USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
fcbarca0827
Director del Fútbol

2014.12.29. 11:07:43

Wild Card:
Pittsburgh Steelers (3) - Baltimore Ravens (6)
Indianapolis Colts (4) - Cincinnati Bengals (5)

Dallas Cowboys (3) - Detroit Lions (6)
Carolina Panthers (4) - Arizona Cardinals (5)

Konferencia Elődöntők:
New England Patriots - Baltimore Ravens
Denver Broncos - Indianapolis Colts

Seattle Seahakws - Carolina Panthers
Green Bay Packers - Dallas Cowboys

Konferencia Döntők:
New England Patriots - Indanapolis Colts
Seattle Seahawks - Dallas Cowboys

Super Bowl XLIX:
Indianapolis Colts - Dallas Cowboys

Az elmúlt években mindig megcsináltam és a Packers, Giants, Ravens győzelmek jöttek is. :D Tavaly a 49ers-t hoztam ki Super Bowl győztesnek...
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.26. 18:57:38

Jaja, szüleim tudják, hogy mire vágyom... :mrgreen:
A nap zsákolása
A nap jelenete: James-Wade.gif
Máshol is ment az ölelkezés.
https://pbs.twimg.com/media/B5yBWKLIAAAioSs.jpg

Hiába no ez a szeretet ünnepe, kivéve Acynél. :D
https://www.youtube.com/watch?v=KLpPugzJ77U
Ha az a jobbos betalál, akkor Wallt ott el is temethetik. :D Acy 1 meccs, Wall 15ezres büntetés.

Yahoo Sports: After clearing roster spot, Houston signs Josh Smith and plans to activate him tonight in Memphis.
Tegnap meglepő módon a GSW-LAC meccsen nem volt szőnyegbombázás, eléggé mérsékelt volt a pontgyártás. Macik meccsén alapból nehéz sok pontot várni, ma meg lehet most lesz fordítva. Hajrá medvék.

Sokat nem számít, de jó volt visszanézni a Clippset. PO-ban mikor jönnek 2 naponta a meccsek akkor más, de Doc szépen megfogta Curryéket. Eltudta viselni a Clippers, hogy pl Griffin 0/8-al vagy 0/9el kezdett már nem is emlékszem. Po-ban ha összekerülnek megint rátennék a Clippersre, bármikor megszaladhat a GSW-nél és bárkinek dobnak 140 pontot is akár, de összességében én hét meccsen továbbra is azt mondom pl a Clippersre tennék. Persze Nyugaton lehetetlen szinte jósolni, de úgy gondolom hiába jó itt nem egy csapat, konferencia döntőt bárki játszhat a Clippers-OKC-Spurs-Memphis-GSW-Rockets-Blazers hetesből. BÁRKI!!!

Boston-Brooklyn, Let's go Celtics

Vezettünk végig, volt közte 12 is a negyedikben s megint sikerült elvérezni de a vége iszonyat kaotikus volt. Sully hármas 104-101 volt ha jól emlékszem majd Anderson válaszolt egy támadóidő lejártakor bedobott triplával, aztán a végén Jack egy tempóval elintézte. De Bradleynek sikerült még triplával felhozni -1-re jött a szokásos belefaltolás, Johnson viszont csak egyet dobott be. -2 nincs időkérés, Wallace feldobta 1 mp-el a vége előtt a "hail maryt" Sully összeszedte és egy tiszta tempót dobhatott de nem ment be. Plumlee-Jack megnyerte a Netsnek, kár érte ebben megint több volt.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.12.25. 23:46:11

Bob_Marley írta:Gondolom a Karácsonyra kapott Matt Bonner mezedben, ugye? :mrgreen: Eddig is tudtuk nagy Spurs rajongó vagy. :D
Jaja, szüleim tudják, hogy mire vágyom... :mrgreen:

Azért ha Wade egészséges, akkor még mindig élvezet nézni a játékát.

A nap jelenete:

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.25. 22:51:14

PCsabi írta:Na, az utolsó 6 percre bekapcsolódok én is.
Gondolom a Karácsonyra kapott Matt Bonner mezedben, ugye? :mrgreen: Eddig is tudtuk nagy Spurs rajongó vagy. :D

Viccet félre téve, így kezdésnek olyan meccset kaptunk amilyet várni lehetett végig szoros csata. Mindkét odlalon vannak "beugró" meglepetések, Jones vagy éppen az említett Red Mamba.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.12.25. 22:48:17

Na, az utolsó 6 percre bekapcsolódok én is.

