Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.07. 00:29:22

Ugye tart már egy ideje a Női kézilabda VB Brazíliából.

most lett vége a Franciaország-Brazília meccsnek, élőben mutatta a sport2.

17-10re vezettek a félidőben a franciák, viszont a 2.félidőben feltámadtak a hazaiak,és nyertek 22-26ra!!! csak 5 gólt tudtak dobni 2.félidőben a franciák, hihetetlenül védett a brazil kapus. 60%fölött!

örültem, egy nagyon picit visszakaptak abból, amit mi éltünk át ellenük a VB döntőben anno Horvátországban...

szerk: jah ugye erre a VB-re most ki sem jutottunk....és lehet az Olimpia is ugrik, pontosan a részleteket még nem vágom,az a lényeg,h itt két csapatot kell figyelni,h hogy szerepelnek, attól függhet.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.04. 15:39:07

Race of champions, a bajnokok versenye

jelenleg is tart a sport1en.

Ma már az egyéni verseny van, tegnap volt a nemzetek viadala.

Schumi,Button is jól áll,valamint ott van még Vettel is a mezőnyben (sőt eddig neki is 2ből 2), természetesen még számos más autósport számos klasszisával együtt.

szerk:

Schumi nyerte csoportját, elverve Buttont, így 3ból 3 8) Button összekerülhet Vettelel. Ha Seb is 100%is lesz a csoportjában,akkor Buttont kapja,ha kikap utolsón,akkor Schumit.

szerk2:

Schumi kiejtette Vettelt is! :), amúgy tegnap zsinórban 5ödször nyerték meg Németországnak a Nemzetek kupáját! 8)

szerk3:

Button kiesik, Kristensen verte ki. Elődöntőben Shumival meccsel.

szerk4:

Kritensen nyerte az elődöntőt, sajnos Schuminak nincs meg a 3.nagy döntő. A legkisebb különbséggel kapott ki, nagyon szoros volt.

Másik ágon Ogier lett a döntős.

Ogier nyerte a döntőt 2-0ra. Simán.

Grt, először volt itt,és nyert is.

SZERK:

más téma, Spanyoloké a Davis Kupa ismét!

Végre Rafa is nyert egy fontos meccset!

http://www.nemzetisport.hu/tenisz/del-p ... pa-2107711
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.04. 12:33:21

Ma hajnalban rendeztek a Cotto-Margarito visszavágót.
Ahogy azt várni lehetett Cotto visszavágott a mexikóinak. Jól kezdett ismét Cotto és a végére sem fogyott el, a 10. menetben a ringorvos nem engedte tovább a meccset, Margesz szeme csúnyán szét volt verve.

Eddig sem volt kétség, h kettejük közül ki a jobb bokszoló, az első meccset is jobban kezdte Cotto, csak ott fizikálisan Margesz felőrölte őt. Plusz azután mgé volt a bandázs ügy is, tehát eléggé vitatott volt Margarito győzelme. Ideje visszavonulnia azt hiszem, már Pac ellen megsérült, most is kapott egy jó nagy verést, az egészsége a legfontosabb.
Így nézett ki:

Kép

Erdei:

Állítólag 4-6 hetes kihagyás vár madárra. :( Helyére Campillo ugrik be. Remélem folytatni fogja Madár és DiBelláéknak sikerül egy újabb vébé meccset összehozniuk. Nagyon megérdemelné Erdei. Megnyert mindent, ezek után pedig átment az USA-ba bizonyítani, hozzáállása, küzdeni akarása példaértékű. Hajrá Madár és jobbulást.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.02. 21:54:06

Erdei megsérült, lemondta a meccset. :roll: :cry: Még csak annyit lehet tudni, h a kezével történt valami.
Remélem nem komoly és nem úszik a Cloud elleni meccs.
kanty
Llegenda del Barça

2011.11.29. 15:18:12

messideco írta:http://sportcsillagok.hu/hu/szavazas/
Lehet, sőt kell is szavazni az Év sportolójára :) Szavazz kedvencedre! Én személy szerint Palkovicsra voksoltam. E-mailben vissza kell igazolni majd :wink:
Én Gyurtára. :wink:
Először Madárra akartam, de Gyurta jobban megérdemli.
Madár pedig remélem, h megmutatja az egész világnak, h mire is képes. Cloud élete legnagyobb kihívása, de úgy érzem, h Zsoltiba megvan minden, h legyőzze az amcsit és le is fogja.
:wink:
messideco
Presidente del Barça

2011.11.29. 12:47:13

http://sportcsillagok.hu/hu/szavazas/
Lehet, sőt kell is szavazni az Év sportolójára :) Szavazz kedvencedre! Én személy szerint Palkovicsra voksoltam. E-mailben vissza kell igazolni majd :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
kanty
Llegenda del Barça

2011.11.26. 11:50:08

messideco írta:Rafa off, Djoko off, hajrá Federer! Ez mostmár meg kell innen legyen :)
Igen, innen már illene behúzni Federernek. Egy Federer-Tsonga döntőt tippelek, ahol a svájci nyer.

