Hazai és nemzetközi kosárlabda

Minden ami nem foci, de sport
McLovin
Capitá del Barça

2008.12.03. 20:19:16

Körmend hol van? Afrikában? Tavalyi meccsen annyi csoki volt, hogy azt hittem a majmok jöttewk játszadozni! :lol:

Egybénként Hajrá Nyíregyháza! :twisted:

Felejthetetlen élmény: Szolnokot majdnem 50 ponttal megverni!!! :twisted: :twisted: És ott ülsz a meccsen és ordítod, hogy" Indul a vonat, parasztok indul a vonat!!!!" :twisted: Béke! :wink:
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
sergi1989
Capitá del Barça

2008.12.03. 20:08:37

Atomerőmű SE–Falco Szova KC-Szombathely 98–90 :)
Nagyon jó meccs volt
Az első negyed meg káprázat.
idén nagyon elkaptuk a légiósokat!

Kálmán meg egy undorító ember minden rádobásánál már játsza el a faltot gusztustalan :S :S
sergi1989
Capitá del Barça

2008.12.03. 20:08:37

Atomerőmű SE–Falco Szova KC-Szombathely 98–90 :)
Nagyon jó meccs volt
Az első negyed meg káprázat.
idén nagyon elkaptuk a légiósokat!

Kálmán meg egy undorító ember minden rádobásánál már játsza el a faltot gusztustalan :S :S
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.29. 15:34:11

Polaroid-Lami-Véd Körmend-Szolnoki Olaj KK 65-66 (26-19, 17-19, 14-20, 8-8 )

majd el felejtettem mondani! :) biztos kis meccs lehetett.
s most elvileg a javunkra tévedtek, mert az utolsó pillanatban dobott kosarat a dudaszó előtt dobta el a körmendi, ami be is ment, ennek ellenére nem adták meg a bírók. óvtak is, ha jól tudom, meglátjuk..
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.22. 23:04:14

Ronaldinho&Barca írta:Kovi mi történt a Szolnokkal? :? Most nézem eléggé kikaptatok a Kaposvártól, Atomot pedig nagy meccsben vertétek még egy hete. :?
Nekünk sajnos elmaradtat a meccsek, pedig már kosárhiányom van eléggé. :)
Nem értem mi van. Tanácstalan vagyok. Egyszer jól játszunk, megverjük az addig veretlen Paksot, most meg ez...

Nem tudom hol van a probléma, de hogy Szolnoktól távol mindenkitől ki tudunk kapni, az tuti.

A sok légiósunk meg elbújhat a fiatal Szabó Peti mögött. Amit csinál ilyen fiatalon. Le a kalappal előtte!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.11.22. 23:01:46

Kovi mi történt a Szolnokkal? :? Most nézem eléggé kikaptatok a Kaposvártól, Atomot pedig nagy meccsben vertétek még egy hete. :?
Nekünk sajnos elmaradtat a meccsek, pedig már kosárhiányom van eléggé. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.20. 19:27:10

Varga Tamás írta:SABÁLI BALÁZS, az Atomerőmű edzője: Nem nekünk kell szégyenkeznünk ez után a meccs után.
Tisztelem Sabáli Balázst, de itt minden bizonnyal a szolnoki szurkolókra célzott, ugyanis elég nagy botrány volt a meccsen. Mindazonáltal azt is meg kéne vizsgálni, hogy mi idézte meg a dolgot. Mert a bírók, amit csináltak ezen a meccsen az tényleg felháborító volt. Az egy dolog, hogy vannak kisebb hibák a meccsen, esetleg mindkét oldalra, de hogy egyértelműen a Paksnak fújtak, és utaztak a szolnokiakra a bírók az undorító...

Wilson egy negyed után 3 (!!) faultal állt, a félidő végére pedig már 4 személyi hibája volt neki. De még sok hatalmas baromságokat fújkáltak, és finoman szólva sem álltak a helyzet magaslatán.

