Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.08. 23:33:25

Rafa ma nagyot játszott, tegnap nehezebb lett volna,de akkor is behúzta volna.

VAMOS!

két szerb óriási csatában van egymással: Tipsarevic-Djokovic 6-7,6-5 jelenleg... kevésbé híres szerbnek volt 3-0 is ebben a szettben, ill 4-0hoz labdája,de nagyon jól tolja így is. Ha ezt a szettet vhogy behúzná,akkor lehetnek még izgalmak, Djokon sok esetben látszódik olyan,mint tavalyi évben párszor, mintha a diéta kevésbé hatna már-már :lol:

szerk: hétfőn lesz a férfi döntő, nőknél vasárnap! így nők szombaton pihennek, srácok vasárnap.

szerk2: egyenlít Tipsarevic! Ye, annak tudatában,h az első szettben 6-5nél szerválhatott a szettért, nagyobb bajban is lehetne Djoko. Ha tudja végig tartani fejben magát Tipsa,akkor itt komoly izgalmak lesznek még!

Nőknél meg előrehozott döntő lesz az elődöntőben: Serena Williams-Wozniacki, míg a másik oldalon összejött egy Stosur-Kerber :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.08. 19:16:08

Rafa simán Verte Müllert és ezzel ott van a legjobb nyolc között. Ha figyelembe vesszük, h most mennyire sűrű lesz a program akkor elég fontos volt ez a gyors győzelem. Most Ferrer vagy Rodick jöhet, eddig az amerikai áll jobban.
Andy Murray is továbbjutott, a skót is könnyedén nyert, három szettben verte Youngot.
VAMOS RAFA!!!
:)

szerk:
Közbe Rodickék leálltak, szó szerint vartyog a pálya és az amerikai kiverte a hisztit, joggal.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.08. 14:05:26

Ma 17től elvileg már lesz tenisz, eső viszont nem.

Nagyon remélem,h nem akarjak beletuszkolni a meccseket a szokott programba,mert az azt jelentené,h pl Nadal és Murray 4nap alatt akár 4meccset is kénytelen lesz játszani. Szépen tolják csak el a döntőt hétfőre, volt már ilyen,vagy akár keddre is.

Nem lepődök meg rajta,h Rafa ismét a rosszabb (mert senkinek sem ideális a helyzet azért) végén van a nyalókának...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.09.07. 18:51:13

us-en megint szakad az eső.... hihetetlen... :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.06. 18:34:42

Kuznetsova-Wozniacki 7-6, elég jó meccs. A Dán mindent elér,de most ez is kevés volt,mert tiebreakben elkezdett hibázgatni.

Világelső továbbra is, GS győzelem nélkül,bár ahol Jankovics félék is világelsők tudtak lenni...jellemzi ez a mai női mezőnyt. Serena ha nem lett volna annyit sérült,és nem nyomná több mint 12éve az ipart, kérdés nem férne hozzá,h vezetné.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.06. 16:50:29

Ezek ugyanolyan kérdések, hogy ki a jobb Maradona vagy Pelé, esetleg Messi vagy régebbről Puskás!Lehetetlen eldönteni, ha valóban egy korszak lenne a teniszeknél is akkor lehetne valami képet kapni!De ma jóval gyorabb a játék!
Ha már nosztalgiázunk nekem Sampras marad az örök No.1!
Agassi is egy bohókás kis figura volt, de Pete hatalmas kedvenc!
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.06. 16:46:42

Sampras számomra is jobb volt Agassinál, de ezt be is mutatta. Ezért hoztam példának, Federer Nadallal szemben 80%ban nem mutatja be.

