Ezzel egyetlen egy probléma vansocio66 írta:komoly ez a sztori Mihu,mondjuk bennem egy kérdés fogalmazódott meg végig,mikor olvastam,az pedig úgy szólt,hogy 'és akkor mi van?'
egyrészt Te elkaptál tíz percet az életéből,és az alapján ítéled meg,ami elég mókás. rossz napja volt,lehet hogy érte akkortájt valami csalódás,esetleg trauma is,ezekről Neked fogalmad sem lehet,nem hiszem hogy Te még nem hagytál idegen emberben rossz impulzust azért,mert éppen máshol járt az agyad,ideges voltál,rossz napod volt.
másrészt jól írták,ő egy zárkózottabb,befelé forduló ember,aki nem szereti a felhajtást,és szeretne csak annak élni,amit csinál.
meg tudom érteni,valószínűleg én is hasonlóan viselkednék.
arról lehetne sokat vitatkozni,hogy egy ismert embernek mennyire kötelessége kiszolgálni a médiát és a szurkolóit,én inkább amellett vagyok hogy nem,ilyen kitételt soha nem írtak alá,de nem esne nehezemre a másik oldal mellett érvelni.
egyébként szerintem ilyen történetet a hírességek kilencven százalékáról tudnának mesélni az emberek,naiv dolog azt gondolni,hogy őket érdekli a rajongók sorsa,hogy épp mennyit utazott,vagy fizetett azért hogy láthassa őt.
a kötelező interjúkat,autogramosztásokat megcsinálja mindenki, de egyébként a hátuk közepére nem kívánják az egész felhajtást.
aztán az alapján ítélik meg az emberek őket,hogy abban az öt percben,amit látnak az életéből,épp milyen volt,kedves,jófej,vagy éppen bunkó mert rossz napja volt.
ha kimi ad Neked egy pacsit,meg egy autogramot,akkor most ő lenne a jó arc.

Hatalmas rallyfan vagyok. Mindig mikor verseny van, akkor követem az eredményeket egy cseh oldalon, ahol lájv tájming van, tehát ahogy beérnek a célba, már rakják is fel az idejüket a netre. Na most a rally vb-n minden gyors céljában ott állnak az újságírók, köztük a rally vb hivatalos oldalának, a wrc.com-nak a riportere. Van egy ilyen kis sátor, azt hívják beírónak, ott meg kell állniuk, a sporttárs elveszi a navigátortól a menetlevelet, feljegyzi rá a szükséges dolgokat, majd visszaadja. Ez idő alatt a riporterek feltesznek egy kérdést a sofőrnek, mégpedig, hogy milyen volt a szakasz? Ez hozzátartozik a rally vb-hez, olyan mint az időmérő és verseny utáni interjú, csak itt nem csak az első 3-at interjúvolják. Nah most a bibi ott van, hogy Kimi az esetek 90%-ában nem adott interjút, sőt, még az ajtót se nyitotta ki, és az ablakot se húzta le. Ez most ha egy mindennapi hasonlattal akarnék élni, akkor kb olyan illetlenség, minthogy bemész egy társaságba és nem köszönsz senkinek, vagy melegítőben mész el színházba. Íratlan szabály, hogy a versenyzőknek minden gyors céljában a sajtó rendelkezésére kell állni addig a 2-3 mondat erejéig. Kimi 10-ből 9x ezt nem tette meg, sőt mondom még az ajtót se nyitotta ki, ablakot se húzta le. Úgyhogy nem csak akkor volt sz.r napja, hanem ha úgy nézzük, akkor minden nap ilyenje van. 2009-ben indult először a Finn Rally-n, akkor haragudtak meg rá a sajtósok és a szurkolók először, mert senkinek nem adott interjút, senkinek nem köszönt vissza, mindenkit letojt magasról. Példának okáért Loeb már akkor is 6x-os világbajnok volt, mégis minden szervízparkban a Citroen kötelező programként 5 perc autógramosztást rendel el a versenyzőinek. 6x-os világbajnok volt már akkor is, mégis az összes szervízparkban (6-7 egy versenyen) kiment, és 5 percig csak fotózkodott meg aláírást osztogatott. Nem volt neki büdös 6 vb cím után még a szurkolóival is foglalkozni. Kimi egyetlen egy aláírást nem osztott ki azalatt a 2 év alatt, míg a WRC-ben volt...az egész rally-s média egy emberként utálta Raikönnent, mert lesz.rta őket, lekezelő volt velük. De hát érthető is a sajtó reakciója, mert amilyen a mosdó, olyan a törülköző...ha valaki lesz.r engem, akkor én is ugyan így fogok tenni vele...Az is sok mindent elmond, hogy a saját honfitársai, a finn szurkolók körében finoman szólva sem a legnagyobb kedvenc...de egyébként bárhol járt a világon, sehol se szerették a szurkolók, éppen azért, mert így viselkedik mindenkivel...
Úgyhogy ezt a 10 perces sztorid nem állja meg a helyét