USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2014.06.26. 19:41:31

Na, kezdődik a buli.
Cumbee írta: Ja és egy kis érdekesség a Cavsel kapcsolatban, hátha valaki még nem olvasta. Tegnap este jutott eszükbe, hogy Exumot elfelejtették megnézni, szóval kitalálták, hogy gyorsan küldenek egy magángépen New Yorkba(mert ugye már mindenki ott volt a draft miatt) és gyorsan hazaviszik Clevelandbe egy gyors workoutra. #-o Kabaré amit csinálnak. :(
Gondolom a (már csak volt) Magic-es ajánlat miatt.

1. Knicks: újra összeállt a Calderón - Bargnani duó :mrgreen:
2. Mavs: Chandler jelentős előrelépés center poszton, viszont PG-ben maradt Devin Harris (ha hosszabbít) meg Felton.
3. Pelicans: jövőre már PO-ba kell jutniuk.
4. Rockets: értelemszerűen takarítani akartak, ezért nekik semmilyen szerződés nem kellett ebben a cserében (játékos, idei pick). Illetve a tavalyi szezon után Asik ára nagyon alacsonyan volt. (Amúgy ha Lin-t is el tudják cserélni, akkor lesz elég helyük és szerintem LBJ-nek a Houston lenne a legideálisabb csapat.)
5. Magic: nagyon keveset kaptak Afflalo-ért, de szerintem fognak még cserélni. (Amúgy a "fournier" szóra nehogy rákeressetek.)
6. Nuggets: DEN traded Afflalo for Iguodala. DEN traded Iguodala for a trade exception. DEN used trade exception to deal for Afflalo.
7. Raptors: Ujiri folytatja a varázslatot.

Joel Embiid's seriously in play for three spots in top part of lottery: 76ers (3), Celtics (6), Lakers (7), league sources tell Yahoo.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cumbee
Entrenador del Barça

2014.06.26. 17:32:00

Nagyon durva nap lesz a mai. De az egész nyár eszement lesz. Akkora kavarások lesznek idén, mint még soha. Az elmúlt pár év arról szólt, hogy mindenki megértse az új CBA-t, mostanra viszont nagyon sok csapatnak lett helye a sapka alatt, ez kombinálva a viszonylag erős FA piaccal(ez leginkább akkor érvényes, ha zacsi is és a miamis gárda is ténylegesen kilép a piacra) valamint egy kiemelkedő draftal, igen érdekes dolgokat eredményezhet.

A Mavs-Knicks deal nekem tetszik, Calderon nagyon jól illik majd a NYK-ba, Chandler meg bizonyította már, hogy a Mavsban viszonylag jó helye van.:D A többi darabkának is van értelme, szóval ez nálam egy win-win csere.

A Rockets-Pelicans csere nagyon jó a Pelicansnak,a HOU-t meg nem értem. Jó értem, hogy elvileg ezzel jelezték a nagy FA-knak, hogy elkezdtünk helyet csinálni nektek, ha minket vélasztottok, seperc alatt megoldjuk a többit, de WTF? 1-2 hete még olyan reportokat olvastam, hogy 3 első körös Asik ára. (Ami kb elég hihetetlennek tűnt már akkor is, vagyis inkább kamunak, de egy első körösnél emlékeim szerint télen jó pár jobb ajánlat volt az asztalukon.) Na mind1, valahol azért érthető a lépésük, de ezek szerint nagyon magabiztosak azzal kapcsolatban, hogy legalább egy nagy szabadügynököt sikerül elhalászniuk.
Source confirms Orlando-Denver trade: Arron Afflalo for Evan Fournier/2nd rounder
Ez viszont így MIII? Nem tudom milyen deal van az Orlando asztalán, mert ezt önmagában meghúzni, minimum egy börtönbüntetés kockázatát hozza maga után.
Közben megnéztem és így még annyira sem értem. Arenas fizetése most megy ki a könyvekből, jövőre 36 millió van csak lekötve, Ráadásul Nelsonnak is csapat opciója van, sőt ahol nézem a HoopsHype-on, még Davis fizetése is bent van, szal... Ennek még abból a szempontból sincs értelme, hogy a sapka alá akartak kerülni, vagy helyet akarnak csinálni valakinek. Hacsak nincs az asztalon egy csere a Wolvesal, amit nem hinnék, akkor nem értem.

