Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Gondolom a (már csak volt) Magic-es ajánlat miatt.Cumbee írta: Ja és egy kis érdekesség a Cavsel kapcsolatban, hátha valaki még nem olvasta. Tegnap este jutott eszükbe, hogy Exumot elfelejtették megnézni, szóval kitalálták, hogy gyorsan küldenek egy magángépen New Yorkba(mert ugye már mindenki ott volt a draft miatt) és gyorsan hazaviszik Clevelandbe egy gyors workoutra.Kabaré amit csinálnak.
![]()
Ez viszont így MIII? Nem tudom milyen deal van az Orlando asztalán, mert ezt önmagában meghúzni, minimum egy börtönbüntetés kockázatát hozza maga után.Source confirms Orlando-Denver trade: Arron Afflalo for Evan Fournier/2nd rounder
(Salmonsnak csak 1 millió garantál a 6 millás szerződéséből, így nagyon sokat spórolna a Memphis. Raptors oldalról meg nyilván a pick a lényeg.Potential swap would send John Salmons and No. 59 to Memphis for Tayshaun Prince and No. 22 and put Raptors in range to pick Tyler Ennis
PCsabi írta:Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA
Knicks-Mavs "close" on Tyson Chandler/Raymond Felton to Dallas for Calderon/Dalembert, sources say. Wayne Ellington possibly involved too.
Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA
Point guard Shane Larkin would be a part of the package to the Knicks too, sources said.
Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA
In proposed deal, Dallas would send the Knicks its 2014 second round picks: Nos. 34 and 51, league sources tell Yahoo Sports.
Messithebest írta:ezt láttátok már?
http://basketball.realgm.com/wiretap/23 ... areer-Over
sajnálom azért mert nagyon jó kis cenya lett volna... de hát nyílván az egészsége fontosabb. jobbulást neki.
Oké ez a 4-6 hónap rohadt sok, ráadásul lehet belőle Oden vagy Brook Lopez, de ez pont az a hely a hatodik helyen, hogy meg kell reszkírozni ha lecsúszik. Nekünk meg pláne, alapból nem az idei FA szezon, amikor meg kell erősödni hanem jövőre. Addigra felépül, max buktunk egy hatodik picket, mert abbahagyja, persze lehetne Randle-Vonleg stb, akik legalább "megbízhatóbbak" (Randle is sérült amúgy), de elvileg raktak két csavart a lábába és jól sikerült a műtét. Szóval elbukjuk, fájó lenne, de jövőre sokkal tisztább kép lenne, akkor kéne Rondoval hosszabbítani, cetlik megmaradnának, jövőre megint Top 10 ben draftolnánk, egyszerűen Embiid ha elérhető hatodik helyen KÖTELEZŐ" behúzni.PCsabi írta:Joel Embiid expected to be out 4-6 months, per report:
KATT
@GoodmanESPN:
One NBA GM picking in Top 10 on Embiid: "My medical people told me flat-out not to take him."
Tuti, hogy Ainge
Ha elkezd csúszni a gyerek a drafton, s mondjuk kiesik az első háromból, akkor azonnal be kell torpedózni a Magicet meg a Jazzt is, Embiidért simán adnék olyan csomagot, mint amivel Love-ért "viccelődünk".PCsabi írta:
Legújabb:
http://www.draftexpress.com/nba-mock-draft/2014/" target="_blank
Wiggins, Parker, Exum, Embiid csak 4., Bob, hozzátok meg Smart-ot írják.
Mivel pár ember sokkal jobban ért a drafthoz, mint én, ezért inkább őket ajánlanám:nzxtpo írta:Pár szót tudtok mondani az idei jelöltekről? T.J. Warren miért van viszonylag "hátul" a többiekhez képest?
