Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Mihu
Director del Fútbol

2012.03.31. 18:37:22

socio66 írta:komoly ez a sztori Mihu,mondjuk bennem egy kérdés fogalmazódott meg végig,mikor olvastam,az pedig úgy szólt,hogy 'és akkor mi van?' :)
egyrészt Te elkaptál tíz percet az életéből,és az alapján ítéled meg,ami elég mókás. rossz napja volt,lehet hogy érte akkortájt valami csalódás,esetleg trauma is,ezekről Neked fogalmad sem lehet,nem hiszem hogy Te még nem hagytál idegen emberben rossz impulzust azért,mert éppen máshol járt az agyad,ideges voltál,rossz napod volt.
másrészt jól írták,ő egy zárkózottabb,befelé forduló ember,aki nem szereti a felhajtást,és szeretne csak annak élni,amit csinál.
meg tudom érteni,valószínűleg én is hasonlóan viselkednék.
arról lehetne sokat vitatkozni,hogy egy ismert embernek mennyire kötelessége kiszolgálni a médiát és a szurkolóit,én inkább amellett vagyok hogy nem,ilyen kitételt soha nem írtak alá,de nem esne nehezemre a másik oldal mellett érvelni.
egyébként szerintem ilyen történetet a hírességek kilencven százalékáról tudnának mesélni az emberek,naiv dolog azt gondolni,hogy őket érdekli a rajongók sorsa,hogy épp mennyit utazott,vagy fizetett azért hogy láthassa őt.
a kötelező interjúkat,autogramosztásokat megcsinálja mindenki, de egyébként a hátuk közepére nem kívánják az egész felhajtást.
aztán az alapján ítélik meg az emberek őket,hogy abban az öt percben,amit látnak az életéből,épp milyen volt,kedves,jófej,vagy éppen bunkó mert rossz napja volt.
ha kimi ad Neked egy pacsit,meg egy autogramot,akkor most ő lenne a jó arc. :)
Ezzel egyetlen egy probléma van :) Mégpedig:

Hatalmas rallyfan vagyok. Mindig mikor verseny van, akkor követem az eredményeket egy cseh oldalon, ahol lájv tájming van, tehát ahogy beérnek a célba, már rakják is fel az idejüket a netre. Na most a rally vb-n minden gyors céljában ott állnak az újságírók, köztük a rally vb hivatalos oldalának, a wrc.com-nak a riportere. Van egy ilyen kis sátor, azt hívják beírónak, ott meg kell állniuk, a sporttárs elveszi a navigátortól a menetlevelet, feljegyzi rá a szükséges dolgokat, majd visszaadja. Ez idő alatt a riporterek feltesznek egy kérdést a sofőrnek, mégpedig, hogy milyen volt a szakasz? Ez hozzátartozik a rally vb-hez, olyan mint az időmérő és verseny utáni interjú, csak itt nem csak az első 3-at interjúvolják. Nah most a bibi ott van, hogy Kimi az esetek 90%-ában nem adott interjút, sőt, még az ajtót se nyitotta ki, és az ablakot se húzta le. Ez most ha egy mindennapi hasonlattal akarnék élni, akkor kb olyan illetlenség, minthogy bemész egy társaságba és nem köszönsz senkinek, vagy melegítőben mész el színházba. Íratlan szabály, hogy a versenyzőknek minden gyors céljában a sajtó rendelkezésére kell állni addig a 2-3 mondat erejéig. Kimi 10-ből 9x ezt nem tette meg, sőt mondom még az ajtót se nyitotta ki, ablakot se húzta le. Úgyhogy nem csak akkor volt sz.r napja, hanem ha úgy nézzük, akkor minden nap ilyenje van. 2009-ben indult először a Finn Rally-n, akkor haragudtak meg rá a sajtósok és a szurkolók először, mert senkinek nem adott interjút, senkinek nem köszönt vissza, mindenkit letojt magasról. Példának okáért Loeb már akkor is 6x-os világbajnok volt, mégis minden szervízparkban a Citroen kötelező programként 5 perc autógramosztást rendel el a versenyzőinek. 6x-os világbajnok volt már akkor is, mégis az összes szervízparkban (6-7 egy versenyen) kiment, és 5 percig csak fotózkodott meg aláírást osztogatott. Nem volt neki büdös 6 vb cím után még a szurkolóival is foglalkozni. Kimi egyetlen egy aláírást nem osztott ki azalatt a 2 év alatt, míg a WRC-ben volt...az egész rally-s média egy emberként utálta Raikönnent, mert lesz.rta őket, lekezelő volt velük. De hát érthető is a sajtó reakciója, mert amilyen a mosdó, olyan a törülköző...ha valaki lesz.r engem, akkor én is ugyan így fogok tenni vele...Az is sok mindent elmond, hogy a saját honfitársai, a finn szurkolók körében finoman szólva sem a legnagyobb kedvenc...de egyébként bárhol járt a világon, sehol se szerették a szurkolók, éppen azért, mert így viselkedik mindenkivel...

