USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
neobarca
Director del Fútbol

2014.04.25. 16:18:07

Game90 írta:Danny Granger Traded Feb. 20:
KATT
Ez a csere nem sült el olyan jól, mint ahogyan mindenki gondolta. Mellesleg Granger nagy személyiség volt Indianaban. Sokan szerették. Személyes tragédiája a sérülés valamint egy bizonyos George felbukkanása és tündöklése. Ettől függetlenül húzó ember volt az öltözőben mindenképpen amennyire én gondolom.
Minden esetre az tisztán látszik, hogy valami megtört a Pacers-nél. És kivételesen nem Bynum a mumus. Vagy mégis? :mrgreen:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2014.04.25. 15:27:20

Bob_Marley írta: Akkor lehet vitázni:
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/ph ... 893161.gif
CP3 ügyesen megcsapta a könyökét. :lol:
Illetve a derekánál is nyomott egyet.

Paul a Warriors padnak: "Why don’t you guys have your motherf’ing hero try and guard me like I just did him? He can’t. Thought so!"

Danny Granger Traded Feb. 20:
KATT
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2014.04.25. 14:39:13

messideco írta:Az NHL rájátszást követi valaki? Kinek szurkoltok?
Én igen. Alapvetően Ottawa, csakhát van egy kis problem ugyebár. Így Sharks, esetleg Rangers. 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
messideco
Presidente del Barça

2014.04.25. 12:47:58

Az NHL rájátszást követi valaki? Kinek szurkoltok?
Kép
"And my heart will leave you never."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.04.25. 10:59:16

Takarítsák már el Westbrook-t Oklahomából,vicc az az ember, Brooksal kézenfogva.
Innen nehéz lesz az OKC-nek, bár tudtam,hogy nekünk a Memphis a legrosszabb ellenfél,aki szembe jöhet...de össze kéne kapni magát a brigádnak,ne égessék már magukat ennyire.

Pacers is nagy csalódás,titkon reménykedtem,hogy majd kiverik a keleti döntőn a Miamit. Hát erre el se fognak jutni odáig...érdekes PO eddig.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.25. 07:29:42

Clipps meccs nagy részét átaludtam, de lassan megyek dolgozni, a végét még elkaptam. :D Curry 3 hatalmas triplájával jött vissza a Warriors (meg előtte Draymond Green parádézott), pedig a Clipps már ment 18-al is. Egész eddig remekül sikerült fogni a triplaesőt, DAJ meg eléggé úr volt a palánk alatt. Vége nagyon meleg volt, GSW dobhatott az egyenlítésért vagy a győzelemért, de szerencsére nem tudtak vele élni (faultgyanús is volt). CP3 az utolsó negyedben nagyon megrázta magát, feljöttek egy pontra de gyorsan az ő vezetésével megint lett 8 közte, mondjuk a végén megint hibázott egy büntetőt. Griffin büntetőből elég harmat volt, de mezőnyben megint remekelt. Hatalmas győzelem az Oracle-ben, lehet Curry most beindul, de eddig Doc remekül limitálja őt (pontokban mindenképpen, ma adott 15 assistot). Pályaelőny megint megvan, következő meccsen győzelmi kényszerben a Warriors meglehetne őket lepni megint.

Akkor lehet vitázni:
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/ph ... 893161.gif
CP3 ügyesen megcsapta a könyökét. :lol: Ravasz kis megmozdulás volt, de szabálytalan, a sporik nem vették észre. Hozzáteszem Paul meg a végén három büntetőt kellett volna dobjon és nem kettőt. Ment a bünticsata, megkapta elvitte a félpályáig, s ha jól emlékszem akkor Curry csapott oda neki, viszont addigra már eldobott egy félpályásat (gyűrűről pattant ki), eléggé dobómozdulat volt, s csak kettőt dobhatott.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.04.25. 05:15:01

Megérdemelte a Grizzlies.

Westbrook 0/7 a hosszabbításban.

OKC mérlege, ha:
1. Westbrook-nak 20-nál több dobása van: 11-15.
2. Westbrook-nak 20-nál kevesebb dobása van: 16-6.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.25. 04:43:54

Megint lemaradunk a Clipps-GSW elejéről. :D

Conley dobását még mindig nem sikerült megemészteni, nem hiszem el hogy +17ről így állunk, hogy OT....

