USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
MessiFan
Llegenda del Barça

2015.06.17. 14:22:45

Tévedtem, mégse tudok örülni LeBron bukásának.
Őszintén szólva nem tudtam ellene szurkolni, annyira szimpi volt, ahogy ilyen kerettel egy ilyen teljesítményt letett az asztalra.
Jordan ennyi idősen 3 gyűrűt nyert, Ő 6ot nyerhetett volna. Brutális, még akkor is ha nem így történt.
Azt hiszem 8 nap múlva draft, kíváncsi leszek mik fognak történni, Celtics részéről nagy mozgolódást nem várok még.
Let's go Celtics!
Messithebest
Director del Fútbol

2015.06.17. 12:43:27

Hát nincs mit tenni, gratulálni kell a legyőzőnek, jelenesetben a GSW-nek, nagyon megérdemelték mindenképpen. Jamesben nem volt több, és ez sem volt kevés... Nagyon várom már a következő szezont, van egy olyan érzésem hogy az már a mienk lesz, ha nem dől ki Kyrie meg Love. De tényleg, a Warriorstól nem sajnálom a bajnoki címet, nyugatról talán még a Clippers-el és az OKC-vel vagyok így, ők hasonlóan szimpatikusak. Iggy-t meg tök megérdemelten választották MVP-nek, bár szerintem is LeBron érdemelte volna meg a legjobban, de úgy tűnik nem szakad meg az hogy csak nyertes csapatból választanak.(kivétel '69, Jerry West) 1 szónak 100 a vége, gratuláció a GSW-nek, de készüljenek fel, mert úgy érzem hogy ez a Cleveland jövőre erősebb lesz mint valaha!

Apropó, nektek mi(k) tetszett(ek) a legjobban az idei playoffból?
Nekem ez: https://www.youtube.com/watch?v=wrMky4VN924" target="_blank

hihetetlen volt..
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.06.17. 10:32:08

Jár a gratula a GSW-nek, hihetetlen alapszakaszt produkáltak, és úgy, hogy a legtöbb játékosukat ők drafolták össze, szerintem tudnak és fognak is fejődni a következő években. A rájátszásban két párharcban kellett szenvedniük, de igazából a döntő volt az, ahol nagyon meg kellett izzadniuk, kiderült, hogy ott sincs kolbászból a kerítés. :D Jó magasokkal és piócaként védekező hátvédekkel verhetőek, de előttük a nyár, hogy ők is alakítgassanak. Az mvp cím jó helyre került, még ha James is megérdemelte volna, bár túlságosan az se vigasztalná, és az sem, hogy ő a 6. olyan játékos aki túllépte az 5.000 playoff pontot. Ha felépül a két sztárjuk és megtalálják az összhangot akkor jövőre megint számolni kell velük. Egyébként azon gondolkodtam, hogy mi lett volna, ha Ray Allen odaigazol szezon közben, és a padról beállva ő szórta volna a hármasokat.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.17. 09:02:19

Na én bealudtam, a végére ébredtem fel és még a melóból is majdnem elkéstem. :D Gratula a GSW-nek, nagy szezont toltak nem is volt kérdés. Sokat vártak rá, s a magot pedig ők draftolták mind. Iggy megérdemelte a díjat, örülök, hogy nem "hypera" adták esetleg oda Currynek. Igoudala volt ebben a szériában a leginkább kulcs a GSW részéről. Számok meg minden alapján Jamesnek kellett volna kapnia, de elvesztett döntő, saját csarnokban. Lehet át se vette volna a díjat. :D Hetedikre ment volna a dolog, akkor szerintem megkapta volna, de felesleges is ezen rágódni. Ez a két csapat meghatározó lehet a következő pár évben, a GSW feltétlen és dinasztiát is alkothatnak.