Egyébként a vicc, hogy úgy kezdtem el a kommentem, hogy akartam írni a Cavs balf..ácánságáról, meg hogy a helyükben nekem ez a 4+12+Afflalo az 1/1-ért tetszene. 4.-en húzták volna Embiid-et, vagy Exumot, Afflalo ment volna kettesbe, vagy Exummal hármasba, Waiterst meg elcserélték volna egy idei első körösért valahol 10-14 között.
Ja és egy kis érdekesség a Cavsel kapcsolatban, hátha valaki még nem olvasta. Tegnap este jutott eszükbe, hogy Exumot elfelejtették megnézni, szóval kitalálták, hogy gyorsan küldenek egy magángépen New Yorkba(mert ugye már mindenki ott volt a draft miatt) és gyorsan hazaviszik Clevelandbe egy gyors workoutra. #-o Kabaré amit csinálnak. :(

Lehetséges TOR-MEM csere:
Potential swap would send John Salmons and No. 59 to Memphis for Tayshaun Prince and No. 22 and put Raptors in range to pick Tyler Ennis
(Salmonsnak csak 1 millió garantál a 6 millás szerződéséből, így nagyon sokat spórolna a Memphis. Raptors oldalról meg nyilván a pick a lényeg.
Esti mock:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.06.26. 10:15:58

PCsabi írta:Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA
Knicks-Mavs "close" on Tyson Chandler/Raymond Felton to Dallas for Calderon/Dalembert, sources say. Wayne Ellington possibly involved too.

Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA
Point guard Shane Larkin would be a part of the package to the Knicks too, sources said.

In proposed deal, Dallas would send the Knicks its 2014 second round picks: Nos. 34 and 51, league sources tell Yahoo Sports.

New York Knickerbockers President Phil Jackson announced today that the team has acquired guards Jose Calderon, Wayne Ellington and Shane Larkin, center Samuel Dalembert and two second-round selections in the 2014 NBA Draft (34th & 51st overall) from Dallas in exchange for guard Raymond Felton and center Tyson Chandler.

Apa kezdődik. :D Gondolom a Knicks is valamire készül, próbál takarítani, bár Calderón hosszabb szerződésű mint Felton. Borzasztó kíváncsi vagyok a mai napra és az egész nyárra.

Mock drafton, Wiggins-Parker-Embiid-Exum-Vonleh-Smart-Randle-Gordon-Payton-Harris

Houston is finalizing a deal to send Omer Asik to New Orleans, league source tells Yahoo Sports. New Orleans will send a future first-round pick to Houston for Asik, league source tells Yahoo Sports. Deal will give Rockets cap space.

Asikot szívesen megnéztem volna kelta mezben. Davis-Asik páros a palánk alatt finoman szólva sem tűnik rossznak.

The Cavs, Kings and Celtics are in trade talks involving Rondo to Sacramento an unnamed players to Cleveland & Boston getting the 1st Pick.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.06.25. 23:30:05

Knicks-Mavs "close" on Tyson Chandler/Raymond Felton to Dallas for Calderon/Dalembert, sources say. Wayne Ellington possibly involved too.

Point guard Shane Larkin would be a part of the package to the Knicks too, sources said.

In proposed deal, Dallas would send the Knicks its 2014 second round picks: Nos. 34 and 51, league sources tell Yahoo Sports.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.06.25. 15:18:39

Már csak kcisit több mint 1 nap, állítólag mi nagyon erősen próbálunk feljebb cserélni (plusz a Lakers-szel és a King-szel is tárgyalunk a 7-8 pickről), illetve a Lovért folytatott harcban a Warriors kiszállt, Wolvesnak nem kellett Thompson. Félek megint mi kerülünk előtérbe.