Úgyhogy ezt a 10 perces sztorid nem állja meg a helyét :wink: A személyes találkozás valóban 10 perces volt, viszont a rally vb-n minden mozzanatról tudósítanak. Minden versenyen hallgatom a rally radio-t, úgyhogy ott rendszeresen élőben is hallottam, hogy Raikönnen megérkezett.........nem nyitja ki az ajtót......még mindig nem....elhajtott...
MatyiG
Adminisztrátor

2012.03.31. 18:06:15

PCsabi
aka Game90

2012.03.29. 21:48:45

Újabb Kimi:
http://sportgeza.hu/forma1/2012/03/29/k ... sak_alair/

Személyes találkozásom egyik pilótával sincsen, de haver már évek óta jár ki versenyekre, szerinte Kimi és Montoya a legbunkóbb :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
socio66

2012.03.27. 14:53:08

komoly ez a sztori Mihu,mondjuk bennem egy kérdés fogalmazódott meg végig,mikor olvastam,az pedig úgy szólt,hogy 'és akkor mi van?' :)
egyrészt Te elkaptál tíz percet az életéből,és az alapján ítéled meg,ami elég mókás. rossz napja volt,lehet hogy érte akkortájt valami csalódás,esetleg trauma is,ezekről Neked fogalmad sem lehet,nem hiszem hogy Te még nem hagytál idegen emberben rossz impulzust azért,mert éppen máshol járt az agyad,ideges voltál,rossz napod volt.
másrészt jól írták,ő egy zárkózottabb,befelé forduló ember,aki nem szereti a felhajtást,és szeretne csak annak élni,amit csinál.
meg tudom érteni,valószínűleg én is hasonlóan viselkednék.
arról lehetne sokat vitatkozni,hogy egy ismert embernek mennyire kötelessége kiszolgálni a médiát és a szurkolóit,én inkább amellett vagyok hogy nem,ilyen kitételt soha nem írtak alá,de nem esne nehezemre a másik oldal mellett érvelni.
egyébként szerintem ilyen történetet a hírességek kilencven százalékáról tudnának mesélni az emberek,naiv dolog azt gondolni,hogy őket érdekli a rajongók sorsa,hogy épp mennyit utazott,vagy fizetett azért hogy láthassa őt.
a kötelező interjúkat,autogramosztásokat megcsinálja mindenki, de egyébként a hátuk közepére nem kívánják az egész felhajtást.
aztán az alapján ítélik meg az emberek őket,hogy abban az öt percben,amit látnak az életéből,épp milyen volt,kedves,jófej,vagy éppen bunkó mert rossz napja volt.
ha kimi ad Neked egy pacsit,meg egy autogramot,akkor most ő lenne a jó arc. :)
MR. TROMORT777

2012.03.27. 00:00:00

Mihu írta: Igen. Kimiből kinézem, hogy úgy gondolta, hogy itt már úgyse lesz verseny, kiszállok. És a komplett 2009-es évére ez a belesz.rok stílus volt jellemző. Az hogy nem működik valakinek a KERS-e, nem ok arra hogy kiálljon. Tavaly több verseny is volt amikor Webber-nek már a rajtnál beszóltak rádión hogy nem működik a KERS, és ez a futam végéig így is maradt. Ez a tv-s felvételeken is jól látszódott mikor mutatták onboard-ból.
Mondtam, hogy abban vagyok biztos, de azon kívül egyéb baja is volt az autónak de mindegy is. Egy világbajnoktól, akinek élete a versenyzés valószínű, hogy a szezon második futamán ráun egy kis várásra.. Ez egyszerűen vicc kategória, már ne is haragudj.
2009-ben nem volt vmi fényes az autó alatta, Massa sem tudott mit kezdeni azzal az autóval a balesete előtt.
Tény, hogy vesztett a motivációjából, ezért is hagyta el a F1-et, de azért ne essünk már túlzásokba...
Mihu
Director del Fútbol