Amúgy mennyit változik a világ és adja a major sportok sava borsát, hogy én pl mióta nézem az NBA-t úgy kb 15 éve, jó Milwaukeet még nem láttam, most nagyon ígéretesek. Jó GSW-t nem láttam (utóbbi pár év, de előtte) most bajnokok. Grizzlies évekig a legalja csapat volt, most Nyugaton az egyik meghatározó. Clippersből nem tudnék felsorolni 5 embert, akire emlékszem és az utóbbi években ők is a meghatározó kategória. Szóval bőven megváltozott a "trend" és pl a Detroit-Celtics-Lakers-Magic-Nets-Sacramento meg most gyenge, régen meg ők voltak az erős kategória.

Még egyszer grat a GSW-nek. Kitaláltak egy olyat, ami minden racionalitást sutba dobva működött és az előzetesen kijelentett, shooting csapat nem tud nyerni elmélet is megdőlt. Mint erről már írtam, nagyon érdekes világ jöhet ellentétes felfogásokkal, nagy csatákkal. Cavs/Memphis is megmutatta, hogy palánk alatti játék vs small ball és "területvédekezés" mennyi csemegét ígér a jövőre nézve.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.06.17. 07:56:25

Szerencsére a "megérzésem" nem jött be.
Tökéletes szezont hozott le a Golden State, öröm volt idén nézni őket. Le a kalappal előttük. :D

A virtuális pacsi jár a Cavsnek is, mert 21-21-es alapszakasz állásnál azért erre nem sokan gondoltak. És bár nem nyertek, de tartása lett a csapatnak.
Amúgy ez a LeBron által hozott teljesítmény felvet néhány kérdést:
1. Kell mellé két sztár?
2. Kell mellé két ennyire labdaigényes sztár?
3. Vagy elég körbe venni jó védőkkel, akik az üres helyzeteket képesek beverni?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.06.17. 05:57:55

MEGVAAAN! Tökéletes szezon megkoronázása!
Tiszteletet érdemel a CAvs is,de bennük max ennyi volt a körülmények miatt.

MVP Igyy lett, sztem megérdemelte. Persze James is megérdemelte volna, nem is kérdés.
Öreg Billt mindig jó látni:)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.17. 04:24:08

Na ez a második már jobban sikerült. Viszont sokszor éreztem, hogy bravúr kosarak jönnek, ami a végéig nem fog kitartani és félek az én éberségem sem fog. :)
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.06.17. 03:47:38

Bob_Marley írta:-13, rengeteg eladott labda. Lassan ez így kakukk mára sajnos...
Ráadásul sok ebből olyan,hogy lejár a támadóidő...értem én hogy lassú támadások,meg stb, de erre figyelhetnének jobban,mert ez a ló másik oldala már.

Sporik megint okádékok. Az,hogy nem tudnak jól dönteni egy pályát elhagyó labda sorsáról,vicc. Most is, egyértelműen Shumpertről ment ki,erre jöhet a Cavs. #-o És hány ilyen volt már a sorozatban oda-vissza.

Már csak -6, 4 pontot dobott eddig a GSW a 2. negyedben.

Eléggé befagyott most az eredmény, beállt ez az 5-6 pontos difi,alig mozdul valamerre. Thompson-Iggy 3-3 fault, ez még baj lehet.
Büntetőzésben óriási különbség, ez tartja életben a Cavst eddig.

Szépen leadta az előnyt a warriors, ennyi ziccert nem lehet kihagyni..
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.17. 03:39:44

-13, rengeteg eladott labda. Lassan ez így kakukk mára sajnos...
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.06.16. 21:06:35

kanty írta:Ez mekkora:
https://www.youtube.com/watch?v=wfZIvaHu2xI" target="_blank
:D :lol:
Ezt én is ismerem, hatalmas arc a csávó, jó sok videója van. :mrgreen:

Van egy olyan érzésem, hogy a következő meccsen lezárul az egész, de ma mindenképp Cavs drukker leszek, hogy láthassunk még egy meccset.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
kanty
Llegenda del Barça

2015.06.16. 20:36:01

Ez mekkora:
https://www.youtube.com/watch?v=wfZIvaHu2xI" target="_blank
:D :lol:
Messithebest
Director del Fútbol

