USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
kanty
Llegenda del Barça

2014.04.16. 22:52:56

Nick Young szerint ő a liga legjobb kettese. Imádom a palit. :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2014.04.16. 21:05:55

MVP: 1. KD, 2. LBJ, 3. Noah, 4. Griffin, 5. Curry/Harden/Love.

ROY: 1. MCW, 2. Oladipo, 3. Burke, 4. Hardaway, 5. Dieng/Plumlee/Olynyk.

6th Man: 1. Jamal Crawford, 2. Gibson, 3. Ginobili, 4. Markieff Morris, 5. Augustin/Nick Young.

MIP: 1. Dragic, 2. Stephenson, 3. Cousins, 4. Markieff Morris, 5. Lowry/Thomas/DAJ.

DPOY: 1. Noah, 2. Hibbert, 3. Anthony Davis, 4. George, 5. Ibaka/DAJ.

COY: 1. Popovich, 2. Hornacek, 3. Thibodeau, 4. Clifford, 5. Vogel/Stotts.

Negatív meglepetés (csapat/játékos): Knicks/Cavs/Pistons/Wolves, Bennett/Sanders.

Pozitív meglepetés (csapat/játékos): Suns/Mavs, DAJ/Monta Ellis.

Spurs will be first since ABA-NBA merger (1976) not to have a single player average 30 mins, reports @kpelton. That team is just too cool.

Roy Hibbert since Pacers signed Bynum on Feb 1: 9.1 PPG 5.1 RPG .412 FG IND 19-16.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.16. 17:50:50

Kezdődik a PO lassan, de a szegény embereknek ez most a legfontosabb:
http://espn.go.com/nba/lottery2014/mockdraft" target="_blank
Embiid-Wiggins-Parker valamelyiket össze kellene majd kukázni, TOP 5 drafthely szerintem meglesz, lotteryn meg talán lesz egy kis szerencsénk.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.04.16. 12:41:22

2013-2014:

1. MVP:
:mrgreen:
2. ROY: MCW
3. 6th Man: Cawford
4. MIP: D.Jordan/Stephenson
5. DPOY: Noah
6. COY: Popovich
7. Negatív meglepetés (csapat/játékos): Cleveland/NYK, J.R./Hibbert
8. Pozitív meglepetés (csapat/játékos): Bobcats, D.Jordan/Stephenson

8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2014.04.16. 11:22:53

MVP: Durant
Nem igazán értem, akiknél James idén is az MVP. Jobb, összetettebb kosárlabdázó, mint Durant, de ebben a szezonban KD teljesítménye sokkal meggyőzőbb volt.

ROY: Williams
Elég gyenge a rookie felhozatal, de statok alapján MCW. Rá amúgy kíváncsi leszek jövőre.

6th Man:Crawford
Tavaly JR egy jobb hajrával behúzta előle, idén viszont szerintem egyértelmű, hogy ő kell kapja.

MIP: Stephenson
Bobbal értek egyet. Egy bajnokesélyes csapatban tudott nem kis szintet lépni. Hülyeség belemenni, hogy hányadik legfontosabb embere a Pacersnek, de sokoldalúságával nem kis terhet vesz le pl. George-ról.

DPOY: Noah
Ez is eléggé egyértelmű véleményem szerint. Hibbertnek az elmúlt hónapjai kritikán aluliak, a francia viszont az egyik legjobb védekező csapat legjobb embere, és a teljesítménye is kiegyensúlyozott. Deng elcserélése után pedig egyértelmű vezér lett.

COY: Popovich
Ha a Suns bejut a rájátszásba, akkor én is azt mondom, hogy Hornacek, így is hatalmas szezont futottak, de az év edzőjétől azért elvárható, hogy rájátszásba vezesse csapatát. Pop pedig zseniális, a Spurst nagyon nem szeretem, de idén is varázsolt, mondjuk az más kérdés, hogy PO-juk milyen lesz.