2012.03.26. 23:42:05

MR. TROMORT777 írta:
Mihu írta:Jah értem, tehát megálltak a kocsival a rajtrácson, dekkoltak ott 10 percig, majd a leállított motorú versenyautó csak úgy elromlott. Értem :wink: Reális :wink:
Nem tudom már mi volt a hiba, de ha jól emlékszem már előtte sem működött a KERS-e. Hogy mi volt a pontos műszaki hiba, azt nem tudom, de nem ő gondolt egyet, hogy "na jó unom ezt a sz@r versenyzést, inkább eszek egy jégkrémet".
Vagy Te komolyan ezt gondolod? :shock:
Igen. Kimiből kinézem, hogy úgy gondolta, hogy itt már úgyse lesz verseny, kiszállok. És a komplett 2009-es évére ez a belesz.rok stílus volt jellemző. Az hogy nem működik valakinek a KERS-e, nem ok arra hogy kiálljon. Tavaly több verseny is volt amikor Webber-nek már a rajtnál beszóltak rádión hogy nem működik a KERS, és ez a futam végéig így is maradt. Ez a tv-s felvételeken is jól látszódott mikor mutatták onboard-ból.
MR. TROMORT777

2012.03.26. 23:33:21

Mihu írta:Jah értem, tehát megálltak a kocsival a rajtrácson, dekkoltak ott 10 percig, majd a leállított motorú versenyautó csak úgy elromlott. Értem :wink: Reális :wink:
Nem tudom már mi volt a hiba, de ha jól emlékszem már előtte sem működött a KERS-e. Hogy mi volt a pontos műszaki hiba, azt nem tudom, de nem ő gondolt egyet, hogy "na jó unom ezt a sz@r versenyzést, inkább eszek egy jégkrémet".
Vagy Te komolyan ezt gondolod? :shock:
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.03.26. 23:19:39

barca99 írta:
socio66 írta:miért ne jegyezhetném meg ezek után,hogy na akkor hol a higgadt nyugodt vettel? szerintem ebben semmi igazságtalan nincs.
De, igazából van. Ő nem azért verte magát, mert nem tudott versenyben megelőzni valakit (mert ugye láttunk már ilyet), hanem mert egy másik versenyző ostobasága 12 pontjába került. Ha tavaly történik, lefogadom, hogy ugyenzt csinálja, akkor meg az űrhajós sztorid is megdől.

Ti azt várjátok el, hogy halvérű legyen. Azt, hogy akkor se legyen ideges, ha önhibáján kívül bukik pontokat.

A higgadt még mindig azt jelenti szerintem, hogy ha futni kell hideg gumin egy jó kört, megcsinálja, ha a sarkában vannak körökön keresztül, visszaveri, ha tíz percig kell várni a jó előzésre, kivárja.

Szóval nem sikerül semmit bizonyítanotok, legfeljebb azt, hogy ő is ember.
Így van, de inkább hagyd rájuk Laci!

Röhögj egyet a szánalmas támadásaikon, és jobb napod lesz :wink: A korrekt véleményeket továbbra is köszönjük :D

Sanama! Ki írta,h daliás lovag? Ki írta,hogy ha ilyen szitu történne vele, akkor ő meghívná vacsorára a vétkest,és a végén még a telószámát is elkérné? Senki. Magyarázzatok már bele mást.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mihu
Director del Fútbol

2012.03.26. 23:13:38

MR. TROMORT777 írta: Arról a jégkrémes sztoriról meg... Nem azért fejezte be a versenyt, mert nem volt kedve az esőben üldögélni, hanem műszaki hiba miatt.
Jah értem, tehát megálltak a kocsival a rajtrácson, dekkoltak ott 10 percig, majd a leállított motorú versenyautó csak úgy elromlott. Értem :wink: Reális :wink:

Ami Vettel nyilatkozatát illeti, részemről semmi baj nincs vele, mert igazat mondott, és végre kimondta azt, amit szerintem a mezőny összes pilótája gondol, a három kiscsapat versenyzőit kivéve. Azért vegyük már észre, hogy ez a Forma 1, nem pedig a GP2. Ez a világ autósportjának a csúcsa. Itt a legjobbaknak van csak helyük. Most is az indiai csak 3 tizeddel ment jobbat a 107%-os szabálytól. Az a 3 tized eltörpül a 6.5 mp mellett, amit kapott Webbertől a Q1-ben. Több mint 1 mp-et kapott km-ként....ez rengeteg. Sajnos az öreget már el kéne takarítani a Forma1 éléről, és át kellene adnia a stafétabotot a fiatalabb generációnak. 80-on túl már nem nagyon lehet beszélni a fejével, és hülyébbnél hülyébb ötletei és elképzelései vannak, amik sajnos már csak hátráltatják a sportot. Túlságosan is elment a pénz irányába. Nem szabadna engedni versenyezni ilyen csapatokat mint a HRT, meg Marussia, meg ezek...minden versenyen probléma van velük, 10-12 körönként kerülgetni kell őket, és sokszor versenyeket döntenek el a bénázásukkal. Nem szabadna ilyen teljesítménnyel a Forma1-ben szerepelni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2012.03.26. 23:24:28-kor.
MR. TROMORT777

2012.03.26. 23:07:03

Kimi pilóta, hogy miért? Mert szereti a sebességet és imád versenyezni. Nem a körülötte lévő mézes-mázos herce húrca miatt. Számtalanszor elmondta már, őt a versenyzés érdekli, nem az hogy fotóssok és riporterek zaklassák folyamat. Ő egy zárkozott ember, ezt nem értem miért nem lehet megérteni. Ő kéri a szurkolóitól, hogy szurkoljanak neki? Nem! Ő csak teszi a saját dolgát, amit kell. Az, hogy lesz@rja a sajtót nem azt jelenti, hogy a versenyzést tojja le. A mérnökeivel ő is ugyan úgy beszél, tárgyal, viccelődik mint bármelyik más ember. Ha lesz@rná, esélye sem lett volna VB-t nyerni. Ez annál bonyolultabb, hogy némán nézel ki a fejedből aztán amikor intenek beugrasz az autóba és nyomod a gázt, de ez sztem nyílvánvaló mindenkinek!
Arról a jégkrémes sztoriról meg... Nem azért fejezte be a versenyt, mert nem volt kedve az esőben üldögélni, hanem műszaki hiba miatt.
(( Apropó jégkrémes sztori, nemtom volt-e itt már, de a mosani futamon a Lotus jégkrémet osztogatott a sajtósoknak, valami Kimis üzenettel rajta ))

Szóval lényegében, nem értem milyen alapon támadható valaki, aki csak a saját világában akar élni, nem zavartatva másoktól. Ha konkrétan az az ő bűne, hogy nem elég közvetlen... Akkor tényleg bűnös!

Remélem idén is visszahoz valamit a régi időkből és megmutatja mire képes, bár már megmutatta, hogy versenyképes még mindig!
sziryboy
Jugador del Barça

2012.03.26. 22:41:23

barca99 írta:http://www.youtube.com/watch?v=vMBP1T_jw5w

Elég véleményes. Mondjuk a gyerek anyja egy vicc, hogy rohan az autogramm után...

http://www.youtube.com/watch?v=9xJuJFy1OxA

Itt a fotós is, ennél egyértelműen paraszt, akkor is, ha a fotós a cuccaira taposott.
Megnéztem és tisztán látszik, hogy a gyereket nem Kimi lökte fel, inkább próbálja kikerülni. A gyerek az anyja mappáját nézte meg közelről :) Nézzétek meg jobban.
A fotóst fellökte az tény, de én is fellöktem volna, ha a képembe mászik és a cuccaimra tapos. Minek kell úgy belemászni az ember képébe? Nem szokás az ember arcát makrofotózni, van azon a gépen egy elég jó optika.
Mihu
Director del Fútbol