2015.06.16. 18:58:31

Ki kell harcolni a 7. meccset, nincs mese. Remélem Jamesben még van 2 elmebeteg meccs, és ha valaki fel tud lépni mellé(JR, Shump, hahóóóó??) akkor meglehet akár mind a 2 is. Tényleg szerintem is rajtuk áll, mert láthattuk a 2 győztes meccsen hogy ha az egész csapat akar és küzd, Dellyt meg nem szivatja sz*rrá Curry akkor meglehet őket fogni. Nem lesz egyszerű, de eddig se volt az... kíváncsi leszek a mai meccsre, nagyon remélem hogy még elmarad a bajnokavatás.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
kanty
Llegenda del Barça

2015.06.16. 18:23:26

Én is inkább Cavs győzelmet érzek. Fáradtak, kevesen vannak, de James szerintem kihajtatja a belüket is. Plusz a közönség is ott lesz, nagy bravúr kellene a GSW-től, hogy meglegyen. Ha pedig jön a 7. meccs, akkor ott tényleg forró lehet már a történet és közhely de tényleg bármi lehet.
Kíváncsi vagyok, hogy folytatódik-e a tendencia, és a Cavs a végére elfogy vagy kivételesen tartani tudják magukat a negyedik negyedben is.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.06.16. 17:41:06

Lesz ma egyenlítés szerintem, bár ne legyen:D életveszély lenne a GSW-nek visszaengedni a Cavst 7. meccsre.
Currytől kell az extra megint, de jó lenne ha most Thompson is hozna egy jó meccset végre.
Cavs támadásoknál Jamest nem lehet tartani, 40+pont várható ma is, valahogy TT-n kéne jobban védekezni, kevesebbet faultolni palánk alatt,még ha nem is jó büntetőző annyira.
Kívnáncsi leszek lép e Blatt, mert első 3 meccs az övé volt, Kerrnek viszont sikerült válaszolnia,most Blattnek kell lépni valamit.

Izgalmas lesz, nem lehetetlen,hogy bajnokot avatnak ma, a momentum a GSw-nél van, de inkább hajlok arra,hogy 7. meccs is lesz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.16. 17:23:12

PCsabi írta: Akár még be is válhat Stephenson, viszont:
1. Ki lesz az SF a Clippers-ben?
2. CP3/Redick/Crawford/Stephenson/Rivers nem sok kicsit PG/SG posztokra? Mondjuk Crawford-nak team option-je van.
3. Stephenson nem tud triplát dobni ill. a labda sem lesz sokat nála CP3 és Griffin mellett.
1; PP-t összekukázza Doc és majd ő. :D
2; Rivers UFA lesz, szóval őt kivenném. Stephenson a második vonalnak lehet nagy erősítés, ha bejönnek a számítások.
3; Cikkben is írva vagyon, hogy a második vonalban lehet az, akinek a kezében lehet a labda.
MQuCsabi írta: Bob!

A Boston honlapján árusítják a jegyeket?
Én itt néztem múltkor, azóta nem változott semmi, valószínűleg lesz a hivatalos honlapon is, de egyelőre én nem találtam.
http://www.ticketone.it/nba-global-game ... id=1423252

Ma hatodik meccs, nagyon várom. :D Úgy érzem sikerül az egyenlítés, Bron kinyírja a csapatát, ha nem teszik magukat oda eléggé és a legutóbbi meccseken úgy érzem ebben is visszaesett a Cavs. A small ballra meg ki kell találni valamit, Mozgovot fent kellene tartani, Jamesnek több zárást kellene adni, hogy Iggy ne maradjon rajta 1on1. Érdekes lesz, remélem sikerül kiokoskodni valamit, a GSW fegyverét kell saját maguk ellen fordítani és megverni őket a palánk alatt. Legutóbb pl több pattanójuk volt mint a Cavsnek, ezt nem szabad engedni. Plusz Iggyt ellehetne kezdeni répázni, mert simán benne van, hogy hoz megint egy gyenge büntetőzést még ha nem is olyan tragikusat mint legutóbb, de 50% körülit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.06.16. 17:56:11-kor.
Kép
Kép
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.06.16. 16:06:55

Olvastam én is, s egyből megint beindult a kisördög. Egy hét múlva kezdik el árusítani a jegyeket, kiderül mennyi is az annyi. Hatalmas élmény lenne az tuti, s hát Milánóba eljutni picit könnyebb, mint Amerikába.
Bob!

