Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.10. 13:34:27

Sanama írta:Miért ne tartanák meg? szakad az eső,vagy mi?
A találkozó napjára rossz időt jósoltak a meteorológusok, ezért a szervezők fejében megfordult a gondolat, hogy el kellene halasztani a mérkőzést hétfőre, de jelen állás szerint mégis megrendezik a döntőt.

Reméljük megtartják!
Én inkább a szerbnek szurkolok!
Mivel sajnos Federer már kiesett :(
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.10. 13:32:45

Miért ne tartanák meg? szakad az eső,vagy mi?
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.10. 13:29:59

Nah, ha megtartják ma a döntőt a Roland Garroson, akkor ezzel a véleménnyel értek teljesen egyet:

http://www.youtube.com/watch?v=QP-u3hfrH44

Ha a tenisz dönt,akkor Rafa nyer! Ha fejben nem tette túl magát a tavalyi vereségeken,és az idei AUS Open finálén, akkor pedig vagy nagyon szoros lesz,és bármi lehet, vagy nyer Djoko.

VAMOS RAFA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.10. 13:15:46

Nagy F1 és EB mellett azért ma Rafa-Djoko döntő.
Rafa nagyon magabiztos volt egész torna alatt, szóval nagyon remélem nyerni fog. Tettem is rá egy kis pénzt,úgyhogy már csak azért is kötelessége nyerni !! :)

VAMOS RAFA!
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.10. 11:42:49

daffy írta:de lesz mivel beharangozni a visszavágót. sok pénz mozoghat a háttérben a box világában is :(
Nem mozoghat, mozog... én nem szoktam boxot nézni, nem vagyok benne nagyon érdekelt, de a box az a sport, ami állítólag majdnem mindig bundázva van. Nem tudom igaz-e remélem nem, de tény, h ezt a sportot könnyű befolyásolni...
Régebben hallottam vhol TV ben, h elviekben szinte mindegyik meccsnek megvan a nyertese már előtte.
Bár tényleg nem tudhatjuk mi van aháttérben, az is lehet, h tiszta...
De maradjunk annyiban nekem a box olyan, mint a calcio... szerintem bunda van a háttérben... :?
daffy
Madridista

2012.06.10. 10:59:29

Scooby Bent Bwoy írta:Pac nem tartozik a kedvenceim közé, de el kell ismerni, ezt simán nyerte. Megint mit csináltak a pontozók, hihetetlen....
Nálam 3-at nyert csak Bradley, többet nem nagyon kaphatott volna mástól sem.
Persze jár Bradley-nek a gratuláció, mert nagyon jól küzdött, a meccs is mondhatni fantasztikus volt, felvállalta a harcot, de ez nem tiszta győzelem.
de lesz mivel beharangozni a visszavágót. sok pénz mozoghat a háttérben a box világában is :(
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.10. 10:37:08

Ma Nadal-Djokovic döntőtől én kivételesen viszonylag "sima" Rafa sikerre számítok. (leginkább bízom benne 8) ) Egyszerűen ellenállhatatlan formában van. 3 vagy 4 szettben be kéne húzni.
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.06.10. 07:07:20

Pac nem tartozik a kedvenceim közé, de el kell ismerni, ezt simán nyerte. Megint mit csináltak a pontozók, hihetetlen....
Nálam 3-at nyert csak Bradley, többet nem nagyon kaphatott volna mástól sem.
Persze jár Bradley-nek a gratuláció, mert nagyon jól küzdött, a meccs is mondhatni fantasztikus volt, felvállalta a harcot, de ez nem tiszta győzelem.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.09. 17:30:30

Nekem is egyik kedvencem volt Henin, 2éve visszatért, de hamarosan vissza is vonult 2odszor is, immáron sajna véglegesen.

Pedig GS fináléba is jutott, de Kim megállította.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.09. 17:10:01

Replay írta:SÁRI!!!

De megérdemelte, 2004, 2006 és 2008 után hosszú szenvedés, sérülések után újra GS győzelem, ráadásul számára a legnehezebb boritáson.

Nem sok női teniszező volt, aki igy vissza tudott jutni a csúcsra.

