Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kanty írta:
Most sikerült befejeznem.
Sárgázok, nem akarom lelőni a poént azoknak akik megszeretnék nézni.![]()
Egyőrtelműen a Taker vs HHH volt a legjobb meccs. Elképesztő, h ismét leműveltek. Persze lehetett sejteni, h Undertaker rekordja egyszerűen NEM szakadhat meg, de azért egyszer-kétszer felszisszentem. Hatalmas meccs volt, székkel azért egymást megsimogatták szépen. Őszintén szólva nem hiszem, h Takert még fogjuk látni, látszik rajta nagyon, h telik az idő. Most annyira nem vagyok otthon napi szinten, h mi merre meddig, de már pár éve is eleg kevés meccset vállalt.
Ezután a derbi után egyszerűen muszáj volt belevitetnek, nem kötött le a Punk-Jerricko meccs.
Cena-The Rock. Kicsit nekem ez csalódás volt, legalábbis Triple H-ékhez képest, hatalmas volt a fejhajtás meg minden, de elég eseménytelen volt. Itt is sejtettem, h The Rock fog nyerni, így sokkal eladhatóbb, a régi nagy kedvenc visszatér és megveri a jelenlegi legjobbat.![]()
Összességében nem volt rossz, bár láttam már jobb Wrestlemaniát is. Money int the bank meccs miért nem volt? Vagy már ez megszűnt, ha igen kár érte, évről-évre az egyik leglátványosabb meccset hozták ott össze a srácok.
Most sikerült befejeznem.miihii írta:Érdemes,mert elég komoly a line-up megint. Én holnapra hagytam a második felét,mint pölö a Team Teddy vs Team Johnny,vagy a CENA vs THE ROCK csúcsmeccset.kanty írta:Első sort olvastam, szedem is le. Régebb rendszeresen követtem, most már csak a Wrsetlemániát szoktam megnézni.miihii írta:
Az első meccs is elég fordulatos volt,Sheamus vs D. Bryan
Érdemes,mert elég komoly a line-up megint. Én holnapra hagytam a második felét,mint pölö a Team Teddy vs Team Johnny,vagy a CENA vs THE ROCK csúcsmeccset.kanty írta:Első sort olvastam, szedem is le. Régebb rendszeresen követtem, most már csak a Wrsetlemániát szoktam megnézni.miihii írta:
Ha ennyire jó volt, lehet bepótolom. Pontozással nem volt gond, mint a múlt heti Cloud meccsen? Igaz megnézve azt a meccset nem találtam annyira szörnyűnek(most nem megyek bele, miért), láttam sokkal durvább eseteket is.gergo9 írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qWDohIu05M
Mai Huck-Povetkin
Aki nem látta gyorsan pótolja utóbbi sok sok év legjobb nehézsúlyú címmeccse, talán a Vitya-Sanders meccs volt még ilyen jó bár a végén a szrt kiverték az afrikaiból.
Az a baj hogy végig azt gondoltam hogy a hangsúlyosabb találatok miatt viheti Huck neki drukkoltam, Povetkin 5-6szor megvolt vmennyire ütve, Huck is párszor. Hucknál a higgadtság,pontosság hiányzott hogy lezárja a meccset. Sebaj óriási meccs volt.
Mert tudni kell kiket kell követni![]()
Pár aki eszembe jut hirtelen alacsonyabb súlycsoportokból és ezeket a meccseket szoktam nézni. Alvarez,Khan,Maidana,Mayweather, Sergio Martinez,Juan Manuel Marquez,Donaire, Rios.
Mert tudni kell kiket kell követniAmúgy én csak a nagyobb meccseket követem a boxban, a nagyobb sztárokét, mert nem tartom valami izgalmasnak, szerintem kb 10meccsből 6-7 csak úgy lepörög, 1-2 ami nagyon jó, szintén 1-2 ami meg ultra gáz.
???Lionel85 írta: Nem tudom, lehetséges-e, hogy mindkét bokszoló abban a kategóriában van, mint Chisora.
simán el tudom képzelni hogy megrendezett volt ez is.ozsimiki írta:Vége lett, sajnos csak pontozással nyert Vitalij, de nyert.
Ez a Chisora hihetetlen mekkora paraszt, nem értem miért kell ez, értem,h férfias sport,de SPORT, ugye a mérlegelésen a pofon, most meg meccs előtt arcon köpte Vlagyimirt vízzel....le a kalappal a Klicskók előtt,hogy ezt ilyen fapofával tűrték.
Pedig ez még a jobb Klicskó meccsek közé tartozott.ozsimiki írta:Ez a mostani is csak úgy lepörgött, semmi extra.
rossz felfogás. az elmult pár évben, főleg a nehézsulyban, abszolut nézhetetlen lett az egész.ozsimiki írta:Amúgy én csak a nagyobb meccseket követem a boxban, a nagyobb sztárokét, mert nem tartom valami izgalmasnak
Jelenleg senkinek sincs reális esélye a két Klicsko ellen. Egyedül Hayenek lehetne egy hangyapetnyi sansza, de ő túl gyáva. Mindent csinált Wlad ellen is, csak bokszolni nem akart.Scooby Bent Bwoy írta:Sajnos nem Chisora lesz, aki nyer. Előző meccsén is kikapott utolsó 3-ból kettő vereség, nem is értem, hogy bokszolhat ezek után övekért. Williamsen kívül senki nagy név az általa legyőzöttek között (igaz első meccsén Kecskés Istvánt megverteMessa írta:http://www.hatharom.hu/article/2875c6-c ... skot-video
Kemények ezek a feka srácok, kicsit ilyen Vlagyimir-Haye fílingje van ennek. Reméljük az eredmény is hasonló lesz.). Jóval alacsonyabb is, ráadásul ilyen hülyeségeket csinál, de ennek ellenére is szurkolok egy Klicsko vereségért. Azért egy Fury elleni meccset jobban megnéztem volna, igaz még nem sok esélye lenne neki sem.
Sajnos nem Chisora lesz, aki nyer. Előző meccsén is kikapott utolsó 3-ból kettő vereség, nem is értem, hogy bokszolhat ezek után övekért. Williamsen kívül senki nagy név az általa legyőzöttek között (igaz első meccsén Kecskés Istvánt megverteMessa írta:http://www.hatharom.hu/article/2875c6-c ... skot-video
Kemények ezek a feka srácok, kicsit ilyen Vlagyimir-Haye fílingje van ennek. Reméljük az eredmény is hasonló lesz.
aranylabdát nekedDeus írta:Hát igenEz a nem gyenge, skacok
![]()
Ágoston Zsolt volt az edzőm a korábbi csapatomnál, még őt is megelőztem. Sima ügy.
http://imgon.net/di-P1SC.jpg