Felháborító, pedig nem igazán szoktam szidni a játékvezetőket, de egyértelműen ők voltak a hibások, hogy ez a meccs idáig fajult és teljesen érthető volt a szolnokiak viselkedése. Egyébként meg Mészáros Zalánka és Gulyás tanár úr viselkedése is arra irányult sok esetben, hogy hergeljék a szurkolókat.

Aztán elkezdtek kompenzálni a nagyszünet után, vagyis próbálkoztak vele, de még nagyobb baromságokat fújkáltak - ezúttal mindkét oldalt sújtották a baromságaikkal.

Na most ezek után akarják a szolnokiakat megbüntetni? Vicc.

A szurkolók szórakozását rontják el, de nagyon.

( http://www.kosarinfo.com/news/?id=16921 )

És végezetül egy kis vélemény, paksi részről (gondolom a normálisabbjától)
Te egyszerő elme! Paksi vagyok én is, azonban én másban látom a meccs elvesztésének okát. Demagóg vagy, általánosítassz és ferdítessz! Egyszerűen a félidőre meg kellett volna nyernünk a meccset, vagy legalábbis 20 ponttal vezetnünk kellett volna, olyan hatásos bírói segédletet kaptunk!!! El kell ismerni, hogy teljesen jogos volt a szurkolók felháborodása ( NEM a randalírozás!) Tiszta hazai pályát kaptunk, amit a 2. félidőben visszaadtak az Olajnak, berottyantottak a légkörtől ! Kár a feszültséget szítanod a 2 szurkolótábor között, egyébként sem a szurkolóik csinálták a főműsort, hanem a kispad mögötti részük, ami a legjobb értesüléseim szerint a 25 éve meccsre járó, régebbi fanatikusok helye. Állítsd le magad, nézd meg a meccset higgadt fejjel, és látni fogod, hogy miért vesztettünk. A mi játékosaink sosem bírták elviselni az ilyen hangulatú meccseket sajnos, mindig elszállt az agyuk. Most is csak lestek kifelé állandóan a lelátóra, hogy ugyan éppen mi folyik ott. Sajnálatos módon ők is berottyantottak. Az óvásról csak annyit, hogy nevetséges lenne, ha újrajátszás lenne, mert a legvégén már 0,7 mp. alatt semmire nincs esély. A körülményekért meg kár fanyalogni, eddig is tudtuk, hogy Körmend vagy Szolnok nem éppen lányiskola :)Na jóéjt :)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.18. 20:53:41

kovinho írta:Szolnoki Olaj KK-Atomerőmű SE 73-70 (16-21, 19-22, 21-19, 17-8)

Úristen mekkora meccs volt. Ilyet sem látni minden nap. Viszont ezekhez a bírókhoz hasonló férgeket nagyon rég nem láttam Olaj-meccsen. Amit csináltak... undorító. Vicc komolyan, ennyi erővel én is jobban levezetem a meccset. Na mindegy, nem tudták elrontani a meccset, hatalmas izgalmak voltak, kb. egyszer-kétszer vezettünk, de az sem tartott tovább fél percnél. De hát a végén kell vezetni. :D

HAJRÁ OLAJBÁNYÁSZ!!!!
Gratulálok!

Álljon itt a két edző rövid nyilatkozata a meccs után:

PÓR PÉTER, a Szolnok edzője: Gratulálok a csapatnak, mert a maximumot nyújtotta. Magyar játékosaink különösen kitettek magukért.
SABÁLI BALÁZS, az Atomerőmű edzője: Nem nekünk kell szégyenkeznünk ez után a meccs után.
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.18. 20:44:22

Szolnoki Olaj KK-Atomerőmű SE 73-70 (16-21, 19-22, 21-19, 17-8)

