Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Farkas Ági és Bojana Radulovics voltak a világ legjobbjai (mármint megválasztották őket xxxx évben), hozzájuk mérni, vagy elvárni, hogy mindig legyen egy ilyen kaliberű átlövőnk, kicsit nagy elvárás. És nem tudom ki vagy te, talán Ivano Balic, vagy Császár Gábor, esetleg Bojana Radulovics (jó, tudom, hogy férfi vagy), hogy leviccezd Tóth Tímeát? Talán nincs a világ 10 legjobb átlövője között, talán 50 között sem, de, ha ő válogatott (mert nem kérdőjelezed meg a szakembereket) , akkor ő Magyarországon a legjobb a posztján, ergo ő tehet a legtöbbet azon a poszton a magyar válogatottért. Más kérdés, hogy nekem se tetszik a játéka, de én az edzőket is okolom. nincs egy olyan edző, aki tudna bánni a csapattal? Tóth Tímea is jobban teljesítene, ha lenne végre egy edző, aki elmagyarázná neki, hogy 10 m-ről ugorjon fel és hogy ne dobja el a labdát 2. passzra, tegye be a beállósnak stb. Nekünk is sokkal jobban menne, ha lenne egy edző, aki elmagyarázza Görbicznek, hogy kitörölheti a tehetségével, mert nem átlövő, hanem irányító és ez a poszt a csapatért vállalt felelősséggel is jár, és senkit nem érdekel, ha 28 gólt dob 70 próbálkozásból. Egy keménykezű ember kéne oda, mert a szakértelemmél még nincs akkora probléma (bár, hogy nem bírtak kitalálni semmit a norvégok gyors leindítására, az elég aggasztó). Szóval, ha ez a keret nem is egy világverő egyesület, de mehetne az jobban is egy kicsit.gekkodan írta:Srácok!
Mondjátok már meg nekem, hogy az EB-győztes és olimpiai ezüstérmes csapat két átlövőjéhez (Farkass Ági, Radulovics) hasonló átlövő volt-e azóta a válogatottban? Tóth Timea? Vicc.....
...
Az edzővel nem hinném, hogy gond lenne, Imre segítője pl. az a Konkoly Csaba, aki hétről hétre Európa egyik legjobb női csapatát edzi.
Szakember van itt bőven és nem is az a baj. Erre képes az állomány, kész.
Úúúúú...ozsimiki írta:sajnos Horvátországban jobban, ott ha lehet ilyet írni, még fájóbb volt számomra az ezüst...7gól, 7perccel a vége előtt...Farkas kínaiba adja Kirchnernek ha emlékeim nem csalnak, és 7 van közte...majd...majd...majdgekkodan írta:
mert Mocsai eltolta. Egy aranyérmet hagytunk Sidneyben.
![]()
![]()
sajnos Horvátországban jobban, ott ha lehet ilyet írni, még fájóbb volt számomra az ezüst...7gól, 7perccel a vége előtt...Farkas kínaiba adja Kirchnernek ha emlékeim nem csalnak, és 7 van közte...majd...majd...majdgekkodan írta:
mert Mocsai eltolta. Egy aranyérmet hagytunk Sidneyben.
na...nem is oly rég kb egy jó közepes csapat voltak, mint ahogy most mi.jelwaz írta:
A norvégpktól pedig kikapni... Talán még ennyivel sem szégyen. Kézilabdában a világ előtt járnak egy (ha nem két) lépéssel. Hammerseng, és Nyberg nélkül is remekelnek, Kari Mette Johansen szédületes, a régiek, mintha újak lennének, az újak is nagyon jól teljesítenek. Ők tudják milyen érték a kézilabda és odafigyelnek az utánpótlásra (ezért sem égnek le sosem, mint mi) és nem kerülnek ekkora hullámvölybe sosem. Bezzeg mi...
Görbicz a képességei alapján világklasszis, a mutatott játék alapján nem. Egy irányítónak nem csak az a dolga, hogy középen álljon a pályán, irányítania kell a csapatot, név szerint ő okolható a több perces gólcsendért, a simán bekapott gólért (már ha védekezik).Game90 írta:Amúgy ameddig nincsenek normális átlövőink (Bulath, Szűcs, Hornyák felejtős), nem tanulunk meg védekezni ill. csapatként játszani, addig ne is várjunk nagy eredményeket. Itt már Görbicz se tud csodát tenni.
Azért van egy kis korkülönbség köztük, majd az idő meghozza gyümölcsét.Varga Tamás írta:Szép volt Lányok!
Azért Méhes Gábor tanulhatna a mellette ülő Lantos Gábortól, aki a Kossuth Rádióban közvetítette a meccset, és áthallatszott a sport tévébe - így kell közvetíteni. Én levettem a tévéről a hangot, és Lantos Gábor közvetítését hallgattam, miközben a tévét néztem.
Hajrá Magyarok!
már bocsi de Kati így is világklasszis. és ha vmennyire érdekel a kézilaszti, akkor tudhatod,h azokat a legnehezebb lereagálni, ez nem olyan,h csak gyakorolja,oszt kész.Etooka írta:
ON:Egyébként Pálinger megtanulhatná a feje fölé tartó labdákat is védeni...
Vki betolna róla egy képet?Varga Tamás írta:Nem rossz? Gyönyörű! Cleopatre Darleux.Etooka írta:hát megvan,de rájöttem,hogy nekem az nso onlineből bőven elég megtudnom,egyszerűen néha olyanokat csinálnak,amit nem bírok elviselni,jobb írásban...![]()
Az a francia kapuscsaj...hmmmm...valóban nem rossz
Lesz még pár világverseny,ahol kiejtjük majd őket,szal a következő alkalomnál enyém a csajmiihii írta:
OFF
Cleopatre-t pedig vígasztalgatnám most szívesen![]()
Hopp,közben látom nem cs én szúrtam ki a leánykát!
Stipi-stopi!ÉN láttam meg előbb!!!![]()
![]()