Hazai és nemzetközi kézilabda

Minden ami nem foci, de sport
elprat
Capitá del Barça

2007.01.28. 11:47:29

Los Banditos írta:Ahogy várható volt kikaptunk,33-31-repedig a meccs elején még 3-0-ra is vezettünk.Emberelőnyt nem használtuk ki de legalább végre jól játszottunk.

Holnap verni kell az oroszokat!

HAJRÁ MAGYAROK!
Isszonyatos meccs volt,én nagyon bíztam h beelőzünk,h főleg az uccsó 10percet megnyomjuk,de nemhogy csökkent,5góllal(?) elment Espana.
Aztán csak ledolgoztuk 2re,és ebben épp az a bosszantó h ha jobban összpontosítunk,meg is nyerhettük volna de legalább döntetlen lehetett volna!
Jól nyomtuk de azért akadt technikai hiba,igaz már jóval kevesebb mint a horvátok ellen.Azt meg kegyetlenül bűntették a spanyolok,de megint csak magunknak köszönhetjük.
És mintha görcsösséget véltem volna felfedezni egyesek játékában,nem vállalkozott annyit Császár,Mocsai,Illyés ?Így leparázták az ellenfelet?
Nekem amúgy az a véleményem h Nagy L. hasznosan játszik,de a gólok nekem tőle nagyon hiányoznak.
Nem igazán ment átlövésből tegnap sem,de viszont ha valaki akkor ő a 2méterével!!!! odavág6ott volna nekik is egy párat.Ez egy rohadt jó fegyver a kéziben,ki kéne használni a magasságát,jól lehetne operálni vele.
Diaz fantasztikus,pótol6atlan
:!:
Puljét nagyon sajnálom,ő az adrenalinbombánk ami nagyon hiányzik ha nincs a pályán. :cry:
Tegnap a mozgásán is észre lehetett venni h baj van,biztos erős fájdalmai voltak mert eléggé torz volt az arca,jobbulást 1000rel :wink:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Ronal.10
Entrenador del Barça

2007.01.28. 11:24:14

fenébe az a 2 fránya gól kelett volna.. azt belöhetük volna meccs közbe hiszen kb 5 100% helyzet kimaradt (persze azt a spanyolok belöték volna)
hetest is hagytunk ki asszem..áá szoval mindegy.. MA NYERÜNK NÉMETEKNÉL ÉS A NOUBA IS!!!!!!!!!! :twisted:
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.28. 11:10:29

Szeritem ha Fonsecát tartjuk akkor szorosabbá tudtuk volna tenni a dolgot. Császár hát én nem is tuom mi történt vel, valahogy a Norvégok után leállt. Ma meg kell verni az oroszokat mert még szeretnék jó meccseket látni a negyeddöntőben! :!:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.28. 10:57:59

lionel19 írta:
Rivaldinho írta:
Los Banditos írta:Emberelőnyt nem használtuk ki de legalább végre jól játszottunk.
Hát marhajól játszottunk, emberelőnyből 2-0-t kaptunk. ha közhellyel élhetnek akkor nem állófoci, hanem állókézi-vel jellemezném. Össze kell szedni magunkat.
Azért nézd meg! A Cimvédő ellen jaccottunk! Csak 2 gól volt a kül és 30 gólt dubtunk!!!
Itt nem azt kell nézni,hogy ők a címvédők,mert azt nem a mostani teljesítménnyel nyerték,azt kell nézni,hogy ezen a tornán milyen formában vannak,márpedig az alapján előttük vannak a Horvátok bőven,meg még pár csapat is :wink:
Beállos játékuk ellen semmit sem tudtunk tenni egész :!: meccs alatt!
És volt pár perc ami alatt biztossá vált,hogy csak az a kérdés e,hogy 2-3 góllal kapunk ki,vagy többel...