Jövőre pedig egy olyan évet, mint a tavalyi. :P :)
messideco
Presidente del Barça

2011.11.26. 11:27:53

Rafa off, Djoko off, hajrá Federer! Ez mostmár meg kell innen legyen :)
Kép
"And my heart will leave you never."
barca99
Llegenda del Barça

2011.11.26. 11:19:14

Meddig tart még ez a ... tenisz? Minden átkerült a Digi+-ra miatta. :?
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.11.25. 00:36:52

shutterisland írta:a tsonga-nadal meccs nem gyenge...21.00-kor kezdték, 6-7re hozta a francia az első szettet, a másodikban 2-1re visz nadal...hosszú meccsnek ígérkezik.
Tsonga-Nadal

7-6,3-6,6-3

sajnos ki is esett Rafa,bár inkább most, mint döntőben kapjon ki. Úgy se kecsegtetett semmi jóval a formája, nem hiszem,h lett volna esélye a végső sikerre most.

Amit sok Magyar mondogat mostanában: Szebb jövőt! :)

van kb 2 hónap Melbourne-ig.

VAMOS!
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.24. 22:36:02

a tsonga-nadal meccs nem gyenge...21.00-kor kezdték, 6-7re hozta a francia az első szettet, a másodikban 2-1re visz nadal...hosszú meccsnek ígérkezik.
kanty
Llegenda del Barça

2011.11.23. 17:45:15

Meccset nem láttam, gondoltam letöltöm, de amikor láttam az eredményt inkább hagytam.

Még van esély a továbbjutásra, nem is ezzel van a gond, hanem a formával, amit Te is említettél. Valahogy, ha formában van Rafa, ha nincs, az év vége sose sikerül jól. Értem ezalatt, h megnyerje a vébét, ugye még csak ez hiányzik neki a fontosabb trófeák közül.
VAMOS!!!!!
:wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.11.22. 23:38:04

kanty írta:Győzelemmel rajtolt Rafa a vb-n. :)
Igaz nem volt egy könnyű parádé a meccs, majdnem 3 óra kellett, h legyőzze Fisht. Végül döntőszett tiebreakkal sikerült nyerni. :)
A harmadik szettben közbe jött egy kis rosszullét is, de szerencsére hamar túljutott rajta Rafa.

A következő meccse Federer ellen lesz, a svájci is nyert, Tsongát verte.
VAMOS RAFA!!
:)
most mutatja a Digi! 1perc és kezdődik, azt a leborult, mekkora hangulat és mennyi ember 8) (lehet felvételről megy,de direkt nem néztem meg az eredményt)

VAMOS RAFA!

Fed nagyon jó formában,Rafa kevésbé, remélem egy ilyen meccs visszatereli a győztes útra Rafát!

VAMOS!

szerk:

ez nagyon csúfos, mind a teljesítmény,mind az eredmény. Federernek grt, nagyon jól játszott, Rafa pedig kritikán alul. Se szerva,se tenyeres,se semmi. Ez az év már csak ilyen úgy tűnik. VAMOS jövőre is! (na meg még nem esett ki,de ez a forma sok jóval nem kecsegtet)
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.11.21. 09:49:48

Győzelemmel rajtolt Rafa a vb-n. :)
Igaz nem volt egy könnyű parádé a meccs, majdnem 3 óra kellett, h legyőzze Fisht. Végül döntőszett tiebreakkal sikerült nyerni. :)
A harmadik szettben közbe jött egy kis rosszullét is, de szerencsére hamar túljutott rajta Rafa.