2012.03.26. 22:36:55

Barcaforever írta:
Át kell élni ezt, sztem, persze nem akarom védeni, de pl ha megnézitek Messit. Ő se 100as mosolllyal, vigyorogva csinál képeket a szurkolókkal, hanem séta közben, fapofával, ahogy éppen sikerül.
Erre azt mondom, hogy ha nincs is hozzá kedve, attól még elviseli, mert tudja hogy ezzel jár. Azért mennek ki 10ezrek a stadionokba, hogy lássák őt játszani. Ezek után tartozik nekik annyival, hogy ha odamennek hozzá, akkor kibírja azt a 10-20 mp-et mire elkészítik a képet, meg aláír valamit. Kimi még ennyit se tesz meg. Látod, fellökte azt a gyereket, elkezdett ordítani, és csak nézett visszafele, ahelyett hogy visszament volna és megnézte volna hogy nincs-e valami baja szerencsétlen kölyöknek. Lesz.rta hogy mi van a gyerekkel. Ezek azok a dolgok, amik engem Kimiben rohadtul irritálnak. Egy versenyző, aki profi karrierre adja a fejét, egész egyszerűen nem engedhet meg magának ilyeneket. Ott is kiverte nálam a biztosítékot, mikor Malajziában fogta magát, kiszállt a kocsiból, átöltözött, és [auto_cenzúra] a jégkrémjét a boxban. Még 2008/2009-ben. A többiek meg ott ültek sisakban a kocsijukban és várták hogy újraindítják-e a versenyt vagy sem. Schumacher meg Alonso is annak idején lerövidítették a nyaralásukat, és mentek Maranello-ba fejleszteni a kocsit meg tesztelni. Ezért voltak Ők a legjobb tesztpilóták is egyben, mert maximális odaadással végezték a munkájukat, sikeresek akartak lenni. A legjobbak. Kimi meg le is nyilatkozta, hogy sz.rik az egészre, Őt csak az a 2 óra és 300 km érdekli, amíg a verseny tart. A többi számára csak nyűg. Egy forma1-es versenyző ilyet egész egyszerűen nem nyilatkozhat.

Visszatérve a Finn Rallys sztorimhoz egy picit. Tegyük fel, hogy mondjuk én óriási, hatalmas Kimi szurkoló lettem volna. Elutazok 2300 km-t egy kisbuszban a nyár közepén hatodmagammal, azért, hogy egy közös képet vagy egy aláírást kaphassak Kimi Raikönnen-től. És amikor ott vagyok egy karnyújtásnyira a közös fotómtól, vagy aláírásomtól, ő egész egyszerűen sz.rik rám, arra se méltat hogy rám nézzen. Azok után hogy nagy nehezen összekuporgatom a lóvét arra, hogy ezt a találkozást összehozzam (jó persze a rally többi része se a szükséges rossz kategóriájába tartozott volna akkor se :D :D ) talán tartozna nekem annyival, hogy egyáltalán rám néz. Remélem érted mit akarok mondani ezzel :wink: Sztárvilágról beszélünk, amihez hozzátartozik, hogy rajonganak az emberért, főleg ha egy F1-es világbajnokról van szó. Egyszerűen nem teheti meg, hogy azokkal az emberekkel, akik miatta mennek ki egy versenyre, sokszor erőn felül (itt most szerencsére nem magamról beszélek).
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.03.26. 22:10:42

Szép sztori! Gratula az élményhez! :wink:

Figy én nem akarom őt megszólni tényleg!Mindenki más, mindenki máshogy reagálja le ezt a hírnévvel járó hercehurcát.Tudom-tudom, ha mások odabírtak menni, akkor ő miért nem, persze...

A múltkor mi 4en mentünk el közösen vásárolni egy ismerősöm bnőjével, aki napi szinten látható a tv-ben és a bulvárban és már én éreztem magam kellemetlenül, mikor a 20. ember jött oda képet csinálni meg az 50. ember sugdolózott, h pszt pszt ez nem a....

Át kell élni ezt, sztem, persze nem akarom védeni, de pl ha megnézitek Messit. Ő se 100as mosolllyal, vigyorogva csinál képeket a szurkolókkal, hanem séta közben, fapofával, ahogy éppen sikerül.
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2012.03.26. 22:02:22