A Boston honlapján árusítják a jegyeket?
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.06.16. 11:40:36

Bob_Marley írta:ráadásul nem kapnak szinte semmit
Szerintem ők már annak örülnek, hogy nem rontja náluk tovább a levegőt Born Ready.

Akár még be is válhat Stephenson, viszont:
1. Ki lesz az SF a Clippers-ben?
2. CP3/Redick/Crawford/Stephenson/Rivers nem sok kicsit PG/SG posztokra? Mondjuk Crawford-nak team option-je van.
3. Stephenson nem tud triplát dobni ill. a labda sem lesz sokat nála CP3 és Griffin mellett.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.16. 09:37:45

Nekem a legutóbbi Ilyasova csere is tetszett, amit összehozott a Pistons, ráadásul ott a Bucksnak is érdeke volt a dolog, hogy tudjon kicsit takarítani.

Itt most úgy érzem a Clippers részéről érthető és talán még nagy kockázat sincs benne, viszont a Charlotte részéről ez a project csúnyán megbukott, ráadásul nem kapnak szinte semmit. Mondjuk ha jól olvastam, akkor Barnest kiakarják tenni és akkor az ő fizuját megspórolják, de összességében azért Stephenson, aki tavaly nagy durral jött és keres egy csomót, szinte 0-ra redukálta értékét. Clipeprsben meg Hawes úgyse játszott, Barnes meg sokszor luk volt már nekik hármas poszton. Doc meg talán visszatudja hozni Stephensont, aki az Indyben azért egy nagyon jó kis játékos volt.

LA Clippers Desperately Need Lance Stephenson Rebirth for Trade to Pay Off
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.06.16. 08:42:34

Kockáztat a Clippers, de ez valamilyen szinten érthető is. Nagy mozgásterük nincs, de a kereten mégis javítani kéne. Stephenson lehet hatalmas húzás, ha fejben összetudják rakni, talán jót tesz neki majd, hogy egy bajnoki címért harcoló csapatban pattogtathat. A hozzáállására amúgy kíváncsi leszek, régebb mondta, hogy nagy piacra nem akar menni, mert a bulik, csajok elvonják a figyelmét a játékról. Szerencsére LA tényleg nem nagy piac. :D

Embiidet pedig nagyon sajnálom. A legutóbbi hírek szerint nagyon biztatóan mozgo(v)tt, erre most jön a visszaesés. :? Bár csak a találgatások mennek, hogy mennyit kell kihagynia, de az már rég rossz, hogy ez a téma.
A Sixers amúgy számomra egy nagyon érdekes projekt. Igaz Embiid folyamatos sérülései nagyon betehetnek nekik. Ahogy Bob is írta eddig megvolt a rombolás, most kellene építkezni, és a fiatal maggal letenni a jövő csapatának alapjait. Bár Embiid nélkül nagyon nem lesz egyszerű.
PCsabi
aka Game90

2015.06.16. 02:46:03

Láthatjuk, hogy JR mire képes igazán fontos szituációban, Shumpert-nek meg ki kell alakítani a helyzetet, hogy gyakorlatilag üresen dobhasson, TT limitált, talán még Mozgov a legjobb, de hát ő sem egy Shaq támadóoldalon. De igaz, ennyire elveszettnek nem kéne lenniük LBJ nélkül.

The Clippers have acquired Lance Stephenson in a trade that sends Spencer Hawes and Matt Barnes to Charlotte, league sources tell Yahoo.

To be clear on Barnes: Only $1M of his salary is guaranteed for next season if he's waived by July 1. Otherwise, Charlotte owes him $3.5M.

