Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
miihii
KHAL

2012.04.05. 16:47:58

kanty írta:
Most sikerült befejeznem.
Sárgázok, nem akarom lelőni a poént azoknak akik megszeretnék nézni. :)
Egyőrtelműen a Taker vs HHH volt a legjobb meccs. Elképesztő, h ismét leműveltek. Persze lehetett sejteni, h Undertaker rekordja egyszerűen NEM szakadhat meg, de azért egyszer-kétszer felszisszentem. Hatalmas meccs volt, székkel azért egymást megsimogatták szépen. Őszintén szólva nem hiszem, h Takert még fogjuk látni, látszik rajta nagyon, h telik az idő. Most annyira nem vagyok otthon napi szinten, h mi merre meddig, de már pár éve is eleg kevés meccset vállalt.
Ezután a derbi után egyszerűen muszáj volt belevitetnek, nem kötött le a Punk-Jerricko meccs.
Cena-The Rock. Kicsit nekem ez csalódás volt, legalábbis Triple H-ékhez képest, hatalmas volt a fejhajtás meg minden, de elég eseménytelen volt. Itt is sejtettem, h The Rock fog nyerni, így sokkal eladhatóbb, a régi nagy kedvenc visszatér és megveri a jelenlegi legjobbat. :)

Összességében nem volt rossz, bár láttam már jobb Wrestlemaniát is. Money int the bank meccs miért nem volt? Vagy már ez megszűnt, ha igen kár érte, évről-évre az egyik leglátványosabb meccset hozták ott össze a srácok.

Én is cs tegnap értem a végére,de látom ugyanazt néztük 8)

Valóban a legnagyobb meccs nem a főmeccs volt,hanem a Taker balhé.Biztos voltam benne,h nem fognak belepiszkítani a Streak-be és szépen felkerekíti 20:0ra az életművét.Asszem ez örök rekord lesz,beírta magát ezzel is az arany oldalakba :) Szenzációs meccs volt,le a kalappal mindkettő előtt.És óriási volt,h utána Taker segített lehozni HHH-t és a végén ahogy összeborultak megható volt.A Halott Ember pedig tuti utoljára lépett a ringbe,a tavalyi WM óta nem is volt már képben...Sajnálom,mert a legelső óriási kedvencem volt már kölyökként is.Azt tudtad,h az egyetlen aktív pankrátor,aki a legelső Monday Night Rawban is szerepelt '93-ban?Nem semmi a csóka.

Sheamus győzelme elég komoly volt,5 mp-ig tartott a meccs :D Nem is baj,utálom azt a D. Bryan gyereket...

Team Johnny-Team Teddy
Hát ez sem volt már a legjobb összecsapás,vhogy kevésnek éreztem.Az meg levágós volt,h amikor Eve bement a ringbe,ott a fordulat és buknak is.Bejött.

A CM Punk-Jericho téma is elég unalmas volt,reméltem,h gyorsan vége lesz,de azért így is hosszúnak tűnt.

Cena-Rock
Bennem is bőven maradt hiányérzet,pláne amekkora hype-ja volt már tavaly óta,amikor ki lett írva.A csapból is ez folyt,ment a trash talk,meg a brutálgigameccs beharangozók,aztán kifulladt picit mire ideértünk. A meccstől is sokkal többet vártam,de még ez a befejezés is ilyen fapados volt.Reméltem,h eladhatóbb lesz Cena győzelme,mint most is aktív pankrátor,de vhogy végig az volt az érzésem,h meg kell nyernie The Rocknak,az nagyobb show.Sajna így lett...

Tényleg volt már jobb WM,de azért bőven nézhető,élvezhető volt.Cs azért na... :)

Money in the Bank meccs az volt néhány,asszem júliusban volt az a rendezvény ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.05. 15:01:17

miihii írta:
kanty írta:
miihii írta:
Első sort olvastam, szedem is le. Régebb rendszeresen követtem, most már csak a Wrsetlemániát szoktam megnézni. :)
Érdemes,mert elég komoly a line-up megint. Én holnapra hagytam a második felét,mint pölö a Team Teddy vs Team Johnny,vagy a CENA vs THE ROCK csúcsmeccset.