Ez egy jó női RG volt, végre Williams-ek és a szó szerint ijesztő Schiavone nélkül.

Hétfőtől újra a legszebb teniszező a világelső.

Másik kedvenc, Ivanovic esetében nem hiszem, hogy lesz ilyen visszatérés.
Ivanovic szebb :P És sajnos nála szerintem se lesz visszaút.

Henin-el mi van? nekem ő volt a kedvencem. tudom hogy tavaly talán visszatért,de azóta semmit nem hallok felőle
Replay
Director del Fútbol

2012.06.09. 16:45:56

SÁRI!!!

De megérdemelte, 2004, 2006 és 2008 után hosszú szenvedés, sérülések után újra GS győzelem, ráadásul számára a legnehezebb boritáson.

Nem sok női teniszező volt, aki igy vissza tudott jutni a csúcsra.

Ez egy jó női RG volt, végre Williams-ek és a szó szerint ijesztő Schiavone nélkül.

Hétfőtől újra a legszebb teniszező a világelső.

Másik kedvenc, Ivanovic esetében nem hiszem, hogy lesz ilyen visszatérés.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.09. 16:42:51

Roland Garros, Női döntő:

Sharapova-Errani

6-3, 6-2!

Ezzel megvan Marijanak is a karrier Grand Slam. (mind a 4 GS-en nyert már így, érdekesség, hogy összesen is ez a 4 győzelme van "csak", szerintem ilyesmire nem volt még példa,hogy úgy legyen meg vkinek ez, hogy mellette nincs több győzelme)
Kép
daffy
Madridista

2012.06.09. 13:43:59

gergo9 írta:Holnap hajnalban Bradley-Pac címmeccs.
Bradley ütőerőben kevés semmi esélyt nem látok hogy idő előtt megállítsa Pacot , pontozással meg egyszerűen nem nyerhet. Jobban nem fogja megverni Pacmant mint Marquez verte meg az aranytojást tojó tyúkot nem fogják hagyni veszíteni.
Ha megint vmi nyögvenyelős meccs lesz akkor teljesen sansztalannak látom a May elleni szuperderbit.
pac öregszik,de szerintem egy ilyen stílusú srácnak nem sok esélye van még. sima manny győzelmet mondok én is
gergo9
Director del Fútbol

2012.06.09. 13:42:11

Holnap hajnalban Bradley-Pac címmeccs.
Bradley ütőerőben kevés semmi esélyt nem látok hogy idő előtt megállítsa Pacot , pontozással meg egyszerűen nem nyerhet. Jobban nem fogja megverni Pacmant mint Marquez verte meg az aranytojást tojó tyúkot nem fogják hagyni veszíteni.
Ha megint vmi nyögvenyelős meccs lesz akkor teljesen sansztalannak látom a May elleni szuperderbit.
Primitive
Entrenador del Barça

2012.06.08. 19:39:44

ozsimiki írta: vasárnap Nadal-Djokovic döntő lesz,
Várjunk még azzal. :P Az előrejelzések szerint egész nap eső lesz, úgyhogy benne van a pakliban, hogy hétfőn lesz a döntő. :roll:
Replay írta: Szerintem Djokovic-nak továbbra is megvan a mentális előnye, mert nálam nem számit az, hogy megverte Nadal ATP döntőben, mert az nagyon nem ugyanaz, mint egy GS döntő.
Mentálisan erős Nole az biztos. Viszont amit Nadal produkál ezen a tornán az lehengerlő. Az nálam nem kérdés, hogy Nadal nyer (mondom ezt Nole fanként), számomra csak az a kérdés, hogy mennyire tudja megszorongatni Nadalt...