Clippers ramped up research on Stephenson's Indiana years in recent days, concluding a strong, vet LAC roster gave them a chance with Lance.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.16. 01:16:52

Keith Pompey (Philadelphia Inquirer) forrásai szerint arra is reális esély van, hogy a Philadelphia Sixers centerének, Joel Embiidnek a teljes következő idényt ki kell hagynia, tehát második szezonjában sem léphetne pályára. Pompey egyik forrása szerint a 2015/16-os alapszakasz elején nem játszhat a center, míg egy ligaforrás azt állítja, könnyen előfordulhat az is, hogy még egy évet kihagy majd Embiid.
Sajnálom is meg nem is a Phillyt. Keletnek nagyon kéne, hogy visszatérjen a Knicks-Philly-Celtics hármas, ami adja a sava borsát ennek a konferenciának. Viszont sokan annyira el vannak ájulva Hinkie-től én meg pont nem. :D Egy építő jellegű dolgot nem csinált még, csak rombolt. Kihúzzák az év újoncát és elcserélik....Kihúznak egy McDanielst, akiben lenne valami a jövőt tekintve és elcserélik....Nincs azzal gond, hogy a draftról építkeznek ez a normális, de hogy még legalább amit összehoznak azt is elcseszik...És a lottery húzások nem jelentenek automatikus AS embereket és lám Embiid ki tudja fog jövőre játszani vagy nem fog.

Lehet nem teljesen jó az összehasonlítás, de azért mégis ha belegondolok, hogy pár éve Boston-Philly keleti elődöntő volt, ahol mi továbbmentünk 7 meccsen és ez volt 2012-ben. Mindkét csapat újraszerveződött utána ( mi ráadásul egy évvel később kezdtük, mert még volt egy utolsó futás KG+PP párossal) és ráadásul a Philly sokkal előrébb is húzhatott, s hol tart most a két csapat. Nálunk is van draftcetli dögivel, de pl nem cseréltünk egy Bradleyt (pedig sokan szerették volna állítólag), mert csapatot építeni is kell közben nem csak ledózerolni. Vagy írhatnám, hogy szereztünk egy IT-t. Philly meg semmilyen előre lépést nem tett szinte. Saricot is sokan úgy várják mint valami messiás, aztán elfelejtik, hogy már rég nem az van az európai játékosoknál, hogy NBA és akkor juhé. Itt EU-ban is akkora pénzeket kapnak, meg olyan elismerést, hogy nem szívesen mennek át. Llul pl a legfrissebb, akit csábít a Rockets (és ezer éve mondom, hogy jó kis playa amúgy) és nem akaródzik neki átmenni. Szóval Saricot is akkor hiszem ha látom Sixers mezben, mondjuk mire átjön Hinkie elcseréli....
Ezen mi a megdöbbentő? :D

LBJ nélkül kb. D-Liga szint ez a csapat. LeBron-nal is egysíkúak a Cavs támadások (érthető módon, nincs más választásuk), de ha ő pihen, akkor nyugodtan el lehet indítani a Benny Hill zenét.

Delly, Shumpert, JR, TT/JJ/MM, Mozgov, egy ilyen ötöstől mit várhatunk támadásban? :D
Azért itt JR valamit kéne mutasson, Shumpert be kéne dobjon pár triplát, TT/Mozgov egyike is kéne a palánk alatt dolgozzon ehelyett 18%-kal!!!! dobnak és hozzájön a net rating -39.2. Érzékeltetés gyanánt a Knicksnek volt idén a legrosszabb -10 körül, na ez ennek a négyszerese....Talán megdöbbentő. :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.06.16. 00:30:02

Keith Pompey (Philadelphia Inquirer) forrásai szerint arra is reális esély van, hogy a Philadelphia Sixers centerének, Joel Embiidnek a teljes következő idényt ki kell hagynia, tehát második szezonjában sem léphetne pályára. Pompey egyik forrása szerint a 2015/16-os alapszakasz elején nem játszhat a center, míg egy ligaforrás azt állítja, könnyen előfordulhat az is, hogy még egy évet kihagy majd Embiid.
Bob_Marley írta: Zárnám ezzel, ami teljesen megdöbbentő:
Cleveland's O in the 22 minutes LBJ hasn't played in Finals: 18.2 FG%, 00.0 3pt%, 54.6 pts/100 poss, -39.2 net.
Ezen mi a megdöbbentő? :D

LBJ nélkül kb. D-Liga szint ez a csapat. LeBron-nal is egysíkúak a Cavs támadások (érthető módon, nincs más választásuk), de ha ő pihen, akkor nyugodtan el lehet indítani a Benny Hill zenét.