Az első meccs is elég fordulatos volt,Sheamus vs D. Bryan :mrgreen:
Most sikerült befejeznem.
Sárgázok, nem akarom lelőni a poént azoknak akik megszeretnék nézni. :)
Egyőrtelműen a Taker vs HHH volt a legjobb meccs. Elképesztő, h ismét leműveltek. Persze lehetett sejteni, h Undertaker rekordja egyszerűen NEM szakadhat meg, de azért egyszer-kétszer felszisszentem. Hatalmas meccs volt, székkel azért egymást megsimogatták szépen. Őszintén szólva nem hiszem, h Takert még fogjuk látni, látszik rajta nagyon, h telik az idő. Most annyira nem vagyok otthon napi szinten, h mi merre meddig, de már pár éve is eleg kevés meccset vállalt.
Ezután a derbi után egyszerűen muszáj volt belevitetnek, nem kötött le a Punk-Jerricko meccs.
Cena-The Rock. Kicsit nekem ez csalódás volt, legalábbis Triple H-ékhez képest, hatalmas volt a fejhajtás meg minden, de elég eseménytelen volt. Itt is sejtettem, h The Rock fog nyerni, így sokkal eladhatóbb, a régi nagy kedvenc visszatér és megveri a jelenlegi legjobbat. :)

Összességében nem volt rossz, bár láttam már jobb Wrestlemaniát is. Money int the bank meccs miért nem volt? Vagy már ez megszűnt, ha igen kár érte, évről-évre az egyik leglátványosabb meccset hozták ott össze a srácok.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
miihii
KHAL

2012.04.02. 20:58:52

kanty írta:
miihii írta:
Első sort olvastam, szedem is le. Régebb rendszeresen követtem, most már csak a Wrsetlemániát szoktam megnézni. :)
Érdemes,mert elég komoly a line-up megint. Én holnapra hagytam a második felét,mint pölö a Team Teddy vs Team Johnny,vagy a CENA vs THE ROCK csúcsmeccset.

Az első meccs is elég fordulatos volt,Sheamus vs D. Bryan :mrgreen:
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.02. 20:24:15

[quote="miihii"][/quote]

miihii
KHAL

2012.04.02. 19:54:08

Most lesem a Wrestlemania 28-at.
OMG, UNDERTAKER vs HHH mekkora meccs volt már :shock:
Tudni lehet,h kamubunyó,de azért a végére ahogy kinéztek a srácok,ejjha.Taker háton nem fog aludni egy darabig az biztos,rendesen szétcsapkodta a székkel The Game,meg ahogy odavágta gerinccel a lépcsőhöz,azt nem lehet megjátszani...
Eszméletlen fordulatos csörte volt,de erre ugye számítani is lehetett,mivel Undertaker utolsó meccse volt :cry:

20:0

End of an Era,jó nyugdíjas éveket Dead Man! =D>

A Halott ember tuti bekerül a Halhatatlanok csarnokába 8) :lol:
socio66

2012.03.04. 12:44:37

tegnap elkaptam véletlenül a klicsko-meccset,hát jót nevettem ismét.
annyira szerencsétlen volt ez a mormeck hogy már megsajnáltam, hihetetlen hogy teljesen nulla sportértékkel bíró eseményt el lehet adni ennyi embernek, ilyen show keretében. :)
most viccen kívül,szerintem ha kapnék pár hónap felkészülési időt,ezt a teljesítményt én is lehoznám klicsko ellen.
kapnék egy kis hype-ot,elmondanám hogy kettévágom az ukránt és megsütöm nyárson,aztán mérlegelésen még keménykednék egy sort,és meg is lenne a médiafigyelem. :)
a meccsen meg hogy mi lesz az már másodlagos.
ez a profi boksz,jee.
:)
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.28. 12:49:09

bence-barca
Llegenda del Barça

2012.02.27. 22:43:58

http://www.nemzetisport.hu/tenisz/attor ... at-2119277

Nem esett róla szó ma, ezért én most megemlítem.
Babos Tímea első WTA tornáját nyerte meg, egy kis önbizalom a magyar tenisznek :)
Nagy gratula! :)

Amúgy Szávayval mi van?
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.02.26. 15:55:23

gergo9 írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qWDohIu05M

Mai Huck-Povetkin
Aki nem látta gyorsan pótolja utóbbi sok sok év legjobb nehézsúlyú címmeccse, talán a Vitya-Sanders meccs volt még ilyen jó bár a végén a szrt kiverték az afrikaiból.
Az a baj hogy végig azt gondoltam hogy a hangsúlyosabb találatok miatt viheti Huck neki drukkoltam, Povetkin 5-6szor megvolt vmennyire ütve, Huck is párszor. Hucknál a higgadtság,pontosság hiányzott hogy lezárja a meccset. Sebaj óriási meccs volt.

