daffy írta:Bob_Marley írta:Mert Game te se gondolkodsz.

Azt hittem te legalább tudni fogod, nem titok Mark Jackson. Én is onnan tudom, hogy a NY-Philly alapszakasz meccsen erről beszéltek.
Nagyon kellett a végén ez a kis futás, (Deron rohadt gyenge ma, lejött és jött a futás....) Livingston végre többet vállal. Jó a pad, eddig nagyon hiányzott ez ebben a szériában.
te hogy tudsz mindig annak a csapatnak szorítani,akinek én nem?
persze ha izgalmakat akarok,akkor a nets menjen tovább,de inkább ne..
thornton meg elrak 4ből 3 hármast és szór 14 pontot a félidőre. a szezonban 10 alatt átlagol.
majd jön fields és jól megfordítja a meccset. istenem de utálom szegényt,pedig nem tett semmi rosszat. mégis a hideg ráz tőle. Bob,nem kedveled véletlenül?

Vajon miért szurkolok a Netsnek?

Némi kötődés van hozzájuk 1-2 játékos miatt. Fields amúgy jó gyerek szerintem.
Clipperst Doc miatt, Netset PP-ék miatt, Macikat Tony Allen miatt, Indianat az elmúlt évek miatt, Spurs az öregek miatt, Portlandet LMA miatt, Bulls Thibo papa miatt, Bobcatset meg mert jól védekeznek.

OKC-t is szeretném Perk miatt, de messze áll a játékstílusok attól amit szeretek, ráadásul Perkinst teljesen leépítették, szóval őket pl kifejezetten nem szeretem emiatt. Meg alapból minden játékban azokat szeretem, akik begyakorolt tudatos játékot játszanak. Nem az ad hoc jellegű dolgokat, hanem, amin lehet látni hogy munka van benne, s lehet belőle tanulni.
Félidő vége jól sikerült, de még messze a vége. Talán a rutin tényleg győzedelmeskedni fog. DeRozan is láthatóan elég ideges.