Rockets elég mély lett, mondjuk Josh Smith nulla percet fog játszani a szoros végjátékokban.

Damian Lillard's overtime career: 90 points on 68% shooting in 85 minutes.

Lin nem viccelt az ajándékokkal:
KATT
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2014.12.25. 20:44:51

neobarca írta:Ezért szeretem a karácsonyt! NBA maraton a Sport1-en! Kár, hogy a Knicks meccsét nem nyomják. Mind1, nézem neten. :wink:
Így is két jóféle meccs lesz! 8)

Varejao: Achilles-ín szakadás. Vége a szezonjának és ezzel a Cleveland bajnoki esélye is erősen visszaesik. Én csípem a brazilt (kivéve a fociból eltanult műeséseit) nagyon nagy kár érte. Igazi csupa szív mindenes.
neobarca
Director del Fútbol

2014.12.25. 19:15:08

Ezért szeretem a karácsonyt! NBA maraton a Sport1-en! Kár, hogy a Knicks meccsét nem nyomják. Mind1, nézem neten. :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.24. 23:35:38

Benne lehet ez is, de csak ha szabad ügynök lesz. Csere útján a NY nem tud semmi érdemlegeset felmutatni. Egyedül a pickjük ami jó ( de úgy rémlik az ideit nem is cserélhetik el csak a jövő évit) meg talán-talán ha rádumálják a PHX-et hogy vegyék vissza Stoudemiret, aki lejáró. Suns nem hiszem hogy hagyni fogja kimenni a piacra. Thomas/Bledsoe/Dragic hármas közül egyet cserélnek kettőt megtartanak. De persze biztosat soha nem lehet tudni, én abba se vagyok biztos, hogy nem Bledsoe lesz inkább az áldozat a Sunsnál.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.12.24. 23:23:02

Bob_Marley írta:Dragicot akarja a Houston
Nana! Őt az NYK is kinézte magának. És ő is szívesen jönne hozzánk. Bárrrr sok esélye nincsen... :(

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.24. 23:14:18

neobarca írta:
Howard kezét érzem én ebben. :P Kíváncsi vagyok mire menek vele. Elvileg olyan helyre akart menni Smith ahol biztos kezdő. Kit fog kiszorítani? :mrgreen:
Nagy-nagy örömömre Terence Jonest. :D
Jones amúgy is határozatlan ideig sérült, s Motiejunas meg szerintem cserélve lesz. Nagy érdekességek várhatóak még cserék tekintetében. Ma volt egy kisebb Mitchell for Tolliver, de a Suns tovább mozgolódhat. Dragicot akarja a Houston, Cavaliersnek magas ember kell, Kings és a Nets is folyamatosan ott van a piacon. Nálunk gyakorlatilag 5-6 ember bármikor leléphet. Monore nagy kérdőjel, Clippers pad katasztrófa ők is lehet mozgolódni fognak. Szóval csicseregnek rendesen mostanában.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.12.24. 23:07:53

Bob_Marley írta:Josh Smith has agreed to sign a deal with the Houston Rockets, league sources told Yahoo Sports.
http://www.hoopsrumors.com/2014/12/smit ... ckets.html
Howard kezét érzem én ebben. :P Kíváncsi vagyok mire menek vele. Elvileg olyan helyre akart menni Smith ahol biztos kezdő. Kit fog kiszorítani? :mrgreen:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.24. 19:44:00

neobarca írta:Anderson Varejao has suffered a torn Achilles tendon and will miss the rest of the season...

Kíváncsi vagyok mennyiben fogja ez meghatározni a Cavs játékát. Vare azért fontos elem náluk...
Sokat nem fog változni szerintem, több lesz maximum small ball Marionnal, Millerrel, Waitersszel. Gondolom Thompson megy a kezdőbe, de az is lehet Marion hármas és James négyes.

Josh Smith has agreed to sign a deal with the Houston Rockets, league sources told Yahoo Sports.
http://www.hoopsrumors.com/2014/12/smit ... ckets.html
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.12.24. 18:27:00

Anderson Varejao has suffered a torn Achilles tendon and will miss the rest of the season...

Kíváncsi vagyok mennyiben fogja ez meghatározni a Cavs játékát. Vare azért fontos elem náluk...