Ibaka-Perk kettős azért nem kis szerepet játszik abban, hogy visszajött a Thunder, sok a hiba is a maciknál, de takarítanak rendesen a palánk alatt.

CONLEYYYYY

Megint +5 egy perccel a vége előtt, ezt már végképp nem szabad kiengedni, 1 kosár kéne még feltétlenül.

Let Westbrook be Westbrook (and not pass to the guy standing underneath the basket) https://pbs.twimg.com/media/BmCRfNvCUAAwTs_.jpg

Nem így képzelte az ember, de csak megvan.

kamaj lassan visszatérhetne, első "kötelező" behúzva otthon.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.04.25. 04:38:44

Egyszer fent, egyszer lent.

Westbrook: tripla, TO, 3+1.

Tony Allen: kosár, steal, kosár, odaütött RW triplájánál.

Conley, az honnan jött ki? Azért ezt illett volna behúzni. Jöhet az OT.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.25. 04:22:48

Megint visszajöttek, azért remélem nem hiszi még el a Memphis hogy már megvan, homály dobás, lejárt támadóidő stb....

Lee dobása is kipördül, 6 perce nem dobott pontot a Grizz....Hatalmas leolvadás így a végére, nem szabadna ezt elveszteni.

Good Russ, de rohadt idegesítő volt ez a faltos hármasa!!!! 4 ponttal mentek már megint a macik, erre nem bedobja falttal a hármast ez a hüllőképű. :D Hatalmas lélektani előnyben a Thunder, -17ről visszajönni, majd gyakorlatilag egy muszájkosár támadásból csinálni 4 pontot, momentum náluk.

ÁÁÁÁÁ Conley dobása már bent volt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2014.04.25. 04:40:16-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.04.25. 04:13:54

Bob_Marley írta:Azért ne temessük a Pacerst
Jelen pillanatban nem tudom komolyan venni őket.

Megint +17, OKC-nek gyakorlatilag nincs védekezése a festékben (Brooks nem jön rá, hogy a small-ball most nem jó?). KD meg észrevehetetlen.

Miller tripla, homály, ilyet is ritkán látni.

Már csak +7.

Tony Allen, mekkora steal :shock:

Viszont nagyon akadoznak a Grizzlies támadások, +3.

Utolsó 13 támadás: 0/8 FG, 5 TO.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.25. 03:56:10

Azért ne temessük a Pacerst, előzetesen én őket mondtam bajnoknak. :D

Majdnem 20 közte, OKC védekezésben is kezd szétesni.
Westbrook tartja 10 körül a Thundert.
Ennyit számít mindig a kisegítőszemélyzet. TA, Koufos, Udrih rengeteget hozzátesz, Jackson meg pl értékelhetetlen a Thundernél, megint +17
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.04.25. 03:47:13

Bob_Marley írta: Látom Game, te is bekapcsolódtál a Pacers meccsbe. :D
https://vine.co/v/MnEUglF03nb" target="_blank
Ha már félidő volt a másik meccsen :D

Teague kilépett, kár, hogy egy ilyen bírói hibán múlhat az egész párharc. Mondjuk hatalmas hullámvölgyben van a Pacers, ez egy nulla. Hibbert 19, Mahinmi 20 perc? Turner 8 perc?

3. negyedből eltelt 5,5 perc, most volt KD első dobása a 2. félidőben...

Grizzlies most a védekezés mellett támadásban is odateszi magát, +17.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.25. 03:27:47

Bekapcsoltam a Hawks-Pacers meccset, egyből Teague dob egy olyan kifacsart triplát, hogy azta. :D
Jó ránézni a statokra, Hill 1/10, George 3/11, Hibbert 2/9
Mondjuk legutóbb is szenvedtek az Atlanta ellen, mikor összekerültek a Po-ban.

Látom Game, te is bekapcsolódtál a Pacers meccsbe. :D
https://vine.co/v/MnEUglF03nb" target="_blank

Korver hármasa eldöntötte, 2-1 az Atlantának, nem tudom mi van a Pacers-szel, azért be kéne ám melegedni.

