Bob_Marley írta:Ezt a témát majd ozsi lerendezi

Tőlem a jó Isten is mehet a Ferrarihoz, akkor is ugyanaz a mentalitású csapat marad mint amilyen eddig is volt.
De az viszont érdekelne, hogy Mihu miért tartod a RB-t unszimpatikusnak (ami antipatikus de mindegy

)
Abszolút megsüvegelendő amit végrehajtottak, a "semmiből" fejlesztésekkel, komoly fejlesztési csapatépítéssel eljutottak a csúcsra, az hogy a "trükközésekbe" bele lehet kötni vagy nem, a szabályig ellehet menni, s eddig nem büntették őket, mert ordenáré kihágásuk nem volt.
Antipatikus-unszimpatikus témához: nálunk falun ez járja Szabolcsban. Nem sűrűn hallottam azt, hogy antipatikus, így ezt szoktam meg
RB témához:
Igazság szerint nekem a RB-al semmi bajom nem volt, egészen Vettel első VB címéig. Sőt, még azt mondom kedveltem is őket, mert menő volt a RB mint energiaital, így menő volt a csapat is (voltam vagy 16-17 mikor bejöttek a F1be). Aztán Vettel első vb címében teljesen elpártoltam tőlük. Meg is mondom hogy miért. Én még így csapatot kétszínűen viselkedni nem láttam. Egész szezonban hangoztatták, hogy náluk nincs csapatsorrend, és mindkét versenyzőjüket ugyan olyan bánásmódban részesítik. Ennek bizonyítékául miután Vettel összetörte a sajátját, levették Webber kocsijáról az új szárnyat, és átrakták Vettelére. Meg aztán az is csak a vak nem vette észre, hogy Vettel győzelmeinél az egész csapat mint egy csapat óvodás gyereknapon, úgy mosolyogtak, meg örültek, Webber sikereit meg elintézték egy Good job Mark-kal. Helmuth Marko-t például ki nem állhatom. Valahogy Webber győzelmeinél nem mászkált vigyorogva a kamerák előtt. Továbbá a sikereknél és kudarcoknál egyaránt, Vettelhez az egész vezetőség odament, Webberhez meg kb senki. Webber már meggyőzően vezette a tabellát, mégis Vettelt nyomták. Persze utólag könnyű okosnak lenni, és azt mondani, hogy nem dőlt még el a vb cím, de bármelyik másik csapat megtette volna Markot 1. számú versenyzőnek.
Tehát igazából engem ez a hallatlan kétszínűség ami irritált, és mivel az ember alapvetően úgy van összerakva, hogy a gyengét, a szegény koldusfiúval szimpatizál, a gazdag földesúrral szemben, így hát Mark oldalára álltam.
A Ferrarinál is megvolt a házi kedvenc, de egyszer se mondták, hogy Barichello vagy Trulli/Fisichella ugyan olyan bánásmódban részesül, mint Schumi vagy Alonso. Mindenki tudta hogy ki az úr a háznál, és ebből egy percig sem csináltak titkot.
Nem a trükközgetések miatt nem szeretem a RB, hanem a kétszínűség, az álszentség miatt. Bár most gondolok bele jobban, az álszent lehet jobb szó lett volna végig...de én már nemtudom hogy ott fent Pesten hogy mennek ezek a dolgok

Más kérdés, hogy mióta F1et nézek, a Ferrari, a McLaren és a Renault is épített világverő kocsit, náluk mégse volt minden második futamon óvás, meg vizsgálat, meg kétes alkatrészek. A Renault-nál volt ugyan az okos felfüggesztés, de kb arra az egyre emlékszem...a tévedés jogát persze fenttartom.