Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
1; JamesGame90 írta:
2013-2014:
1. MVP:
2. ROY (Bob kedvéért ROTY):
3. 6th Man:
4. MIP:
5. DPOY:
6. COY:
7. Negatív meglepetés (csapat/játékos):
8. Pozitív meglepetés (csapat/játékos):
1. kdGame90 írta:
2013-2014:
1. MVP:
2. ROY (Bob kedvéért ROTY):
3. 6th Man:
4. MIP:
5. DPOY:
6. COY:
7. Negatív meglepetés (csapat/játékos):
8. Pozitív meglepetés (csapat/játékos):
Plumlee tisztán blokkolt, max JJ aki odapiszkált, de erre befújni? Szabály szerint falt volt, ez szerintem tagadhatatlan, de akkor egy meccsen lenne 50-50 büntető.Game90 írta: Nem volt szabálytalanság?
Majd kiderül, mindenesetre jó kis PO elé nézünk.Amúgy LBJ-t szerintem felidegesíthette ez a söprés, ha összekerülnek a PO-ban, nem lesz kegyelem![]()
Akkor ma LBJ kidurrantja a labdát és döntetlen lesz.Egyébként a Pacers és a Heat sem szeretne keleti első lenni?![]()
Én is valahogy így vagyok vele, bár a Memphisért is a szívem szakadna meg, de valaki le fog maradni. És érzésem szerint ez a Suns lesz sajna. Keleten az Atlanta innen már csaknem fogja elrontani, 4 meccsből hármat kellene bukjanak, miközben mindet nyeri a NY. Viszont a 3-4-5-6-7 hely kérdéses. Raptors a Bulls és a Nets-szel szemben is előnyben van a tiebreaker miatt, a Bobcats és a Wizards is ugyanúgy áll, s a Charlotte-nál van a tiebreaker. De még változhatnak a helyek.Én a Mavs-nek és a Suns-nak drukkolok. Csúnya lenne, ha egymás után 2x is 9. lenne a Dallas ill. ha már idáig eljutottak, akkor megérdemelné a PO-t a Phoenix. Egyébként lesz még Suns - Mavs és Grizzlies - Suns is.
Nem volt szabálytalanság?Bob_Marley írta:Ez bizony 4-0.
LeBron James Blocked by Mason Plumlee to Save the Game!
https://www.youtube.com/watch?v=MEtP6DJ" target="_blank ... e=youtu.be
Nyugaton ki mit vár?
6-7-8-9 hely továbbra is kérdéses, bár tegnapi győzelmével a Mavs nagy lépést tett előre a PO-ért. Nagyon sajnálnám ha a Suns esne ki, de szerintem ők fognak.
Pedig egy Rondo - Love kettőst megnéznékBob_Marley írta:Nem.
Nem.Game90 írta: A picketeket oda adnád Love-ért?
A picketeket oda adnád Love-ért?Bob_Marley írta:Embiid indul a drafton, innentől imádkozni kell, hogy hozzánk kerüljön. Tavaly Dienget szerettem volna (nagyon kéne már egy igazi center nekünk), ő nem kellett, látható mit tud ha kap szerepet, nagyon sajnálom hogy nem draftoltuk le. Persze a drafton rengeteget számít, hogy ki milyen idős, mennyi fejlődési lehetőséget látnak benne, de Dieng rohadt jó lett volna nekünk, remélem Embiidet legalább valahogy behúzzuk, TOP 5 pick szerintem meglesz, s talán megfoghatjuk.
Philadelphia 26ersCumbee írta:Nerlens Noel, Byron Mullens, Henry Sims, James Anderson, Tony Wroten. Too easy...Eazzy írta:Aki megnevez nekem 3 játékost a sixersbol Thad es MCW mellett, akit saját magától ismer fejből, annak jár a pacsi!
Amugy ahogy nézem meglesz a veresegi rekord simán. Tegnap állítottuk be.
Nash játszik 1 meccset, aztán kihagy 10-et, neki most már ideje lenne visszavonulnia, Gasol jövőre nem lesz a Lakers-nél, Kobe meg egyelőre hatalmas kérdőjel számomra.Boixos írta:de pl meeks, az általad is említett young, kaman, de sztem még bazemore és ha olyanjuk van, akkor henry és johnson, meg farmar bryanttal, nash-sel, gasollal és az új megoldásokkal, jók lehetnek. de ehhez ideális körülmények kellenek, nem olyanok, mint amik lassan egy éve vannak.
de nem tartom akkora lehetetlenségnek, h odamenjen akár a james is (bár ezért nem indítanék petíciót), azért ha vkit a lakers kezd el kergetni, az nem kispályás dolog. egyébként a "biztos pont" sacre mellett, a lassan együtt 80 éves kobe-nak és nashnak van meg a zsugája a köv szezonra, szal van hova építkezni.
Knicks-nél is van bőven pénz, még sincs normális csapatuk 10 éve.Boixos írta: nem tudom, h meddig hagy(hat)nák azt, hogy ilyen múltú csapatok, mint a lakers, de ugyanígy mondhatnám a celtics-et is, ilyen trék legyenek... zsé van a fejlesztésekre.
Meglepődtem, hogy eddig vitted a Portland-etBob_Marley írta:Portland
Nerlens Noel, Byron Mullens, Henry Sims, James Anderson, Tony Wroten. Too easy...Eazzy írta:Aki megnevez nekem 3 játékost a sixersbol Thad es MCW mellett, akit saját magától ismer fejből, annak jár a pacsi!
Amugy ahogy nézem meglesz a veresegi rekord simán. Tegnap állítottuk be.
Bob_Marley írta: Lakersnél Bryant szerződése elintézte őket, nem hiszem hogy ott pár évig bajnokesélyes gárda lenne.