Negatív meglepetés: Cleveland
Sokakkal egyetemben én is azt hittem, hogy masszív rájátszás csapat lesz belőlük idén. Viszont totál káosz az egész franchise, kíváncsi vagyok, hogy mihez kezdenek pl. jövőre.

Pozitív meglepetés: Bobcats
Itt is nyilván szóba kell jöjjön a Suns, de a Bobcats-et is ki kell emelni. Jefferson kb. a liga legjobb támadó centere jelenleg, s úgy az egész csapat nagyon egyben van. Ha a hatodik helyet megcsípték volna, akkor még azt mondom, hogy pl. a Toronto ellen inkább rájuk teszek, a Miami azért nagy falat lesz nekik, de ellenük sem hiszem, hogy söprés lesz a vége.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.16. 09:19:14

Na akkor Nyugaton is eldőlt, a Suns kiesett, a Grizz és a Dallas dönti el kié lesz a 7-8 hely.
Game90 írta:
2013-2014:
1. MVP:
2. ROY (Bob kedvéért ROTY :mrgreen: ):
3. 6th Man:
4. MIP:
5. DPOY:
6. COY:
7. Negatív meglepetés (csapat/játékos):
8. Pozitív meglepetés (csapat/játékos):
1; James
KD közel van, de James szerintem továbbra is előrébb jár.
2; MCW
Lehet végül Oladipo lesz a befutó, de egész idényt nézve szerintem MCW hozta magát folyamat. Kérdőjel mi lesz jövőre, amikor azért már valami csapatféle is lesz Phillyben, s javítania kellene a dobásán.
3 ; Crawford
Lehetne Morris is, de én Crawfordnak adnám
4; Stephenson
Na ez itt a legnehezebb kategória, és órákat lehetne vitatkozni vica versa. Én azért adnám neki, mert egy bajnokesélyes csapatban mutatta be a fejlődést, s szépen megugrott a teljesítménye. És ő tényleg a "semmiből" jött. Davisnek nem adnám akármilyen erős szezonja volt, de szóba jöhetne még Dragic, DeRozan, Lowry is akár, akiknek mind-mind karrierjük legjobb éve volt. Nálam ez a kategória valóban a fejlődésről szól, s úgymond a sok munka gyümölcseként kialakult teljesítményé. Davis tehetséges játékos pl, s abszolút várható volt ez. Ezért nem adnám neki, de egy Stephenson aki pár éve szó szerint labdát nem bírt megfogni, milyen játékos lett? Na nálam ezért ő. És tanultam a tavalyiból.
5; Hibbert
De bárki lehet a felsoroltak közül: Noah-Ibaka-DAJ
Igen DeAndre Jordant is ideveszem, brutális szezont produkált. Azt sajnálom, hogy kisembernek megint nem lesz esélye erre a díjra, pedig pl Beverly, Conley vagy éppen Leonard is megkaphatná nálam.
6; Hornacek
Suns csoda volt az év, kár hogy végül nem jutottak be.
7; Knicks-Cavs-Detroit
Lehet válogatni, nekem mindhárom csalódás, alapvetően PO-a vártam volna őket.
8; Bobcats-Suns-Chicago
Itt is lehet válogatni, mindhárom csapat meccseit öröm nézni, Cats sokat fejlődött Big Al valami egészen elképesztő formában van, Suns teher nélküli "streetball", Chicago meg megmutatja folyamat, hogy micsoda tartás van abban a gárdában.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2014.04.15. 18:25:01

