Ronaldinho&Barca írta:Nincs jelenleg az autósportban még egy ember, aki ennyire balszerencsés legyen.. versenyképesnek mutatkozik az autó, nem kopik el a gumi mint a fene, erre megint műszaki hiba..

Most tényleg peches periódusban van, de azért jutott neki bőven a szerencséből karrierje során, az pedig szép tőle és igaza van, hogy nem haragszik a szerelőre, nem csak a pilóta hibázhat egy csapaton belül.
barca99 írta:Túl sok kérdés nem maradt a szezonra, McLaren viszi majd az egyéni és világbajnoki címet is.
Azért ez még nagyon korai kijelentés, habár én is Buttont látom a legesélyesebbnek, de nem nagy a McLaren előnye, sőt ezen a futamon nem ők voltak a legjobbak.
Futamról:
Rengeteg izgalom, kicsi különbségek és végre Rosbergnek összejött az első győzelem, már nagyon megérdemelte. Nem tudom mire jöttek rá, de ha mostantól hasonlóan jól bánnak a gumikkal még sokszor látjuk a Mercedes pilótákat a dobogó legfelső fokán. Eddig ebből a szempontból a legrosszabbak, most meg hirtelen a legjobbak lettek.
Érdekes volt látni, hogy elég nehezen ment az előzés ahhoz képest, mint amire számítani lehetett, de láttunk nagyon szép mozzanatokat.
Barrichello (most néztem az IndyCart az is jó verseny volt, Rubens a végét leszámítva szépet ment) 2009-es olasz győzelme óta nem nyert az 5 "szokásos" pilótán kívül futamot senki.
Button hozta amit szokott, szerelők is, habár a hiba nélkül sem lett volna meg az első hely. Inkább úgy hibázzanak, hogy nem származik belőle hátrány.
Hamilton végre olyan futamon van túl ami jól sikerült, néhány szép előzés (párszor elég ütközés-veszélyes szituáció alakult ki), tempó is megfelelő és ennek a 3. helynek örülök.
Vettel-féle taktika a végén nem jött be, igaz így is sokat nyert vele, de például Kimi nem. Én soha nem fogok megbarátkozni ezekkel a Pirellikkel, jobban tetszett amikor volt "gumiháború".
Összességében soha rosszabbat, szeretem ha többen is odaérhetnek az erős pontszerző helyekre.