Mert tudni kell kiket kell követni :)
Pár aki eszembe jut hirtelen alacsonyabb súlycsoportokból és ezeket a meccseket szoktam nézni. Alvarez,Khan,Maidana,Mayweather, Sergio Martinez,Juan Manuel Marquez,Donaire, Rios.
Ha ennyire jó volt, lehet bepótolom. Pontozással nem volt gond, mint a múlt heti Cloud meccsen? Igaz megnézve azt a meccset nem találtam annyira szörnyűnek(most nem megyek bele, miért), láttam sokkal durvább eseteket is.
Maidana egyébként most simán kikapott Devon Alexandertól, a meccset nem láttam, de a három pontozótól összesen egy menetet nyert csak.
Csak a Broner meccset néztem ezen a hétvégén, 4. menetben kiütötte az addig veretlen Eloy Perezt, így maradt a makulátlan mérleg. Jöhetne egy Uchiyama elleni ütközet...
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Primitive
Entrenador del Barça

2012.02.26. 01:58:43

Elég nagy siker előtt a magyar női tenisz.

Babos Timi most verte el az olasz Sara Erranit, aki azért elég neves versenyző. 2-1-es összesítéssel. Jól játszott Timi, néztem neten. És csak most látom, hogy Gréta is elődöntőben van.

Magyar házi döntő lehet Mexikóban. Nagy lépés lehet ez a magyar női tenisznek.

Nem tudom mikor lehetett ilyen utoljára, hogy két magyar lány döntőzzön.

Hajrá Gréta!

Szávay Ágival mi van? Régen hallottam már felőle... :roll:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
gergo9
Director del Fútbol

2012.02.26. 01:21:45

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qWDohIu05M

Mai Huck-Povetkin
Aki nem látta gyorsan pótolja utóbbi sok sok év legjobb nehézsúlyú címmeccse, talán a Vitya-Sanders meccs volt még ilyen jó bár a végén a szrt kiverték az afrikaiból.
Az a baj hogy végig azt gondoltam hogy a hangsúlyosabb találatok miatt viheti Huck neki drukkoltam, Povetkin 5-6szor megvolt vmennyire ütve, Huck is párszor. Hucknál a higgadtság,pontosság hiányzott hogy lezárja a meccset. Sebaj óriási meccs volt.

Még a Klicskó meccshez hozzátartozik hogy a meccs elején Klicskó vállában elszakadt az ínszalag így tolta végig az utolsó 9 menetet hogy nem volt bal keze. Ez elég sok mindent átértékel.
A meccs előtti-utáni balhéhoz annyit hogy ennek 90% mű. Volt egy vidi ahol Klicskó-Chisora találkozott és full barátian , értelmesen beszélgettek.
Derék Dereck promózta magát a Haye elleni derbire ami Angliában garantáltan teltházas lesz és a büntetése sokszorosát szerzi majd vissza.

Amúgy én csak a nagyobb meccseket követem a boxban, a nagyobb sztárokét, mert nem tartom valami izgalmasnak, szerintem kb 10meccsből 6-7 csak úgy lepörög, 1-2 ami nagyon jó, szintén 1-2 ami meg ultra gáz.
Mert tudni kell kiket kell követni :)
Pár aki eszembe jut hirtelen alacsonyabb súlycsoportokból és ezeket a meccseket szoktam nézni. Alvarez,Khan,Maidana,Mayweather, Sergio Martinez,Juan Manuel Marquez,Donaire, Rios.
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.19. 13:02:59

Lionel85 írta: Nem tudom, lehetséges-e, hogy mindkét bokszoló abban a kategóriában van, mint Chisora.
???

