Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én Gyurtára.messideco írta:http://sportcsillagok.hu/hu/szavazas/
Lehet, sőt kell is szavazni az Év sportolójáraSzavazz kedvencedre! Én személy szerint Palkovicsra voksoltam. E-mailben vissza kell igazolni majd
Igen, innen már illene behúzni Federernek. Egy Federer-Tsonga döntőt tippelek, ahol a svájci nyer.messideco írta:Rafa off, Djoko off, hajrá Federer! Ez mostmár meg kell innen legyen
Tsonga-Nadalshutterisland írta:a tsonga-nadal meccs nem gyenge...21.00-kor kezdték, 6-7re hozta a francia az első szettet, a másodikban 2-1re visz nadal...hosszú meccsnek ígérkezik.
most mutatja a Digi! 1perc és kezdődik, azt a leborult, mekkora hangulat és mennyi emberkanty írta:Győzelemmel rajtolt Rafa a vb-n.![]()
Igaz nem volt egy könnyű parádé a meccs, majdnem 3 óra kellett, h legyőzze Fisht. Végül döntőszett tiebreakkal sikerült nyerni.![]()
A harmadik szettben közbe jött egy kis rosszullét is, de szerencsére hamar túljutott rajta Rafa.
A következő meccse Federer ellen lesz, a svájci is nyert, Tsongát verte.
VAMOS RAFA!!
Most miért, önzetlen srác a FM is...ozsimiki írta: Amúgy én azért bírom inkább Pac-t mert emberibb mint FM. Vhogy inkább bejön ez az önzetlen stílus ITT,mintsem a mádáfákká énvok a császár mindenhol mindig életérzés...
csababarca írta:Én akkor sem érzem hihetetlennek. Egyszerűen Pacquiao testalkata,és boxstílusa lehetségessé teszi, hogy ne kopjon meg a gyorsasága.kanty írta: Roy Jones 4 súlycsoportot ment fel, Pac 8-at. Hoya, Cotto, Hatton már a jóval nagyobb kategóriába tartozik.
Én nem azt mondom, h csak a Pac team nyomja a cuccost, hanem azt, h már feltűnően nyomják.
Tudom nem egy sport,meg biztos máshogy van,de nézd Messit 5 éve,meg most,vagy Ronaldot 5-6 éve meg most. sokkal masszívabbak,izmosabbak lettek,mégse lassultak. Ez most hülye példa volt,csak ez az egész genetika kérdése szerintem.
Amíg erre nincs bizonyíték,addig én is dobálózhatok,hogy szerintem meg Mayweather a doppingos, holott ez koránt sincs így.
Én akkor sem érzem hihetetlennek. Egyszerűen Pacquiao testalkata,és boxstílusa lehetségessé teszi,hogy nála nagyobb embereket is bedaráljon.kanty írta: Roy Jones 4 súlycsoportot ment fel, Pac 8-at. Hoya, Cotto, Hatton már a jóval nagyobb kategóriába tartozik.
Én nem azt mondom, h csak a Pac team nyomja a cuccost, hanem azt, h már feltűnően nyomják.
Roy Jones 4 súlycsoportot ment fel, Pac 8-at. Hoya, Cotto, Hatton már a jóval nagyobb kategóriába tartozik.csababarca írta:Én vagyok a pökhendi?kanty írta: Nem értem miért ez a pökhendi stílus, mind1.
Szerinted az minek köszönhető, h ahogy megy feljebb a súlycsoportokkal egyre jobb és jobb. Amikor még kisebb súlyban bokszolt, akkor még vereségei is voltak, de úgy 2006től kezdve, ahogy feljebb lép mindenkit lerombol. Nálánál jóval nagyobb emberekkel vette fel a versenyt a fizikum szempontjából és győzte le.
Miért nem akarja a doppingtesztet bevállalni? Ha tényleg csak a rizstől ilyen, akkor nem lenne, amit rejtegetnie.
Mikor mondtam olyant, h Pacquiao nem a kor egyik legjobb bokszolója, mikor mondtam, h a szakemberek nem értenek hozza?
