Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Akik azért megvicceltek most tégedBob_Marley írta:És szerintem már Game is kezdett ki lenni, de hát mit csináljon az ember ha szutyerák csapatoknak szurkol, ilyen Houston féle 20-szal kikapok csapatoknak.![]()
És ez a mai nap legjobb híre, végre lesz kivel beszéljek a Celticsről.Messias2 írta:Nem tudom, h szabad-e mas oldalakat reklámozni, gondolom, nem. De azért csak szólok, hújra a régi, mivel nem konkurens oldalról van szó.Remélem, nem gond.

Na, erre nem gondoltam volna. Oké, h sokat ült Curry a 4.-ben, de azért nem minden 2. meccsen.kanty írta:Shaun Livingston.
Ugye abból már lehetett sejteni, hogy Curry nagyon sokat pihent az utolsó negyedekben.
Kis segítséget azért kaptam már, nem szupersztár, nem IT, viszont cserejátékos és van logika bennekanty írta:Na még Csabit megvárom.![]()
Annyit segítek, hogy nem kezdőjátékos.
Podcastben most hallottam, még nem igazán tudom elhinni én sem, de azért van logika benne.
Ha jól emlékszem, akkor 35,5 volt, Kawhi már közel jártBob_Marley írta:Amúgy csak nekem rémlik egy olyan kérdés Game-től, hogy dob-e valaki 30 pont felett a Spursben? Mert Leonard hamar gurított egy harmincast.
Pedig megesküdtem volna, hogy kezdő5-ön azt olvastam, hogy a szezon elején játszanak Dallas-banMessias2 írta:Hát, ha majd Dallasban lesz a meccs akkor biztos, de most Staples centerben fognak játszani.

Biztos, valami noname a Sixersből.kanty írta:Aki erre válaszol, annak adok egy kekszet.
Az elmúlt szezonban melyik játékosnak járt a negyedik negyedben a legtöbbször a labda a kezében? (Kicsit hülyén fogalmaztam, de az angol is így mondta)
Mi vagyunk a reinkarnálódott Pistons.csababarca írta:Nekem picit az...bár nem erről a szezonról beszélek,hanem az elmúlt évekről.Bob_Marley írta: Nem olyan ínséges idő ez.Most -10 de akkor is. Ahhoz képes hogy 0-ról építkeztünk nagyon jól állunk, nem kell kishitűnek lenni.
Ez a aszezon az első ahol látok biztató jeleket.
A probléma, hogy a továbblépéshez majd kelleni fog cserélni,de mostz olyan játékosaink vannak, akik cserealapok lehetnének,akiket nem cserélnék el..
szóval megint szívni fogom a fogam,ha Ainge belendül...még ha jól is jövünk ki belőle.
Túl szimpatikus a keret most:D

Nekem picit az...bár nem erről a szezonról beszélek,hanem az elmúlt évekről.Bob_Marley írta: Nem olyan ínséges idő ez.Most -10 de akkor is. Ahhoz képes hogy 0-ról építkeztünk nagyon jól állunk, nem kell kishitűnek lenni.
Alapvetően Jamal Crawfordra gondoltam, szerintem róla hallottam anno, hogy a meccsek végén nagyon sokat van nála a labda, de nem tudom elképzelni, hogy ez az előző szezonra is igaz ez. CP3 ne volt sérült és Griffin is nagyon jól szervez.Ettől függetlenül ő a végső végső végső tippem, de ha véletlen eltalálom, akkor az kicsit csalás.kanty írta:Nem IT, pedig tényleg logikus lenne.![]()
Lehet még agyalni.
Jól van akkor én kiléptem, inkább hallgatok herceg/királyt.kanty írta:Nem IT, pedig tényleg logikus lenne.![]()
Lehet még agyalni.

Nem olyan ínséges idő ez.csababarca írta:nah én is ezért nem mertem őt beírni, egy C's fannak ő szupersztár kategória, ezekben az ínséges években:DBob_Marley írta:[
És IT nálam szupersztár.

nah én is ezért nem mertem őt beírni, egy C's fannak ő szupersztár kategória, ezekben az ínséges években:DBob_Marley írta:[
És IT nálam szupersztár.
Akkor IT lesz, de Nick Young is sanszos lehet, Cumbee nyert, nálam mindenképpen.kanty írta:Na még Csabit megvárom.![]()
Annyit segítek, hogy nem kezdőjátékos.
Podcastben most hallottam, még nem igazán tudom elhinni én sem, de azért van logika benne.

Na ezt nem olvastam.kanty írta:Olyan játékos, aki abszolút nem szupersztár. Amúgy Curry 19 teljes negyedik negyedet ült végig az elmúlt szezonban, szóval ő esélytelen.
Ez jó.kanty írta:Aki erre válaszol, annak adok egy kekszet.
Az elmúlt szezonban melyik játékosnak járt a negyedik negyedben a legtöbbször a labda a kezében? (Kicsit hülyén fogalmaztam, de az angol is így mondta)

Mondjuk én alapból POra gondoltam csak, de ha egész szezon akkor kiesnek a szupersztárok.kanty írta:Olyan játékos, aki abszolút nem szupersztár. Amúgy Curry 19 teljes negyedik negyedet ült végig az elmúlt szezonban, szóval ő esélytelen.