PCsabi
aka Game90

2014.12.24. 13:47:20

Bob_Marley írta:Kobe nem volta ma, sima Lakers győzelem a GSW ellen. :mrgreen:
Swaggy P Kobe-ról: "Some guys played like 'Django Unchained.' They were free tonight."
Bob_Marley írta:Ismerős valakinek ez a Lillard mozdulat?
https://www.youtube.com/watch?v=7Pylr6k9WHs
http://youtu.be/650BMJQILQ4" target="_blank
8)

Damian Lillard Full Highlights 2014.12.23 at Thunder - 40 Pts, 11 Assists:
http://youtu.be/XV75B_Nz8Qs" target="_blank
Ez a gyerek honnan dobálja a triplákat? :shock: Perkins zseniális 4:18-nál :lol: :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.24. 06:51:25

Ahogy olvasgattam nem olyan rossz ez a Detroitnak, az új szerződésétől függüen spórolhatnak, akkor jobban kilehet számolni hogyan is fognak állni.

Ismerős valakinek ez a Lillard mozdulat?
https://www.youtube.com/watch?v=7Pylr6k9WHs
Ezzel a meccsel fantasyban is rottyra vágott...
Thunder 10 ponttal vezetett kettő perccel a vége előtt. Se a pályán se azon kívül nem tudták ezt feldolgozni a végére.
Serge Ibaka and LaMarcus Aldridge ejected for scrap Blazers at Thunder
https://www.youtube.com/watch?v=wPbdcTUCDJI
Brawl breaks out in stands at Blazers-Thunder
http://www.sbnation.com/nba/2014/12/23/ ... rs-thunder

Damian Lillard & Russell Westbrook are the 3rd pair of opponents with 40-10-5 in the same game in last 50 seasons:83 Isiah Thomas-Alex English; 92 Bird-Drexler
Aki teheti nézze vissza az ismétlést a bejgli mellé.

Kobe nem volta ma, sima Lakers győzelem a GSW ellen. :mrgreen:
Young&Wesley
https://vine.co/v/OXLl7eMziDA
Without Kobe Bryant, the Lakers beat the 1st-place Warriors. They've now beaten 4 of the 7 NBA teams that have 20 wins this season.

Öreg Divac meg még mindig megtudja mutatni, hogy az ember teste öregedhet, de a játékhoz való érzék örök.
https://vine.co/v/OXlMjAj0OA7
Vlade Divac hits a shot from halfcourt to win $90,000--split between his charity and Lakers Youth Foundation. Wow.

Amúgy az megvan, hogy minden napra jut egy "PO meccs" Nyugatról? :D Az alapszakaszban gyakorlatilag minden meccs számít, annyira szoros a nyugati konferencia.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.12.23. 01:12:01

Lynch:
http://youtu.be/kQnKTyXqWx0" target="_blank
:mrgreen:

"I like how LeBron just decided he needed to play PG and so he did it. And in his last 13 games he averaged 8.7 assists, Cavs go 11-2."

Kobe Bryant has missed 380 shots this season while Dirk Nowitzki has ONLY shot 382 times.
Bob_Marley írta:Detroit semmit nem nyer ezen csak nem lesz náluk
Szerintem ez nekik bőven elég :D

A liga egyik legrosszabb csapatából kirakták, az azért sokat elmond Smith teljesítményéről. Sajnálni fogom azt a bajnokesélyes csapatot, amelyik bevállalja majd Smith-t, onnantól kezdve felesleges lesz a bajnoki címről álmodozniuk.

Josh Smith was on pace to become the 2nd qualified player in NBA history to shoot under 50% FT & under 40% FG. The Pistons have been 12.3 points per 100 possessions better with Josh Smith off the floor this season.

Detroit had opportunity to move Josh Smith to Sacramento for Carl Landry and Jason Thompson in summer, but passed on the offer.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.22. 18:17:05

Az úgy tényleg nagyon durva, hogy valakit ekkora szerződéssel kirakjanak. Én megmondom őszintén nem is jut eszembe hasonló.
Detroit semmit nem nyer ezen csak nem lesz náluk, ehhez azért elég sokat "le kell tenni" az asztalra, hogy ilyet bevállaljon a csapatod.

