Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ráadásul sok ebből olyan,hogy lejár a támadóidő...értem én hogy lassú támadások,meg stb, de erre figyelhetnének jobban,mert ez a ló másik oldala már.Bob_Marley írta:-13, rengeteg eladott labda. Lassan ez így kakukk mára sajnos...
Ezt én is ismerem, hatalmas arc a csávó, jó sok videója van.
1; PP-t összekukázza Doc és majd ő.PCsabi írta: Akár még be is válhat Stephenson, viszont:
1. Ki lesz az SF a Clippers-ben?
2. CP3/Redick/Crawford/Stephenson/Rivers nem sok kicsit PG/SG posztokra? Mondjuk Crawford-nak team option-je van.
3. Stephenson nem tud triplát dobni ill. a labda sem lesz sokat nála CP3 és Griffin mellett.
Én itt néztem múltkor, azóta nem változott semmi, valószínűleg lesz a hivatalos honlapon is, de egyelőre én nem találtam.MQuCsabi írta: Bob!
A Boston honlapján árusítják a jegyeket?
Bob!Olvastam én is, s egyből megint beindult a kisördög. Egy hét múlva kezdik el árusítani a jegyeket, kiderül mennyi is az annyi. Hatalmas élmény lenne az tuti, s hát Milánóba eljutni picit könnyebb, mint Amerikába.
Szerintem ők már annak örülnek, hogy nem rontja náluk tovább a levegőt Born Ready.Bob_Marley írta:ráadásul nem kapnak szinte semmit
Sajnálom is meg nem is a Phillyt. Keletnek nagyon kéne, hogy visszatérjen a Knicks-Philly-Celtics hármas, ami adja a sava borsát ennek a konferenciának. Viszont sokan annyira el vannak ájulva Hinkie-től én meg pont nem.Keith Pompey (Philadelphia Inquirer) forrásai szerint arra is reális esély van, hogy a Philadelphia Sixers centerének, Joel Embiidnek a teljes következő idényt ki kell hagynia, tehát második szezonjában sem léphetne pályára. Pompey egyik forrása szerint a 2015/16-os alapszakasz elején nem játszhat a center, míg egy ligaforrás azt állítja, könnyen előfordulhat az is, hogy még egy évet kihagy majd Embiid.
Azért itt JR valamit kéne mutasson, Shumpert be kéne dobjon pár triplát, TT/Mozgov egyike is kéne a palánk alatt dolgozzon ehelyett 18%-kal!!!! dobnak és hozzájön a net rating -39.2. Érzékeltetés gyanánt a Knicksnek volt idén a legrosszabb -10 körül, na ez ennek a négyszerese....Talán megdöbbentő.Ezen mi a megdöbbentő?![]()
LBJ nélkül kb. D-Liga szint ez a csapat. LeBron-nal is egysíkúak a Cavs támadások (érthető módon, nincs más választásuk), de ha ő pihen, akkor nyugodtan el lehet indítani a Benny Hill zenét.
Delly, Shumpert, JR, TT/JJ/MM, Mozgov, egy ilyen ötöstől mit várhatunk támadásban?
Ezen mi a megdöbbentő?Bob_Marley írta: Zárnám ezzel, ami teljesen megdöbbentő:
Cleveland's O in the 22 minutes LBJ hasn't played in Finals: 18.2 FG%, 00.0 3pt%, 54.6 pts/100 poss, -39.2 net.