Úristen mekkora meccs volt. Ilyet sem látni minden nap. Viszont ezekhez a bírókhoz hasonló férgeket nagyon rég nem láttam Olaj-meccsen. Amit csináltak... undorító. Vicc komolyan, ennyi erővel én is jobban levezetem a meccset. Na mindegy, nem tudták elrontani a meccset, hatalmas izgalmak voltak, kb. egyszer-kétszer vezettünk, de az sem tartott tovább fél percnél. De hát a végén kell vezetni. :D

HAJRÁ OLAJBÁNYÁSZ!!!!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.16. 11:16:31

Szolnoki Olaj KK-Debreceni Egyetem KE 98-70 (24-19, 26-21, 22-17, 26-13)

Mi is megvertük a Debrecent, igazából nagyon gyenge meccs volt, nem is nagyon akartuk megerőltetni magunkat. Kedden érkezik a Paks, rangadó a javából. Be kell húzni mindenképp.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.11.16. 11:07:57

SOPRONI SÖRDÖGÖK - FALCO SZOVA KC SZOMBATHELY 74-83 (26-22, 26-26, 9-17, 13-18 )

Megnyertük a soproni rangadót, de végül megóvták a meccset, úgyhogy várjuk ki a végét. 2. félidőben eldöntöttük a meccset, küzdöttünk nem adtuk fel. Sopronnak nem volt padja, így elég korán elvéreztek. Grat. a csapatnak, Szép volt fiúk!!!
Varga Tamás írta: Szöszi tényleg jó volt. a szombathelyi B-közép pedig hülye tuskó volt. Mondtam is a mellettem ülő haveromnak, hogy ocsmány ez az egész. Elment, eltolta, kimaradt a jóból. Én nem haragszom rá, sok sikert neki a pályán!
Valahogy ezzel én is így voltam. Szöszi a Kecskemét egyik kimagasló tagja, eléggé beleépült a csapatba. De nem értettem miért kellett ennyire mocskolni, szegényt kezdtem sajnálni, mert amit kapott. :? Azt sem igazán értem miért nem lehetne néha Ocittit kicsit biztatni, látni rajta hogy megszakad a pályán annyira akar, néha jól jönne egy kis szurkolás neki is, de egyből anyázás van ha valaki kimeri ejteni a nehéz.. :? Nah de mi beszélhetünk itt, de az biztos ha Váradi jön, az még nagyobb adagot fog kapni, azt még talán megértem.

CSAK A FALCO!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.11.15. 10:38:18

Varga Tamás írta: Hali!
Te voltál?
Igazán szólhattál volna meccs előtt, hogy eljössz Szombathelyre, beszélgethettünk volna. Haragszom Rád... :wink:
Hogyne hallottam volna. :lol: Még a siket is felfigyelt volna rá.
Szöszi tényleg jó volt. a szombathelyi B-közép pedig hülye tuskó volt. Mondtam is a mellettem ülő haveromnak, hogy ocsmány ez az egész. Elment, eltolta, kimaradt a jóból. Én nem haragszom rá, sok sikert neki a pályán!
Csiricset nem ti tettétek naggyá, ő magától nagy. A tavalyi szezon 2. legjobb FALCO-játékosa az én szememben. Arnas Kazlauskas után. Ha elkapja a fonalat, nincs aki megállítsa, senki.
Szia!
Az elmúlt 5 évben minden Falco-Univeren ott voltam és - remélhetőleg - leszek is.
Tudom, hogy Csirics remek játékos! Csak vasárnap minden játékosotoknak könnyű dolga volt, mert a mieink kb. 5 percet védekeztek a 40-ből... :(
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.13. 19:10:59

redmiller írta:
Varga Tamás írta:FALCO - Kecskemét 112-89.

