Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem értem mi van. Tanácstalan vagyok. Egyszer jól játszunk, megverjük az addig veretlen Paksot, most meg ez...Ronaldinho&Barca írta:Kovi mi történt a Szolnokkal?Most nézem eléggé kikaptatok a Kaposvártól, Atomot pedig nagy meccsben vertétek még egy hete.
![]()
Nekünk sajnos elmaradtat a meccsek, pedig már kosárhiányom van eléggé.
Tisztelem Sabáli Balázst, de itt minden bizonnyal a szolnoki szurkolókra célzott, ugyanis elég nagy botrány volt a meccsen. Mindazonáltal azt is meg kéne vizsgálni, hogy mi idézte meg a dolgot. Mert a bírók, amit csináltak ezen a meccsen az tényleg felháborító volt. Az egy dolog, hogy vannak kisebb hibák a meccsen, esetleg mindkét oldalra, de hogy egyértelműen a Paksnak fújtak, és utaztak a szolnokiakra a bírók az undorító...Varga Tamás írta:SABÁLI BALÁZS, az Atomerőmű edzője: Nem nekünk kell szégyenkeznünk ez után a meccs után.
Te egyszerő elme! Paksi vagyok én is, azonban én másban látom a meccs elvesztésének okát. Demagóg vagy, általánosítassz és ferdítessz! Egyszerűen a félidőre meg kellett volna nyernünk a meccset, vagy legalábbis 20 ponttal vezetnünk kellett volna, olyan hatásos bírói segédletet kaptunk!!! El kell ismerni, hogy teljesen jogos volt a szurkolók felháborodása ( NEM a randalírozás!) Tiszta hazai pályát kaptunk, amit a 2. félidőben visszaadtak az Olajnak, berottyantottak a légkörtől ! Kár a feszültséget szítanod a 2 szurkolótábor között, egyébként sem a szurkolóik csinálták a főműsort, hanem a kispad mögötti részük, ami a legjobb értesüléseim szerint a 25 éve meccsre járó, régebbi fanatikusok helye. Állítsd le magad, nézd meg a meccset higgadt fejjel, és látni fogod, hogy miért vesztettünk. A mi játékosaink sosem bírták elviselni az ilyen hangulatú meccseket sajnos, mindig elszállt az agyuk. Most is csak lestek kifelé állandóan a lelátóra, hogy ugyan éppen mi folyik ott. Sajnálatos módon ők is berottyantottak. Az óvásról csak annyit, hogy nevetséges lenne, ha újrajátszás lenne, mert a legvégén már 0,7 mp. alatt semmire nincs esély. A körülményekért meg kár fanyalogni, eddig is tudtuk, hogy Körmend vagy Szolnok nem éppen lányiskola :)Na jóéjt![]()
Gratulálok!kovinho írta:Szolnoki Olaj KK-Atomerőmű SE 73-70 (16-21, 19-22, 21-19, 17-8)
Úristen mekkora meccs volt. Ilyet sem látni minden nap. Viszont ezekhez a bírókhoz hasonló férgeket nagyon rég nem láttam Olaj-meccsen. Amit csináltak... undorító. Vicc komolyan, ennyi erővel én is jobban levezetem a meccset. Na mindegy, nem tudták elrontani a meccset, hatalmas izgalmak voltak, kb. egyszer-kétszer vezettünk, de az sem tartott tovább fél percnél. De hát a végén kell vezetni.
HAJRÁ OLAJBÁNYÁSZ!!!!
Valahogy ezzel én is így voltam. Szöszi a Kecskemét egyik kimagasló tagja, eléggé beleépült a csapatba. De nem értettem miért kellett ennyire mocskolni, szegényt kezdtem sajnálni, mert amit kapott.Varga Tamás írta: Szöszi tényleg jó volt. a szombathelyi B-közép pedig hülye tuskó volt. Mondtam is a mellettem ülő haveromnak, hogy ocsmány ez az egész. Elment, eltolta, kimaradt a jóból. Én nem haragszom rá, sok sikert neki a pályán!
Szia!Varga Tamás írta: Hali!
Te voltál?
Igazán szólhattál volna meccs előtt, hogy eljössz Szombathelyre, beszélgethettünk volna. Haragszom Rád...![]()
Hogyne hallottam volna.Még a siket is felfigyelt volna rá.
Szöszi tényleg jó volt. a szombathelyi B-közép pedig hülye tuskó volt. Mondtam is a mellettem ülő haveromnak, hogy ocsmány ez az egész. Elment, eltolta, kimaradt a jóból. Én nem haragszom rá, sok sikert neki a pályán!
Csiricset nem ti tettétek naggyá, ő magától nagy. A tavalyi szezon 2. legjobb FALCO-játékosa az én szememben. Arnas Kazlauskas után. Ha elkapja a fonalat, nincs aki megállítsa, senki.
Hali!redmiller írta:Játékvezetés semmivel sem volt rosszabb, mint máskor...Varga Tamás írta:FALCO - Kecskemét 112-89.
Magabiztos győzelem, közepes játékkal, és kritikán aluli játékvezetéssel. Szégyen, amit ezek művelnek.
Kálmán, Csirics, Perincsics és Horváth Zoli megint kitett magáért.
