Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
PerszeAtesz írta:Te úgy érzed, én így érzem, erről nincs értelme vitázni.ozsimiki írta:Oké,ezekben mind igazad van! Csak ezek ellenére sem vmi meggyőző mód nyert a Pistons...szóval épp ezért gondolom,hogy a söprés egyáltalán nincs benne,és még lehet szoros ez a párharc is...![]()
Majd meglátjuk...
Te úgy érzed, én így érzem, erről nincs értelme vitázni.ozsimiki írta:Oké,ezekben mind igazad van! Csak ezek ellenére sem vmi meggyőző mód nyert a Pistons...szóval épp ezért gondolom,hogy a söprés egyáltalán nincs benne,és még lehet szoros ez a párharc is...
Pont ez a lényeg, hogy a Pistonsnak sokkal jobb a kerete pontelosztás szempontjából. Billups szinte szinte mindig 20 pont kö9rül dob, Hamilton is, sőt Prince is közel jár hozzá Webber általáb megdobálja a maga 10-12 pontját, és Rasheed is hozzáteszi a magáét, tő még a padról jön még McDyess na meg a hihetetlen energikus Maxiell. Olyat meg még nem nagyon láttam, hogy ennyi embernek egyszerre offnightja legyen.ozsimiki írta:Hát lehet,jobban értesz az NBA-hoz,mint én,de ebből a két szoros meccsből erre nem következtetnékAtesz írta:Esélye sincs a Cavsnek, még mindig ezt mondom...Mármint ki is kaptak, de én már egy esetleges söprést is el tudnék képzelni.Slither írta:King James jobban fog játszani, de így is megint nyerni fog a Pistons.Igaz,h Jamesen kívűl nincs igazi húzóember ott,de ezek a szoros meccsek simán eldőlhetnek fordítva is...
Hát lehet,jobban értesz az NBA-hoz,mint én,de ebből a két szoros meccsből erre nem következtetnékAtesz írta:Esélye sincs a Cavsnek, még mindig ezt mondom...Mármint ki is kaptak, de én már egy esetleges söprést is el tudnék képzelni.Slither írta:King James jobban fog játszani, de így is megint nyerni fog a Pistons.
Elvileg Hughes irányít, ami régen ment is neki, csak úgy, mint Jamesnek, de egyiknek sem ez lenne alapvetően a feladata.Slither írta:Nincs egy normális írányítójuk sem.Atesz írta: De a csapatot nem kedvelem, mert ötlettelenül játszanak.Gyakorlatilag Jamesnek kll mindnt csinálnia
irányítót játszik sokszor.
Esélyük sincs, Hughes kalap [auto_cenzúra], nem igazán jött be a ligazolása sajnos, pedig ha valaki ők őt kedvelem a csapatból. Na meg Ilgát...Slither írta:Bejött a tippem. LeBron több pontot szerzett (19), de Detroit megint nyert egy soros meccsen (ismét csak 79-76-raSlither írta:King James jobban fog játszani, de így is megint nyerni fog a Pistons.).
Bejött a tippem. LeBron több pontot szerzett (19), de Detroit megint nyert egy soros meccsen (ismét csak 79-76-raSlither írta:King James jobban fog játszani, de így is megint nyerni fog a Pistons.
Esélye sincs a Cavsnek, még mindig ezt mondom...Mármint ki is kaptak, de én már egy esetleges söprést is el tudnék képzelni.Slither írta:King James jobban fog játszani, de így is megint nyerni fog a Pistons.
Be is linkelheted!Game90 írta:Nekem ilyenek vannakSlither írta:Artest és Shaq zenéit hallottátok már?:
Shaq ft Ice Cube, Krs One, BReal- Gunz Men Of Steel.
Ron Artest-től pedig 3 számom van: Get Low, Let's Get It Poppin, Haterz.
De tudok még letölteni 1 párat
Nekem ilyenek vannakSlither írta:Artest és Shaq zenéit hallottátok már?