Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
IgazBob_Marley írta:Az egyik első körös draftjog a másik meg 2016os második körös.
Az egyik első körös draftjog a másik meg 2016os második körös.PCsabi írta:@csababarca, Nelson-nak jövőre player option-je van, Crowder-nek pedig QO-ja.
Amúgy tényleg, ez jó csere a Boston-nak?Szerintem hamarabb is el lehetett volna pattintani Rondo-t, hiába volt sérült, két második köröst bárki adott volna érte.
Rockets érdeklődését nagyon nem értettem, viszont a Mavs-be rohadt jó fit lesz.
Wright lejáró, Nelson játékos opció jövőre, Crowder újonc szerződés lejáró csapat opció van rá, amit nem hiszem hogy lehívunk. Fontos volt hogy meglegyen ma a csere, hogy lehessen tovább cserélni őket.csababarca írta:Bob ez most jó nekünk?
Akik jönnek Rondoért legalább lejárósok? mert egyik sem kéne,ha a nyakunkon amrad a fizetésük 1-2 évig.
ELment az utolsó bajnok is a csapatból...franc,pedig az a 2008as bajnokcsapat..
Marcus Smart.....PCsabi írta:Nem meggyőző, de nem tudom elképzelni, hogy ebből a három emberből valaki beelőzze őt.Bob_Marley írta:Azért Wiggins nem olyan meggyőző, hogy innentől ne legyen kérdés. KJ-Mirotic-Noel esélyei megnőttek mindenesetre.![]()
Nem meggyőző, de nem tudom elképzelni, hogy ebből a három emberből valaki beelőzze őt.Bob_Marley írta:Azért Wiggins nem olyan meggyőző, hogy innentől ne legyen kérdés. KJ-Mirotic-Noel esélyei megnőttek mindenesetre.![]()
Innentől már nem kérdés, hogy Wiggins.neobarca írta:Ki lesz az év újonca?
Ez a csávó nem normális.
Nagyon gáz, hatot számoltam de lehet volt 7-8 is.Brewer?
Brewer?Bob_Marley írta:Szép volt csak most már tényleg kezd kicsit sok lenni a lépéshiba. Ilyen "sarkazást" azért le kéne fújni. Nap mint nap ezeket lehet olvasni, hogy Ellis, Giannis stb hogyan lépegetik el, valamit kell ezzel kezdeni.
Monster.
Hány meccset fog kapni ezért?Bob_Marley írta:Ronda Rondo....
Mi a hiba a képen?PCsabi írta:lbj.gif
Ha egy ilyen triplával kapnék ki, tuti, hogy felakasztanám magam.Bob_Marley írta:Griffin labdája csak bekocogott.
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/0C1780 ... IjQSA6orPL