LM10 írta:Mert Mihu, mi történt közted és Kimi közt? :D 8) :lol:
OFF

Hát két évvel ezelőtt volt szerencsém kimenni a Finn Rally-ra. A rally versenyek előtt hivatalos tesztként rendeznek egy úgynevezett Shakedown-t, ami abból áll, hogy ugyan úgy lezárnak egy 3-4 km-es szakaszt mint a versenyen, csak annyi a különbség, hogy itt mindenki annyit mehet, amennyit akar. Teszt jellegű az egész. Na és mi kimentünk erre a Shakedown szakaszra, megnéztünk 4-5 kört, majd elindultunk haza, de a nagyok még jöttek egy utolsó kört. Elhagytuk a rajtot, és a rajt előtt 100 méterrel van egy úgynevezett rajt várakozó, ahol szépen felsorakoznak a versenyzők, ott még ki lehet szállni a kocsiból, stb stb. Na mi letáboroztunk itt, csináltunk közös fotókat a gyári versenyzőkkel, beszélgettünk velük, stb. Aztán mikro ezek megvoltak, kicsit fentebb mentünk, a sor végétől eltávolodtunk vagy 200 méterre, ahol még jöttek a kocsik. Integettünk mindenkinek, azok meg villogtak, visszaintettek, dudáltak. Volt egy páros, aki először villogott, majd mikor látta a sofőr hogy közel vagyunk, kinyújtotta a kezét az ablakon hogy lepacsizhassunk. Egyetlen egy embert hagyott hidegen a csápolásunk és ordibálásunk, őt Kimi Raikönnennek hívták. Kimi felőli oldalán álltunk az útnak, Ő se nem intett, se nem dudált, se nem villogott, semmi. A navigátora Kaj viszont a kocsi másik oldaláról kiintett nekünk. Nah, ezt nem hagytuk annyiban, visszamentünk a sorhoz, megálltunk Kimi kocsija mellett, mert többen még le akartak fotózkodni vele. A navigátora kiszállt a kocsiból, beszélgetett nézőkkel, versenyzőtársakkal, stb, de Kimi csak ott ült a kocsiban, bezárt ajtóval (megjegyzem 32 fok volt, tehát annyira nem volt hideg, azt mondták finnek hogy 20 éve nem volt ilyen hőség). A WRC-ken olyan ablak van, hogy az ablak közepén egy sínen csúszik egy másik plexi, olyan mint a régi Ikarus buszokon az ablak. Csak egy kis nyílás, épphogy kifér az ember keze rajta. Az volt csak nyitva Kiminél. Álltunk ott vagy 2 percig, vártuk hogy kiszálljon, de persze nem szállt ki, rá se nézett az emberre. Mikor láttuk hogy megindul a sor, Kimi meg beindította a kocsit, akkor elkezdtünk neki 2 méterről kiabálni meg csápolni hogy Go Kimi goooo, Gooo gooo Kimi, come on. Ezzel nem voltunk egyedül ott 7-en, rajtunk kívül még vagy 20-30 ember bíztatta a gyökeret. Ő meg ült ott fél percig, nézett maga elé rezzenéstelen arccal, majd mikor megindult a sor, akkor dugott egy 1-est, és elhajtott. A verseny előtt a vb-n szoros csatában álló Mikko Hirvonen, aki hazai pályán versenyzett, óriási teher volt rajta, mert itt nyernie kellett, vigyorogva szállt ki a kocsiból, 5 percig csak fotózkodott minden szurkolóval, aláírást osztogatott, sőt, a haverom vagy 1 percig beszélgetésbe is elegyedett vele angolul, majd a végén mikor mondta neki hogy good luck, beat Loeb, akkor Hirvonen elnevette magát, és azt mondta hogy Sure, I will try it...majd mikor indult elfele, még akkor is kitette a kezét az ablakon, lepacsizott a szurkolókkal, mosolyogva ment a tömegben. Finnként, hazai közönség előtt. Kimi meg lesz.rta azokat az embereket, akik azért mentek ki, hogy őt buzdítsák, rájuk se nézett, még csak egy kézlegyintésre se méltatta őket. És itt nem magunkról beszélek, hanem arról a 20-30 finnről, aki rajtunk kívül ott volt a kocsi mellett, és finnül ordibált befele a kocsiba, buzdítva Raikönnent.

ON
LM10
Director del Fútbol

2012.03.26. 21:47:39

Mert Mihu, mi történt közted és Kimi közt? :D 8) :lol:
Mihu
Director del Fútbol

2012.03.26. 21:46:15

LM10 írta:
Mihu írta:
Kimi: róla inkább nem ejtenék szót, mert a két évvel ezelőtti személyes találkozás óta legszívesebben soha többé nem látnám a pofáját...legyen elég annyi hogy fellökött egy kisgyereket, meg ellökött a rajtrácson egy fotóst...