Hogy egy súlycsoportban vannak-e? Igen.
Amúgy ezzel azt elérte, h David szájméker visszatér, egy jó kis angol derbi kedvéért. Mindketten jól járnak, Haynek nem kell kiállnia Vitali ellen, Chisora pedig kap egy jó meccset, amibe pénz is van.
socio66

2012.02.19. 12:58:20

ozsimiki írta:Vége lett, sajnos csak pontozással nyert Vitalij, de nyert.
Ez a Chisora hihetetlen mekkora paraszt, nem értem miért kell ez, értem,h férfias sport,de SPORT, ugye a mérlegelésen a pofon, most meg meccs előtt arcon köpte Vlagyimirt vízzel....le a kalappal a Klicskók előtt,hogy ezt ilyen fapofával tűrték.
simán el tudom képzelni hogy megrendezett volt ez is.
egyszerűen annyira gyenge a mezőny,hogy alig van meccs amit kizárólag a sportértéke végett el lehetne adni,így kell ez a szánalmas körítés.
mert ez nem férfiasság,ez sport ahogy te is írtad,a sport alapja pedig hogy tiszteld az ellenfelet. valami szócsata,kis keménykedés belefér,de hogy pofon vágom a másikat,meg leköpöm..
nem egy agysebészek ezek a srácok,de nem tudom elképzelni hogy ezek mind valós dolgok,cirkusz kell a népnek és megcsinálják,ennyiről van szó.
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.02.19. 12:55:10

Ahogy szította az indulatokat, nem csodálkoznék, ha Vlagyimir és David Haye is szívesen megküzdene vele. Nem tudom, lehetséges-e, hogy mindkét bokszoló abban a kategóriában van, mint Chisora.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.19. 11:46:30

Meglepett az angol, nem hittem volna, h képes végig talpon maradni. A jövőjét illetően szerintem jót tett neki ez a meccs. Még azt sem lehet mondani, h nagyon meglett volna verve. Persze Vitali simán hozta a kötelezőt, de pl. két éve Briggs jóval nagyobb verést kapott.

Nem tudom, h ezzel a keménykedéssel mit akart megmutatni. AZ még oké, h meccs előtt kell a show, de utána? Megverte egy nálánál sokkal jobb bokszoló, Istenem van ilyen.

Én bírom a Klicsko testvéreket. Mármint emberileg, a bokszukért nem igazán lehet rajongani. Viszont nem ők a hibásak azért, h ennyivel jobbak a mezőnynél.

Igen a Mormeck elleni meccs egy vicc. DE, akkor ki ellen kellene kiállniuk, h ne legyen vicc? Szanaszét vertek mindenkit.

A boksz igenis látványos, a nehézsúly napjainkban viszont kevésbé. Aki pörgős meccseket akar látni, nézzen alacsonyabb súlycsoportokat. Ott azért elég sok klasszis van. :wink:
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.02.19. 09:49:04

Itt egy kis ráadás, a meccs utáni sajtótájékoztatón Haye-el is összeverekedett Chisora.

http://www.nemzetisport.hu/okolvivas/ch ... eo-2118100

Klicsko meg röhög az egészen. :D
Kép
Kép
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.02.19. 00:49:18

ozsimiki írta:Ez a mostani is csak úgy lepörgött, semmi extra.
Pedig ez még a jobb Klicskó meccsek közé tartozott.
Annyiban megkövetem magam, hogy megérdemelte ezt a meccset Chisora, kihozta amit tudott más se biztos, hogy többet mutatott volna, sőt! Azt már tudtuk, hogy az ütéseket jól bírja, nem is hátrált meg, az ütőerejével akadnak gondok meg a stratégiával. Tényleg nem szimpatikus, amiket csinált, legszívesebben mindkét ökölvívót kifeküdve láttam volna. :)
Az eredményen túl még a kommentátori ténykedés ami nem tetszett.
Mormeck elleni meccs megint egy vicc lesz, az erős 181 cm-ével...
visca el barca
Presidente del Barça

2012.02.19. 00:36:14

ozsimiki írta:Amúgy én csak a nagyobb meccseket követem a boxban, a nagyobb sztárokét, mert nem tartom valami izgalmasnak
rossz felfogás. az elmult pár évben, főleg a nehézsulyban, abszolut nézhetetlen lett az egész.

csomoszor van olyan, h delutan benyomom a tv-t, leragadok vmi noname meccsen és azon veszem észre magam h élvezem. klicskoek nem hoznak lázba. évek ota merő unalom szinte az összes meccsük.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.19. 00:24:54

Vége lett, sajnos csak pontozással nyert Vitalij, de nyert.