Delly, Shumpert, JR, TT/JJ/MM, Mozgov, egy ilyen ötöstől mit várhatunk támadásban? :D
Messithebest
Director del Fútbol

2015.06.15. 21:50:13

Nem hiszem el.. komolyan. 2-1nél még a mennyekbe volt a Cavs(és minden rajongója, köztük én is), most meg a kieséssel kell szembe nézni.. Kifújt teljesen a csapat, egyszerűen nem bír többet se James, se senki... éreztem hogy az első elbukott meccs(+ Irving kidőlése) kulcs meccs lesz, 3-0ról Isten se állította volna fel ezt a GSW-t... Remélem valahogy hozzuk a G6ot, az még nem lehetetlen, a 7.en meg már bármi lehet.

Mindenesetre Jamestől ilyen produkció kell minimum(ha nem még jobb) a győzelemhez:
https://www.youtube.com/watch?v=OxHJeW4Yc2o" target="_blank

(szeretettel a Celtics-fanoknak :mrgreen: )
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.15. 18:00:31

Na én is megnéztem, jól döntöttem hogy nem keltem fel hajnalban, éreztem, hogy ez GSW lesz. :D

Nem sok kellett volna, de a végére megint kifújt a dolog. Úgy érzem Blatt kicsit elvesztette a fonalat, a GSW-nél jól megy a small ball és a futás és ezt nem sikerül megakadályozni. Mozgov nincs pályán és a Cavs is elkezdett rohanni sokszor. Shumpert ráemeli triplából lerohanás közben, gratulálok neki....Nem értem miért arra játszik a Cavs, hogy túldobja a Warriorst, miközben nincs puskájuk (Cavaliers shot 6-of-25 from the field and 1-of-11 from 3-point range when LeBron James didn’t shoot or a create a shot off a pass.). Bosszantó volt a legutóbbi két meccs, de szerintem lesz itt hetedik. Mondjuk ha ez marad a felfogás, akkor nem lesz hetedik. Háromszor nyert a GSW ezeken mindig 100 pont felett dobtak. Én még hiszek némi nemű feltámadásban, de a legutóbbi két meccs képe bizony elég szörnyen fest a Cavs számára.

James was responsible for 70 of the Cavaliers’ 91 points in Game 5 via scoring and assists.

The Game 5 winner of an NBA Finals series that is tied 2-2 goes on to win the series 71 percent of the time.

James is 2-4 in playoff series’ when his team trails 3-2.

The Warriors are 9-1 all-time in playoff series when leading 3-2. Their only loss was to the Suns in the 1976 Western Conference finals.

Steve Kerr is one win away from being the first NBA rookie coach to win the NBA title since Pat Riley in 1982.

A James team is trying to overcome a 3-2 deficit to win the Finals for the second time in three seasons. The other was the 2012-13 Heat, who rallied to beat the Spurs.

The Warriors are 3-1 in potential series-clinching games this postseason.

The Cavaliers are facing elimination for the first time this postseason. They are 2-5 when facing elimination with James on the team.

Ha Iggyre azt mondjuk, hogy meglepetésfigura, akkor Smith ugyanez a túloldalt csak negatív irányban. Lement 5 meccs és továbbra is semmi. Most volt egy jó első félideje (J.R. Smith: finished with 14 points last made shot was at 9:09 mark of the second quarter ) másodikra teljesen homály volt megint.

Zárnám ezzel, ami teljesen megdöbbentő:
Cleveland's O in the 22 minutes LBJ hasn't played in Finals: 18.2 FG%, 00.0 3pt%, 54.6 pts/100 poss, -39.2 net.
Kép
Kép
Kép
ktm
Capitá del Barça

2015.06.15. 14:47:35

Szerintem smallball-al a Cavs nem fogja megverni a a Warriors. Szvsz nekik az kell, hogy Mozgovot és Thompsont minél jobban ki tudják aknázni.(James betörés, leosztás, "könnyű" kosarakkal)
Válasz küldése