Kép
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.04.25. 03:19:01

OKC most dobta a legkevesebb pontot (36) az első félidőben ebben a szezonban. Mondjuk nagyon jó a Grizzlies védekezése, a Thunder-nek talán csak 2-3 tiszta dobóhelyzete volt idáig.

5 perccel a vége előtt Hawks +7.

Jeff Teague, OMG :shock: Mondjuk kilépett, de mindegy.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.25. 02:52:54

Na felkeltem én is, örülök, hogy az egyik kedvenc játékosom TA ma is jeleskedik, s nem csak hátul. :D
Atlanta meg megy közben egy tízessel.
Hibberttel valaki mondja már meg mi a fene van???

Udrih iszonyat hasznosan játszik. Nem tudom ki emlékszik pár éve, mikor Vasquez volt hasonló szerepkörben, s mindig bejött és csupa-csupa jó dolgot csinált a maciknál a PO-ban, Udrih eddig nagyon hasonlít rá.

Grizz táncosok...hmmm nem rosszak, psssztttt :D

Perk lecsücsülése Millerre már most a nap képe. :D

Kicsit talán több volt benne, de így is jó ez a +8.
pad 20-4....de az egy félidő alatt 4 gólpassz a Thundertől is szép adat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2014.04.25. 03:21:12-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.04.25. 02:26:33

Félidőben Hawks - Pacers 39-38. Hazaiak 30, vendégek meg 37,5%-kal dobálnak. Shot Chart:
KATT

Marc Gasol gyorsan beszedett 2 PF-et.

Amúgy elég langyos meccs idáig.

1. negyed 24-18, Randolph jeleskedik támadásban, de Koufos és Tony Allen is jól szálltak be a meccsbe. KD + RW 4/10, pad pedig megint gyenge.

Jackson, Fisher, Butler, Ibaka, Collison ötös van fent, teljes homály, Grizzlies +10.

Atlanta Hawks ‏@ATLHawks
DeMarre Carroll must have really bad breath or something, because the Pacers keep leaving him WIDE open. 5/5 from the field now.

:mrgreen:

Udrih 7 pont. Érted, Beno Udrih :mrgreen: OKC pad 2/12. Grizzlies +11.

3. negyed végén Hawks +9.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.24. 22:51:35

De akkor is erőltetik ezt mikor nem megy, attól hogy valaki átlagol 32 pontot, attól még erőltetni nem lehet.
Amúgy meg az fel sem merül senkiben mint opció, hogy Durant lelép 2 év múlva? Mert szerintem ez is benne van. De legfőképpen Brooks is hibás, hogy hagyja őket dobálni, én rá nagyon mérges vagyok, hogy leépítette Perket, Ibakát meg nem engedi kibontakozni.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.04.24. 22:47:19

Bob_Marley írta:Ma valahogy megpróbálok fent maradni, iszonyat érdekel a Clipps it mutat Oaklandben. De a Memphis is jó lehet a Thunder ellen. Indiana szerintem behúzza Atlantában.
Pacers - Hawks nem igazán érdekel, viszont a másik kettő eléggé, kár, hogy azok vannak a legrosszabb időpontokban :? De azért valahogy megpróbálok maradni.

Amúgy Durant dobásainak a száma teljesen rendben van (Grizzlies ellen 25 és 28), viszont sokkal többet kéne birtokolnia a labdát, nyugodtan levehetné a "szervezés" terhét Westbrook-ról. Ibaka meg sokat fejlődött az évek során, de gyakorlatilag csak 1-2 figura van rá kijátszva. Ja, és azt se felejtsük el, hogy az OKC cserepadja szinte értékelhetetlen.

Iverson Documentary Trailer:
http://youtu.be/qzCtfarMEA8" target="_blank
kanty
Llegenda del Barça