Viszont én Agassit is nagyon bírtam, ritka korszak volt, ahol a két nagy ellenfelet egyformán szerettem :), Agassi-ra is igaz az,h peches korban született, talán a legpechesebben, ennek ellenére tisztességesen helyt állt,és begyűjtött pár GS-t 8) Hatalmas karakter volt.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.09.06. 16:42:44

ozsi!

a büdös életbe nem fogjuk egymást meggyőzni. :D

egy tény azért van. federer 2-3 év mulva vissza fog vonulni és akkor eljön nadal-djokovic kor ami hasonlo verengést hozhat mint anno agassi-sampras.

jelenleg ők ketten kiemelkednek, nem hinném h egy murray vagy egy soderling sok vizet zavarna nekik

(amugy ha már agassi-sampras össszehasonlitás, én samprast sokkal jobb teniszezonek tartottam (sőt szerintem 10 emberbol 8))
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.06. 16:30:06

visca el barca írta:nah ha már igy nekiálltunk kalandozni, had szoljak hozzá én is.

természetesen nem federer a valaha volt legnagyobb teniszező. én nem irtam ilyet. az hogy imádom az egy dolog.

sokan nem szeretik, mert egy sótlan ember. szép csendben teszi a dolgát, nem üvöltözik meg színészkedik. nem hinném h ezért kevesebb mint bármelyik más spíler
Nem hinném, h mások megjátsszák magukat amikor örülnek. Annyi az egész, h ők így vezetik le a feszültséget. Abban igazad van, h Federer azért mert nem így viselkedik semmivel sem kevesebb.
valamelyikotok irta lentebb h nem kunszt megverni egy roddickot, safint, vagy nalbandiant egy GS döntőn.

azt miért nem irtatok le, hogy sampras olyanok ellen is nyert egy rakat GS-t mint, moya, rafter, pioline (mit tudtok rola?), ivanisevic (aki ugyanugy szervagép volt mint roddick) vagy chang...
Ezeket a játékosok, azrt egy Nalbandiannál sokkal jobbak.
nem mellesleg ha jok az emlékeim volt bukott döntője a "fejben gyenge" safinnal, meg a "sehol nem lévő" hewittal szemben..
.

Nem tudom láttad-e a 2000-es Us Opent, amikor safin megverte Samprast. Élete formájában volt Safin, egyszerűen minden sikerült, amihez ért. Hewitt meg dettó, nagyon küzdött nagyon hajtott és azt se felejtsd el, h akkor az usztrál világelső vol. A másik pedig az, h Sampras ezekben az időkben már régen nem volt a csúcson.
ha megnézitek sampras korát, arrol sem lehet elmondani h sokkal erősebb volt. jó, volt egy agassi, becker, courier akik talán a többinél magasabb szintet képviseltek.

de az h chang, ivanisevic, "guga", rafter, vagy pioline magasabb szintet képviselnének, mint a mostani murray, tsonga, ferrer nem hinném.

amugy jo lenne összengedni a mostaniakat a 10 évvel ezelőttiekkel. kivancsi vagyok mi sulne ki belőle 8)
Ennek sok értelme nem lenne, egyértelmű, h a mostaniak nyernének. A tenisz folyamatos fejlődésben van. Akkor lenne értelme, ha az adott játékosok egy időben játszottak volna.
:wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.06. 16:23:46

visca el barca írta:
nem mellesleg ha jok az emlékeim volt bukott döntője a "fejben gyenge" safinnal, meg a "sehol nem lévő" hewittal szemben...
Safin zseniális teniszező lehetett volna, de összességében volt fejben gyenge, egy-egy tornára ha végig ott tudott maradni agyban,vagy megnyerte (2volt ilyen),vagy sokáig jutott. Az egyik ilyen volt,amikor verte Samprast. Hewitt elleni vereség kb olyan mint Federer Del Potro ellenije, akkor még Hewitt azért jó volt,de nem volt jobb mint ellenfele. Hewittal kapcsban arra írtam,h sehol sincs,amikor Federer azon évei voltak,amikor 4ből 3at nyert, akkor már közel sem az a Hewitt játszott.
visca el barca írta: de az h chang, ivanisevic, "guga", rafter, vagy pioline magasabb szintet képviselnének, mint a mostani murray, tsonga, ferrer nem hinném.
láttam szerencsére őket is, magasabb szintet képviselnek Tsongánál,és Ferrernél, ez 1000%, Murray kb egy szint Changel, Pioline-al, Ivanisevic-el, Rafter szntem jobb,csak sokat volt sérült, Guga meg azért párszor megnyerte a Garrost.