Game90 írta:
2013-2014:
1. MVP:
3. 6th Man:
4. MIP:
5. DPOY:
6. COY:
1. kd
2. mcw
3. m. morris
4. anthony davis
5. noah
6. hornacek
7. knicks/rose(amennyiben lehet,ha teljesítmény,akkor:) hibbert
8. suns,dragic
indoklás:
1. szerintem nem lehet kérdés,ő volt messze a legjobb idén. számomra "szebb" egy kd tempó,mint egy james tömés
2. nem szeretem a csapatot,de mcw teljesítményére már a szezon korai szakaszában is felkaptam a fejem,meggyőzött.
3. mehetett volna a meglepetéshez is,de nem akartam 2 helyre beírni. számomra ismeretlenként lehoznak az ikrek olyan teljesítményt,amit muszáj elismerni. folyton azt vártam,hogy "kipukkadnak",de nem tették,minden elismerésem
4.davis nálam idén mutatta azt,amit az nba-be kerülése előtt elvártak tőle. most már elhiszem,hogy meghatározó játékosa lehet akár a ligának is.
5. nem szeretem,de amit ő jelenleg a bullsnak jelent és amit ott lehoz,az ember feletti.
6. indoklásnak legyen elég a szezon beharangozó és a most látható állás közti különbség. a hátsó 4-5be várt suns a po-ért küzdött az utolsó hétig,elég kell hogy legyen a cím megszerzéséhez
7. ezzel a játékosállománnyal még jr és melo szellemi tőkéjének folyamatos zuhanása mellett is illett volna ezen a keleten a po-ba masírozni,ráadásul elég simán.
hibbert meg amit produkál,azt a 140 centis dédnagyanyám alva járva lehozná. biztos a hozzá nem értésem miatt,de én ennél többet vártam tőle.
8. a phoenix nálam a szezon előtt a leggyengébbek között volt és őszintén drukkoltam nekik a küzdelemben,de végül lemaradtak a po-ról. ettől függetlenül nem volt csapat,amelyben nagyobbat csalódtam volna pozitívan. dragic pedig nekem látókörön kívüli játékos volt vagy inkább olyan,akiről nem hittem el azt a teljesítményt,amit idén leadott

biztos egy hozzáértőbbet vártál,de bántott,hogy senki nem írt neked :mrgreen:
neobarca
Director del Fútbol

2014.04.15. 17:17:32

"Szerencsére" az ódát a Celtics-hez megúsztem... :mrgreen:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2014.04.13. 23:10:20

Heat verte a Pacers-t, utána meg kikaptak a Hawks-tól :roll:

Szegény Suns :? Vezettek 20-szal a SAS ellen (Dragic nélkül), kikaptak, Mavs ellen is mentek 15-tel, kikaptak. Innentől már csoda kéne nekik.

The NY Knicks, Boston Celtics, and LA Lakers all miss playoffs for 1st time in league history.

One Shining Moment NY Knicks:
http://youtu.be/eRSpHwDTxI4" target="_blank
JR még mindig a legnagyobb :D

Leonard:

Kép

2013-2014:
1. MVP:
3. 6th Man:
4. MIP:
5. DPOY:
6. COY:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.11. 22:54:06

Game90 írta: Nem volt szabálytalanság?
Plumlee tisztán blokkolt, max JJ aki odapiszkált, de erre befújni? Szabály szerint falt volt, ez szerintem tagadhatatlan, de akkor egy meccsen lenne 50-50 büntető. :D Meg 15 lépéshiba, szerintem az ilyet azért engedjék tovább. PO hangulatú derby volt, ott is az ilyeneket azért nem fújják be.
Amúgy LBJ-t szerintem felidegesíthette ez a söprés, ha összekerülnek a PO-ban, nem lesz kegyelem :D
Majd kiderül, mindenesetre jó kis PO elé nézünk.
Egyébként a Pacers és a Heat sem szeretne keleti első lenni? :mrgreen:
Akkor ma LBJ kidurrantja a labdát és döntetlen lesz. :mrgreen: Mindkét csapat sorra gyűjt be érdekes vereségeket, de a mai azért fontos lehet. Szerintem az Atlanta "kellemesebb" ellenfél mint a Wizards, főleg a Heat szempontból. Wall okozhat nekik nehéz perceket.
Heat-Pacers Rivalry 2013-14 - Get Ready for Round 4!
https://www.youtube.com/watch?v=A81ye_YXJEU" target="_blank
Továbbra is tartom a keleti döntő lesz az igazi döntő, aki ott nyer megnyeri az idei bajnokságot. (És valamiért én a Pacerst érzem az idei bajnoknak)
Én a Mavs-nek és a Suns-nak drukkolok. Csúnya lenne, ha egymás után 2x is 9. lenne a Dallas ill. ha már idáig eljutottak, akkor megérdemelné a PO-t a Phoenix. Egyébként lesz még Suns - Mavs és Grizzlies - Suns is.
Én is valahogy így vagyok vele, bár a Memphisért is a szívem szakadna meg, de valaki le fog maradni. És érzésem szerint ez a Suns lesz sajna. Keleten az Atlanta innen már csaknem fogja elrontani, 4 meccsből hármat kellene bukjanak, miközben mindet nyeri a NY. Viszont a 3-4-5-6-7 hely kérdéses. Raptors a Bulls és a Nets-szel szemben is előnyben van a tiebreaker miatt, a Bobcats és a Wizards is ugyanúgy áll, s a Charlotte-nál van a tiebreaker. De még változhatnak a helyek.