2014.04.24. 21:55:40

daffy írta:
kanty írta: Amikor van egy Durant színtű játékosod, akkor normális, hogy odaadod neki a labdát, mert az az ember 32 pontot átlagolt 50%-os mezőnymutatóval, plusz mellé még elég nagy clutch is. Szóval szerintem az ő dobásaiból nem kéne elvenni. Westbrook már más kérdés. De ez a rájátszás szerintem vízválasztó lesz az OKC szempontjából.
magyarul ha durant az mvp,márpedig...akkor a minimum,hogy csapatának első számú opciója,franchise playere. ezt kéne westbrooknak is a fejébe verni,mert hely van benne bőven :mrgreen:
nem tudja hol a határ,nem ismeri a saját korlátait,felelőtlen. top játékos lehetne talán még liga szinten is,ha tudná a helyén kezelni magát. durant annyival jobb játékos nála,hogy neki labdát kell adni és neki kell döntenie annak további sorsáról.
vagy nem? félve kérdem,mert hozzáértésemet jól mutatja a leadott tippsor is #-o
Nagyjából egyetértek, bár azért szerintem kicsit bonyolultabb a helyzet. A legfontosabb tényleg az lenne, hogy letisztázódjon: Durant az első számú opció. Bár lehet, hogy Westrbrookot leszámítva ez mindenkinek világos. :mrgreen: És főleg a végjátékokban nem szabadna kérdés legyen, hogy kinek a kezébe kell kerüljön a labda.Tehát azt kéne megértse/megértesse valaki vele, hogy ő egy nagyszerű második opció, de ennél nem több.
Westbrook amúgy egy remek játékos, kivételes munkamorállal, védőoldalon is elit, jól lepattanózik, ha elkapja a ritmust, akkor kb. megállíthatatlan, csak egyszerűen csinál olyan hülyeségeket, hogy az ember a fejét fogja.
De amúgy ez nem RW hibája legalábbis nagy részt. Brooks kéne rendet rakjon, ő kellene szerintem sokkal karakteresebb legyen. De látszik rajta, hogy a megszokottakon nem igazán szeret, vagy nem igazán tud változtatni.

De, ahogy az előbb is írtam, szerintem ez az év vízválasztó lesz. Durant abszolút a csúcson van, emellett pedig most következnek a legjobb évei is, ergo egyértelmű, hogy azt kell majd nézni, hogy köré, hogy lehet bajnokcsapatot építeni, lehetőleg minél hamarabb. Egy esetleges po-betli szerintem nagyon elgondolkodtatná az OKC vezetőségét a változtatásokon, és én úgy gondolom, hogy inkább Westbrookot cserélnék el, minthogy edzőt váltsanak.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
daffy
Madridista

2014.04.24. 21:31:20

kanty írta: Amikor van egy Durant színtű játékosod, akkor normális, hogy odaadod neki a labdát, mert az az ember 32 pontot átlagolt 50%-os mezőnymutatóval, plusz mellé még elég nagy clutch is. Szóval szerintem az ő dobásaiból nem kéne elvenni. Westbrook már más kérdés. De ez a rájátszás szerintem vízválasztó lesz az OKC szempontjából.
magyarul ha durant az mvp,márpedig...akkor a minimum,hogy csapatának első számú opciója,franchise playere. ezt kéne westbrooknak is a fejébe verni,mert hely van benne bőven :mrgreen:
nem tudja hol a határ,nem ismeri a saját korlátait,felelőtlen. top játékos lehetne talán még liga szinten is,ha tudná a helyén kezelni magát. durant annyival jobb játékos nála,hogy neki labdát kell adni és neki kell döntenie annak további sorsáról.
vagy nem? félve kérdem,mert hozzáértésemet jól mutatja a leadott tippsor is #-o
kanty
Llegenda del Barça

2014.04.24. 21:20:41

Bob_Marley írta:Könnyű Westbrookra ráhúzni a vizes lepedőt, de én nem rá fognám egyedül. OKC előző meccsen is erőltette folyamat Durantot, felrajzolnak végre egy figurát Ibakára a végén, aki 20 perce nem kapott labdát, s persze hogy elrontja. Edzői kérdés, felfogásbeli kérdés is. Megértem, hogy valaki egy pontgép, én az ilyet nem szeretem, James is addig volt számomra visszás, amíg ezt játszotta, hogy majd ő dob 50 pontot (meglehet nézni mióta nem ezt az agyatlan 1 vs 5 játékot játssza, milyen hatékony). Megértem azt is, hogy ilyen kaliberű emberke azért van, hogy olyat is bedob, amit más nem, viszont lehet nem folyamat arra kellene törekedni, hogy ISO-ba elkérje a labdát, s bevigye. Westbrook dettó ugyanez. Rohadt jó az OKC, val. tovább is fog menni, de én speciel nem látom az ő kosárlabdájuknak a sikerét. Ez szubjektív vélemény, legfőképpen azért is, mert én speciel nem szeretem az ilyen dobáljunk játékot, nem látom bennük azt hogy csapat lennének továbbra sem.
Amikor van egy Durant színtű játékosod, akkor normális, hogy odaadod neki a labdát, mert az az ember 32 pontot átlagolt 50%-os mezőnymutatóval, plusz mellé még elég nagy clutch is. Szóval szerintem az ő dobásaiból nem kéne elvenni. Westbrook már más kérdés. De ez a rájátszás szerintem vízválasztó lesz az OKC szempontjából.

