antiimperialista írta:
Egyetértek! Penny Hardaway volt a kedvencem Jason Kidd után, aztán mindketten a Sunsba igazoltak

Csodálatos időszak volt...
Persze az is igaz, hogy Penny lehetett volna sokkal jobb játékos, ha nem sérült állandóan. De amit Shaq-kel a Magicben műveltek, az nem volt semmi!
A Nick Anderson, Dennis Scott, Penny Hardaway, Horace Grant és Shaquille O'Neillel fellálló Magic volt minden idők kedvencem, még most is feléjük húz a szívem, igaz, manapság már annyira nem vagyok NBA fanatik. Ha már major sportág, akkor sokkal inkább NHL és NFL, de asszem ezzel sok újdonságot nem árulok el. A Sunsban és a Knicksben már közel sem volt olyan elemében, mint a floridai évei alatt. Azóta a csapat minden évben folyamatosan kicserélődik, sőt, odáig megyek, hogy a vezérkar sorozatos [auto_cenzúra] cserékkel szétbombázta a gárdát.
McGradyt ugyan el kellett passzolni, mert lejárt a szerződése, de az érte kapott Francis-Mobley párost olyan szinten tékozolták el, hogy szinte semmit nem kaptunk értük... Aztán ott van az egykori év újonca, Mike Miller, akiért megszereztük anno Giriceket és Goodent. Ők is továbbálltak már...
Visszatérve Pennyre, attól függetlenül, hogy sajnos nem lett világsztár, és a pályafutása későbbi éveiben nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, nekem akkor is az egyik kedvenc játékosom marad! (Van kosaras kártyám is róla...akkoriban még gyűjtöttem őket rendületlenül...

)