Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jól számoltam, keine panik.varnagykrisztian írta: Na,na Bob nézz csak utána, én Wizards továbbjutást tippeltem.
Na,na Bob nézz csak utána, én Wizards továbbjutást tippeltemBob_Marley írta:Spurs megmutatja, hogy kell játszani otthon egy hazai csapatnak a sorsdöntő hetedik meccsen. Agresszív letámadás, minden labdáért extra. Dallasnak gyakorlatilag momentuma sincsen. Nagy változás kell legyen, hogy visszajöjjön a Dallas -27ről.
Első kör:
Game: 4 (0 telitalálat)
kanty: 6 (1 telitalálat)
Bob: 7 (2 telitalálat)
daffy: 6 (1 telitalálat)
varnagykrisztian: 6 (nem tippelt eredményt)
Cumbee: 5 (2 telitalálat)
Bulls mindenkinek betett.
Nem nyújtott kiemelkedőt az idei PO-ban de én kedvelem a srác játékát, több van benne......haj már megint dobálóznak a nagy nevekkel......Kevin Love, Rajon Rondo, Carmelo Anthony.kezdo5.hu írta:Chandler Parsons esetében valószínűleg nem hívják le utolsó éves csapatopciójukat - ez esetben jövő nyáron korlátozások nélkül mehetne a kiscsatár bárhová -, hanem idén nyáron megpróbálnak vele megegyezni, mikor még RFA. Parsonst egyébként bármilyen cserében akarja a Boston Celtics, amelyben Rajon Rondóról van szó, illetve minden csapat közölte a Houstonnal, hogy Ömer Asikot vagy Jeremy Lint is csak úgy veszik át, ha közben Parsonst is megkapják. Brian Schmitz (Orlando Sentinel) forrásai szerint az Orlando Magic egészen biztosan meg fog próbálkozni Parsons megszerzésével.
Bolondságot meg ne beszéljél.Game90 írta:@Bob, Heat Ray Allen miatt?
![]()
persze,semmi bajom a kézi csapattal.kanty írta:Ezen már én is elgondolkoztam, de legalább a Barca nálunk közös, vagy nálad is, daffy?daffy írta: te hogy tudsz mindig annak a csapatnak szorítani,akinek én nem?![]()
![]()
6 meccsen csak egy sikeres dobása volt,ami elérte a 2,5 méteres távolságot. azt meg ő még majdnem zsákolja.Amúgy mi az, hogy A. Johson 74%-al dob a párharc során mezőnyből?
Ezen már én is elgondolkoztam, de legalább a Barca nálunk közös, vagy nálad is, daffy?daffy írta: te hogy tudsz mindig annak a csapatnak szorítani,akinek én nem?![]()
Vajon miért szurkolok a Netsnek?daffy írta:te hogy tudsz mindig annak a csapatnak szorítani,akinek én nem?Bob_Marley írta:Mert Game te se gondolkodsz.Azt hittem te legalább tudni fogod, nem titok Mark Jackson. Én is onnan tudom, hogy a NY-Philly alapszakasz meccsen erről beszéltek.
Nagyon kellett a végén ez a kis futás, (Deron rohadt gyenge ma, lejött és jött a futás....) Livingston végre többet vállal. Jó a pad, eddig nagyon hiányzott ez ebben a szériában.![]()
persze ha izgalmakat akarok,akkor a nets menjen tovább,de inkább ne..
thornton meg elrak 4ből 3 hármast és szór 14 pontot a félidőre. a szezonban 10 alatt átlagol.
majd jön fields és jól megfordítja a meccset. istenem de utálom szegényt,pedig nem tett semmi rosszat. mégis a hideg ráz tőle. Bob,nem kedveled véletlenül?
Csak lusta voltamBob_Marley írta:Mert Game te se gondolkodsz.Azt hittem te legalább tudni fogod, nem titok Mark Jackson.
te hogy tudsz mindig annak a csapatnak szorítani,akinek én nem?Bob_Marley írta:Mert Game te se gondolkodsz.Azt hittem te legalább tudni fogod, nem titok Mark Jackson. Én is onnan tudom, hogy a NY-Philly alapszakasz meccsen erről beszéltek.
Nagyon kellett a végén ez a kis futás, (Deron rohadt gyenge ma, lejött és jött a futás....) Livingston végre többet vállal. Jó a pad, eddig nagyon hiányzott ez ebben a szériában.