Nagy örültek házát várok a drafton, csere-beréket.
The Magic are offering Arron Afflalo, the 4th and 12th overall picks to the Cavs for the 1st pick. Cavs have interest in doing deal. (ESPN)
Én lehet csinálnám, negyedik hely abszolút jó választási lehetőség, tizenkettő is és Afflalo meg mehetne biztosan kettesbe, mögé Waiters.

Melo is kilépett, célpontok.
Houston-Dallas-Chicago-Lakers-Miami-Atlanta
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.06.24. 16:59:55

Furcsa, hogy nem egyszerre jelentették be...

LeBron James will opt-out of deal, source confirms. He's determined to impose pressure on Miami to improve roster and spend, sources say.

Alley-oop 59. Szves Edition:
KATT
Draft.

Every top NBA Draft prospect in one Venn diagram:
KATT

Fun fact: Giannis tavaly, draftolásakor: 6'9, 190 lbs, most: 6'11, 217 lbs.
Cumbee
Entrenador del Barça

2014.06.23. 02:31:48

Messithebest írta:ezt láttátok már?
http://basketball.realgm.com/wiretap/23 ... areer-Over
sajnálom azért mert nagyon jó kis cenya lett volna... de hát nyílván az egészsége fontosabb. jobbulást neki.

Év elején láttam vele EZT a filmet, azóta nagyon szurkoltam neki, hogy bekerüljön az NBA-be. És most ez... Nagyon sajnálom szegényt.
Messithebest
Director del Fútbol

2014.06.22. 23:26:14

ezt láttátok már?
http://basketball.realgm.com/wiretap/23 ... areer-Over
sajnálom azért mert nagyon jó kis cenya lett volna... de hát nyílván az egészsége fontosabb. jobbulást neki.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
PCsabi
aka Game90

2014.06.22. 20:26:00

Source: Carmelo Anthony will deliver notice to Knicks on contract opt-out Monday, become unrestricted free agent.

Bill Simmons ‏@BillSimmons
NBA peeps are worried about the Bulls right now. A starting 5 of Rose, Afflalo, Carmelo, Taj + Noah w/ Butler as 6th man is VERY doable.

Bill Simmons ‏@BillSimmons
FYI - Bulls could trade Boozer's expiring + 16 + 19 to Orlando for Afflalo and 2 waivable deals. Then use Mirotic to dump Snell/Dunleavy.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.06.21. 18:09:45

PCsabi írta:Joel Embiid expected to be out 4-6 months, per report:
KATT

@GoodmanESPN:
One NBA GM picking in Top 10 on Embiid: "My medical people told me flat-out not to take him."

Tuti, hogy Ainge :mrgreen:
Oké ez a 4-6 hónap rohadt sok, ráadásul lehet belőle Oden vagy Brook Lopez, de ez pont az a hely a hatodik helyen, hogy meg kell reszkírozni ha lecsúszik. Nekünk meg pláne, alapból nem az idei FA szezon, amikor meg kell erősödni hanem jövőre. Addigra felépül, max buktunk egy hatodik picket, mert abbahagyja, persze lehetne Randle-Vonleg stb, akik legalább "megbízhatóbbak" (Randle is sérült amúgy), de elvileg raktak két csavart a lábába és jól sikerült a műtét. Szóval elbukjuk, fájó lenne, de jövőre sokkal tisztább kép lenne, akkor kéne Rondoval hosszabbítani, cetlik megmaradnának, jövőre megint Top 10 ben draftolnánk, egyszerűen Embiid ha elérhető hatodik helyen KÖTELEZŐ" behúzni.
Én nagyon szorítok érte, hogy sikerül hónapok óta őt szeretném, a draft előrejelzésben meg hasított előre, most hogy megsérült megint megcsillant a remény. Az új Robert Parrishünk lehetne, meg kell szerezni, nincs mese. Ott vannak a példák, Griffin is kihagyott egy szezont, Noel is kihagyott egy szezont, kihagyna egy szezont na bumm, utána lehetne aprítani a palánk alatt.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.06.21. 12:54:48

Joel Embiid expected to be out 4-6 months, per report:
KATT

@GoodmanESPN:
One NBA GM picking in Top 10 on Embiid: "My medical people told me flat-out not to take him."