A lényeg, lehet,h Samprasnak is voltak bukkanók, azok mindenkinél vannak,de nézd meg,hogy mennyi versenyen kellett átrágnia magát Agassin,és mennyiszer győzte le őt GS döntőben. Az a mezőny erősebb volt a mostaninál,de Sampras azért csak megmutatta ki a legjobb, Federer nem pont ezt mutatta meg Nadal ellenében.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.09.06. 16:17:13

nah ha már igy nekiálltunk kalandozni, had szoljak hozzá én is.

természetesen nem federer a valaha volt legnagyobb teniszező. én nem irtam ilyet. az hogy imádom az egy dolog.

sokan nem szeretik, mert egy sótlan ember. szép csendben teszi a dolgát, nem üvöltözik meg színészkedik. nem hinném h ezért kevesebb mint bármelyik más spíler

valamelyikotok irta lentebb h nem kunszt megverni egy roddickot, safint, vagy nalbandiant egy GS döntőn.

azt miért nem irtatok le, hogy sampras olyanok ellen is nyert egy rakat GS-t mint, moya, rafter, pioline (mit tudtok rola?), ivanisevic (aki ugyanugy szervagép volt mint roddick) vagy chang...

nem mellesleg ha jok az emlékeim volt bukott döntője a "fejben gyenge" safinnal, meg a "sehol nem lévő" hewittal szemben...

ha megnézitek sampras korát, arrol sem lehet elmondani h sokkal erősebb volt. jó, volt egy agassi, becker, courier akik talán a többinél magasabb szintet képviseltek.

de az h chang, ivanisevic, "guga", rafter, vagy pioline magasabb szintet képviselnének, mint a mostani murray, tsonga, ferrer nem hinném.

amugy jo lenne összengedni a mostaniakat a 10 évvel ezelőttiekkel. kivancsi vagyok mi sulne ki belőle 8)
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.06. 15:46:11

kanty +1

kiegészíteném annyival,hogy míg Samprasnak pályája csúcsán lévő Agassi,Becker,Kafelnyikov,Rafter jutott,addig Federer halmozási éveiben ott volt a szervagép Roddick,a már édeskevés Hewitt. Nadal nagyon fiatalon csak salakon,és füvön volt egyelőre méltó vetélytárs, de füvön is kevés volt még első két döntőjükben. Kemény pályán továbbra is könnyű dolga volt Federernek.

Amikor Nadal kicsúcsosodott,már több GS-t nyert folyamatosan mint a svájci,és elkapta minden borításon. Most már nem illik erről beszélni,mert Federer lejtmenetben van,de pár éve még nem volt abban. Viszont Sampras Agassival végig együtt volt,mégis többször verte meg őt,mint fordítva. Nálam a legnagyobb bajnokok mindig többször győzik le riválisukat,mint azok őt.

Federer zseni, legtöbb címe neki van, viszont számomra nem a legnagyobb bajnok a tenisz történelemben. Egyik ok, pont az, mert legnagyobb-immáron beérő- riválisa ellen, az esetek túlnyomó többségében alulmaradt. Samprasnél ilyen nem fordult elő, vagy régi nagy bajnokoknál sem volt jellemző,hogy ennyire negatív mérlege legyen a riválisa ellen.

Szóval, bár korokat nehéz összehasonlítani, a fentiek számomra inkább azt bizonyítják, HOGY HA (tudom,nincs ha, de talán valaki érdekesnek találja) Federer a Sampras-Agassi korszakba születik bele, korántsem nyert volna 16ot,de szerintem közelebb lett volna a 6hoz,mint a 10hez.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.06. 13:55:50

messideco írta:Federernek pedig igenis mindig voltak ellenfelei. Régen Hewitt, Ferrero, Safin, Nalbandian, + szerintem rengeteg egykori kiváló teniszező nem jut eszembe...
Ezek közül egyik sem volt a svájcihoz mérhető. Amikor pl. Hewitt volt a világranglista második, akkor találkoztak vébé illetve GS döntőben is, az ausztrál pár 6-0-it is kapott. Safin egy zseni volt, de fejben nagyon kevés. Egy ilyen tehetséggel megáldott versenyzőnek kettőnél jóval több GS-t kellett volna nyernie. Nalbandian egy szinttel kevesebb, párszor megverte Federert, de annyi. Ferreronak pedig volt egy-két jó éve, azzal annyi, kicsit mellette elment a világ.

