Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A találkozó napjára rossz időt jósoltak a meteorológusok, ezért a szervezők fejében megfordult a gondolat, hogy el kellene halasztani a mérkőzést hétfőre, de jelen állás szerint mégis megrendezik a döntőt.Sanama írta:Miért ne tartanák meg? szakad az eső,vagy mi?
Nem mozoghat, mozog... én nem szoktam boxot nézni, nem vagyok benne nagyon érdekelt, de a box az a sport, ami állítólag majdnem mindig bundázva van. Nem tudom igaz-e remélem nem, de tény, h ezt a sportot könnyű befolyásolni...daffy írta:de lesz mivel beharangozni a visszavágót. sok pénz mozoghat a háttérben a box világában is
de lesz mivel beharangozni a visszavágót. sok pénz mozoghat a háttérben a box világában isScooby Bent Bwoy írta:Pac nem tartozik a kedvenceim közé, de el kell ismerni, ezt simán nyerte. Megint mit csináltak a pontozók, hihetetlen....
Nálam 3-at nyert csak Bradley, többet nem nagyon kaphatott volna mástól sem.
Persze jár Bradley-nek a gratuláció, mert nagyon jól küzdött, a meccs is mondhatni fantasztikus volt, felvállalta a harcot, de ez nem tiszta győzelem.
Ivanovic szebbReplay írta:SÁRI!!!
De megérdemelte, 2004, 2006 és 2008 után hosszú szenvedés, sérülések után újra GS győzelem, ráadásul számára a legnehezebb boritáson.
Nem sok női teniszező volt, aki igy vissza tudott jutni a csúcsra.
Ez egy jó női RG volt, végre Williams-ek és a szó szerint ijesztő Schiavone nélkül.
Hétfőtől újra a legszebb teniszező a világelső.
Másik kedvenc, Ivanovic esetében nem hiszem, hogy lesz ilyen visszatérés.
pac öregszik,de szerintem egy ilyen stílusú srácnak nem sok esélye van még. sima manny győzelmet mondok én isgergo9 írta:Holnap hajnalban Bradley-Pac címmeccs.
Bradley ütőerőben kevés semmi esélyt nem látok hogy idő előtt megállítsa Pacot , pontozással meg egyszerűen nem nyerhet. Jobban nem fogja megverni Pacmant mint Marquez verte meg az aranytojást tojó tyúkot nem fogják hagyni veszíteni.
Ha megint vmi nyögvenyelős meccs lesz akkor teljesen sansztalannak látom a May elleni szuperderbit.
Várjunk még azzal.ozsimiki írta: vasárnap Nadal-Djokovic döntő lesz,
Mentálisan erős Nole az biztos. Viszont amit Nadal produkál ezen a tornán az lehengerlő. Az nálam nem kérdés, hogy Nadal nyer (mondom ezt Nole fanként), számomra csak az a kérdés, hogy mennyire tudja megszorongatni Nadalt...Replay írta: Szerintem Djokovic-nak továbbra is megvan a mentális előnye, mert nálam nem számit az, hogy megverte Nadal ATP döntőben, mert az nagyon nem ugyanaz, mint egy GS döntő.
Csak belemelegedett Rafa. Ferrernek volt 2 bréklabdája, bár ha ki is használja, akkor se ment volna vele sokra.ozsimiki írta:Nah akkor ma két apró meccs:
Jelenleg kezdődött a Nadal-Ferrer elődöntő, ezt követi majd a Federer-Djokovic.
Természetesen VAMOS RAFA! Utóbbin pedig Federernek drukkolok ezúttal!
Nekem mindig ő marad a Legnagyobb.ozsimiki írta:Federer meg lehet,h a legnagyobb volt, jelenleg közel sem az, és szerintem egy egészséges Del Potro kiejtette volna mint a fitty, látva az első két szettet.
Azért remélem az öreg még jó lesz az elődöntőben egy Djoko verésre.