Így állunk most:
6; Golden State 48 30 0.615
7; Phoenix 47 31 0.603
8;Dallas 48 32 0.600
9; Memphis 46 32 0.590

Golden State Warriors (1 home, 3 away) - @LAL, @POR, MIN, @DEN
Dallas Mavericks (1 home, 1 away) - PHX, @MEM
Memphis Grizzlies (2 home, 2 away) - PHI, @LAL, @PHX, DAL
Phoenix Suns (1 home, 3 away) - @SAS, @DAL, MEM, @SAC

Gyakorlatilag a Dallas kezében a saját sorsa, a Suns sorsolása tűnik a legnehezebbnek, a Grizz meg szintén előretörhet és a végén eldöntheti. Nagy csata várható, tegnap Mozgov is tett érte, hogy izgi legyen.
Timofey Mozgov's Career Night
https://www.youtube.com/watch?v=KvVz2-z ... UVyCv_8WCY

TNT-n már megy a PO hangolódás:
NBA Playoffs on TNT - Pharrell "Come Get it Bae"
https://www.youtube.com/watch?v=g3RRGCqKqxk" target="_blank
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2014.04.11. 19:36:28

Bitch please:
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.04.10. 16:00:39

Bob_Marley írta:Ez bizony 4-0. :D
LeBron James Blocked by Mason Plumlee to Save the Game!
https://www.youtube.com/watch?v=MEtP6DJ" target="_blank ... e=youtu.be

Nyugaton ki mit vár?
6-7-8-9 hely továbbra is kérdéses, bár tegnapi győzelmével a Mavs nagy lépést tett előre a PO-ért. Nagyon sajnálnám ha a Suns esne ki, de szerintem ők fognak.
Nem volt szabálytalanság?

Amúgy LBJ-t szerintem felidegesíthette ez a söprés, ha összekerülnek a PO-ban, nem lesz kegyelem :D

Egyébként a Pacers és a Heat sem szeretne keleti első lenni? :mrgreen:

Én a Mavs-nek és a Suns-nak drukkolok. Csúnya lenne, ha egymás után 2x is 9. lenne a Dallas ill. ha már idáig eljutottak, akkor megérdemelné a PO-t a Phoenix. Egyébként lesz még Suns - Mavs és Grizzlies - Suns is.
neobarca
Director del Fútbol

2014.04.09. 11:59:24

Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.09. 10:16:17

Ez bizony 4-0. :D
LeBron James Blocked by Mason Plumlee to Save the Game!
https://www.youtube.com/watch?v=MEtP6DJ ... e=youtu.be" target="_blank

Nyugaton ki mit vár?
6-7-8-9 hely továbbra is kérdéses, bár tegnapi győzelmével a Mavs nagy lépést tett előre a PO-ért. Nagyon sajnálnám ha a Suns esne ki, de szerintem ők fognak.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.04.06. 22:03:45

JR Smith-nek 22 triplakísérlete volt a Heat ellen. NBA rekord.
#pipe

Rockets-nak van a legtöbb triplakísérlete meccsenként, átlagban 26,3 kísérlet/meccs.