Federernek egyetlen igazi ellenfele volt/van és az Rafael Nadal, nem azért írom, mert a spanyol a kedvencem, hanem mert ez tény. Egyetlen más teniszező sem volt képes megszorítani a svájcit. Ha Rafa egy kicsivel korábban tűnt volna fel, akkor nem biztos, h most Federer lenne a GS csúcstartó, persze erről kár beszélni.
Arra nehéz válaszolni, h ő minden idők legjobbja vagy sem. Az biztos, h ő a legeredményesebb és a legjobbak között van. DE még voltak hatalmas egyéniségek Rod Laver, Borg, Sampras, akik nagyon sokat nyertek. Pl. a svéd nagyon hamar visszavonult.
Az biztos, h nem ő a legnépszerűbb. Bár nem tudok ilyen felmérésről, de mernék fogadni, h pl Sampras sokkal népszerűbb volt, a közönség jobban szerette. Volt benne valami emberi, ami Federerből hiányzik.
Na kicsit elkalandoztam, a lényeg az, h bizony amikor Federer a csúcsra ért, akkor igazi ellenfele nem volt. Vagy jelenleg sem mondhatjuk, h Djokovic ellenfele és igazi rivalizálás alakulhat ki kettejük között. Fed már pályája csúcsán túl van, Djokovc pedig most van élete formájában.
Az azonban biztos, h a tenisz sokat köszönhet Federernek, ahogy Federer is sokat köszönhet Nadalnak és ez fordítva is igaz. Hiszen igazi nagy bajnok csak az lehet, akinek méltó ellenfele is van.
:wink:
messideco
Presidente del Barça

2011.09.06. 13:31:27

Federernek pedig igenis mindig voltak ellenfelei. Régen Hewitt, Ferrero, Safin, Nalbandian, + szerintem rengeteg egykori kiváló teniszező nem jut eszembe...
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2011.09.06. 13:20:10

visca el barca írta:
Bob_Marley írta:A svájci "fenoménnal" semmi bajom
nyugodtan leveheted az idézőjelet.

elvégre arról az emberről beszélsz aki a tenisz történetenek legtöbb grand slamét nyerte. persze lehet magyarázni, h szerencsés korban jatszott mert sosem volt igazi ellenfele, de ez csak parasztvakítás, szerencsével senki nem nyer 16 GS-t

olyan ez mint suhamér. lehet szeretni, nem szeretni (én pont nem) de azért tud(nak) vmit.

idézőjelet leveheti,de te azért nem bírod leírni normálisan egy másik legenda nevét, igaz? így biztos sokat nyom a latba a kérésed. Mi azért le tudtuk írni a svájci nevét... Ozsi
jogos! :oops:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.06. 13:11:41

Az idézőjel nem valami kicsinyítő jelző volt! Abszolút elismerem a győzelmeit!Grat neki tegnap is megerőltetés nélkül továbbment!Következik neki Tsonga aki tegnap 5 szettben csak legyőzte Fisht!Djokonak meg a honfitárs Tipsarevic

Szerk: de levettem, néha amúgy hihetetlen, hogy 1 sorokat tudtok beidézni vagy 3 szót!A mondandóm lényege nem az volt, hogy volt-e idézőjel vagy nem :roll:
Azt hogy miért nem szeretik a szerbet már pszichológiai kérdés :lol: A te és az én logikai gondolatom is szerintem helytálló!Valaki a múlt miatt, de biztos vagyok benne, hogy valaki amiatt mert megtöri a múltat!Még szerencse, hogy nem szimpátia verseny, lőtéri kutyát nem érdekli hogy szeretik vagy nem, jelenleg ő a VILÁGELSŐ!
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.09.06. 00:16:44