Pár szót tudtok mondani az idei jelöltekről? T.J. Warren miért van viszonylag "hátul" a többiekhez képest?PCsabi írta:Magyar idő szerint az már június 27. 01:00varnagykrisztian írta:Hali, jól olvastam hogy 26.-án lesz az NBA DRAFT?KÖSZI.![]()
Legújabb:
http://www.draftexpress.com/nba-mock-draft/2014/" target="_blank
Wiggins, Parker, Exum, Embiid csak 4., Bob, hozzátok meg Smart-ot írják.
Mondjuk nem tudom, hogy ez mennyire komoly sérülés:
Joel Embiid has suffered stress fracture in right foot and slated for surgery on Friday, agent Arn Tellem says. The stress fracture is in the navicular bone in Embiid's right foot.
Magyar idő szerint az már június 27. 01:00varnagykrisztian írta:Hali, jól olvastam hogy 26.-án lesz az NBA DRAFT?KÖSZI.
Hali, jól olvastam hogy 26.-án lesz az NBA DRAFT?KÖSZI.Bob_Marley írta:Wigginst nagyon akarja a Philly ha jól tudom, szerintem a draft éjszakája elég "kaotikus" lesz, fognak csörögni a telefonok rendesen, felfelé-lefelé cserélés szempontból.
Nem tudom mennyire fogja befolyásolni a dolgokat Embiid sérülése, vele kapcsolatban ez a legnagyobb kérdőjel, szerintem csúszhat lefelé.
Előreláthatólag, Embiid-Parker-Wiggins, de rohadt nehéz jósolni. Én abban bízok mi Vonleh-Randle (aki szintén sérült) közül választunk, bár Ainge meg Gordonba szerelmes. Mondjuk ha esetleg Smart lecsúszna hozzánk azt sem bánnám, mondjuk akkor Rondoval meg mi lenne? Rondo-Smart hátvéd páros nem hiszem hogy megférne, aztán ki tudja. Én eléggé izgulok, s remélem nem cseréljük el a jogunkat, hogy válasszunk a hatodik helyen.
A Minnesota Timberwolves erőcsatára, Kevin Love körül egyre inkább "fokozódik a nemzetközi helyzet". A Boston Herald forrásai szerint a Denver Nuggets Wilson Chandlert és Kenneth Fariedet adná Love-ért, ráadásul többcsapatos cserét akarnak összehozni, ugyanis olyan forgatókönyvben gondolkodnak, hogy a Wolves megkapja az Orlando Magictől Arron Afflalót is. Chad Ford (ESPN) értesülései szerint a Celtics az 1/6-ot, az 1/17-et, jövőbeli elsőkörös draftjogokat, valamint fiatal játékosokat kész feláldozni az erőcsatárért, a Boston Herald pedig úgy tudja, hogy a Golden State Warriors is kapcsolatba lépett már a Minnesotával, ők is konkrét ajánlatot tettek már - hogy ez hogyan épül fel, azt pontosan nem tudni.Game90 írta:Baxter Holmes @BaxterHolmes
After talking to league sources, my new top-three potential destinations for Kevin Love: 1. GSW. 2. Chicago. 3. Denver.
Én ezt nem vitatom tőle.Bob_Marley írta:Pont hogy írjátok Leonardra senki nem emklékszik, pedig iszonyat melót rakott le az asztalra
Game90 írta:
The Spurs passed the ball 415 more times than the Heat did over the final three games of the series, according to SportVU.
Persze, megérdemelte, élete formájában játszott a döntőben. Csak ha 15 év múlva megkérdezik, hogy Leonard volt-e Finals MVP, akkor lehet, hogy azt válaszolom, hogy nemBoixos írta:hát azért idézőjel ide vagy oda, sztem nagyon nagy dolog az, amit ez a gyerek 22 évesen összemelózik/melózott úgy általában a spursnél, maxiálisan megérdemli a címet!Game90 írta: Ha így marad, akkor valószínűleg Leonard az MVP. Mikor volt utoljára ennyire jelentéktelen (ezt erősen idézőjelben) játékos az MVP?