Djokovic - Federer :

Kezdeném így : :lol: :lol: :lol:

Hát, amit ma Federer a pályára tett az egy kalappal abból, amit ilyenkor szokás mondani. :roll:
Djokovicnak tényleg nem volt más dolga, csak annyi, hogy pályára tegye a labdát. Federer megnyert pontokat vesztett el, olyan blőd hibákat vétett, hogy hihetetlen... :roll:
Megértem azt, ha valaki kikap úgy, hogy a meccs végén a tükörbe tud nézni, és el tudja mondani, hogy mindent megtett a sikerért. Federer ne menjen ma tükrök közelébe.
Hülyeség lenne nem elismerni Federer idáig elért sikereit, és megkérdőjelezni a játéktudását, de ez a mai motiválatlan, dekoncentrált játék nálam sokat csorbított az érdemeiből. :twisted: :twisted: :roll:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Replay
Director del Fútbol

2012.06.08. 19:17:57

Nagy döntő lesz, sajnálom Federer-t, de ha ő jut be akkor tuti egyoldalú döntőt láttunk volna. Igy viszont van esély rá, hogy izgalmas lesz a döntő.

Örülnék Nadal győzelmének, mert már ráférne egy GS, de örülnék Djokovic győzelmének is, mert megcsinálná - igaz nem egy éven belül - a GS-t, ami sem Federernek, sem pedig Nadalnak nem sikerült.

Nadal az esélyes, mert ez az ő boritása, impressziv, ahogy szó szerint kivégzett mindenkit, aki eddig kiállt ellene, másrészt ez, ahogy eljutott a döntőig hátrány is, mert egy GS-en nagyon is szükséges, hogy vki szenvedjen egyes meccseken kicsit.

Szerintem Djokovic-nak továbbra is megvan a mentális előnye, mert nálam nem számit az, hogy megverte Nadal ATP döntőben, mert az nagyon nem ugyanaz, mint egy GS döntő.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.08. 16:01:52

Rafa első 15perctől eltekintve nagyon-nagyon lesimázta, ehhez kellett az is,h Ferrer teljesen megrogyjon fejben.

6-2, 6-2, 6-1el van a döntőben!

Eddig szettet sem vesztet, gamet is alig...

Brutális formában van, és akárki is lesz az ellenfele a döntőben, ő lesz az esélyes, ha Federer lesz, akkor is, ha Djoko akkor is. A döntőben saját maga lesz az ellenfele, ha fejben kicsit sem izgatja már a tavalyi év, ill idei Aus Open, akkor győzni fog, ha Djoko ellen picit beremeg esetleg, akkor nagyon nehéz is lehet. Bár utóbbi két döntőben már elkapta, így bízok a 7. Garros sikerében!

VAMOS RAFA!!!

szerk:

Federer de rém gyenge, Uram Ég. Kár volt nagyon azért a Potro sérülésért...eddig kb tálcán adja át a meccset a szerbnek, ennyi ki nem kényszerített hiba...szett 0-1, másodikban volt dupla break előnye, azt is sikerült leadnia, kb csak a hibáinak köszönhetően, jelenleg 4-4...
hehe...rátett egy lapáttal, elvette megint Djoko adogatását, mert nem hibázott (ennyi elég lenne ma), erre amikor szerválhat a 2.szettért, azaz az egyenlítésért megint halomra üti a hibákat, jelenleg break lasztik Djokovics előtt...nah egyet hárít, következőnél hibázik, megint X, ez ha így folytatódik, elég hamar véget ér, színvonal meg sehol sincs a tavalyihoz képest.

Nah sikerült alulmúlnia magát a végén is, 7-5el a 2. szett is a szerbé, más kérdés,hogy az Ő szintjükön kb semmit se kellett érte csinálnia, csak megvárni míg a svájci érthetetlen hibákat vét, folyamatában. Megtette RF, érik a Nadal-Djokovic döntő.

Közben teljesen eldőlt ez már, 3.szettben 5-2 a szerbnek, de a kép semmit sem változott, Federer üti a ki nem kényszerített hibákat, teljesen monoton, hangulata se igen van ehhez, amekkora legenda elvileg, annyira gyalázatos ez a mai teljesítménye, főleg fejben. Nem tudom mi lesz a magyarázata, de ez nagyon gáz volt. Még ha egy csúcsformában lévő Djoko úgymond "kivégzi" az érthető,de semmi mást nem kellett csinálnia Novaknak, mint visszaütni a labdát, a svájci nagyrészt úgy is elrontja.

vasárnap Nadal-Djokovic döntő lesz,

VAMOS RAFA!!!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.08. 15:25:41

Nagyon simának tűnik ez a meccs. Persze nem is reménykedtem, h Ferrernek lehet esélye, de azt abban bíztam, h legalább egy kicsit megizzasztja honfitársát.

