Nagyon durva nap lesz a mai. De az egész nyár eszement lesz. Akkora kavarások lesznek idén, mint még soha. Az elmúlt pár év arról szólt, hogy mindenki megértse az új CBA-t, mostanra viszont nagyon sok csapatnak lett helye a sapka alatt, ez kombinálva a viszonylag erős FA piaccal(ez leginkább akkor érvényes, ha zacsi is és a miamis gárda is ténylegesen kilép a piacra) valamint egy kiemelkedő draftal, igen érdekes dolgokat eredményezhet.
A
Mavs-Knicks deal nekem tetszik, Calderon nagyon jól illik majd a NYK-ba, Chandler meg bizonyította már, hogy a Mavsban viszonylag jó helye van.

A többi darabkának is van értelme, szóval ez nálam egy win-win csere.
A
Rockets-Pelicans csere nagyon jó a Pelicansnak,a HOU-t meg nem értem. Jó értem, hogy elvileg ezzel jelezték a nagy FA-knak, hogy elkezdtünk helyet csinálni nektek, ha minket vélasztottok, seperc alatt megoldjuk a többit, de WTF? 1-2 hete még olyan reportokat olvastam, hogy 3 első körös Asik ára. (Ami kb elég hihetetlennek tűnt már akkor is, vagyis inkább kamunak, de egy első körösnél emlékeim szerint télen jó pár jobb ajánlat volt az asztalukon.) Na mind1, valahol azért érthető a lépésük, de ezek szerint nagyon magabiztosak azzal kapcsolatban, hogy legalább egy nagy szabadügynököt sikerül elhalászniuk.
Source confirms Orlando-Denver trade: Arron Afflalo for Evan Fournier/2nd rounder
Ez viszont így MIII? Nem tudom milyen deal van az Orlando asztalán, mert ezt önmagában meghúzni, minimum egy börtönbüntetés kockázatát hozza maga után.
Közben megnéztem és így még annyira sem értem. Arenas fizetése most megy ki a könyvekből, jövőre 36 millió van csak lekötve, Ráadásul Nelsonnak is csapat opciója van, sőt ahol nézem a HoopsHype-on, még Davis fizetése is bent van, szal... Ennek még abból a szempontból sincs értelme, hogy a sapka alá akartak kerülni, vagy helyet akarnak csinálni valakinek. Hacsak nincs az asztalon egy csere a Wolvesal, amit nem hinnék, akkor nem értem.
Egyébként a vicc, hogy úgy kezdtem el a kommentem, hogy akartam írni a
Cavs balf..ácánságáról, meg hogy a helyükben nekem ez a 4+12+Afflalo az 1/1-ért tetszene. 4.-en húzták volna Embiid-et, vagy Exumot, Afflalo ment volna kettesbe, vagy Exummal hármasba, Waiterst meg elcserélték volna egy idei első körösért valahol 10-14 között.
Ja és egy kis érdekesség a Cavsel kapcsolatban, hátha valaki még nem olvasta. Tegnap este jutott eszükbe, hogy Exumot elfelejtették megnézni, szóval kitalálták, hogy gyorsan küldenek egy magángépen New Yorkba(mert ugye már mindenki ott volt a draft miatt) és gyorsan hazaviszik Clevelandbe egy gyors workoutra.

Kabaré amit csinálnak.
Lehetséges
TOR-MEM csere:
Potential swap would send John Salmons and No. 59 to Memphis for Tayshaun Prince and No. 22 and put Raptors in range to pick Tyler Ennis
(Salmonsnak csak 1 millió garantál a 6 millás szerződéséből, így nagyon sokat spórolna a Memphis. Raptors oldalról meg nyilván a pick a lényeg.
Esti mock: