Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rendben, most mondanék valamit, de inkább nem, mivel még én szivnám megozsimiki írta:Dzsukela!
Mielőtt belekezdesz egy vitába, jobban áss bele az emlékeidbe, szerintem te a Roland Garrosra gondolsz, és nem Wimbledonra, azt nyerte zsinórban Rafa az évek alatt.
Djokovicnak van most szériája, Nadalnak több mint 1 éve nincs semmilyen szériája, max GS döntőn való résztvétel (4db zsinórban)
Djokonak ez volt a 3. GS győzelme egymás után, szóval itt már rég nincs szó Nadal uralomról.
ettől még persze annak szurkolsz akinek akarsz, de legalább tényszerűen érvelj,h miért
ahaDzsukela írta:Ezt most míííír?
Tényleg kíváncsi lettem volna, hogy mit ír.
Nem irtam volna semmit, mivel téged kértelek meg, hogy ird le![]()
Igaz, összekevertem Federerrel.
Amúgy engem meg a tenisz nem érdekel, csak azért irtam ide, mert volt a döntő
Ezt most míííír?
Tényleg kíváncsi lettem volna, hogy mit ír.
Ezt most míííír?csababarca írta: Wimbledont 2szer nyert, 2008ban és 2010ben...
Rolland Garrost nyert sorozatban 4szer (2005-2008), majd egy év kihagyás, aztán még kétszer (2010-2011).
Wimbledont 2szer nyert, 2008ban és 2010ben...Dzsukela írta: Olvasd el, hányszor nyerte meg Nadal a Wimbledont!!(sorozatban)
Te egy széria megszakításáról beszélsz, holott mostanában majdnem mindent a szerb visz...(érdekes meglátásaid vannak)Dzsukela írta:
ha nem is ő nyert meg mindent, akkor is ő dominált sokáig.
Olvasd el, hányszor nyerte meg Nadal a Wimbledont!!(sorozatban)
Erre nem tudok mit reagálni, szimplán csak megkérdeztemMiért talán a sok vérmes Nadal szurkoló itt spanyol?
Én sem vagyok szerb, de nagyon csipem Djoko-t. Ő miatta szerettem meg a teniszt anno. De akkor még nem gondoltam, h ilyen szintű klasszis lesz.
Amúgy eléggé érvényesült a papírforma a tornán. A top 4 volt a legjobb 4-ben, az 1. döntőzött a 2.-al, és az 1. győzött.
Előző szettben meg Djokovic kezében volt a meccs. Ott ő hibázott, ő gyengült el. A nagy tenisz meccsek mindig apró dolgokon, nüanszokon dőltek el.ozsimiki írta:Mert nekem nem magyarázod meg Replay,hogy 4-2nél a szerben múlt a game.
P.U.Y.O.L. írta:Látom rendszeresen követed a tenisz történéseit...Dzsukela írta: Djokovicnak csak azért szurkoltam/szurkolok, mert eddig mindent ez a Spanyol nyert meg, itt az ideje hogy megszakadjon ez a széria!!
Miért talán a sok vérmes Nadal szurkoló itt spanyol?Dzsukela írta:Bobm tán te is Szerb származású vagy, hogy ennyire Djoko-nak szurkolsz!?Bob_Marley írta:Nagy meccs s akkor most be kell végeztetni!Gyerünk Djoko 1 game
Látom rendszeresen követed a tenisz történéseit...Dzsukela írta: Djokovicnak csak azért szurkoltam/szurkolok, mert eddig mindent ez a Spanyol nyert meg, itt az ideje hogy megszakadjon ez a széria!!
Bob_Marley írta:Óriásit küzdött a szerb, s mehet a csók a keresztre!
Szép volt NOLE!!!!!Könnyebb is lehett volna, de grat a spanyolnak nem hittem volna, hogy feláll a 4ik szettben, s végül az 5ik elején meg neki állt a zászló!De szerencsére nyert Djoko!![]()
szerk: én nem vagyok szerb, egyszerűen a mostani játéksok közül Nole-t szeretem a legjobban, meg Monfilst