Dwyane Wade has attempted a total of 28 three-pointers this season.

Elmebeteg az ember, az utóbbi 5 meccsén 69 triplakísérlete volt :mrgreen:
PCsabi
aka Game90

2014.04.02. 11:09:32

Damian Lillard joins Stephen Curry, Kevin Durant and LeBron James as the NBA's only players with 1600+ points and 400+ assists this year.

Nick Young Full Highlights 2014. 04. 01. vs Blazers - 40 Pts:
http://youtu.be/dxel36sBVrQ" target="_blank
KATT

Stephen Curry Hits the Game-Winner With Only .1 Seconds Left!
http://youtu.be/1o2jn8OoNvs" target="_blank

Kép

Kép

Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.03.31. 18:04:07

Nem számítok hatalmas érdeklődésre, de az este induló MLB-t tervezi valaki akár csak felületesen is, de követni ebben az évben? :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
PCsabi
aka Game90

2014.03.31. 17:45:46

Bob_Marley írta:Nem. :D
Pedig egy Rondo - Love kettőst megnéznék :) Na mindegy, akkor majd max. elhozzátok őt FA-ként :mrgreen:

Top 5 4th Q assists: Noah (103), Wall (101), Sessions (96), MCW (96), Rubio (93).

NBA's new high-pace movement hasn't let up:
KATT
Denver led the league with 95.1 possessions per game last season and were considered speed demons. That figure would rank No. 11 this season. The whole league is blazing.

NBA announces Arnett Moultrie has been suspended without pay for 5 games for violating the terms of the NBA/NBPA Anti-Drug Program.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.03.30. 12:08:50

Game90 írta: A picketeket oda adnád Love-ért?
Nem. :D

Nincs semmi bajom Love-val mielőtt ez jönne le. Meg tudom te pl nagyon szereted, én nem tudom róla elképzelni, hogy nekünk őrá lenne szükségünk. Statjai nem érdekelnek, nem attól lesz valaki fontos láncszem, hogy milyen statokat hoz. Love nálam nem olyan típus, akivel bajnokságot tudnánk nyerni, akkor meg inkább egy jó draft, s pl Embiid.

http://444.hu/2014/03/30/a-legbudosebb-" target="_blank ... -nyomaban/

Sixers nyert, nem is akárhogyan elverték a Detroitot. :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.03.29. 16:30:17

Bob_Marley írta:Embiid indul a drafton, innentől imádkozni kell, hogy hozzánk kerüljön. Tavaly Dienget szerettem volna (nagyon kéne már egy igazi center nekünk), ő nem kellett, látható mit tud ha kap szerepet, nagyon sajnálom hogy nem draftoltuk le. Persze a drafton rengeteget számít, hogy ki milyen idős, mennyi fejlődési lehetőséget látnak benne, de Dieng rohadt jó lett volna nekünk, remélem Embiidet legalább valahogy behúzzuk, TOP 5 pick szerintem meglesz, s talán megfoghatjuk.
A picketeket oda adnád Love-ért?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.03.28. 17:40:18

Én szoktam Philly meccseket nézni, keleti csapatokat jobban szoktam követni, mert hamarabb kezdenek, s a Sixers általában az első meccsek egyikén már szerepelni szokott.

Képen:
40:Henry Sims
42: Lavoy Allen (kicsit régi a kép) :P
9:Anderson
25:Elliot Williams
Háttérben nem tudom ki van, Nunnaly talán vagy hogy hívják. :D

Megnéztem, 40-es Varnado, háttérben meg Hollis Thompson van, de Sims meg Varnado amúgy ugyanúgy néz ki. :D

Embiid indul a drafton, innentől imádkozni kell, hogy hozzánk kerüljön. Tavaly Dienget szerettem volna (nagyon kéne már egy igazi center nekünk), ő nem kellett, látható mit tud ha kap szerepet, nagyon sajnálom hogy nem draftoltuk le. Persze a drafton rengeteget számít, hogy ki milyen idős, mennyi fejlődési lehetőséget látnak benne, de Dieng rohadt jó lett volna nekünk, remélem Embiidet legalább valahogy behúzzuk, TOP 5 pick szerintem meglesz, s talán megfoghatjuk.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.03.28. 17:21:41