Lesz érte érdeklődés szerintem. Bajnokaspiránsok, Mavs-Cavs-Clippers jól jöhet egy magas. Persze kérdés ki meri bevállalni, de pl Docot ismerve ő megtudná fegyelmezni. :D Clipperst sejtek, hogy keményen fognak érte menni.

Josh Smith Makes Stan Van Gundy's Head Explode | Grantland
https://www.youtube.com/watch?v=rcAJGjOrLG4
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2014.12.22. 18:06:54

Bob_Marley írta:A Detroit Pistons kirakta keretéből Josh Smith-t!

The same Josh Smith, folks, who is owed $26 million over the next two seasons AFTER this one. Released by Stan Van Gundy just now.
Safest bet in professional sports right now: Josh Smith will clear waivers in 48 hours and have the right to go elsewhere as a free agent.
Wow!!!!!!!!
Fene vigye el a májad én akartam kiírni! :mrgreen:
Amúgy ennek van bármi értelme? Költői kérdés volt, persze, hogy semmi értelme nincs.
Josh Smith olyan jól járt ezzel hogy az nem igaz. Elmehet akárhova gyűrűt hajszolni, úgy hogy eszméletlen sokat keres még évekig.
GRATULÁLOK PISTONS. Legközelebb pls Drummondot tegyétek ki, mi meg szépen adunk neki egy max közelit.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.22. 18:01:57

A Detroit Pistons kirakta keretéből Josh Smith-t!

The same Josh Smith, folks, who is owed $26 million over the next two seasons AFTER this one. Released by Stan Van Gundy just now.
Safest bet in professional sports right now: Josh Smith will clear waivers in 48 hours and have the right to go elsewhere as a free agent.
Wow!!!!!!!!
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.12.21. 23:00:10

Competition is tough, but Kyle Korver deserves All-Star consideration. Shooting an insane 52%/54%/96%, Hawks' offense dies when he sits.

Korver 54%-kal dobja a triplát.

54%-kal.

A TRIPLÁT!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.20. 17:21:34

Nelson azért túlzás, hogy a kedvencem, de a nagy Magic menetelés óta bírom a csávót. Amúgy építkezés.
Melo+Stoudemire többet keres mint a Dallas kezdő. :mrgreen:

Az indok egyszerű, Ainge amennyit akart volna RR nem szerette volna megtartani. Tervbe volt véve a Rondo köré építés, ezért szerette volna Love-ot a nyáron, de nem jött össze és akkor már úgy volt vele, hogy a fiatal mag mellé felesleges egy 20 milliót kereső Rondo. Már Smart draftolásával egyértelmű volt, hogy ez Rondo utolsó szezonja. Lesz mér Rondoról szó bőven. Azért ha jól megy neki és teszem azt konferencia döntő vagy nagy döntő, akkor bizony nagyon megfogja kérni azt a bizonyos utolsó nagy szerződést. Ha meg nem fog menni a Dallasnak, akkor lehet nem marad. Szóval van ebben azért rizikó. Danny meg nem akart ezzel rizikózni, hogy nyáron mennyit adjon Rondonak úgy volt vele lassabb építkezés, de mire elindul valami (2016 lehet a nagy évünk továbbra is azt mondom) lesz egy Bradley egy Smart egy Sully és valószínűleg egy top draftolt játékos jövőről. Rahedli hely és töménytelen mennyiségű cetli. Ezzel már belehet kopogtatni nem egy sztárhoz hogy gyere hozzánk vagy ha nem is sztárhoz de jó játékosokhoz. És akkor még ott van hogy Greenért-Bassért-Turnerért-Thorntonért is kaphatunk cserébe draftjogokat. Mind a 4 ember egy PO-ba hajtó csapatnak erősítés.

The Rajon Rondo Effect On The Dallas Mavericks

Mi lett volna ha...
http://espn.go.com/video/clip?id=12049960
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.12.20. 17:13:00

Sajnálom, hogy nem tudtuk elhozni valahogyan NY-ba Rondot Melo mellé. :(
Sztem korrekt páros lett volna. Viszont ez a Dallas nagyon szimpatikus kis csapat lesz. Korrektül elkezdtek építkezni. Azt kell, hogy mondjam, talán a Dallas vezetősége a legszimpatikusabb számomra.
Egyébként Rondo nem kap eltiltást végül még a Stephensonos ügy miatt?