A következő meccse Federer ellen lesz, a svájci is nyert, Tsongát verte.
VAMOS RAFA!!
:)
PCsabi
aka Game90

2011.11.14. 20:16:27

ozsimiki írta: Amúgy én azért bírom inkább Pac-t mert emberibb mint FM. Vhogy inkább bejön ez az önzetlen stílus ITT,mintsem a mádáfákká énvok a császár mindenhol mindig életérzés...
Most miért, önzetlen srác a FM is... :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=-XWt9bJUCXY

Amúgy nálam FM > Pac.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.11.14. 20:00:31

csababarca írta:
kanty írta: Roy Jones 4 súlycsoportot ment fel, Pac 8-at. Hoya, Cotto, Hatton már a jóval nagyobb kategóriába tartozik.
Én nem azt mondom, h csak a Pac team nyomja a cuccost, hanem azt, h már feltűnően nyomják. :D
Én akkor sem érzem hihetetlennek. Egyszerűen Pacquiao testalkata,és boxstílusa lehetségessé teszi, hogy ne kopjon meg a gyorsasága.
Tudom nem egy sport,meg biztos máshogy van,de nézd Messit 5 éve,meg most,vagy Ronaldot 5-6 éve meg most. sokkal masszívabbak,izmosabbak lettek,mégse lassultak. Ez most hülye példa volt,csak ez az egész genetika kérdése szerintem.
Amíg erre nincs bizonyíték,addig én is dobálózhatok,hogy szerintem meg Mayweather a doppingos, holott ez koránt sincs így.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.11.14. 19:57:07

kanty írta: Roy Jones 4 súlycsoportot ment fel, Pac 8-at. Hoya, Cotto, Hatton már a jóval nagyobb kategóriába tartozik.
Én nem azt mondom, h csak a Pac team nyomja a cuccost, hanem azt, h már feltűnően nyomják. :D
Én akkor sem érzem hihetetlennek. Egyszerűen Pacquiao testalkata,és boxstílusa lehetségessé teszi,hogy nála nagyobb embereket is bedaráljon.

Amíg erre nincs bizonyíték,addig én is dobálózhatok,hogy szerintem meg Mayweather a doppingos, holott ez koránt sincs így.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kanty
Llegenda del Barça

2011.11.14. 19:47:57

csababarca írta:
kanty írta: Nem értem miért ez a pökhendi stílus, mind1.
Szerinted az minek köszönhető, h ahogy megy feljebb a súlycsoportokkal egyre jobb és jobb. Amikor még kisebb súlyban bokszolt, akkor még vereségei is voltak, de úgy 2006től kezdve, ahogy feljebb lép mindenkit lerombol. Nálánál jóval nagyobb emberekkel vette fel a versenyt a fizikum szempontjából és győzte le.
Miért nem akarja a doppingtesztet bevállalni? Ha tényleg csak a rizstől ilyen, akkor nem lenne, amit rejtegetnie.
Mikor mondtam olyant, h Pacquiao nem a kor egyik legjobb bokszolója, mikor mondtam, h a szakemberek nem értenek hozza?
Elismerem, h jelenleg Ő az egyik legjobb, a p4p lista vezetője, de egy ilyen nagy királynak nem Clottey, Mosley ellen kellene villognia.
Én vagyok a pökhendi? :D

Nem tudom minek köszönhető,mert nem értek ennyire hozzá. de miért ne lehetne? Roy Jones Jr. is ment feljebb,és a nálánál nagyobb John Ruizt megalázta pl. de ez csak egy példa.
Pac meg nem csak ezek ellen villogott. Azért volt 2 sikere Morales ellen( egyszer kikapott), Barrerat se véletlen verte meg,ahogy de la Hoyat,Hattont,és Cottot sem.
Mayweather sem egy súlycsoportban boxolt, pl.
Az,hogy miért nem vállalja a doppingtesztet,azt én sem tudom,csak remélem hogy nincsenek piszkos ügyei. Mindenesetre, én nem nézem ki belőle és Freddy Roachból sem.
Roy Jones 4 súlycsoportot ment fel, Pac 8-at. Hoya, Cotto, Hatton már a jóval nagyobb kategóriába tartozik.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.11.14. 19:43:16

