Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Lesz???Már az!!Ha így folytatja, jövőre megdönti Tomlinson rekordját!Krojf írta:Drigo Koma!
Mégegyszer mondom Neked: Hesterből RAKÉTA lesz!!!
Krojfod.
Ahoz képest, hogy rookie ez már a 6. visszahordás td-je volt, amivel NFL rekordot állított fel, nem semmi a srác, és mi lesz még belőle?!Krojf írta:Komáim!
Láttátok, ahogyan az a Hester gyerek 2 darab kickoffreturntouchdownt
futott a Rams ellen a Monday Night Footballon?
Az a gyerek, mint a tűzgolyó, úgy hasított át a Rams defensén!
Akárki meglássa, rakéta lesz belőle!
Nézzetek sok NFL-t, azt mondom!
Krojfotok.
Jól mondod! Én pedig igyekszem megfogadni a tanácsodKrojf írta:Nézzetek sok NFL-t, azt mondom!
1.Grat, az enyémet nem(igaz nem is írtamKenny írta: 1Az én SMS-emet is beolvasták![]()
![]()
2LT-nek meg grat.
3Brady meg...háát a Maroney hozza magát akkor jó lesz nekik..
Jah kezd agyamra menni ez a Belichick mánia, most is mindenki azt mondja, hogy ezt ő találta ki, hogy megsajnálják...Na persze azért nincs olyan edző, aki direkt kikap a csapatával, sztem, ha ő mégis oylan, akkor...Game90 írta:Brady igen életerős 78 yardot passzolt
Game90 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=128973
New York-Boston meccsen ott volt Rooney is76ers még mindig gyengélkedik, Miami Wade vezérletével nyert, Cavs kikapott, Utah pedig rangadót nyert.
29 TD-je vanKrojf írta:Komáim!
Tomlinson koma kitett magáért! 28 touchdown egy idényben!
És még nics is vége az alapszakasznak! Hol áll meg ez a fazon?
Ezzel minden idők csúcsát érte el!
Mellesleg tegnap a saját nevemmel bekerültem SMS-emmel
az élő műsorba! Atomgigászállatkirály!
Ennek örül Krojf komátok!
mit kérdeztél?Krojf írta:Komáim!
Tomlinson koma kitett magáért! 28 touchdown egy idényben!
És még nics is vége az alapszakasznak! Hol áll meg ez a fazon?
Ezzel minden idők csúcsát érte el!
Mellesleg tegnap a saját nevemmel bekerültem SMS-emmel
az élő műsorba! Atomgigászállatkirály!
Ennek örül Krojf komátok!
jaja azt mondom énnis és hogy egy ilyen kaliberü játékosnak kéne gyürü mert ha nem lenne az hatalmas igazságtalanság lenne!dalasba télleg benne van ,de kivi lennék erre a denvere is!csak ne egy new yorkba vagy egy bostonba ne mennyenn annak nem sok értelme van !bár ha boston adná pierct meg!gerald grennt aki sztm az nba legjobb ujonca volt tavaly, isteni az a gyerek komolyan!Game90 írta:Tényleg isteni a videónagyon tetszett
![]()
Ahogy az elején megszivatta JordantNagyon nagy arc az NBA-ben, nemhiába a kedvenc játékosom
![]()
Megérdemelne egy gyűrűt
![]()
Dallasban egy ilyen kezdő: Iverson-Terry-Howard-Nowitzki-? Dallas nem a kedvenc csapatom, Nowitzkit pl utálom, de itt lenne a legnagyobb esélye a gyűrűre![]()
Sergi a Denver tényleg jó csapat lenne: Iverson-J.R. Smith-Anthony-Martin-Camby
És a cseréik sem bénák: A Miller, Najera, Nené, Boykins.