Oroszok ellen sokkal jobb teljesítmény kell :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2007.01.28. 01:54:30

Na megnéztem a meccs ismétlését.
Nem voltunk olyan rosszak, mint a horvátok ellen. A címvédőtől nem ciki 2 góllal kikapni :roll:
Az óriás Urios Fonsecát halandó ember nem tudja tartani :D Davis, Romero, Barrufet és Entrerrios is jól játszott :?
A meccs kulcspontja: a 46. perc környékén emberelőnyben 2 gólt kaptunk :? De tipikus betegség, hogy amikor kiegyenlíthetnénk, ismét elhúz az ellenfél :?
De most rólunk: Nenad és Fazekas is kb 25 %-al védett, ami légypuki. Tudom, hogy Nenad nem teljesen egészséges, de remélem az oroszok ellen már jobb lesz. Császár, Mocsai és Fecó egy nagy 0 volt :!: Sztem egész meccsen 5-1es védekezést kellett volna alkalmazni :arrow: Romérót megfogni. Skalicki nem veszi észre, hogy Nagy Laci nem képes irányítót játszani. Balátlövőben pedig kipróbálnám Nagy Kornélt. Az oroszok elleni meccsen sztem bennük bízhatunk: főleg Diaz, a két Iváncsik, Gál, Nagy Laci is már kezd jobban játszani és remélem Nenad.
Oroszokat mindenképpen verni kell :!:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
real_funghi

2007.01.28. 00:19:01

Naggyá tettük a kapusukat, nyerhettünk volna. Magyar betegség, hogy meg vagyunk ijedve a papíron erősebb ellenféltől. Előzetesen sima vereséget vártam, de a látottak alapján nem vagyok elégedett. :(
lionel19

2007.01.28. 00:08:36

Rivaldinho írta:
Los Banditos írta:Emberelőnyt nem használtuk ki de legalább végre jól játszottunk.
Hát marhajól játszottunk, emberelőnyből 2-0-t kaptunk. ha közhellyel élhetnek akkor nem állófoci, hanem állókézi-vel jellemezném. Össze kell szedni magunkat.
Azért nézd meg! A Cimvédő ellen jaccottunk! Csak 2 gól volt a kül és 30 gólt dubtunk!!!
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.01.27. 23:57:15

PCsabi
aka Game90

2007.01.27. 23:42:54

Na ugyebár nem láttam a meccset, így nem mondok semmit sem a fiúkról :roll: De sajnos kikaptunk, de sztem izgalmas lehetett. Majd reggel 6kor megpróbálom megnézni :D De az oroszokat így már mindenképpen verni kell :arrow: ne legyen már 3 vereség a végén :oops:
Dánia-Oroszország 26-24 :!:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.27. 19:42:42

Ahogy várható volt kikaptunk,33-31-repedig a meccs elején még 3-0-ra is vezettünk.Emberelőnyt nem használtuk ki de legalább végre jól játszottunk.

Holnap verni kell az oroszokat!

HAJRÁ MAGYAROK!
in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.27. 19:41:21

elprat írta:Huhhhhhhhh,és Pulje is itt van,tudtam h összerakják és már ezen a meccsen is véd:-))))))))))Azt még hozzátenném h látszik,nem a megszokott/egészséges Nenad véd:-(((((((((((((
Mondom én:optimizmus kell ide :wink:

Azért jó a meccs :twisted:
Na hát kikaptunk,volt pár olyan perc amikor nagyon nem voltunk ott,és ennyit jelent egy komoly csapat ellen ez....

Nagyon úgy fest,hogy Oroszokat ütni kell,h továbbmenjünk,nem lesz valami könnyű,de meglehet!

HAJRÁ MAGYAROK!
Kép
elprat
Capitá del Barça

2007.01.27. 18:18:59

Huhhhhhhhh,és Pulje is itt van,tudtam h összerakják és már ezen a meccsen is véd:-))))))))))Azt még hozzátenném h látszik,nem a megszokott/egészséges Nenad véd:-(((((((((((((
Mondom én:optimizmus kell ide :wink:

Azért jó a meccs :twisted:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
elprat
Capitá del Barça

2007.01.27. 18:04:57

Na akkor lássuk a medvét!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pár perc és fiatal csapatunk meglepheti a spanyol gárdát,én optimista vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.27. 16:16:29

Los Banditos írta:A Spanyolok valószínűleg felhúzzák magukat úgyhogy sok esélyt nem látok itt győzelemre.Talán ha a spori velünk lesz :D :roll:
Hát óriási bravúrnak tartanám én is,ha legyőznénk őket :roll:
Oroszok egy kicsivel könnyebbek lehetnek,de 1küket le kell győzni!
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.01.27. 16:03:48