A másik meccs viszont valószínűleg a z egy évvel ezelőttihez hasonlóan most sem lesz kicsi! Remélem Djoko vissza tud vágnia az öregnek. 8)
Primitive
Entrenador del Barça

2012.06.08. 13:56:25

ozsimiki írta:Nah akkor ma két apró meccs:

Jelenleg kezdődött a Nadal-Ferrer elődöntő, ezt követi majd a Federer-Djokovic.

Természetesen VAMOS RAFA! Utóbbin pedig Federernek drukkolok ezúttal!
Csak belemelegedett Rafa. Ferrernek volt 2 bréklabdája, bár ha ki is használja, akkor se ment volna vele sokra.
Ez a Nadal ellenállhatatlan (salakon). Ferrer nem rossz, de esélye sem lesz. Sőt, szerintem a másik döntősnek se lesz sok esélye. Ha csak Nadal nem fog ki valami iszonyatosan szörnyű napot. [-o< [-o<

Annyira nem érdekel, és annyira nem is látványos ez a meccs, szóval remélem Nadal hamar lerendezi!

Aztán pedig hajrá Nole!

Közben 1. szett sima 6-2 40' játék után :lol:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.08. 13:27:17

Nah akkor ma két apró meccs:

Jelenleg kezdődött a Nadal-Ferrer elődöntő, ezt követi majd a Federer-Djokovic.

Természetesen VAMOS RAFA! Utóbbin pedig Federernek drukkolok ezúttal!
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.06. 17:06:21

Nadalnak megvan az első szett Almagro ellen, igaz, csak tie-breakkel, a másodikban 2-1-re megy.
Ferrernek nagyon szurkolok, el is vette már egyszer Murray adogatását, 4-2-re vezet az első játszmában.

Hajrá Almagro és Ferrer! :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.05. 20:15:23

Nem fogja megnyerni szerintem (remélem),Látva Nadal játékát,nem sok sanszot adok most senkinek ellene. rosszabb formában is simázta már le Rafa a Garrost,most még megy is neki...
Mindenesetre,ha Djoko-Nadal döntő lesz,akkor Nadal ha odakerül meccslabda környékére,ő nem fogja hálóba ütni azt,hanem beveri szépen. Ettől különböznek főleg a top teniszezők (Rafa,Djoko,Federer is még) a Tsonga,Ferrer,Murrey vonaltól.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.05. 20:13:01

ozsimiki írta:Federer meg lehet,h a legnagyobb volt, jelenleg közel sem az, és szerintem egy egészséges Del Potro kiejtette volna mint a fitty, látva az első két szettet.

Azért remélem az öreg még jó lesz az elődöntőben egy Djoko verésre.
Nekem mindig ő marad a Legnagyobb.
Djoko ellen viszont nagyon nehéz lesz...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.05. 20:11:46

Tsongát is szeretem, s kicsit sajnálom, de szerencsére Djoko megint tudott fordítani, s roppant erős fejben.Tudja hozni nem először a kiélezett meccseket, s igaz salak nem a kedvence (de idén meg kellene már ezt is nyerni), de nem hiába a jelenlegi legjobb teniszező.
Szép volt Djoko

szerk: tehát tettél egy megjegyzést, hogy a múltban fogták esetleg a kezét, ami viszont a mai meccsre meg nem igaz.Értem, logikus :D
Illetve hozzáteszem a megfogalmazásod eléggé arról árulkodott ( a meddig szó kiemelendő), hogy most is fogták a kezét, ami hatalmas ferdítés, de tudjuk be annak én el vagyok fogulva, te meg tudsz fogalmazni :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.05. 20:33:42-kor.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.05. 19:42:21

Bob itt nem csak erről a meccsről van szó, de persze te el vagy fogulva, szép magyarosan.

Federer meg lehet,h a legnagyobb volt, jelenleg közel sem az, és szerintem egy egészséges Del Potro kiejtette volna mint a fitty, látva az első két szettet.

Azért remélem az öreg még jó lesz az elődöntőben egy Djoko verésre.
Kép
Válasz küldése