Ez a Chisora hihetetlen mekkora paraszt, nem értem miért kell ez, értem,h férfias sport,de SPORT, ugye a mérlegelésen a pofon, most meg meccs előtt arcon köpte Vlagyimirt vízzel....le a kalappal a Klicskók előtt,hogy ezt ilyen fapofával tűrték.

Amúgy én csak a nagyobb meccseket követem a boxban, a nagyobb sztárokét, mert nem tartom valami izgalmasnak, szerintem kb 10meccsből 6-7 csak úgy lepörög, 1-2 ami nagyon jó, szintén 1-2 ami meg ultra gáz.

Ez a mostani is csak úgy lepörgött, semmi extra.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.02.18. 23:25:03

Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.02.17. 20:45:22

Majd Badr Hari felkavarja a port a nehézsúlyban. 8)
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.17. 20:19:59

Scooby Bent Bwoy írta:
Messa írta:http://www.hatharom.hu/article/2875c6-c ... skot-video

Kemények ezek a feka srácok, kicsit ilyen Vlagyimir-Haye fílingje van ennek. Reméljük az eredmény is hasonló lesz. 8)
Sajnos nem Chisora lesz, aki nyer. Előző meccsén is kikapott utolsó 3-ból kettő vereség, nem is értem, hogy bokszolhat ezek után övekért. Williamsen kívül senki nagy név az általa legyőzöttek között (igaz első meccsén Kecskés Istvánt megverte :)). Jóval alacsonyabb is, ráadásul ilyen hülyeségeket csinál, de ennek ellenére is szurkolok egy Klicsko vereségért. Azért egy Fury elleni meccset jobban megnéztem volna, igaz még nem sok esélye lenne neki sem.
Jelenleg senkinek sincs reális esélye a két Klicsko ellen. Egyedül Hayenek lehetne egy hangyapetnyi sansza, de ő túl gyáva. Mindent csinált Wlad ellen is, csak bokszolni nem akart.
A nehézsúly még egy darabig erről fog szólni. Vitali hamarosan visszavonul és polgármesterként éli tovább az életét, Wlad viszont még 3-4 évet szerintem vállal. Amíg ilyen szinten lesz felkészült és ennyire komolyan veszi az egészet addig nem fogják megverni. Jelenleg sokkal jobbak, mint a többiek, lerágott csont meg minden, de a nehézsúly már elég régóta elég nagy gödörben van. Most ahogy hallom van egy-két ígéretes amerikai srác, de komoly meccsük még nekik se volt.
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.02.17. 19:45:55

Messa írta:http://www.hatharom.hu/article/2875c6-c ... skot-video

Kemények ezek a feka srácok, kicsit ilyen Vlagyimir-Haye fílingje van ennek. Reméljük az eredmény is hasonló lesz. 8)
Sajnos nem Chisora lesz, aki nyer. Előző meccsén is kikapott utolsó 3-ból kettő vereség, nem is értem, hogy bokszolhat ezek után övekért. Williamsen kívül senki nagy név az általa legyőzöttek között (igaz első meccsén Kecskés Istvánt megverte :)). Jóval alacsonyabb is, ráadásul ilyen hülyeségeket csinál, de ennek ellenére is szurkolok egy Klicsko vereségért. Azért egy Fury elleni meccset jobban megnéztem volna, igaz még nem sok esélye lenne neki sem.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.02.17. 17:49:20

http://www.hatharom.hu/article/2875c6-c ... skot-video

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
shutterisland
Director del Fútbol

2012.02.09. 02:20:37

Deus írta:Hát igen :) Ez a nem gyenge, skacok :twisted:

Ágoston Zsolt volt az edzőm a korábbi csapatomnál, még őt is megelőztem. Sima ügy.

http://imgon.net/di-P1SC.jpg
aranylabdát neked :D amúgy hogy-hogy nem ilúvatar vagy már ?
Válasz küldése