Magabiztos győzelem, közepes játékkal, és kritikán aluli játékvezetéssel. Szégyen, amit ezek művelnek.
Kálmán, Csirics, Perincsics és Horváth Zoli megint kitett magáért.
Viszont, azt nem értem, hogy a Kecskemétbe minek négy idegenlégiós, mikor együttesen 25 pontot dobtak. A pirosak legjobbja Szabó Zsolti és Tóth Péter voltak. Ez a Tóth gyerek különösen szimpatikus nekem, ha így folytatja, jó játékos lesz belőle. Nagyon jó keze van, jók a betörései, mindenhonnan jól dob. Ügyes, na!
Majd Red, ha erre jársz, várom a reakciódat. :wink:
Játékvezetés semmivel sem volt rosszabb, mint máskor...
A védekezésünk nagy nulla volt! Vasárnap bárki szórt volna nekünk egy százast.... Haynes, Klaiber, Simpson betli, totális.... Dale jól küzdött, Szöszi egyre jobb, Tóth szépen fejlődik.
Pár játékosotokkal szezoncsúcsot dobattunk... Kálmán bedobta a lehetőségeit. Pernicsics jó játékos, Csiricset naggyá tettük...
Remélem azért a dobolásom hallottad. :P
Hali!
Te voltál?
Igazán szólhattál volna meccs előtt, hogy eljössz Szombathelyre, beszélgethettünk volna. Haragszom Rád... :wink:
Hogyne hallottam volna. :lol: Még a siket is felfigyelt volna rá.
Szöszi tényleg jó volt. a szombathelyi B-közép pedig hülye tuskó volt. Mondtam is a mellettem ülő haveromnak, hogy ocsmány ez az egész. Elment, eltolta, kimaradt a jóból. Én nem haragszom rá, sok sikert neki a pályán!
Csiricset nem ti tettétek naggyá, ő magától nagy. A tavalyi szezon 2. legjobb FALCO-játékosa az én szememben. Arnas Kazlauskas után. Ha elkapja a fonalat, nincs aki megállítsa, senki.
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.13. 16:00:54

redmiller írta:Gaál gyerek nagyon jó kis spiler lesz! Tetszett vasárnap Fehérváron és szerdán Szolnokon is. Az utóbbi meccsen Cziczás játszott nagyot. Nélküle az első félidőben nem vezetett volna a Szolnok. Második félidőre aztán Coleman is összekapta magát. Annak a Jabal nevű centernek meg tetszik a játéka.
Gaál szerintem is jól tolja, ráadásul tényleg mindent belead. :) Sajnos tegnap nem tudtam kimenni, de ezek szerint a Dombóvár nagyon rossz napot fogott ki, nem gondolnám, hogy ennyivel jobbak vagyunk, gondoljunk csak a vasárnapi meccsre, bár azt is hozzá kell tenni, hogy ez a meccs most itthon volt. Cziczás tényleg extra lehetett, Basit játéka elég darabos, támadásból jeles, de a védekezése...

Meglátjuk, mindenesetre itthon mindig mi leszünk az esélyesek, akárkivel is játszunk, idegenben meg... hagyjuk. :)
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.11.13. 15:52:28

kovinho írta:
Messa írta:Albacomp - Szolnoki Olaj KK 104-74
(28-15, 23-15, 33-27, 20-17)
Csúnya meccs volt, közünk nem volt az Albacomphoz, a Coleman - ahogyan Sopronban - most is eldobott mindent, ami a kezei közé került, mindig csak a 3-asokat erőltetjük, amik nem mennek, betörés nincs, kb. 10 turnover (ha nem több) volt a meccsen, ebből természetesen mind-mind Alba kosár lett. Basitot megfogták teljesen, köze nem volt a meccshez.

Védekezés is marha gyenge volt, a Bell meg beteg. 10 méterről, földről is bedobta volna ezen a meccsen, egyszerűen minden bement neki.

Egyetlen pozitívum, - már megint - a fiatalok. Gaál, Harazin, Cseh Gyuri.