.
Ezt kifejtenéd? :shock:
Ez a gyerek fellökés meg a rajtrácson ellökte a fotóst ezt még az F1-es időszakából való sztorik. A fotós eset asszem az utolsó évében történt. Akkoriban elég nagy port is kavart. Bocsi, félreérthető volt ahogy írtam :wink: A ... előtti és utáni rész külön történet.
barca99
Llegenda del Barça

2012.03.26. 21:43:57

http://www.youtube.com/watch?v=vMBP1T_jw5w

Elég véleményes. Mondjuk a gyerek anyja egy vicc, hogy rohan az autogramm után...

http://www.youtube.com/watch?v=9xJuJFy1OxA

Itt a fotós is, ennél egyértelműen paraszt, akkor is, ha a fotós a cuccaira taposott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2012.03.26. 21:46:39-kor.
gergo9
Director del Fútbol

2012.03.26. 21:42:33

Mihu írta:
Kimi: róla inkább nem ejtenék szót, mert a két évvel ezelőtti személyes találkozás óta legszívesebben soha többé nem látnám a pofáját...legyen elég annyi hogy fellökött egy kisgyereket, meg ellökött a rajtrácson egy fotóst...

.

Sportemberként én sem tartom semmire, nagyrészt azzal kerül címlapra hol és mennyire itta le magát és hogy mennyire szrik az egészbe.
LM10
Director del Fútbol

2012.03.26. 20:57:33

Mihu írta:

.
Ezt kifejtenéd? :shock:
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.26. 20:48:07

Miért, egy pilóta mit tehet arról, hogy egy indiai gyökér nekimegy, mikor lekörözi? Mi ez, ha nem kettős mérce? Mindennek két oldala van. A hatalmas antiVettel-fanok meg nem képesek beismerni, hogy Vettel igenis jó pilóta, igenis elverte már Alot és Hamit is és igenis 2 vb-címe van NEM érdemtelenül. NEM VAGYOK VETTEL-FAN, mielőtt rám sütné bárki is, különösebben ő sem szimpatikus, de szurkolok neki, ahogy Buttonnak, Kiminek, Schumachernek is, de azt se bánom igazán, ha Hami vagy Alonso nyer 1-1 futamot.
Te arról beszéltél,hogy Hamilton alatt a legjobb kocsi van, mégse tud nyerni. Én erre reagáltam,hogy mit tehet róla,hogy elcseszik neki?

Senki nem mondta,hogy Vettel versenyét saját maga cseszte el. Nem kell belemagyarázni semmit.
Senki sem mondta,hogy Vettel nem jó pilóta, ezt sem kell belemagyárzni.

Annyit mondtunk,hogy nem az az álszent,daliás lovag,akinek be volt állítva. Harmadjára írom le,de erre még senki nem tudott cáfolattal fellépni. Nem mellé kéne beszélni,hanem erre reagálni
Mihu
Director del Fútbol

2012.03.26. 20:46:27

Komolyan mondom vicc amit itt egyesek művelnek :D :D :D :D :D :D Eddig azt gondoltam, hogy ha valaki, akkor hát én már csak igazán utálom Vettelt, de most visszaolvasva rájöttem hogy egész jól megvagyok vele :D :D :D :D Hihetetlen hogy azért, mert egy olyan ember, egy olyan autóval, amit versenypálya közelébe se szabadna engedni, egyszerűen tönkreteszi a versenyét, felhánytorgatjátok neki, hogy kiakadt :D Én tényleg megpróbálok minden kis apró hibát észrevenni Vettelben, és ezt előszeretettel a szemére hányom a Vettel fanoknak, de azért ez....hát ne is haragudjatok de...ezt egy értelmes, felnőtt embernek nem szabadna komolyan gondolnia :D :D :D

Hamilton: megsz.patta a saját csapattársát a boxban, illetve összeveszett Massával többször is.

Alonso: Massa-s eset

Button: tavaly volt egy szitu mikor Ő is veszekedett valakivel, nemtudom már hogy kivel, annyira nem hagyott bennem mély nyomokat a tavalyi évad :D

Schumacher: azt hiszem nem kell senkit sem emlékeztetnem a spa-i esetre, mikor majdnem megölte Coulthard-ot :D :D :D :D

Mindannyian világbajnokok, mindannyiójuknak megvan a saját balhéjuk, egyik se egy egyszerű eset. De most vissza lehetne menni Senna-ig, aki Schumachert nem egyszer tanította móresre a verseny után...És akkor most felhánytorgatjátok Vettelnek, hogy kiakadt azon, hogy egy versenypályára nem való versenyző tönkreteszi a versenyét...vicc :D :D :D Mondom, én eléggé utálom Vettelt, de mikor megláttam hogy mi történt, akkor én is a fejemet fogva azt mondtam hogy mi a f...t keres itt ez a szerencsétlen balfék...
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.03.26. 20:38:55