Amúgy Hardenes résszel egyetértek, sokkal agresszívebb kellene legyen. A harmadik legtöbb büntetőt dobta az alapszakasz alatt, erre most tényleg alig támadja a gyűrűt. Azért szerintem fog ő javulni, és Aldridge sem fog 43 pontot átlagolni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.24. 20:55:09

Könnyű Westbrookra ráhúzni a vizes lepedőt, de én nem rá fognám egyedül. OKC előző meccsen is erőltette folyamat Durantot, felrajzolnak végre egy figurát Ibakára a végén, aki 20 perce nem kapott labdát, s persze hogy elrontja. Edzői kérdés, felfogásbeli kérdés is. Megértem, hogy valaki egy pontgép, én az ilyet nem szeretem, James is addig volt számomra visszás, amíg ezt játszotta, hogy majd ő dob 50 pontot (meglehet nézni mióta nem ezt az agyatlan 1 vs 5 játékot játssza, milyen hatékony). Megértem azt is, hogy ilyen kaliberű emberke azért van, hogy olyat is bedob, amit más nem, viszont lehet nem folyamat arra kellene törekedni, hogy ISO-ba elkérje a labdát, s bevigye. Westbrook dettó ugyanez. Rohadt jó az OKC, val. tovább is fog menni, de én speciel nem látom az ő kosárlabdájuknak a sikerét. Ez szubjektív vélemény, legfőképpen azért is, mert én speciel nem szeretem az ilyen dobáljunk játékot, nem látom bennük azt hogy csapat lennének továbbra sem.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.04.24. 20:30:26

Bob_Marley írta:
Amúgy a lejjebb elírtak miatt továbbra is az OKC-t én speciel nagyon nem szeretem. :D Elsorvadnak tehetségek, mert 2 ember dobál folyamat....

Hát, Durant dobálgatásait szerintem annyira nem bánják,de,hogy RW-t miért nem limitálják,azt nem értem. Ibaka is jó középtávolról,rengeteget fejlődött,többet lehetne erőltetni...de 2-3 éve ez megy a po-ban,hogy Russel megőrül,és elhiszi magáról,hogy ő Jordan,James,Bird,Magic egybegyúrva.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.24. 20:26:24

Road teams through 16 games in these NBA playoffs: 9-7.

Road teams through 16 games a year ago in NBA playoffs: 2-14.

Harden amúgy azért érthetetlen, mert tegnap is tempózgatott, meg a visszalépős dobások, meg hasonlók. Nem támadja a gyűrűt, alig dob büntetőt, nem értem miért nem ezt használja. Tegnap is dobálgatta a reménytelen hármasait.

Ma valahogy megpróbálok fent maradni, iszonyat érdekel a Clipps it mutat Oaklandben. De a Memphis is jó lehet a Thunder ellen. Indiana szerintem behúzza Atlantában.

Amúgy a lejjebb elírtak miatt továbbra is az OKC-t én speciel nagyon nem szeretem. :D Elsorvadnak tehetségek, mert 2 ember dobál folyamat....

Aldridge joined even more rarified air because he came up with these performances on the road in Houston. The Texas native and former Longhorn felt right at home, which helped him join Michael Jordan and Tracy McGrady as the only players to score 40 points on the road in Games 1 and 2 of a series.

Amúgy az egészhez hozzájön, hogy ha menne a védekezés, akkor lerohanásból könnyebben tudnának pontot dobni. De a Rockets nem tud mit kezdeni védekezésben, ahogy van pár "defensive stop" egyből futnak 8-10 pontot.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése