Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ő kit takar?nzxtpo írta:Vajkéz KC behúzza.
Van egy olyan érzésem, hogy ma sülni fognak a triplák és a Vajkéz KC behúzza, meg is akartam rakni egy 10-essel, majd kétszeres odds-ért, de nem voltam elég biztos benne.Messithebest írta:![]()
![]()
![]()
Nagyon várom a mai meccset, kíváncsi leszek mit fog lépni a GSW most, mert ha semmit(nagyon remélem..) akkor ez Cleveland W lesz ma is szerintem. Viszont ha nincs small ball, akkor valóban Mozgov pályán tartható, ami tényleg nagy + is lehet akár. TT remélem gyakorolta a büntetőket, szerintem megint menni fog a Hack-a-Tristan.
Viszont akkor Mozgov a pályán tartható lesz.Bob_Marley írta:GSW szerintem lépni fog, s a szuper small ball taktikát el kell felejtsék, mert nem működik és csak több kárt okoz mint hasznot. Nem tudnak rohanni és rengetege pattanót elveszítenek.
Az a baj, hogy néha meg kell kérdezni, mert nem látja az ember a másik ember gesztusát és legfőképpen a hanglejtését nem hallja, de most ez ironikus volt, hogy miért Cavs?csababarca írta:Közben töröltem a kommentet,bocsi, de amúgy mondom,ugyanazt írtuk le mindketten,csak más szemszögből,illetve más hosszúsággal.
Kösz,hogy levezetted,miért a Cavs, megértem végülis.
Ez kicsit olyan nekem mikor a Barcaval kapcsolatban is jön egy-két cikk, hogy bezzeg ellenünk kiesett Toure, Ibra, Robbenék, Chilleini stb. Valahol persze ez szerencse is, mert itt van pl Irving, aki összeesett mint a képviselő fánk a semmiből, de azért en bloc kell nézni a dolgot és ilyenkor az edzői stábot is. Ahogy nálunk LE, úgy Kerr a GSW-nél jól sáfárkodott a csapatával és az erőnlétével. Curry 32 percet átlagolt, Klay meg 32 alatt. Irving meg karriercsúcs 36,5 perc. Persze nem lehet ezt így percekre lesarkítani, de azért sokat jelent hogy a GSW nagyon pörgette a csapatát és tudott mindenki pihenni. 4 perc, 82 meccsre vetítve 328 perc, az 7 teljes meccs. Az rengeteg, s csak átlag 4 perccel volt többet Irving a pályán. Arra akarok kilyukadni, hogy nem a GSW tehet arról vagy pl nem LE, hogy kiesnek az ellenfelek. Egyszer fent, egyszer lent, de ebben rengeteg meló van az edzők, fizikoterapeuták részéről. Persze mint írtam a "szerencse" faktor benne van, de itt van Irving esete, aki csapágyasra lett hajtva. Szanaszét a térde, de 40 percet játszatni kell, mert a helyettesét oda-vissza verik. El is szállt a végére. Ezért mondom a Barcaval kapcsolatban is, hogy ahogy lehetőség van cserélni vagy pihentetni, azonnal lépni kell. Rohadt hosszú a szezon és kimerítő. Minden egyes megspórolt perc aranyat érhet a végén.PCsabi írta:Irving sérüléséhez:
KATT
Amúgy valamilyen szinten kabaré, hogy a GSW ellen az összes irányító sérült/féllábú/vak lett: Holiday, Conley, Beverley, Irving.
Már kire gondolsz, aki támadásban olyat tud hozzáadni egy akár 50 pontos James mellé, hogy meccset nyerjenek? J.R. Smith esetleg, ha elszáll az agya, akkor bever akár 8 triplát, de másban nem látok olyat, a csapatból, még akkor sem ha voltak ígéretes periódusai az első meccsnek, Mozgov helyenként tetszett, TT-vel karöltve, aztán ennyi.MessiFan írta: No mind1, lesznek így is ugyanúgy csapattársai LeBronnak, de így kb az lesz mint az első döntőjében.
Most szomorú vagyok, szerencsétlenek... innentől egy nagyon erőlködős, szinte nézhetetlen cavset fogunk látni, ahol minden LBJ körül fog forogni támadásban. Ha neki lesz egy nagy napja, amikor a GSW-nek kicsit rosszabb akkor összejöhet a becsület győzelem, amúgy a söprés is simán benne van.Messithebest írta:BREAKING: Cleveland Cavaliers announce Kyrie Irving has fractured left knee cap. Will be out 3-4 months.
Azt hiszem, ennyit a szezonról...(ha bemegy az a Shumpert dobás 98-98nál, akkor 1-0 ide és Irving nem dől ki 3 hónapra.. azt hiszem ezt nem kell magyarázni)