Bob_Marley írta:A svájci "fenoménnal" semmi bajom
nyugodtan leveheted az idézőjelet.

elvégre arról az emberről beszélsz aki a tenisz történetenek legtöbb grand slamét nyerte. persze lehet magyarázni, h szerencsés korban jatszott mert sosem volt igazi ellenfele, de ez csak parasztvakítás, szerencsével senki nem nyer 16 GS-t

olyan ez mint suhamér. lehet szeretni, nem szeretni (én pont nem) de azért tud(nak) vmit.

idézőjelet leveheti,de te azért nem bírod leírni normálisan egy másik legenda nevét, igaz? így biztos sokat nyom a latba a kérésed. Mi azért le tudtuk írni a svájci nevét... Ozsi
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.05. 23:48:28

Na a 3ik szett már "formalitás volt"

Ez korrekt volt tőled Ozsi!
Neked nem szimpi megértem!Az hogy a közönség se annyira szereti az talán annak tudható be, hogy régóta szinte 2 emberes a férfi tenisz, s most van egy figura aki eddig is tündökölt de a 2 nagy ellen 90 %ban vereség volt a vége, most megfordulni látszik idén, nem hiába Nadalt kis túlzással oktatta ebben az évben!Szóval a közönség nagy része a 2 nagy mellett van, de Djokonak is van azért szurkoló tábora!Nem egy sótlan figura, igazi szerb temperamentumos, mondom megértem ha nem kedveled!Nekem ő és Monfils akik élvezetet nyújtanak!
A svájci fenoménnal semmi bajom, de 0 érzelem van rajta!Ezerrel koncentrál ezt megértem, s tiszteletre méltó, de nekem valahogy bejön az ütőtörős reklamálós, néha hisztizős szerb! :lol:

Értelek,de ha kevésbé kedvelik, hát pont nem ezért. Feltörekvő,és végre az állóvizet felkavaró emberekért meg szoktak őrülni, csak Nole-nak sok sara van már sokak szemében. De nem az a gondjuk,h nem Nadalról és Federerről szól csak a dolog, sőt azért talán inkább halkabbra veszik az un szimpátiájukat is :) :D Persze azért így is van tábora, meg szeretik azért, csak a mértékéről írtam. Ozsi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.09.06. 13:12:15-kor.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.05. 23:26:06

Monfils-al nincs is semmi bajom, ő tényleg játszik a közönségnek is. Djoko örömein pont nem azt látom,h magát hergelné,és magának szólna, hanem beleordítja a nagyvilágba, hogy na bammeg mekkora király vok. (nálam így jön le) Nadalnak is van az az ököl+térd kombó,te ott közben nem néz kamerába, meg úgy bele a nagyvilágba :) mind1, viszont az megfigyelhető,hogy a GSek közönsége sem szereti annyira mint Federert,vagy Rafát, nem véletlen. Főleg a közelmúltbeli színjátékai (itt nem arra a valóban humoros dologra értem,amikor utánozta youtubon a többieket) miatt is. Sokaknak nem szimpi az arrogáns öröm, ennyi, na meg nem csak erre gondoltam a színjáték alatt.

Ettől függetlenül az idei legjobb teniszező, és Wimbi győzelme után megérdemelten vette át az első helyet. Ő volt eddig a legjobb formában, jövő évtől (mivel ezen a tornán sincs csúcsformában Rafa,de még így is odaérhet talán) azt várom,hogy Nadal is érje el ismét csúcsformáját,és az esetben visszahódítja az elsőséget is.