kanty írta: Nem értem miért ez a pökhendi stílus, mind1.
Szerinted az minek köszönhető, h ahogy megy feljebb a súlycsoportokkal egyre jobb és jobb. Amikor még kisebb súlyban bokszolt, akkor még vereségei is voltak, de úgy 2006től kezdve, ahogy feljebb lép mindenkit lerombol. Nálánál jóval nagyobb emberekkel vette fel a versenyt a fizikum szempontjából és győzte le.
Miért nem akarja a doppingtesztet bevállalni? Ha tényleg csak a rizstől ilyen, akkor nem lenne, amit rejtegetnie.
Mikor mondtam olyant, h Pacquiao nem a kor egyik legjobb bokszolója, mikor mondtam, h a szakemberek nem értenek hozza?
Elismerem, h jelenleg Ő az egyik legjobb, a p4p lista vezetője, de egy ilyen nagy királynak nem Clottey, Mosley ellen kellene villognia.
Én vagyok a pökhendi? :D
Nem tudom minek köszönhető,mert nem értek ennyire hozzá. de miért ne lehetne? Roy Jones Jr. is ment feljebb,és a nálánál nagyobb John Ruizt megalázta pl. de ez csak egy példa.
Pac meg nem csak ezek ellen villogott. Azért volt 2 sikere Morales ellen( egyszer kikapott), Barrerat se véletlen verte meg,ahogy de la Hoyat,Hattont,és Cottot sem.
Mayweather sem egy súlycsoportban boxolt, pl.
Az,hogy miért nem vállalja a doppingtesztet,azt én sem tudom,csak remélem hogy nincsenek piszkos ügyei. Mindenesetre, én nem nézem ki belőle és Freddy Roachból sem.
kanty
Llegenda del Barça

2011.11.14. 19:21:27

csababarca írta:
kanty írta: Nem.
Mayweather fejődése ésszerű, ez Pacquaiéról nem mondható el. May fokozatosan jutott oda, ahol jelenleg van, Pacnál pedig volt egy elég nagy ugrás, nekem ez fura, ennyi.
Értem,szóval Pac szerinted valamiért nem ésszerűen fejlődött, Floyd igen. Érthető érvek.
Szerintem feleslegesen beszélünk erről,mert nagyon elfogult vagy,és dobálózol dolgokkal,amiket semmivel nem támasztasz alá.
Tedd meg,hogy belövöd nekem azt a momentumot Pac pályafutásában,amikor hirtelen nagyot robbantott,ami szerinted nem ésszerű.
Valamiért a szakemberek is a kor egyik legnagyobbjának tartják,de biztos elfogultak,és nem értenek hozzá.
Nem értem miért ez a pökhendi stílus, mind1.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.11.14. 16:23:55

kanty írta: Nem.
Mayweather fejődése ésszerű, ez Pacquaiéról nem mondható el. May fokozatosan jutott oda, ahol jelenleg van, Pacnál pedig volt egy elég nagy ugrás, nekem ez fura, ennyi.
Értem,szóval Pac szerinted valamiért nem ésszerűen fejlődött, Floyd igen. Érthető érvek.
Szerintem feleslegesen beszélünk erről,mert nagyon elfogult vagy,és dobálózol dolgokkal,amiket semmivel nem támasztasz alá.
Tedd meg,hogy belövöd nekem azt a momentumot Pac pályafutásában,amikor hirtelen nagyot robbantott,ami szerinted nem ésszerű.
Valamiért a szakemberek is a kor egyik legnagyobbjának tartják,de biztos elfogultak,és nem értenek hozzá.
Boixos
Llegenda del Barça

2011.11.14. 15:09:07

én mondjuk nagyon csípem pac-et, de ezután a meccs után azt kell, h mondjam, h immár neki is meg van az a bugija, amit évekig szégyellhet... ez nulla volt, lófallosz. nagyon nagy jóindulattal is x-et mondanék, de akkor sem tiltakoztam volna, ha jm marquezt hozzák ki győztesnek. az a fszi vastagon megérdemelte volna az övet, pláne úgy, ha a három meccses teljesítményét nézem. tény, h nem neki szurkoltam, de egy nagyon szimpatikusan és tisztességesen harcoló, cseppet sem pleknis, nem sunyi bunyós (mint ahogy láttunk már ilyen, magasan jegyzett gyereket nem is olyan rég), aki bőven tett már le annyit az asztalra, h ezt a bírók a pontozásnál is figyelembe vegyék. egyértelmű, h ezek a surmók most bevédték pac-et, akivel kapcsolatban azért csalódtam nagyot, mert roach keméynen fogadkozott a bugi előtt, h most aztán felteszik az i-re a pontot és egyszer és mindenkorra lerendezik a marquez-kérdést, na ez abszolút nem jött össze, sőt...
ha netán felmerülne egy esetleges negyedik meccs, arról az a véleményem, h tök fölösleges lenne, mert olyan kummanagy különbség nincs a két bunyós között. pacmant akkor győzhetné le jmmarquez, ha leküldi és ott is marad a gyerek. minden más esetben a filippinót fogják kihozni, amit ha tizenxezer örjöngő hispano előtt meg mertek csinálni vegasban, akkor a későbbi bíráskodással kapcsolatban sincsenek különösebb illúzióim. és hát az sem egy utolsó szempont, h márquez lassan negyven évesen meddig tudja tartani ezt a szintet, h sem pac, sem a fekete nem tudta egyértelműen leverni és tök nyílt meccseket nyomott velük.
kár volt ezért az estéért, marquezt kellett volna kihozni a végén.
egy szó, mint száz, nem érdemelte meg pac a győzelmet, de sajnos a boksz sem mentes a különböző érdekek szemét módon való érvényesítésétől...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.11.14. 12:32:33

