Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Régen is megvolt ez, de az tény, hogy jobban utaznak erre a csapatok mostanában. Illetve az utolsó percekben már nem lehet átkarolni, vagyis lehet de 2 dobás és labda is marad.Így hamarabb alkalmazzák, s amúgy nagy terror mert nem lehet tudni mikor jön a dobassunk Jordannel 6-8 büntetőt.MQuCsabi írta:Erdekes egyebkent -visszaterve a Hack a sy kerdesre -, hogy regen azert nem volt ennyire elharapodzva. Ahogy figyeltem, itt mar a masodik negyedben igen erosen jatdzottak Jordanre. Ez regen mindjuk az utolsó percekre maradt.
Ezt lehetne hosszan ecsetelni, úgy nagyjából pár ok a Torontoval kapcsolatban. Lukas hármas, négyes poszt. Ross örök ígéret marad úgy néz ki, pedig én mindig várom, hogy robbantson.MQuCsabi írta:Kicsit keson csatlakozok be az idei szezonba![]()
A dallas problemait ismerem, mi a gond, mi VOLT a gond Torontoban?
Pár NBA fent maradás és megszokod.Ui. En nem tudom, hogy fogok kinezni ma a meloban
Elkezdődött a showtime.kanty írta:Spursben Mills nem kicsit játszik most, hihetetlen, hogy Pop milyen embereket képes "összekukázni".
Második félidő biztos kb. másfélszer annyit fog tartani, mint az első: lesz itt Jordan büntetőshow.
Oké, de konfettivel? Plusz az emberek berohantak a pályára?Bob_Marley írta:Bucks meg jó hogy ünnepelt
Új Big 3?Bob_Marley írta:Green-Klay-Curry
Sport Science?Bob_Marley írta:Lovenak volt anno ilyen még valamelyik műsorban
Jöjjön Bostonba és megtudjuk.PCsabi írta:
Ez a Leonard meg elmebeteg, bele sem merek gondolni, hogy egy másik csapatban milyen játékos lenne/hány pontot átlagolna. Amúgy ő most top mennyi játékos a ligában?
A hackelés a Jordanék hibája, az ellenfelek csak kihasználják a gyengeségeiket, amiről egyébként szól a sport.PCsabi írta:Nem vagyok Drummond/DAJ/Howard-fan, szóval nem védeni akarom őket, de az utóbbi időben már elkezdett zavarni ez a hackelés. Szerintem 1-2 év múlva lesz is valamilyen szabályváltoztatás.
Jól látod, hogy nem az én meccsem volt.kanty írta:Dallas-Houston meccset sikerült az éjjel megnéznem. Hát hatalmas pontháború volt, Bob biztos nem élvezte.![]()
Harden ezúttal tényleg szörnymódba kapcsolt és nem csak a folyamatos büntetőerőltetés ment, plusz Howard is nem kicsit tette magát oda védőoldalon (26 lepattanó). De Smith és Brewer is kellett a padról. A Dallasnál kicsit azt éreztem, hogy az általuk diktált hatalmas tempóba fáradtak bele.