Cumbee írta:
Eazzy írta:Aki megnevez nekem 3 játékost a sixersbol Thad es MCW mellett, akit saját magától ismer fejből, annak jár a pacsi! :)

Amugy ahogy nézem meglesz a veresegi rekord simán. Tegnap állítottuk be.
Nerlens Noel, Byron Mullens, Henry Sims, James Anderson, Tony Wroten. Too easy... 8)
Philadelphia 26ers :mrgreen:

Kik vannak a képen?
KATT
Eazzy, szerintem te sem találsz el kettőnél többet :mrgreen:
Boixos írta:de pl meeks, az általad is említett young, kaman, de sztem még bazemore és ha olyanjuk van, akkor henry és johnson, meg farmar bryanttal, nash-sel, gasollal és az új megoldásokkal, jók lehetnek. de ehhez ideális körülmények kellenek, nem olyanok, mint amik lassan egy éve vannak.
de nem tartom akkora lehetetlenségnek, h odamenjen akár a james is (bár ezért nem indítanék petíciót), azért ha vkit a lakers kezd el kergetni, az nem kispályás dolog. egyébként a "biztos pont" sacre mellett, a lassan együtt 80 éves kobe-nak és nashnak van meg a zsugája a köv szezonra, szal van hova építkezni.
Nash játszik 1 meccset, aztán kihagy 10-et, neki most már ideje lenne visszavonulnia, Gasol jövőre nem lesz a Lakers-nél, Kobe meg egyelőre hatalmas kérdőjel számomra.

Jelen pillanatban, ha LBJ lennék, akkor a Lakers lenne az egyik legutolsó hely, ahova mennék, előbb választanám a Magic-et/Kings-t, mint a LAL-t. Azon kívül, hogy név/brand, semmit sem tudnak neki adni, Kobe és Nash nem tényező, kb. olyan szinten lennének, mint a 2000-es évek közepén a Cavs, aztán ezen az erős Nyugaton harcolhatnának a 6-7. helyért. Egy 30 éves LBJ meg nem fogja megvárni, hogy 3 év múlva normális csapat legyen Los Angeles-ben.
Boixos írta: nem tudom, h meddig hagy(hat)nák azt, hogy ilyen múltú csapatok, mint a lakers, de ugyanígy mondhatnám a celtics-et is, ilyen trék legyenek... zsé van a fejlesztésekre.
Knicks-nél is van bőven pénz, még sincs normális csapatuk 10 éve.
Bob_Marley írta:Portland
Meglepődtem, hogy eddig vitted a Portland-et :)
Cumbee
Entrenador del Barça

2014.03.28. 10:05:03

Eazzy írta:Aki megnevez nekem 3 játékost a sixersbol Thad es MCW mellett, akit saját magától ismer fejből, annak jár a pacsi! :)

Nerlens Noel, Byron Mullens, Henry Sims, James Anderson, Tony Wroten. Too easy... 8)
Eazzy
Entrenador del Barça

2014.03.28. 08:40:03

Aki megnevez nekem 3 játékost a sixersbol Thad es MCW mellett, akit saját magától ismer fejből, annak jár a pacsi! :)

Boixos
Llegenda del Barça

2014.03.28. 06:58:29

Bob_Marley írta: Lakersnél Bryant szerződése elintézte őket, nem hiszem hogy ott pár évig bajnokesélyes gárda lenne.

ha nem is bajnokesélyest, de a jelenleginél komolyabb brigádot össze kellene hozniuk, ha nem akarják, h összevissza rugdossák őket, mint most a (szarvas)bika milwaukee... :?
nem tudom, h meddig hagy(hat)nák azt, hogy ilyen múltú csapatok, mint a lakers, de ugyanígy mondhatnám a celtics-et is, ilyen trék legyenek... zsé van a fejlesztésekre.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Válasz küldése