Elismerem, h jelenleg Ő az egyik legjobb, a p4p lista vezetője, de egy ilyen nagy királynak nem Clottey, Mosley ellen kellene villognia.![]()
Nem tudom minek köszönhető,mert nem értek ennyire hozzá. de miért ne lehetne? Roy Jones Jr. is ment feljebb,és a nálánál nagyobb John Ruizt megalázta pl. de ez csak egy példa.
Pac meg nem csak ezek ellen villogott. Azért volt 2 sikere Morales ellen( egyszer kikapott), Barrerat se véletlen verte meg,ahogy de la Hoyat,Hattont,és Cottot sem.
Mayweather sem egy súlycsoportban boxolt, pl.
Az,hogy miért nem vállalja a doppingtesztet,azt én sem tudom,csak remélem hogy nincsenek piszkos ügyei. Mindenesetre, én nem nézem ki belőle és Freddy Roachból sem.
Én vagyok a pökhendi?kanty írta: Nem értem miért ez a pökhendi stílus, mind1.
Szerinted az minek köszönhető, h ahogy megy feljebb a súlycsoportokkal egyre jobb és jobb. Amikor még kisebb súlyban bokszolt, akkor még vereségei is voltak, de úgy 2006től kezdve, ahogy feljebb lép mindenkit lerombol. Nálánál jóval nagyobb emberekkel vette fel a versenyt a fizikum szempontjából és győzte le.
Miért nem akarja a doppingtesztet bevállalni? Ha tényleg csak a rizstől ilyen, akkor nem lenne, amit rejtegetnie.
Mikor mondtam olyant, h Pacquiao nem a kor egyik legjobb bokszolója, mikor mondtam, h a szakemberek nem értenek hozza?
Elismerem, h jelenleg Ő az egyik legjobb, a p4p lista vezetője, de egy ilyen nagy királynak nem Clottey, Mosley ellen kellene villognia.
Nem értem miért ez a pökhendi stílus, mind1.csababarca írta:Értem,szóval Pac szerinted valamiért nem ésszerűen fejlődött, Floyd igen. Érthető érvek.kanty írta: Nem.
Mayweather fejődése ésszerű, ez Pacquaiéról nem mondható el. May fokozatosan jutott oda, ahol jelenleg van, Pacnál pedig volt egy elég nagy ugrás, nekem ez fura, ennyi.
Szerintem feleslegesen beszélünk erről,mert nagyon elfogult vagy,és dobálózol dolgokkal,amiket semmivel nem támasztasz alá.
Tedd meg,hogy belövöd nekem azt a momentumot Pac pályafutásában,amikor hirtelen nagyot robbantott,ami szerinted nem ésszerű.
Valamiért a szakemberek is a kor egyik legnagyobbjának tartják,de biztos elfogultak,és nem értenek hozzá.
Értem,szóval Pac szerinted valamiért nem ésszerűen fejlődött, Floyd igen. Érthető érvek.kanty írta: Nem.
Mayweather fejődése ésszerű, ez Pacquaiéról nem mondható el. May fokozatosan jutott oda, ahol jelenleg van, Pacnál pedig volt egy elég nagy ugrás, nekem ez fura, ennyi.
Nem.csababarca írta:Mert Mayqeather már egyből a legnagyobbakat ütötte szét?!kanty írta: Én azért nem bírom Pacot, mert számomra elképzelhetetlen, h valaki ennyit fejlődjön. A pályafutása elején is remek bokszoló volt, de közel sem verhetetlen. Ezután láss csodát egyszerre legyőzhetetlen lett és ahogy feljebb megy a súlycsoportokban úgy egyre jobb, kicsit nekem fura.
![]()
Miért ne fejlődhetne valaki? lehet nem is fejlődött annyit,csak a többiek kiöregedtek,ő meg pont akkor teljesedett ki.
Egyébként nem lett legyőzhetetlen, ez tegnap kiderült.
Aki a legjobb,azt mindig utálják,vagy imádják. Mayweather és Pac pedig a legjobbak, ezért alakult ki ez a helyzet. Remélem 2012-ben megmérkőznek végre.