Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Isszonyatos meccs volt,én nagyon bíztam h beelőzünk,h főleg az uccsó 10percet megnyomjuk,de nemhogy csökkent,5góllal(?) elment Espana.Los Banditos írta:Ahogy várható volt kikaptunk,33-31-repedig a meccs elején még 3-0-ra is vezettünk.Emberelőnyt nem használtuk ki de legalább végre jól játszottunk.
Holnap verni kell az oroszokat!
HAJRÁ MAGYAROK!
Itt nem azt kell nézni,hogy ők a címvédők,mert azt nem a mostani teljesítménnyel nyerték,azt kell nézni,hogy ezen a tornán milyen formában vannak,márpedig az alapján előttük vannak a Horvátok bőven,meg még pár csapat islionel19 írta:Azért nézd meg! A Cimvédő ellen jaccottunk! Csak 2 gól volt a kül és 30 gólt dubtunk!!!Rivaldinho írta:Hát marhajól játszottunk, emberelőnyből 2-0-t kaptunk. ha közhellyel élhetnek akkor nem állófoci, hanem állókézi-vel jellemezném. Össze kell szedni magunkat.Los Banditos írta:Emberelőnyt nem használtuk ki de legalább végre jól játszottunk.
Azért nézd meg! A Cimvédő ellen jaccottunk! Csak 2 gól volt a kül és 30 gólt dubtunk!!!Rivaldinho írta:Hát marhajól játszottunk, emberelőnyből 2-0-t kaptunk. ha közhellyel élhetnek akkor nem állófoci, hanem állókézi-vel jellemezném. Össze kell szedni magunkat.Los Banditos írta:Emberelőnyt nem használtuk ki de legalább végre jól játszottunk.
Hát marhajól játszottunk, emberelőnyből 2-0-t kaptunk. ha közhellyel élhetnek akkor nem állófoci, hanem állókézi-vel jellemezném. Össze kell szedni magunkat.Los Banditos írta:Emberelőnyt nem használtuk ki de legalább végre jól játszottunk.
Na hát kikaptunk,volt pár olyan perc amikor nagyon nem voltunk ott,és ennyit jelent egy komoly csapat ellen ez....elprat írta:Huhhhhhhhh,és Pulje is itt van,tudtam h összerakják és már ezen a meccsen is véd:-))))))))))Azt még hozzátenném h látszik,nem a megszokott/egészséges Nenad véd:-(((((((((((((
Mondom én:optimizmus kell ide
Azért jó a meccs
Hát óriási bravúrnak tartanám én is,ha legyőznénk őketLos Banditos írta:A Spanyolok valószínűleg felhúzzák magukat úgyhogy sok esélyt nem látok itt győzelemre.Talán ha a spori velünk lesz![]()
![]()
Sztem se sok.Los Banditos írta:A Spanyolok valószínűleg felhúzzák magukat úgyhogy sok esélyt nem látok itt győzelemre.Talán ha a spori velünk lesz![]()
![]()
+elprat írta:Los Banditos írta:Oroszokat vagy a Spanyolokat ütni kell ha tovább akarunk jutni...![]()
+Los Banditos írta:Oroszokat vagy a Spanyolokat ütni kell ha tovább akarunk jutni...![]()
De mi van ha nem és x sem lessz? akkor? Oroszokkal (ha megverik a cseheket ami valőszinű) jáccunk ki-ki meccset ami veszélyes!!!ozsimiki írta:Ez a Horvát válogatott is az volt bőven! Össze kell kapni a fejeket! És képesek lehetünk legyőzni a Spanyolokat!Game90 írta:Dánia - Spanyolország 27-23![]()
Dánia nagyon jól játszott. Ez a spanyol válogatott pedig verhető lehet