Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pontosan ezért ment Veszprémbe Mocsai, a Vasas után már nem akart csajokkal foglalkoznijelwaz írta: Aki ért a kézilabdához tudja: női csapatot edzeni a legnehezebb, mert szeszélyesek. Rengeteg edző azért megy el férfi csapathoz edzőnek, mert nem bírja ezt elviselni, hogy olyan rapszodikus teljesítményeket nyújtanak, hogy a nagy ellenfelet megverik 5-tel, a 100-ad osztály sereghajtójától meg kikapnak10-zel, nem pedig azért, mert a férfiaknál nagyobb szakmai siker a siker.
Egyetértek, szerintem a horvát és a francia a legerősebb csapat, utóbbi talán kettejük közül is erősebb, de egy világbajnoki döntőben, ilyen mezőnyben talán az már nem is számít (már ha a döntőben ők lesznek). De engem baromira idegesít, hogy Borsos Attila mennyire elfogult a franciákkal szemben, a horvátokat meg leszólják. Tegnap is ment a hiszti, hogy hazai pálya van meg tudoménmi, miközben nem volt vészes fújás egyik oldalra sem. Meg ahogy megnyílvánul egy-két játékosról, elsősorban Bosquet-ra gondolok. Még Dániára azért kíváncsi leszek, a franciákkal jó ki-ki meccset vívhatnak majd, szerintem egyáltalán nem biztos, hogy Franciaország döntőt játszik, ha az olimpiai dán csapattal találkoznak.ozsimiki írta:Remélem horvát-francia megismétlődik a döntőben is, ott szerintem nem lesz ennyire lefutott végig, ha ezt annak lehet nevezni.
Szerintem az egész csapat nagyot hajtott! Nagy Laci sokat és jókor termelt, Császár fontos pillanatban sem remegett meg, Puljezevics meg fontosakat fogott. De felszínes nézete a meccsnek.A szélekről baromi kevés gólt kaptunk, ziccereket csináltunk egy "mérgezet egér" csapat ellen vagyis a szélsőink is jól teljesítettek. Gál talán gólokban nem annyira jeleskedett, de nélküle a lövők is jóval kevesebbet dobtak volna, a zárásai megvoltak (Zubaival ellentétben). A góloknál tovább kéne tekinteni.Varga Tamás írta:Puljezsevics, Nagy Laci, Császár nagyot küzdöttek.
Voltak itt olyan hangok, hogy ki ez a Hajdú János, meg Mocsai Lajost a kispadra. Mocsainál tuti lett volna a vereség. Hajdú újfent bizonyítottra: kiváló szakember! Minden tiszteletem az övé. A tűzoltáshoz kiválóan ért, és a felkészítéshez is! Köszönjük Mester!
Én nem emlékszem olyanra, hogy valaki Mocsait emlegette volna, én biztos nem. De amit állítasz az szintén felszínes megítélése a dolgoknak. Lehet, hogy Mocsaival nem nyertük volna meg, lehet, hogy mással se. De Hajdú Jánosnak van egy nagyon előnye az elődeivel szemben: ez egy mostanra összeért társaság. És ugyanezt a meccset, ugyanilyen utolsó perccel nem biztos, hogy megnyernénk. De elvakultan véded Hajdú Jánost, és még a hülyeségét is osztod, ha jól emlékszem te írtad, hogy zártabban kéne védekezni. Minek? Még zavarós védekezést se játszuk! A horvátok ellen belemehettünk volna egy ugyanilyen ki-ki végjátékba, ha (azt hiszem) 23-20-nál váltunk egy 4-2-es rendszerre, ha mégse, akkor legalább kipróbálhattuk volna, mert már ott látszott, hogy akkor ott az nem működik. Metlicic lexarja, hogy 6-7 méteren ki áll vele szembe, úgyis belövi, mert 11-ről is emelkedik, Balic viszont azt várja, hogy ütközzenek vele, hátsó középben meg jók vagyunk, ráadásul mozgékonynak is nevezhető a falunk. De nem, nekünk egy egész vb-t 6-os fallal kell végig játszanunk. A koreaiknak esélyük se lett volna, ha nem tudnak ennyire rákészülni a hatos falra, De látszott, hogy egyszerűen egy csomószor olvasták, hogy ki-hova, kiről-kire, mikor, mettől-meddig stb.Varga Tamás írta:Voltak itt olyan hangok, hogy ki ez a Hajdú János, meg Mocsai Lajost a kispadra. Mocsainál tuti lett volna a vereség. Hajdú újfent bizonyítottra: kiváló szakember! Minden tiszteletem az övé. A tűzoltáshoz kiválóan ért, és a felkészítéshez is! Köszönjük Mester!
Na az ilyentől meg falra lehet mászni. Ne haragudj, de ez ilyen formában írva és mondva hazugság. Mindig kikéred magadnak, ha beszólnak, ha megkritizálnak, ha durvább dolgokat írnak, akkor kikéred magadnak, hogy rólad ne írjon senki látatlanba semmit, mert nem ismerünk, és kiköveteled a korrekt hozzászólást, de nem tudom, akkor neked ez a hozzászólás korrekt (az idézett részre gondolok, az elejével semmi gondom, és ez nem azt jelenti, hogy egyet is értek vele)? Emberileg nulla? Talán ismered Mocsai Lajost személyesen? Vagy milyen alapod van róla ezt állítani?Varga Tamás írta:Emberileg nulla, szakmailag pedig 2000. október 1-jén, az olimpiai torna női döntőjében megbukott. A dánok győzelme az ő lelkén szárad.
Még most megy a Lengyel - Norvég meccs. Ha ez nem lesz döntetlen,torrentkiller írta:A végére összekaptuk magunkat, sőt még a svédek is leverték a szlovákokat, így mehetünk az 5. helyért. Szerencsénk is volt részben, de megmutatták a fiúk, hogy tudnak küzdeni, hajtani és valahogy csak összejött![]()
Hatalmas gratula nekik![]()
Ui: valahol azt olvastam, hogy a németekkel meccselünk csütörtökön. Erről tud valaki valamit?
Igen, ezt tudjuk.Lionel Messi Fan írta:Ezt jobb ha tőle tudja mindenki hogy Mocsai nem lesz a válogatott edzője ha Szeged játékosokat akarnak látni a válogatottban . Mert a szegediek megmondták hogyha Mocsai lesz a válogatottt edzője akkor nem engedik el a játékosokat a válogatottba . Ez biztos információ mivel elég jól mozgok a kézilabda világába