Tuti, hogy Ainge :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.06.20. 19:51:32

PCsabi írta:
Legújabb:
http://www.draftexpress.com/nba-mock-draft/2014/" target="_blank
Wiggins, Parker, Exum, Embiid csak 4., Bob, hozzátok meg Smart-ot írják.
Ha elkezd csúszni a gyerek a drafton, s mondjuk kiesik az első háromból, akkor azonnal be kell torpedózni a Magicet meg a Jazzt is, Embiidért simán adnék olyan csomagot, mint amivel Love-ért "viccelődünk".
De ha logikusan vezetem le.
Wiggins-Parker-Exum az első három (Philly tuti nem viszi, Bucks talán, ha a Cavs nem), Magicnek minek egy center?? Vucevic elég jó, négyesben viszont nem tudnák használni. Jazznek viszont jól jöhetne Embiid.

Jaj Istenem, elkezdtem izgulni. :D Az a gyerek olyan jó kis játékos lehet, Sully után hátha elhozunk még egy top draftoltat, mert megsérült és félnek tőle.
Viszont ha Smart jönne, akkor azt jelenti Rondo csere, legalábbis elég sanszos.
Egy hét, nagyon izgalmas draft elé nézünk.

http://www.sbnation.com/nba/2014/6/19/5 ... 4-rankings

http://www.nba.com/2014/news/features/s ... pecialst3a
1;Parker 2;Wiggins 3;Randle 4;Exum 5;Vonleh 6;Embiid
Légyszi-légyszi. :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.06.20. 16:13:03

When you include Kawhi Leonard’s rookie salary ($1.9 million), the Spurs suddenly had a legitimate competitive advantage. Their best four players earned $32.3 million combined last season … nearly $8 million less than Joe Johnson and Deron Williams, and only $1.85 million more than Kobe Bryant made by himself. That’s insane.

nzxtpo írta:Pár szót tudtok mondani az idei jelöltekről? T.J. Warren miért van viszonylag "hátul" a többiekhez képest?
Mivel pár ember sokkal jobban ért a drafthoz, mint én, ezért inkább őket ajánlanám:
KATT
nzxtpo
Capitá del Barça

2014.06.19. 23:40:49

PCsabi írta:
varnagykrisztian írta:Hali, jól olvastam hogy 26.-án lesz az NBA DRAFT?KÖSZI. :mrgreen:
Magyar idő szerint az már június 27. 01:00 :wink:

Legújabb:

Mondjuk nem tudom, hogy ez mennyire komoly sérülés:
Joel Embiid has suffered stress fracture in right foot and slated for surgery on Friday, agent Arn Tellem says. The stress fracture is in the navicular bone in Embiid's right foot.
Pár szót tudtok mondani az idei jelöltekről? T.J. Warren miért van viszonylag "hátul" a többiekhez képest?
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
PCsabi
aka Game90

2014.06.19. 20:44:58

varnagykrisztian írta:Hali, jól olvastam hogy 26.-án lesz az NBA DRAFT?KÖSZI. :mrgreen:
Magyar idő szerint az már június 27. 01:00 :wink:

Legújabb:

Mondjuk nem tudom, hogy ez mennyire komoly sérülés:
Joel Embiid has suffered stress fracture in right foot and slated for surgery on Friday, agent Arn Tellem says. The stress fracture is in the navicular bone in Embiid's right foot.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.06.19. 20:12:52

Bob_Marley írta:Wigginst nagyon akarja a Philly ha jól tudom, szerintem a draft éjszakája elég "kaotikus" lesz, fognak csörögni a telefonok rendesen, felfelé-lefelé cserélés szempontból.

