Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ja, én is olvastam olyan cikket, melyben azt írták, hogy levalószínűbb egy új cb draftolása!grecki írta: Griffin ott lehet simán a 26-ik helyen, max egy kisebb cserével feljebb kapaszkodhatunk pár helyet! Nagyon szomorú lennék pl, ha cornerbacket, vagy DE-t vagy OL-t draftolnánk, mert nem arra van jelen pillanatban szükségünk...
Hát igen, lehet jó lett vna Briggs, de ha a Bearsnél is ilyen anyagias, és azt mondja, hogy ha nem kapja meg a milliókat, akkor nem is játszik, akkor nem tudom hosszú távon jobb lett volna-e! Nem nagyon vagyok oda az ilyen mentalitásért! Takeo személyében már megint egy nem kis ember csatlakozott:grecki írta: Én nagyon örülök, igaz Briggs még egy fokkal jobb fogás lett volna... Most a Washington emberei dolgoznak a cserén. Az első körös pickeket swapolnák Briggsért. Nem tom,szerintem hülyeség lenne a hatodikat odaadni a 31-ik választásért, főleg, hogy ott van Marcus Washington és a frissen igazolt Fletcher-Baker is a jövőre valósznűleg kezdők között...
Ha mégis tető alá hoznák, akkor durva LB sor lenne a Skinsnél:
Washington - Fletcher-Baker - Briggs...
Egyébként ilyen hírek szállingóznak a Bills háza tájáról, hogy TKO a sérülései miatt gyakorlatilag semmire nem lesz...
Jó kis élmény lehetettKrojf írta:este fél 11-től vártam a reggeli 6:05-ös első buszt, így kiadós kalandtúrát tettem az árpád-hídi helyközi autóbusz-pályaudvar környékén, de nem bántam meg!
Én nagyon örülök, igaz Briggs még egy fokkal jobb fogás lett volna... Most a Washington emberei dolgoznak a cserén. Az első körös pickeket swapolnák Briggsért. Nem tom,szerintem hülyeség lenne a hatodikat odaadni a 31-ik választásért, főleg, hogy ott van Marcus Washington és a frissen igazolt Fletcher-Baker is a jövőre valósznűleg kezdők között...Mardel írta:Spikes az Eagles-ben??!
De Örülök, kell kis erősítés oda a Lton B sorba! Trotter-rel remélem jó párost alkotnak majd!
Nagyon várom már a rájátszást! Ugyanakkor sajnálom azt is, hogy már vége az alapszakasznak. Előfordulhat az a bravúr, hogy egy csapatból kerül ki a Hart (alapszakasz MVPje), Art Ross (alapszakasz pontkirálya), a Calder (év újonca) és a Selke trófea (legjobb védekező csatár) győztese... Sorban Sidney Crosby, Jevgenyi Malkin és Jordan Staal mind mind a Penguins üdvöskéi...Krojf írta:Komáim!
Még hat-hét meccs, aztán vége az NHL alapszakaszának!
Fokozódik a drámai feszültség, a szemetek legyen a jégen!
Mellesleg holnap este 19:00-tól a helyszínen nézem a magyar-svéd
sportaréna-beli felvonását! Kiváló helyem van a cserepadok mögött!
Krojf, a "Jégember"!
Kingsbeli jövőt ellehet képzelni, de gyűrűt nemlionel19 írta:Én inkább elképzelnék neki egy Kingsbeli jövőt, gyűrűvel..
Sztem azért nem utálják meg, mert lehet, hogy elmegy. Ha távozni akar, akkor úgyis elmegy vagy elcserélik valakire. Olyan csapatba meg nem fog elmenni, ahol már így is 2-3 sztár van. Eltudnék neki képzelni egy Clevelandet akár.Bibby ha gyűrűt akar nyerni elmegy, mindenki megutálja vagy gyűrűt nyer vagy jobban befürdik... és lesz valahol 2. vagy 3. számú sztár...
Csapatépítés nem 1-2 évbe telik. Nem lenne rossz csapat ez a Kings, vannak itt még jó playak, pl Artest, de a cserepad az kevés. Meg Nyugat elég erős mostanában.a másik lehetősége hogy marad, épitenek köré egy csapatot...első számú kedvenc lesz... és vagy nyer vagy nem...
Ezt nem hinnémmostha elmegy Dallasba kitudja lehet Dallas is gyenge lesz jövőre..
Mivel Artest egy párszor mondta már, hogy lehet, hogy évvégén visszavonul. Fontosabb neki a családja, mint a pénzlionel19 írta:Mindig azzal jön hogy Artest vonuljon vissza Bibby menjen el valahova, meg hogy ugysem győz a Kings és kb 30cal győz a Phoenix (mondta ezt a félidőben...
Mindig azzal jön hogy Artest vonuljon vissza Bibby menjen el valahova, meg hogy ugysem győz a Kings és kb 30cal győz a Phoenix (mondta ezt a félidőben...Game90 írta:De sztem korrekt fazon
Tényleg 9/12lionel19 írta:9/12 nem 10/13 ... Martinnak meg kiverték a szemét