Los Banditos írta:A Spanyolok valószínűleg felhúzzák magukat úgyhogy sok esélyt nem látok itt győzelemre.Talán ha a spori velünk lesz :D :roll:
Sztem se sok. :cry: Bár ha a helyzet kihasználás nem olyan lesz, mint a horvátok ellen, hanem amilyen a csehek ellen volt akkor lehet szoros. :roll:
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.27. 15:13:55

A Spanyolok valószínűleg felhúzzák magukat úgyhogy sok esélyt nem látok itt győzelemre.Talán ha a spori velünk lesz :D :roll:
in to exile
PCsabi
aka Game90

2007.01.27. 15:10:07

De így igaz, nem kicsi ember (már a neve is utal rá :lol: ).
De ez a baj, hogy senki sem bízik abban, hogy megverhetjük a spanyolokat :? Sztem 35-40 % esélyünk azért van :roll:
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.01.27. 15:03:25

Képzeljétek mi volt ma...
Megyek faterral bevásárolni, vagyis vmi gyümölcskosárért v miaxarér mentünk, mert este mennek bálba, és visznek tombolát.. mind1 nem ez a lényeg.. találkoztunk tempo-ba Csoknyai-val, faterom ismeri,azt el kezdtek beszélgetni. Mondta h Nagy Laci nagyon gyenge, és keveset lő. Ezt mondta szó szerint:
-'Tegnap felhívtam a 'Skali'-t, mondtam neki lövesse a Laci, lövesse, hát akkora nagy lakli.. Csak így lehetünk eredményesek...' :D
1épként mondta h szerinte sincs esélyünk, fő az optimizmus :D
PCsabi
aka Game90

2007.01.27. 15:01:39

Kösz lionelmessi19 :wink: :)
Hát nem tudom, sztem lehet esélyünk a spanyolok ellen :arrow: de nem a horvátok elleni teljesítménnyel :?
Andris
Adminisztrátor

2007.01.27. 14:41:32

Hát én megnézem a spanyolok ellenit, de nem hiszem, h volna esélyünk, eddig volt gyereknap, legközelebb csak jövőre... :?

Viszont boldog szülinapot a faterodnak! :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.01.27. 14:11:25

Spanyolok verhetőek lennének. Mi vertük a dánokat, a dánok meg a spanyolokat mondhatni simán :roll: Mondjuk a spanyoloknál klasszisok játszanak minden poszton :wink: Nekünk pedig jobban kéne összpontosítani az átlövésekre.
Sztem nem fogom látni a meccset, mivel a családdal apám 40. születésnapját ünnepeljük 8) De majd az ismétlést megnézem :wink:
Hajrá magyarok :!:

És egy érdekes adat:
Nagy László 9/25 36% :!: :? A válogatott leggenygébb embere a lövésekben :? Pedig azért neki húzóembernek kéne lennie :roll:
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.27. 13:53:23

elprat írta:
Los Banditos írta:Oroszokat vagy a Spanyolokat ütni kell ha tovább akarunk jutni... :roll:
+
nem a "jó öreg magyar mentalitással" kell odaállni,mert az a vesztünk...
=hinnünk kell és nem megalázkodni :!:[/quotote]

Nem tudjátok, Nenad ma játszani fog, ja és jó lenne ha ma már vernénk a spanyolokat, (tudom nagyon nehéz lesz) de nem kéne az uccsó meccsre hagyni ha már eddig ilyen szépen meneteltek a fiúk!
elprat
Capitá del Barça

2007.01.25. 22:28:21

Los Banditos írta:Oroszokat vagy a Spanyolokat ütni kell ha tovább akarunk jutni... :roll:
+
nem a "jó öreg magyar mentalitással" kell odaállni,mert az a vesztünk...
=hinnünk kell és nem megalázkodni :!:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.25. 22:06:27

Oroszokat vagy a Spanyolokat ütni kell ha tovább akarunk jutni... :roll:
in to exile
lionel19

2007.01.25. 21:46:27

ozsimiki írta:
Game90 írta:Dánia - Spanyolország 27-23 :!:
Dánia nagyon jól játszott. Ez a spanyol válogatott pedig verhető lehet :roll:
Ez a Horvát válogatott is az volt bőven! Össze kell kapni a fejeket! És képesek lehetünk legyőzni a Spanyolokat!
De mi van ha nem és x sem lessz? akkor? Oroszokkal (ha megverik a cseheket ami valőszinű) jáccunk ki-ki meccset ami veszélyes!!!
Válasz küldése