Federertől meg nem tudom még mit várjak, ez lehet az első év nagyon régóta amikor 1GS-t sem nyer,és immáron ketten biztos elhiszik,és tudják,h megverik 3ból 2szer. (Nadal,Djoko), míg már a futottak még kategóriából is egyre többen verik meg. A legjobb 8-4 ig szépen menetel mindig, de utána egyáltalán nem meggyőző. Persze bármikor lesérülhet Rafa,és Djoko is, meg talán még egy GSre össze tudja magát szedni Roger is.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.05. 22:32:46

Lehet 4:0nál megpattant már erre nem emlékszem, ez az első szett nehéz volt de megvan!
szimpatikus srác valóban az ukrán, de vannak olyan ütései melyek nem férnek bele!
Innentől azért remélhetőleg nem kell ennyire izgulni!

szerk: ezt már írtad régen is, ha valaki örül nem a másikat le nézve hanem saját magát hergelve nem értem miért unszimpatikus!De legyen, 2 ember van aki pici showt hoz szerintem a teniszbe Djokovic a néha hisztijeivel, illetve jó kis humorával, Monfils meg maga a bohóc! :lol:

2ik már könnyebb volt, megmaradt még az előző szett végkifejlete Dologpolovban, s az elején elbukta az adogatását, s Djoko megtartotta a végéig!
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.05. 22:24:50

Bob_Marley írta:Sajnos azt kell mondjam hatalmas meccs :shock:
Djokovic nagyon szenved az ukrán ellen, aki nem taktikázik csak bombázza a labdákat, s folyamatosan próbál kezdeményezni!
Rövidítésben 4:0ra is ment Dolgopolov mikor egy hatalmas lehetőséget kihagyott a hálónál!Onnan 5:4, s most 9-9 úgyhogy nem akárhogyan hárított egy szettlabdát az ukrán!
Pár éve volt egy nagyon szenvedős meccse Djokonak, akkor a melegben, most fúj a szél rendesen, de az ukrán fenegyerek extázisban!
Hajrá Djoko 8)
Már Ausztrál Openen felfedeztem magamnak Dolgopolovot, hatalmas forma.

De agyban még kevés, 2-3.szettben sajnos el fog fogyni,de a jövő nagy és remélem meghatározó alakja lehet a tenisznek.

Tie Breakben nagyon sok butaságot csinál, oda is adja a szettet Djokonak így.

SZERK: MIT MENTETT DOLGOPOLOV! Pedig Djoko mekkorát makkolt megint a hálóval! (mert amit írtál Bob,h ő hagyta ki 4-0nál a ziccert,az nem ziccer volt,és ott nehéz volt beérni is /mert megpattant megint djoko ütése/, az a megoldás amit próbált pedig nagyon nehéz volt.

első szett a szerbé, 7-6(16-14el), gondoltam, első szerva nélkül nehéz egy tiebreaket megnyerni, márpedig az ukrán kb 1et tett pályára. Sebaj, már az is elég nekem,ha még őrli 1-2 órát az idegeit :D ez a fajta öröm,amit Djoko szokott bemutatni, nekem rém unszimpatikus :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.09.05. 22:33:17-kor.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.05. 22:22:05

Sajnos azt kell mondjam hatalmas meccs :shock:
Djokovic nagyon szenved az ukrán ellen, aki nem taktikázik csak bombázza a labdákat, s folyamatosan próbál kezdeményezni!
Rövidítésben 4:0ra is ment Dolgopolov mikor egy hatalmas lehetőséget kihagyott a hálónál!Onnan 5:4, s most 9-9 úgyhogy nem akárhogyan hárított egy szettlabdát az ukrán!
Pár éve volt egy nagyon szenvedős meccse Djokonak, akkor a melegben, most fúj a szél rendesen, de az ukrán fenegyerek extázisban!
Hajrá Djoko 8)
Kép
Kép
Kép
Zsolti95
Jugador d'estrella

2011.09.05. 21:43:12

Nem tudja valaki mi lett az olasz-svájc strandfoci?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.05. 21:13:37

Eurosport 2-n a világelső :wink:
Remélhetőleg folytatódik a sorozat, s kényelmesen hozza a meccset a szerb!
Hajrá Djoko
Kép
Kép
Kép
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.09.05. 17:25:43

Nem tudom más is követi e a motoGP-t itt rajtam kívül, de öcsééém! A Moto2-esek milyen futamot nyomtak már le? Idén a legjobb volt minden kategóriát beleértve, tisztára 500-as érzés volt nézni. Aki jó versenyt akar nézni csak ajánlani tudom a közepeseket.

Lesz még bajnok a doktor bácsi! [-o<
Válasz küldése