PCsabi írta:Álomdöntő.
Amúgy nem akarom lekicsinyíteni a GSW érdemeit, mert azért csak egy all-time top10 szezont futnak, de:
1. Az egész szezont lehozták komolyabb sérülés nélkül.
2. Az állítólag brutál nyugatot letudták 3 vereséggel.
3. Pelicans nem lehetett akadály.
4. Grizzlies-ből Conley és Tony Allen is hagyott ki meccset/meccseket.
5. Rockets-ban nem volt Beverley és D-Mo, ok, hogy nem szupersztárok, de hasznos emberek lettek volna ebben a párharcban.
6. Elkerülték a Spurs-t, akik szerintem a legnagyobb gondot tudták volna nekik okozni.
7. És akkor a döntőben a Cavs, Love nélkül, Irving állapota meg kérdőjel (bár szerintem rendben lesz, Hawks ellen is játszott már + most tud pihenni 1 hetet).
Szóval rendben, hogy zseniális kosárlabdát játszanak, de e mellé még szerencséjük is van.
Nem védeni akarom őket, de:
1. Oké
2. Összehasonlítás kérdése mindig, hogy melyik Konferencia brutál, és nyugat kelethez képest tényleg az, tök mindegy, hogy hány vereséggel tudták le
3. Elsők voltak, nyertek a nyolcadik ellen, általában az elsőnek a nyolcadik nem akadály. Másik oldalon meg - ha ezt vesszük alapul - a Boston sem lehetett akadály a Cavs-nek - nem is volt
4. Oké, ez igaz
5. Egy mi lett volna ha felvetésre, egy hasonló válasz: igen, hasznos emberek, de nem hiszem, hogy ők lettek volna a döntő faktor
6. Erről a Spurs "tehet"
7. Jó játékos Love, de chemistry szempontból nem biztos, hogy hatalmas kiesés, persze minőségileg gyengültek, de az öltözőben szerintem jobb a hangulat. A kérdés, hogy melyik számít inkább.
Döntő:
Tényleg túl álomszerű lenne, ha behúzná a GSW, de remélem ez már csak ilyen szezon lesz. Jamestől szerintem emberfeletti kell, hogy legyen esélye a Cavsnek, és Irving is rendben kell legyen.
Másik oldalon pedig, ha Curry-Thompson hozza, amit eddig hozott, plusz Bogut nem sérül meg, akkor nem hiszem, hogy nagy gond lehet.
Tipp: 4-1.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.