Bepótoltam a hétvégi Pacman vs. Marquezt. Egyik sem tartozik a kedvenc bunyósaim közé, de inkább Marqueznek szurkoltam. Pac stílusa nekem annyira nem tetszik, a mozgása néha olyan kapkodó, túl sokat mozog feleslegesen, ahhoz képest viszont nagyon jól bírja végig és rendkívül gyors.
A három meccsük közül ez volt a leggyengébb. Közben magam is pontoztam, nálam 114-114, de néhány menet nem volt egyértelmű, pontozótól függ, hogy kinek adja, de ami meggyőző volt, az mind Marquezé.
Szerintem a meccs után egyértelmű volt a közönség számára is, hogy ki volt a jobb. Ahogy a végén láttuk az arcukat nekem az jött le, hogy Marquez tudta ő nyert, Pac tudta ő vesztett, aztán az eredményhirdetés mást hozott.
Így legalább összejöhet a May elleni ütközet, amire már nagyon kíváncsi lennék főleg úgy, ha mindketten csúcsformában vannak.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
gergo9
Director del Fútbol

2011.11.13. 23:36:11

A meccsről igazából sok minden mást nem lehet írni természetesen nálam is sima Marquez. Az a durva hogyha a triológiából egyszer sem hozzák ki Pacmant győztesnek akkor sem szólhatna igazából egy szót sem.
A másik érdekes hogy képtelen volt reagálni a kontrákra tucatbokszolónak tűnt. Nah ezt megkapná Mayweathertől felturbózott változatban klasszisokkal jobb védekezés, ugye Mayweather echte váltósúlyú nagyobb ütőtáv,sebesség,pontosság.
Nálam messze volt a p4p-től mostmeg már fényévekre, fizikai adottságai viszik (munkatempó, gyorsaság, erő). Boksztudása alapján top10től is messze van. Ez nekem sem pálya.
kanty
Llegenda del Barça

2011.11.13. 22:47:10

csababarca írta:
kanty írta: Én azért nem bírom Pacot, mert számomra elképzelhetetlen, h valaki ennyit fejlődjön. A pályafutása elején is remek bokszoló volt, de közel sem verhetetlen. Ezután láss csodát egyszerre legyőzhetetlen lett és ahogy feljebb megy a súlycsoportokban úgy egyre jobb, kicsit nekem fura.
Mert Mayqeather már egyből a legnagyobbakat ütötte szét?! :roll:
Miért ne fejlődhetne valaki? lehet nem is fejlődött annyit,csak a többiek kiöregedtek,ő meg pont akkor teljesedett ki.
Egyébként nem lett legyőzhetetlen, ez tegnap kiderült.
Aki a legjobb,azt mindig utálják,vagy imádják. Mayweather és Pac pedig a legjobbak, ezért alakult ki ez a helyzet. Remélem 2012-ben megmérkőznek végre.
Nem.
Nem legyőzhetetlen, ha mégis akkor a pontozók segítenek, de ez lerágott csont, mindenkinek a May-Pac meccs kell, Marqueznek csak k.o.-val lett volna esélye.
Én személy szerint nem utálom Pacot, csak számomra az ő produkciójában sok különleges nincs.
Én is remélem, h jövőre összejön a meccs. Minden csak pénz kérdése, van annyi pénz amiért Roachék vállalják a tesztet, vagy ha a másik oldalról akarjuk megközelíteni a dolgot, akkor van az a pénz, amiért May nem akarná annyira azt a bizonyos tesztet. :)
Válasz küldése