Egyébként a Bostont nem értem. Miért nem építettek egy csapatot Rondo köré? Akkora a szerződése vagy mi? :shock:
Minden esetre Bob te örülhetsz! A kedvenc játékosod (Nelson), a kedvenc csapatodban (NYK jah nem, Boston :mrgreen: ) pattogtat ezentúl. 8) :wink: :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.20. 15:56:44

Houston TV Station Uses NBA2K Screenshot To Report Troy Daniels Trade
http://screengrabber.deadspin.com/houst ... socialflow
Mekkora amatőr társaság. :D Már yahhon is vicces hogy pl Lee képe még Celtics mezben van, de hogy bejelentik a TV-ben hogy a csapatod egyik játékosa elmegy cserében és nincs róla fotó?? :mrgreen: Bezzeg a Blazers ellen mikor hajigált hármasokat tuti találtak róla.

Igazi Bad Boys féle megmozdulás volt. :D
http://bleacherreport.com/articles/2305 ... g-national
Tempers Flare After Andre Drummond's Hard Foul on Raptors' James Johnson

Amúgy rájátszás helyen vagyunk. :lol:

Rajon Rondo 'Excited' to Join Dallas Mavericks
https://www.youtube.com/watch?v=L1YciPZjX0k
Jelzi, hogy az NBA mennyire üzleti és érzelemnek helye nincsen. Mielőtt elcserélték Rondot a szokásos Karácsony előtti kórház látogatásokon vett részt a csapat ahol természetesen Rondo is ott volt. Mosolygott együtt a gyerekekkel meg játszott velük és utána Danny elhívta vacsorázni és közölte vele, hogy sajnos csere van.
Maira iszonyat kíváncsi vagyok, ezek a pillanatok a tipikus Rondo esték. :D Valószínűleg a játékvariációkat amennyire átveszik pár alap zárás-leválás játékot fognak vele játszani, de hogy nagyon oda fogja tenni magát abban biztos vagyok. Ezekből szokott lenni a 15-15-15 meccs tőle.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.12.20. 13:51:54

Az azért milyen, hogy a Mavs kezdőjében Dirk keresi a legkevesebbet... :D

Damian "The Cold Blooded Killer" Lillard:
Damian Lillard scored a career-high 43 points, 26 of which came after the 3rd quarter. Lillard made 6-of-11 pull-up jumpers during that span, including 2 shots that sent the game into overtimes. - Lillard scored 15 clutch-time points Friday, his most in a game this season.

Spurs meg egymás után két 3OT-s meccset bukott el. Choker banda :mrgreen:
MessiFan
Llegenda del Barça

2014.12.19. 18:27:30

Ma reggel nagyon sok minden járt a fejemben, amit leírhattam volna, most viszont annyit tudok csak kipréselni magamból, hogy kösz mindent Rondo!
1-2 évig gondolkoztam hogy mi lenne a legjobb a csapat szempontjából. Húzzunk irányítót a drafton és cseréljük Rondot? Vagy ha szerencsénk van jön Embiid aztán Rondo marad? Olyat mutat ami megéri akár a maxot is, Smart meg jó lesz cserének?
Szezon elején még nem akartam cserélni, aztán tegnap jött a hír, hogy Ainge cserélni fogja, ma reggel el is cserélte, és nem érzek se szomorúságot se csalódottságot, hiszen egy kolegával ellentétben én szinte végig cseréltem volna, nem ragaszkodtam hozzá, mert isteni dolgokat tud, de az hogy idén szinte egyáltalán nem volt veszélyes a gyűrűre semmilyen szempontból 1-2 meccset leszámítva, úgy gondolom ha bajnokok szeretnénk lenni, nem ő köré kell csapatot építeni. A Smart-Bradley-Green-Sully 4eshez kell majd egy center, és egy pad.
Green idén végre úgy játszik, ahogy elvárjuk tőle, én mindenképpen megtartanám (mert valszeg nem él a játékos opciójával), ha már Rondo szerződésével már nem kell foglalkozni.
Sullingernek is helyet kell szorítani, Smart meg még ráér, így szinte vakon nem szabadna ilyeneket mondani, de szerintem hasznosabb lesz a jövőt tekintve mint Rondo.
Padot fel lehet tölteni draftoltakkal, FA-kal, és lássuk mire képes a csapat. Aztán ha nem megy a szekér, jöhetnek a cserék, de én ezt a magot nem cserélném el idén, se jövőre.

It's all about 18!
Válasz küldése