Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Durantkanty írta:Hoppá:
The Thunder have fired Scott Brooks!
Végre!![]()
Remélem találnak valaki olyant, aki kihozza a maxot a Thunderből.
Azért meglepően nagy különbséggel nyert Lou.Bob_Marley írta:szerintem közte és Thomas között nem igen lehetett választani
Bunda.PCsabi írta:Raptors guard Lou Williams has been named the 2014-2015 NBA Sixth Man of the Year. Celtics point guard Isaiah Thomas finished second in the voting. He received 33 first place votes while Williams received 78. Jamal Crawford finished a distant third, with eight first place votes.
Éreztem, hogy ez lehet a kulcs matchup, Irving ma remek volt és Bradley meg borzalmas.PCsabi írta:Ez eddig KO, Irving nem izgulja túl az első PO-meccsétBob_Marley írta:Irving vs Smart-Bradley pióca páros
4 tripla a 2. negyedben és egyik se volt gyerekjáték...PCsabi írta:Ez eddig KO, Irving nem izgulja túl az első PO-meccsétBob_Marley írta:Irving vs Smart-Bradley pióca páros
Ez eddig KO, Irving nem izgulja túl az első PO-meccsétBob_Marley írta:Irving vs Smart-Bradley pióca páros
Nem hallgattak rám 100%-osan, két párharcban mást tippeltekBob_Marley írta:Ahogy nézem Game a szerkesztő, mert szinte koppra ugyanazok a tippek.![]()
Ha eltalálod a továbbjutót, akkor 1 pont, ha telibe, akkor 3 pont.Bob_Marley írta:Nem emlékszik valaki tavaly hogy vezettük a tippeket? Hány pont járt a telitalálatra stb? Idén is vezetném ha van rá igény, kis plusz móka a PO-ra.
Igen és igen. Köszi.Bob_Marley írta: kanty: a skót focicsapat tuti söprést kapna, de a Celtic(s) meg kosárcsapat.
Portland-Memphis párharcban a Memphisé a pályaelőny.
Bob_Marley írta:Pacers nyert (kétszeri hosszabbítás után) a Heat dolgot kiveheted.
Úgyis megoldják a rotációt.Bob_Marley írta:A Cavs padja nem túl acélos, ott azért tudunk előnyt kovácsolni.
Két Pacers vereség, egy Nets vereség, egy Heat győzelemKeleten is kiadó még egy hely, Brooklyn vagy Pacers, szerintem utóbbi befog férni nyolcadiknak és a Nets fog hoppon maradni.
Ha elkapja a fonalat, akkor a félpályáról is bedobja, a következő meccsen meg 1/7 triplaJ.R. Smith: 8-13 from 3-point range last night; 13th career game with at least 8 made three-pointers (most by any player in NBA history)
Bár nem sok esély van Brooks kirúgására, de ha nem jut be az OKC, akkor talán meggondolják. Ezért remélem, hogy a végén a Pelicans jut be, nem kis dolog lenne számukra. Bár simán kiesnének az első körben, de a jövő szempontjából szép lendületet adhatna.csababarca írta:Azért remélem OKC beverekszi magát a PO-ba, még ha ott ki is söpri őket a GSW,akkor is.
Celtics külön öröm, Cleveland ellen szerintem még hozható is meccs.
Gyilkos lesz az utolsó nap, pechje van a Pelikánoknak, hogy a Spurs az utolsó ellenfelük, míg az OKC-nek a Minny. Viszont lehet a Spursnek nem kell a győzelem, ha úgy alakul pl a Rockets-Utah meccs.Nyugaton az utolsó meccs dönt majd, szerintem (sajnos) ebből OKC nyolcadik hely lesz.
Fantasyban volt nálam, volt olyan időszak mikor bőven jól dobált, aztán le is sérült.Kemba Walker will finish under 40% from field for the 3rd time in 4 seasons, and has never shot better than 33% from deep. Not great.