...Még a Cavs is vezetett nah mindegy grat a Spursnak!ozsimiki írta:GRT A Spursnek![]()
![]()
Pedig volt legalább két meccs,amit a Cavs cseszett el,hisz a Spurs sem nyújtott semmi extrát,de még Őket is alúlmúlták a hazaiak...James elfáradt a döntőre,szntem főleg lelkileg,ezért lettek ilyen tré mutatói...