Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sztem nem lesz belőle semmi, mint ahogy Rodmannel sem.Game90 írta:Váratlan nyilatkozatot tett a minap a Chicago Bulls hatszoros NBA bajnok játékosa, Scottie Pippen: "Jobban érzem magam, mint az elmúlt öt évben bármikor. A térdem és a hátam rendben van, fantasztikus érzés lenne újra kosárlabdapályára lépni. Úgy érzem 15 percre minden meccsen képes vagyok." A 41 éves legenda azt is hozzátette, hogy szíve szerint egy bajnoki aranygyűrűért harcban lévő csapathoz csatlakozna. Arra kérdésre, hogy konkrétan mi az elgondolása, nem válaszolt, csak annyit tett hozzá, hogy a Heat és a Cavaliers gárdájával szívesen dolgozna.
Na ehhez mit szóltok?![]()
Nekem kicsit gyanús Nash ügye,alig két hete nyilatkozta,hogy bármekkora megtiszteltetés az All-Star gála,már elege van belőle,mert itt lenne ez a pár nap pihenő a nagyon hosszú szezon felénél és ő inkább lenne végre a családjával és pihenne.antiimperialista írta:Bazz, miért pont ő? Őt szerettem volna a leginkább ott látni...Game90 írta:Nash viszont kihagyja az All-Star meccset sérülés miatt.
Bazz, miért pont ő? Őt szerettem volna a leginkább ott látni...Game90 írta:Nash viszont kihagyja az All-Star meccset sérülés miatt.
ezen a hetvegen www.port.hu nezd meg biztos irjaGame90 írta:OFF: Lionel19 persze, hogy értem![]()
Valamelyik modi bannolja már őt
![]()
Nem tudja valaki, hogy mikor lesz a Pro Bowl?