Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
doki írta:antiimperialista írta:spurs-Suns 53-51 a félidőben. Remélem, hogy sikerül megfordítani, a hátrány nem nagy, még bármi lehet!
GO SUNS GO!!!
Hát sajnos kiestek!Úgy látom a Spurs nagyon összeszedett,talán a Detroit megállítja őket.
antiimperialista írta:spurs-Suns 53-51 a félidőben. Remélem, hogy sikerül megfordítani, a hátrány nem nagy, még bármi lehet!
GO SUNS GO!!!
Nagyon HelyesKrojf írta:Komáim!
Történet a palánk mellől...
Anaheim Ducks-Detroit Red Wings, Game4: 5:3.
Ezzel a párharc állása 2:2!
Az előző mérkőzés 0:5-je után az Anaheim szépen összerántotta magát
és helyenként impozánsan játszott.
Az "exfradista" Rob Niedermayer is gólt jegyzett.
Ezekután a részemről:"-Go, Ducks, go!"
Jegyzette le Krojfotok.
Atiantiimperialista írta: Ma mikor kezdődik a mi időnk szerint a meccs? Sopcaston megnézném...
Nem gondoltam volna h az otthoni vereség után fel tud állni a padlóról a Ducks. Az a ducks aki nekem örökre Mighty Ducks maradKrojf írta:Komáim!
Történet a palánk mellől...
Anaheim Ducks-Detroit Red Wings, Game4: 5:3.
Ezzel a párharc állása 2:2!
Az előző mérkőzés 0:5-je után az Anaheim szépen összerántotta magát
és helyenként impozánsan játszott.
Az "exfradista" Rob Niedermayer is gólt jegyzett.
Ezekután a részemről:"-Go, Ducks, go!"
Jegyzette le Krojfotok.
Biztos valami baromságot, szegény ember annyira nem ért a MAI NBA-hez, hogy az már fáj.antiimperialista írta:Mit mondott Török Péter a liga döntéséről?
Atesz nem láttam a meccset, mert elaludt.Game90 írta:Sajnos, pedig nekik szurkoltamredmiller írta:Kiesett a Bulls...Detroitnak nagy esélye van a döntőbe jutásra. Atesz gondolom látta a meccset, majd leírja a véleményét a meccsről.
Török Petinek pedig igaza lett, a Pistons jutott tovább 4-2-vel![]()
Ma pedig:
Cavs - Nets 2:00.
Suns - Spurs 4:30.
Sajnos, pedig nekik szurkoltamredmiller írta:Kiesett a Bulls...
Francbakovinho írta:A negyedik negyed eleje-közepe felé kapcsolódtam be, akkor még vezetett a Suns, végülis az döntött amikor asszem másfél percel a vége előtt Bowen egy hatalmas triplát, azzal eldöntötte, aztán se Nash, se Marion nem tudott felpörögni. Remélem azért behúzza ezt a két meccset a Phoenix és ő jut a konferencia döntőbe mert egyrészt megérdemelnék másrészt jobban játszanak mint azok állat Spursösök. Istenem, el se tudom mondani mennyire útálom őket! Hajrá Suns!
U.i.: Köszi Game, a McGrady-s képeket....Kezd lenni egy szavazatod az év szavazásán