http://www.youtube.com/watch?v=CLuX5720S7E
Federer - Tsonga 3-2, Fed adogat.
Esőszünet...
Nem hinném, h mások megjátsszák magukat amikor örülnek. Annyi az egész, h ők így vezetik le a feszültséget. Abban igazad van, h Federer azért mert nem így viselkedik semmivel sem kevesebb.visca el barca írta:nah ha már igy nekiálltunk kalandozni, had szoljak hozzá én is.
természetesen nem federer a valaha volt legnagyobb teniszező. én nem irtam ilyet. az hogy imádom az egy dolog.
sokan nem szeretik, mert egy sótlan ember. szép csendben teszi a dolgát, nem üvöltözik meg színészkedik. nem hinném h ezért kevesebb mint bármelyik más spíler
Ezeket a játékosok, azrt egy Nalbandiannál sokkal jobbak.valamelyikotok irta lentebb h nem kunszt megverni egy roddickot, safint, vagy nalbandiant egy GS döntőn.
azt miért nem irtatok le, hogy sampras olyanok ellen is nyert egy rakat GS-t mint, moya, rafter, pioline (mit tudtok rola?), ivanisevic (aki ugyanugy szervagép volt mint roddick) vagy chang...
.nem mellesleg ha jok az emlékeim volt bukott döntője a "fejben gyenge" safinnal, meg a "sehol nem lévő" hewittal szemben..
Ennek sok értelme nem lenne, egyértelmű, h a mostaniak nyernének. A tenisz folyamatos fejlődésben van. Akkor lenne értelme, ha az adott játékosok egy időben játszottak volna.ha megnézitek sampras korát, arrol sem lehet elmondani h sokkal erősebb volt. jó, volt egy agassi, becker, courier akik talán a többinél magasabb szintet képviseltek.
de az h chang, ivanisevic, "guga", rafter, vagy pioline magasabb szintet képviselnének, mint a mostani murray, tsonga, ferrer nem hinném.
amugy jo lenne összengedni a mostaniakat a 10 évvel ezelőttiekkel. kivancsi vagyok mi sulne ki belőle
Safin zseniális teniszező lehetett volna, de összességében volt fejben gyenge, egy-egy tornára ha végig ott tudott maradni agyban,vagy megnyerte (2volt ilyen),vagy sokáig jutott. Az egyik ilyen volt,amikor verte Samprast. Hewitt elleni vereség kb olyan mint Federer Del Potro ellenije, akkor még Hewitt azért jó volt,de nem volt jobb mint ellenfele. Hewittal kapcsban arra írtam,h sehol sincs,amikor Federer azon évei voltak,amikor 4ből 3at nyert, akkor már közel sem az a Hewitt játszott.visca el barca írta:
nem mellesleg ha jok az emlékeim volt bukott döntője a "fejben gyenge" safinnal, meg a "sehol nem lévő" hewittal szemben...
láttam szerencsére őket is, magasabb szintet képviselnek Tsongánál,és Ferrernél, ez 1000%, Murray kb egy szint Changel, Pioline-al, Ivanisevic-el, Rafter szntem jobb,csak sokat volt sérült, Guga meg azért párszor megnyerte a Garrost.visca el barca írta: de az h chang, ivanisevic, "guga", rafter, vagy pioline magasabb szintet képviselnének, mint a mostani murray, tsonga, ferrer nem hinném.
Ezek közül egyik sem volt a svájcihoz mérhető. Amikor pl. Hewitt volt a világranglista második, akkor találkoztak vébé illetve GS döntőben is, az ausztrál pár 6-0-it is kapott. Safin egy zseni volt, de fejben nagyon kevés. Egy ilyen tehetséggel megáldott versenyzőnek kettőnél jóval több GS-t kellett volna nyernie. Nalbandian egy szinttel kevesebb, párszor megverte Federert, de annyi. Ferreronak pedig volt egy-két jó éve, azzal annyi, kicsit mellette elment a világ.messideco írta:Federernek pedig igenis mindig voltak ellenfelei. Régen Hewitt, Ferrero, Safin, Nalbandian, + szerintem rengeteg egykori kiváló teniszező nem jut eszembe...
jogos!visca el barca írta:nyugodtan leveheted az idézőjelet.Bob_Marley írta:A svájci "fenoménnal" semmi bajom
elvégre arról az emberről beszélsz aki a tenisz történetenek legtöbb grand slamét nyerte. persze lehet magyarázni, h szerencsés korban jatszott mert sosem volt igazi ellenfele, de ez csak parasztvakítás, szerencsével senki nem nyer 16 GS-t
olyan ez mint suhamér. lehet szeretni, nem szeretni (én pont nem) de azért tud(nak) vmit.
idézőjelet leveheti,de te azért nem bírod leírni normálisan egy másik legenda nevét, igaz? így biztos sokat nyom a latba a kérésed. Mi azért le tudtuk írni a svájci nevét... Ozsi
nyugodtan leveheted az idézőjelet.Bob_Marley írta:A svájci "fenoménnal" semmi bajom
Már Ausztrál Openen felfedeztem magamnak Dolgopolovot, hatalmas forma.Bob_Marley írta:Sajnos azt kell mondjam hatalmas meccs![]()
Djokovic nagyon szenved az ukrán ellen, aki nem taktikázik csak bombázza a labdákat, s folyamatosan próbál kezdeményezni!
Rövidítésben 4:0ra is ment Dolgopolov mikor egy hatalmas lehetőséget kihagyott a hálónál!Onnan 5:4, s most 9-9 úgyhogy nem akárhogyan hárított egy szettlabdát az ukrán!
Pár éve volt egy nagyon szenvedős meccse Djokonak, akkor a melegben, most fúj a szél rendesen, de az ukrán fenegyerek extázisban!
Hajrá Djoko