Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez a csere nem sült el olyan jól, mint ahogyan mindenki gondolta. Mellesleg Granger nagy személyiség volt Indianaban. Sokan szerették. Személyes tragédiája a sérülés valamint egy bizonyos George felbukkanása és tündöklése. Ettől függetlenül húzó ember volt az öltözőben mindenképpen amennyire én gondolom.Game90 írta:Danny Granger Traded Feb. 20:
KATT
Illetve a derekánál is nyomott egyet.Bob_Marley írta: Akkor lehet vitázni:
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/ph ... 893161.gif
CP3 ügyesen megcsapta a könyökét.![]()
Én igen. Alapvetően Ottawa, csakhát van egy kis problem ugyebár. Így Sharks, esetleg Rangers.messideco írta:Az NHL rájátszást követi valaki? Kinek szurkoltok?
Jelen pillanatban nem tudom komolyan venni őket.Bob_Marley írta:Azért ne temessük a Pacerst
Ha már félidő volt a másik meccsenBob_Marley írta: Látom Game, te is bekapcsolódtál a Pacers meccsbe.
https://vine.co/v/MnEUglF03nb" target="_blank
Pacers - Hawks nem igazán érdekel, viszont a másik kettő eléggé, kár, hogy azok vannak a legrosszabb időpontokbanBob_Marley írta:Ma valahogy megpróbálok fent maradni, iszonyat érdekel a Clipps it mutat Oaklandben. De a Memphis is jó lehet a Thunder ellen. Indiana szerintem behúzza Atlantában.
Nagyjából egyetértek, bár azért szerintem kicsit bonyolultabb a helyzet. A legfontosabb tényleg az lenne, hogy letisztázódjon: Durant az első számú opció. Bár lehet, hogy Westrbrookot leszámítva ez mindenkinek világos.daffy írta:magyarul ha durant az mvp,márpedig...akkor a minimum,hogy csapatának első számú opciója,franchise playere. ezt kéne westbrooknak is a fejébe verni,mert hely van benne bővenkanty írta: Amikor van egy Durant színtű játékosod, akkor normális, hogy odaadod neki a labdát, mert az az ember 32 pontot átlagolt 50%-os mezőnymutatóval, plusz mellé még elég nagy clutch is. Szóval szerintem az ő dobásaiból nem kéne elvenni. Westbrook már más kérdés. De ez a rájátszás szerintem vízválasztó lesz az OKC szempontjából.![]()
nem tudja hol a határ,nem ismeri a saját korlátait,felelőtlen. top játékos lehetne talán még liga szinten is,ha tudná a helyén kezelni magát. durant annyival jobb játékos nála,hogy neki labdát kell adni és neki kell döntenie annak további sorsáról.
vagy nem? félve kérdem,mert hozzáértésemet jól mutatja a leadott tippsor is
magyarul ha durant az mvp,márpedig...akkor a minimum,hogy csapatának első számú opciója,franchise playere. ezt kéne westbrooknak is a fejébe verni,mert hely van benne bővenkanty írta: Amikor van egy Durant színtű játékosod, akkor normális, hogy odaadod neki a labdát, mert az az ember 32 pontot átlagolt 50%-os mezőnymutatóval, plusz mellé még elég nagy clutch is. Szóval szerintem az ő dobásaiból nem kéne elvenni. Westbrook már más kérdés. De ez a rájátszás szerintem vízválasztó lesz az OKC szempontjából.
Amikor van egy Durant színtű játékosod, akkor normális, hogy odaadod neki a labdát, mert az az ember 32 pontot átlagolt 50%-os mezőnymutatóval, plusz mellé még elég nagy clutch is. Szóval szerintem az ő dobásaiból nem kéne elvenni. Westbrook már más kérdés. De ez a rájátszás szerintem vízválasztó lesz az OKC szempontjából.Bob_Marley írta:Könnyű Westbrookra ráhúzni a vizes lepedőt, de én nem rá fognám egyedül. OKC előző meccsen is erőltette folyamat Durantot, felrajzolnak végre egy figurát Ibakára a végén, aki 20 perce nem kapott labdát, s persze hogy elrontja. Edzői kérdés, felfogásbeli kérdés is. Megértem, hogy valaki egy pontgép, én az ilyet nem szeretem, James is addig volt számomra visszás, amíg ezt játszotta, hogy majd ő dob 50 pontot (meglehet nézni mióta nem ezt az agyatlan 1 vs 5 játékot játssza, milyen hatékony). Megértem azt is, hogy ilyen kaliberű emberke azért van, hogy olyat is bedob, amit más nem, viszont lehet nem folyamat arra kellene törekedni, hogy ISO-ba elkérje a labdát, s bevigye. Westbrook dettó ugyanez. Rohadt jó az OKC, val. tovább is fog menni, de én speciel nem látom az ő kosárlabdájuknak a sikerét. Ez szubjektív vélemény, legfőképpen azért is, mert én speciel nem szeretem az ilyen dobáljunk játékot, nem látom bennük azt hogy csapat lennének továbbra sem.
Bob_Marley írta:
Amúgy a lejjebb elírtak miatt továbbra is az OKC-t én speciel nagyon nem szeretem.Elsorvadnak tehetségek, mert 2 ember dobál folyamat....