Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ez a végeredmény felért egy tökönrúgással, de ahogy elnéztem a meccset a riporterek sem igen értették, h merre hány méter...Krojf írta:Komáim!
Ma éjjel "Kacsáéknál" történt: Western Final, Game6,
Anaheim Ducks-Detroit Red Wings: 4:3.
Ezzel az Anaheim 4:2-vel győzött és bejutott a Stanley Kupa
valószínűleg hétfőn kezdődő döntőjébe!
A párosítás: Anaheim Ducks-Ottawa Senators!
Kiváló csaták várhatóak!
Jegelt itt Nektek Krojfotok.
Igen, úgy gondoltamAtesz írta:Mármint jövőre...
Mármint jövőre...Game90 írta:JóAtesz írta:Tudom, hogy hol kell nézni, de kedvem nincs.![]()
Hála Istennek Houstonnak, Rosenak, Taylornak és S. Andersonnak nem kell az óriási fizuját kifizetni. De még így is a fizetási sapka fölött vannak. De hát ez NY-ban nem téma
JóAtesz írta:Tudom, hogy hol kell nézni, de kedvem nincs.
Tudom, hogy hol kell nézni, de kedvem nincs.Game90 írta:Atesz írta:A többiekhez, meg meg kéne néznem a fizukat a Knicksnél, de ahhoz nincs kedvem.![]()
http://www.hoopshype.com/salaries/new_york.htm
Atesz írta:A többiekhez, meg meg kéne néznem a fizukat a Knicksnél, de ahhoz nincs kedvem.
Francis már kiindulási alap.Slither írta:Ebből egy szem Garnett tudna sérülés nélkül végigjátszani egy bajnokságot. Amúgy meg KG megszerzéséhez 1-1 "sztárjátékos" be kellene vonni.Game90 írta:Mondjuk egy Marbury - Crawford - Q - Garnett - CurryAtesz írta:Hmm, azért KG-vel igencsak bajnokesélyes lenne a Knicks.
Ebből egy szem Garnett tudna sérülés nélkül végigjátszani egy bajnokságot. Amúgy meg KG megszerzéséhez 1-1 "sztárjátékos" be kellene vonni.Game90 írta:Mondjuk egy Marbury - Crawford - Q - Garnett - CurryAtesz írta:Hmm, azért KG-vel igencsak bajnokesélyes lenne a Knicks.
Mondjuk egy Marbury - Crawford - Q - Garnett - CurryAtesz írta:Hmm, azért KG-vel igencsak bajnokesélyes lenne a Knicks.
Slither írta:Nagyon remélem hogy KG nem megy el ahhoz a szerencsétlen New York-i bandához, meg aztán több esze is van annál. (bocs ha túl offenzív voltam)
KG-hez Leet is biztos be kéne áldozni, hülye a Wolves GM-je, de ennyire nem, hogy őt kihagyja....Game90 írta:Curry támadásban megdobálja a 20 pontjait, de védekezésben tényleg rosszAtesz írta:Amúgy azért nem rossz Curry, csak mellé nem Lee és/vagy Frye kell, akik szintén sz@r védők. Nem csoda, hogy annyira tepernek KG-ért, vagy JO-ért. Bár Lee-t nem tudom, hogy beáldozná-e. Nála én is hezitálnék, de Frye-t egyáltalán nem sajnálnám...Lee sztem nem rossz, én megtartanám őt. Frye, Francis, Nate Robinson viszont mehet
KG-nak örülnék én is
Curry támadásban megdobálja a 20 pontjait, de védekezésben tényleg rosszAtesz írta:Amúgy azért nem rossz Curry, csak mellé nem Lee és/vagy Frye kell, akik szintén sz@r védők. Nem csoda, hogy annyira tepernek KG-ért, vagy JO-ért. Bár Lee-t nem tudom, hogy beáldozná-e. Nála én is hezitálnék, de Frye-t egyáltalán nem sajnálnám...
Edzőként jó Thomas, de GM-ként....Game90 írta:Portlandnek is mennyi esélye volt, 5 % talánAtesz írta:hiszen volt rá 1.9% esélyünk.![]()
Egyébként így utólag belegondolva, a New York, egy idióta volt, hogy belement az Eddy Curry trade-be. Gondoljatok bele: 1/2 tavaly, és idén is 1/9. És az 1/2-vel tavaly a Bulls Aldridge-t választotta, csak elcserélte Tyrus Thomasra.... Curry meg sose lesz olyan, domináns, mint amilyennek várták, legalábbis védekezésben soha. Csak statokat nézve: 7 lepattanó, meg 0.5 körüli blokk átlag lóf@sz.![]()
Erre csak ezt tudom mondani: Thomas
Portlandnek is mennyi esélye volt, 5 % talánAtesz írta:hiszen volt rá 1.9% esélyünk.![]()
Egyébként így utólag belegondolva, a New York, egy idióta volt, hogy belement az Eddy Curry trade-be. Gondoljatok bele: 1/2 tavaly, és idén is 1/9. És az 1/2-vel tavaly a Bulls Aldridge-t választotta, csak elcserélte Tyrus Thomasra.... Curry meg sose lesz olyan, domináns, mint amilyennek várták, legalábbis védekezésben soha. Csak statokat nézve: 7 lepattanó, meg 0.5 körüli blokk átlag lóf@sz.
Sztem/remélem Odent viszik el. Ha van eszük nem hagyják ki, sőt sztem 1/1-gyel nincs olyan GM, aki kihagyná Odent.Slither írta:Szerintetek a Portland Odent vagy Durantot viszi el (csak mert Oden center, és a Blazersnek ott van már Aldridge, és eg SG/SF jobban jönne nekik).![]()
Atlantának mekkora mákja vot már, nem csak hogy a 1/3-as picket szerezték meg, hanem így nem is kellet lepasszoliuk a draftjogot a Sunsnak.
Most sajnálom, hogy a Knicks 9. draftja a Bulls-éBár gondolom Atesz örül ennek Smile
![]()
Portland sztem Durant-et viszi elSlither írta:Szerintetek a Portland Odent vagy Durantot viszi el (csak mert Oden center, és a Blazersnek ott van már Aldridge, és eg SG/SF jobban jönne nekik).![]()
Sztem ez a párharc nagyon sima leszSlither írta:Utah-SAS: 96-105
Nem gondoltam volna, hogy a Portland szerzi mad meg az 1/1-est.
komám! nem lesz ez kivalo. az ottawa egy laza nullás söpréssel hip-hop bezsebeli a stanleytKrojf írta:Kiváló csaták várhatóak!
Igeeeeen! Remélem izgalmas körülmények között megszerzik a Stanleyt a Kacsák!Krojf írta:Komáim!
Ma éjjel "Kacsáéknál" történt: Western Final, Game6,
Anaheim Ducks-Detroit Red Wings: 4:3.
Ezzel az Anaheim 4:2-vel győzött és bejutott a Stanley Kupa
valószínűleg hétfőn kezdődő döntőjébe!
A párosítás: Anaheim Ducks-Ottawa Senators!
Kiváló csaták várhatóak!
Jegelt itt Nektek Krojfotok.