Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Antipatikus-unszimpatikus témához: nálunk falun ez járja Szabolcsban. Nem sűrűn hallottam azt, hogy antipatikus, így ezt szoktam megBob_Marley írta:Ezt a témát majd ozsi lerendeziTőlem a jó Isten is mehet a Ferrarihoz, akkor is ugyanaz a mentalitású csapat marad mint amilyen eddig is volt.
De az viszont érdekelne, hogy Mihu miért tartod a RB-t unszimpatikusnak (ami antipatikus de mindegy)
Abszolút megsüvegelendő amit végrehajtottak, a "semmiből" fejlesztésekkel, komoly fejlesztési csapatépítéssel eljutottak a csúcsra, az hogy a "trükközésekbe" bele lehet kötni vagy nem, a szabályig ellehet menni, s eddig nem büntették őket, mert ordenáré kihágásuk nem volt.
Bár Schumi alatt Ferrari szurkoló vált belőlem, miután elment, akkor is az olaszokért szorítottam, de ha meghúznák ezt a lépést, örök életre elásnák magukat nálam. Unszimpatikus pilóta, unszimpatikus csapatban. Tökéletes párosítás. Jó helyen van ő ott. Nem lenne jó neki se, ha egy olyan csapatban találná magát, ahol nem kezelik úgy, mint egy szent tehenet. Ahol a csapattárshoz is odamennek egy kiesés után vígasztalni. A RB-nál minden adott. Elkényeztetik, éreztetik vele, hogy csak ő létezik a csapaton belül, mindent megkap, amire csak vágyik. Miért váltana...REMY írta:
le is hánynám a monitort..... Maradjon csak Vettelke az energia üdítős dobozban. Alonso 10x jobb pilóta.
Rosberget kéne hozni Alonso mellé és tökéletes is lenne a csapat.
le is hánynám a monitort..... Maradjon csak Vettelke az energia üdítős dobozban. Alonso 10x jobb pilóta.Mihu írta:
2: Alonso megy, és jön Vettel.
![]()
![]()
De ez Alonsora is igaz lenne. Bár ő már megtudta, milyen versenyezni kell, odébb is állt gyorsan egy év után, szóval valószinűleg ő sem örülne egy erős csapattársnak.Fernando írta:Nagyon remélem, hogy ez nem vetíti előre a 2014-es Alonso-Vettel párost. Nagyon nem kéne oda a német. Bár legalább megtudná milyen mikor versenyezni kellS.Agüero írta:Felipe Massa aláírta a Ferrarihoz még egy évre!
Remélem tudja azt a szintet hozni, amit ez előző futamokon mutat, és akkor elégedett leszek.
Nagyon remélem, hogy ez nem vetíti előre a 2014-es Alonso-Vettel párost. Nagyon nem kéne oda a német. Bár legalább megtudná milyen mikor versenyezni kellS.Agüero írta:Felipe Massa aláírta a Ferrarihoz még egy évre!
Remélem tudja azt a szintet hozni, amit ez előző futamokon mutat, és akkor elégedett leszek.
Palikot én imádtam. Ő KOMMENTÁTOR volt !!!! Mondott hülyeségeket, de színt tudott vinni egy unalmas versenybe is. Hatalmas arc volt.18Barca99 írta:Kicsit off srácok az előzőhöz képest. De Palik retroztam most az utóbbi pár napba. Ez a kedvencem, és imádom ahogy kiabál őrjöng, annyira hiányzik ez a mai F1-ből, simán vannak ilyen helyzetek de ezek az unalmas kommentátorok amik vannak csak elalszik az ember.. :S
http://www.youtube.com/watch?v=kr0SUN6m ... re=related
Hát meg 3-4 pályát leszámítva ( Silverstone, Monaco stb ) Vettel simán megveri, de ezek után meg sír, hogy csak a csapat miatt van Vettel előrébb.barca99 írta:Elég savanyú képett vágott ma is. De haragudhat valakire? Mármint idén volt olyan, amit Vettel megkapott, ő meg nem? Vagy van annál nagyobb hátrányban, mint általában a második számú pilóták? Mert ha nem, akkor máshol sem lenne előrébb, sőt.Tocy írta:Gondolom Webber mennyire örül az ilyeneknek...a csapattársa megint vb-esélyes, ő megint sehol...
Elég savanyú képett vágott ma is. De haragudhat valakire? Mármint idén volt olyan, amit Vettel megkapott, ő meg nem? Vagy van annál nagyobb hátrányban, mint általában a második számú pilóták? Mert ha nem, akkor máshol sem lenne előrébb, sőt.Tocy írta:Gondolom Webber mennyire örül az ilyeneknek...a csapattársa megint vb-esélyes, ő megint sehol...
Két méteres volt kb, beszorult a jobb első,és hátsó közé, elég vastag cucc volt, csúszkált is rendesen, ha még van fél kör, 11. is lett volna.miihii írta:Sajna bealudtam menet közben, így lemaradtam a végkifejletről. Viszont meglepődve látom, h Hami csak a 10. ?Asszem az 5. helyen ment, amikor lecsatlakoztam a futamról. Hogy a viharba tudott így visszaesni később? Meg ez a műfüves téma micsoda? ENNYIT találtam róla, de ebből nem derül ki h kerül oda
Gondolom egy keveset ez is befolyásolt az aerodinamikán, de pozíciókba is került?