Ez nagyon fel van fújva, szerintem semmi különös nem történt én is ideges lettem volna a helyében (mondjuk azt szokták mondani sportolótól elvárják, hogy nyugodt maradjon ilyen esetekben is, de nálam ez nem elvárás, sőt az nem tűnne őszintének). Mondjuk egy picit meglepett, hogy a tavalyi erős szezon után most van egy pechje és ilyen keményen reagál, de legalább láttunk tőle valami emberibb dolgot, ami nem illik bele a róla kialakult képbe.
Ha futam után lefejelte volna Naraint, következő futamtól már neki szurkolnék. :) Na mondjuk ez még viccnek is rossz. Egyébként Karthikeyan is mutogathatott volna Buttonnak, csak ott legalább a vétkes autója sérült meg ő nem az élmezőnyben küzd.
Hamiltonnál is tapasztalhattunk ilyet, hogy amikor nem ő volt a hibás, akkor is rosszul jött ki belőle. Rengeteg eset nála is túl volt reagálva, mint ahogy ez is. Csak sajnos a szurkolók nagyon elfogultak.
Olvasom többen lehúzzátok az RB-t, hogy Vettel gyenge autóban ül. Egyáltalán nincs így, ez még mindig az egyik legjobb és nem egy futamgyőzelmet fog még idén szerezni.
Egyébként a pozitív az egészben Vettel szemszögéből, hogy a legnagyobb ellenfele is betlizett, plusz még Hamiltonnak sem jött össze és olyanok nyertek, akik jelen pillanatban nem tartoznak effektíve a világbajnoki aspiránsok közé.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.26. 20:34:07

Sanama írta:
Hamilton milliószor volt idegbeteg, sőt egyenesen buta, mégis nyert VB-t, és rögtön az első évében is meg lehetett volna, ha nincs ekkora peche. Most alatta van a legjobb autó, mégsem tudott vele mit kezdeni, két pole-ból két 3. hely, Vettel tavaly legalább a pole-okat többnyire győzelemre váltotta.
Most arról mit tehet 1 pilóta, hogy a boxutcában nem végzik normálisan a munkájukat a többiek?! :oops:

Itt leginkább azon lovagolunk, hogy eddig Vettel aranyba volt öntve, hogy nem mutogat, udvarias, daliás szöke herceg piros bikán :) , és kiderült, hogy ugyan olyan, mint a többiek. Csak nála ez most jött ki. Csak a hatalmas Vettel fanok ezt nem bírják beismerni, sőt egyenes támadásnak veszik.
Miért, egy pilóta mit tehet arról, hogy egy indiai gyökér nekimegy, mikor lekörözi? :D Mi ez, ha nem kettős mérce? Mindennek két oldala van. A hatalmas antiVettel-fanok meg nem képesek beismerni, hogy Vettel igenis jó pilóta, igenis elverte már Alot és Hamit is és igenis 2 vb-címe van NEM érdemtelenül. NEM VAGYOK VETTEL-FAN, mielőtt rám sütné bárki is, különösebben ő sem szimpatikus, de szurkolok neki, ahogy Buttonnak, Kiminek, Schumachernek is, de azt se bánom igazán, ha Hami vagy Alonso nyer 1-1 futamot.
barca99
Llegenda del Barça

2012.03.26. 20:30:02

socio66 írta:miért ne jegyezhetném meg ezek után,hogy na akkor hol a higgadt nyugodt vettel? szerintem ebben semmi igazságtalan nincs.
De, igazából van. Ő nem azért verte magát, mert nem tudott versenyben megelőzni valakit (mert ugye láttunk már ilyet), hanem mert egy másik versenyző ostobasága 12 pontjába került. Ha tavaly történik, lefogadom, hogy ugyenzt csinálja, akkor meg az űrhajós sztorid is megdől.

Ti azt várjátok el, hogy halvérű legyen. Azt, hogy akkor se legyen ideges, ha önhibáján kívül bukik pontokat.

A higgadt még mindig azt jelenti szerintem, hogy ha futni kell hideg gumin egy jó kört, megcsinálja, ha a sarkában vannak körökön keresztül, visszaveri, ha tíz percig kell várni a jó előzésre, kivárja.

Szóval nem sikerül semmit bizonyítanotok, legfeljebb azt, hogy ő is ember.
Válasz küldése