Nem tudom mennyire fogja befolyásolni a dolgokat Embiid sérülése, vele kapcsolatban ez a legnagyobb kérdőjel, szerintem csúszhat lefelé.
Előreláthatólag, Embiid-Parker-Wiggins, de rohadt nehéz jósolni. Én abban bízok mi Vonleh-Randle (aki szintén sérült) közül választunk, bár Ainge meg Gordonba szerelmes. Mondjuk ha esetleg Smart lecsúszna hozzánk azt sem bánnám, mondjuk akkor Rondoval meg mi lenne? Rondo-Smart hátvéd páros nem hiszem hogy megférne, aztán ki tudja. Én eléggé izgulok, s remélem nem cseréljük el a jogunkat, hogy válasszunk a hatodik helyen.
Hali, jól olvastam hogy 26.-án lesz az NBA DRAFT?KÖSZI. :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.06.19. 18:51:44

Wigginst nagyon akarja a Philly ha jól tudom, szerintem a draft éjszakája elég "kaotikus" lesz, fognak csörögni a telefonok rendesen, felfelé-lefelé cserélés szempontból.

Nem tudom mennyire fogja befolyásolni a dolgokat Embiid sérülése, vele kapcsolatban ez a legnagyobb kérdőjel, szerintem csúszhat lefelé.
Előreláthatólag, Embiid-Parker-Wiggins, de rohadt nehéz jósolni. Én abban bízok mi Vonleh-Randle (aki szintén sérült) közül választunk, bár Ainge meg Gordonba szerelmes. Mondjuk ha esetleg Smart lecsúszna hozzánk azt sem bánnám, mondjuk akkor Rondoval meg mi lenne? Rondo-Smart hátvéd páros nem hiszem hogy megférne, aztán ki tudja. Én eléggé izgulok, s remélem nem cseréljük el a jogunkat, hogy válasszunk a hatodik helyen.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.06.19. 17:55:37

Joel Embiid suffers foot injury a week before the NBA Draft.

Sam Amico @SamAmicoFSO
Andrew Wiggins looked very good in #Cavs workout today, I'm told. Team impressed. First pick remains wide open.

Mindjárt draft, ti mit vártok?

Nálam ez a sorrend: Embiid, Parker, Wiggins.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.06.19. 14:32:52

Game90 írta:Baxter Holmes @BaxterHolmes
After talking to league sources, my new top-three potential destinations for Kevin Love: 1. GSW. 2. Chicago. 3. Denver.
A Minnesota Timberwolves erőcsatára, Kevin Love körül egyre inkább "fokozódik a nemzetközi helyzet". A Boston Herald forrásai szerint a Denver Nuggets Wilson Chandlert és Kenneth Fariedet adná Love-ért, ráadásul többcsapatos cserét akarnak összehozni, ugyanis olyan forgatókönyvben gondolkodnak, hogy a Wolves megkapja az Orlando Magictől Arron Afflalót is. Chad Ford (ESPN) értesülései szerint a Celtics az 1/6-ot, az 1/17-et, jövőbeli elsőkörös draftjogokat, valamint fiatal játékosokat kész feláldozni az erőcsatárért, a Boston Herald pedig úgy tudja, hogy a Golden State Warriors is kapcsolatba lépett már a Minnesotával, ők is konkrét ajánlatot tettek már - hogy ez hogyan épül fel, azt pontosan nem tudni.

Részemről nem egyszer leírtam ezzel kapcsolatban a véleményemet. Nem szeretném ha a jövőnket, a lehetőségeinket, Sullyt, sapka alatti helyet ellőnénk Love-ra. Én továbbra is tartom ő nem egy olyan típusú játékos, aki egy franchise életét megváltoztatná, így ennyit adni érte nem szabad. Nekünk még egy évet ki KELL bekkelni, s mikor már Wallace szerződését is pl lejáróként feltudjuk használni, Bass kifut, Joel Anthony stb, akkor kell nekünk "robbantani". Nem szabad kapkodni, Love menjen Denverbe, két kezemet adnám egy Fariedért, de ha nekik Love kell.....
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.06.18. 21:56:18

Baxter Holmes @BaxterHolmes
After talking to league sources, my new top-three potential destinations for Kevin Love: 1. GSW. 2. Chicago. 3. Denver.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.06.18. 02:27:33

Pont most rendeltem nemrég 8,55 euro volt a szállítási költség. Mondjuk továbbra is "vicces", hogy egy nbastore, egy fekete hullazsákban hozza a cuccokat DHL-n keresztül.
Love-ot én továbbra se nagyon szeretném, Sullyt feltétlenül meg kellene tartani. A franchise történetében nagyon fontos volt a saját draftolt játékosok nevelése és kiburjánzása, nem szabadna elherdálni Sullyt, jó kis játékos.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2014.06.17. 20:51:33

Úgy szurkoltam az 5 meccsen a Spursnek, mintha a Celtics játszott volna. Nagyon megszerettem őket, meghatódtam a végén a Duncan interjún, meg az egész ceremónián. Fantasztikus franchise, abszolút megérdemelték, le a kalappal előttük!