Viszont, azt nem értem, hogy a Kecskemétbe minek négy idegenlégiós, mikor együttesen 25 pontot dobtak. A pirosak legjobbja Szabó Zsolti és Tóth Péter voltak. Ez a Tóth gyerek különösen szimpatikus nekem, ha így folytatja, jó játékos lesz belőle. Nagyon jó keze van, jók a betörései, mindenhonnan jól dob. Ügyes, na!
Majd Red, ha erre jársz, várom a reakciódat.
A védekezésünk nagy nulla volt! Vasárnap bárki szórt volna nekünk egy százast.... Haynes, Klaiber, Simpson betli, totális.... Dale jól küzdött, Szöszi egyre jobb, Tóth szépen fejlődik.
Pár játékosotokkal szezoncsúcsot dobattunk... Kálmán bedobta a lehetőségeit. Pernicsics jó játékos, Csiricset naggyá tettük...
Remélem azért a dobolásom hallottad.
Gaál szerintem is jól tolja, ráadásul tényleg mindent belead.redmiller írta:Gaál gyerek nagyon jó kis spiler lesz! Tetszett vasárnap Fehérváron és szerdán Szolnokon is. Az utóbbi meccsen Cziczás játszott nagyot. Nélküle az első félidőben nem vezetett volna a Szolnok. Második félidőre aztán Coleman is összekapta magát. Annak a Jabal nevű centernek meg tetszik a játéka.
Gaál gyerek nagyon jó kis spiler lesz! Tetszett vasárnap Fehérváron és szerdán Szolnokon is. Az utóbbi meccsen Cziczás játszott nagyot. Nélküle az első félidőben nem vezetett volna a Szolnok. Második félidőre aztán Coleman is összekapta magát. Annak a Jabal nevű centernek meg tetszik a játéka.kovinho írta:Csúnya meccs volt, közünk nem volt az Albacomphoz, a Coleman - ahogyan Sopronban - most is eldobott mindent, ami a kezei közé került, mindig csak a 3-asokat erőltetjük, amik nem mennek, betörés nincs, kb. 10 turnover (ha nem több) volt a meccsen, ebből természetesen mind-mind Alba kosár lett. Basitot megfogták teljesen, köze nem volt a meccshez.Messa írta:Albacomp - Szolnoki Olaj KK 104-74
(28-15, 23-15, 33-27, 20-17)
Védekezés is marha gyenge volt, a Bell meg beteg. 10 méterről, földről is bedobta volna ezen a meccsen, egyszerűen minden bement neki.
Egyetlen pozitívum, - már megint - a fiatalok. Gaál, Harazin, Cseh Gyuri.
Még a szurkolókat sajnáltam, mert tényleg kitettek a csapatért, szurkoltak a végsőkig, elmentek Fehérvárra, leordították őket, és így hálálják meg a játékosok. Nem igazán érdemli meg ez a szurkertábor ezt a (jelenlegi) csapatot.
Játékvezetés semmivel sem volt rosszabb, mint máskor...Varga Tamás írta:FALCO - Kecskemét 112-89.
Magabiztos győzelem, közepes játékkal, és kritikán aluli játékvezetéssel. Szégyen, amit ezek művelnek.
Kálmán, Csirics, Perincsics és Horváth Zoli megint kitett magáért.
Viszont, azt nem értem, hogy a Kecskemétbe minek négy idegenlégiós, mikor együttesen 25 pontot dobtak. A pirosak legjobbja Szabó Zsolti és Tóth Péter voltak. Ez a Tóth gyerek különösen szimpatikus nekem, ha így folytatja, jó játékos lesz belőle. Nagyon jó keze van, jók a betörései, mindenhonnan jól dob. Ügyes, na!
Majd Red, ha erre jársz, várom a reakciódat.
Csúnya meccs volt, közünk nem volt az Albacomphoz, a Coleman - ahogyan Sopronban - most is eldobott mindent, ami a kezei közé került, mindig csak a 3-asokat erőltetjük, amik nem mennek, betörés nincs, kb. 10 turnover (ha nem több) volt a meccsen, ebből természetesen mind-mind Alba kosár lett. Basitot megfogták teljesen, köze nem volt a meccshez.Messa írta:Albacomp - Szolnoki Olaj KK 104-74
(28-15, 23-15, 33-27, 20-17)
Azért elég merész terveket szövögetett a ZTE azzal, hogy majd a dobogó a cél.redmiller írta:Inkább - minden rosszindulat nélkül -az első győzelmetek volt meglepetés... Sopronból idén baromi nehéz lesz elhozni a pontokat...kovinho írta:2. fordulóban váratlan csúnya vereség Sopronban...![]()
Nem értek én már semmit.
Mi - sajnos - egy jó, izgalmas, szoros meccsen buktunk az Alba ellen. Bár - mondjuk - a győzelmünk meglepetés lett volna...
Inkább - minden rosszindulat nélkül -az első győzelmetek volt meglepetés... Sopronból idén baromi nehéz lesz elhozni a pontokat...kovinho írta:2. fordulóban váratlan csúnya vereség Sopronban...![]()
Nem értek én már semmit.
Hello Krisz!kovinho írta:Lassan indulok a csarnokba, mindjárt kezdődik a szezon.
Nem a legkönnyebb ellenféllel kezdünk, szóval igazi rangadó lesz.
Tamás, R&B, Shark, mentek meccsre?![]()
HAJRÁ OLAJ!!