A Celtics nagyon rajta van Love megszerzésén, az idei 2 elsőkörösünket, jövőbeli szintén első köröst és vagy Jared vagy Olynyket ajánljuk, inkább előbbi fog kelleni nekik, de remélem más többet ajánl, mert én ragaszkodok a hosszabb úthoz.

Az NBA store-n néztem, hogy a szállítási költség 5 kemény dollár, és fogalmam sincs, hogy ez most világszerte, vagy csak USA-n belül? Mert ha MO-ra is 5 dolcsiért hoznának ki nekem cuccokat akkor tuti rendelni fogok pár dolgot, csak nem tudom hogy ha nincs deviza számlám, akkor megvalósítható e.
Valaki fel tudna világosítani aki már rendelt? Bob, te úgy tudom rendeltél már többször is még régebben.
PCsabi
aka Game90

2014.06.16. 21:50:06

Bob_Marley írta:Pont hogy írjátok Leonardra senki nem emklékszik, pedig iszonyat melót rakott le az asztalra
Én ezt nem vitatom tőle.

Mean Tweets - NBA Edition #2:
http://youtu.be/F_0wjFP3YsQ" target="_blank
:mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.06.16. 16:46:58

Game90 írta:
The Spurs passed the ball 415 more times than the Heat did over the final three games of the series, according to SportVU.

Ezért írtam, hogy a csapatjáték és az ész nyert. Miaminál Jamesen kívül a többiek nem tudtak ehhez felnőni, ő hiába osztogatott ki adott esetben.
Spurs nagyon magas szintet képviselt, ami a játékot illeti és a védekezésük is rohadt magas szinten volt. Pont hogy írjátok Leonardra senki nem emklékszik, pedig iszonyat melót rakott le az asztalra, de Diaw Patty Mills, Splietter és sorolhatnám emberek mind-mind nagyon odatették magukat, minden fogaskerék a helyén volt ezért nyertek.

A Spurshöz tartozik, hogy tegnap argentin dobóhátvédjük, Manu Ginobili is nyilatkozott, és Popovich-hoz hasonlóan ő sem gondolkodik a visszavonuláson, legalábbis nem azonnal. Ginobili a Project Spursnek azt nyilatkozta, hogy egy vagy két évig még mindenképpen játszani akar, bármi is lesz a finálé végeredménye - nem bármi lett, hanem győzelem.

LeBron James Appeared To Cry During Game 5
https://www.youtube.com/watch?v=pN9LHGSJefs#t=27
Sajnálom őt, mert mindent megtett, de volt egy jobb csapat ellene.
Szerintem nem marad, vagy ha igen akkor Melostul.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.06.16. 12:45:50

Boixos írta:
Game90 írta: Ha így marad, akkor valószínűleg Leonard az MVP. Mikor volt utoljára ennyire jelentéktelen (ezt erősen idézőjelben) játékos az MVP?
hát azért idézőjel ide vagy oda, sztem nagyon nagy dolog az, amit ez a gyerek 22 évesen összemelózik/melózott úgy általában a spursnél, maxiálisan megérdemli a címet!
Persze, megérdemelte, élete formájában játszott a döntőben. Csak ha 15 év múlva megkérdezik, hogy Leonard volt-e Finals MVP, akkor lehet, hogy azt válaszolom, hogy nem :D

The Spurs passed the ball 415 more times than the Heat did over the final three games of the series, according to SportVU.

Spurs shot .5276 (191-362 FGA) for The Finals, the highest-shooting FG pct. for a Finals of any length.

By outscoring Heat 528-458, the Spurs recorded the biggest point differential for an NBA Finals series of any length.
Válasz küldése