Még a szurkolókat sajnáltam, mert tényleg kitettek a csapatért, szurkoltak a végsőkig, elmentek Fehérvárra, leordították őket, és így hálálják meg a játékosok. Nem igazán érdemli meg ez a szurkertábor ezt a (jelenlegi) csapatot.
Gaál gyerek nagyon jó kis spiler lesz! Tetszett vasárnap Fehérváron és szerdán Szolnokon is. Az utóbbi meccsen Cziczás játszott nagyot. Nélküle az első félidőben nem vezetett volna a Szolnok. Második félidőre aztán Coleman is összekapta magát. Annak a Jabal nevű centernek meg tetszik a játéka.
By red
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.11.13. 15:49:31

Varga Tamás írta:FALCO - Kecskemét 112-89.

Magabiztos győzelem, közepes játékkal, és kritikán aluli játékvezetéssel. Szégyen, amit ezek művelnek.
Viszont, azt nem értem, hogy a Kecskemétbe minek négy idegenlégiós, mikor együttesen 25 pontot dobtak. A pirosak legjobbja Szabó Zsolti és Tóth Péter voltak. Ez a Tóth gyerek különösen szimpatikus nekem, ha így folytatja, jó játékos lesz belőle. Nagyon jó keze van, jók a betörései, mindenhonnan jól dob. Ügyes, na!
Játékvezetés semmivel sem volt rosszabb, mint máskor...
A védekezésünk nagy nulla volt! Vasárnap bárki szórt volna nekünk egy százast.... Haynes, Klaiber, Simpson betli, totális.... Dale jól küzdött, Szöszi egyre jobb, Tóth szépen fejlődik.
Pár játékosotokkal szezoncsúcsot dobattunk... Kálmán bedobta a lehetőségeit. Pernicsics jó játékos, Csiricset naggyá tettük...
Remélem azért a dobolásom hallottad. :P
By red
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.09. 20:28:57

Messa írta:Albacomp - Szolnoki Olaj KK 104-74
Csúnya meccs volt, közünk nem volt az Albacomphoz, a Coleman - ahogyan Sopronban - most is eldobott mindent, ami a kezei közé került, mindig csak a 3-asokat erőltetjük, amik nem mennek, betörés nincs, kb. 10 turnover (ha nem több) volt a meccsen, ebből természetesen mind-mind Alba kosár lett. Basitot megfogták teljesen, köze nem volt a meccshez.

Védekezés is marha gyenge volt, a Bell meg beteg. 10 méterről, földről is bedobta volna ezen a meccsen, egyszerűen minden bement neki.

Egyetlen pozitívum, - már megint - a fiatalok. Gaál, Harazin, Cseh Gyuri.

Még a szurkolókat sajnáltam, mert tényleg kitettek a csapatért, szurkoltak a végsőkig, elmentek Fehérvárra, leordították őket, és így hálálják meg a játékosok. Nem igazán érdemli meg ez a szurkertábor ezt a (jelenlegi) csapatot.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.09. 20:10:36

FALCO - Kecskemét 112-89.

Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.09. 17:59:31

Albacomp - Szolnoki Olaj KK 104-74

Székesfehérvár, 2300 néző

Játékvezetők: Dr. Páli, Szabó, Domokos

Albacomp: Simon 10/3, Hanga 9/3, Bell 35/18, Morrison 7, Radovic 11/3 Cs: Soós 16/6, Dávid 6, Góbi 4, Madár, Antal 2, Keller 4

Szolnok: Cziczás 3/3, Basit 5, Coleman 18/6, Taylor 18/6, Jurkunas 5/3 Cs: Cseh 2, Gaál 12/3, Tóth.

Szép volt fiúk. 8)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.27. 10:14:14

redmiller írta:
kovinho írta:2. fordulóban váratlan csúnya vereség Sopronban... :roll:

Nem értek én már semmit. :D
Inkább - minden rosszindulat nélkül -az első győzelmetek volt meglepetés... Sopronból idén baromi nehéz lesz elhozni a pontokat...
Mi - sajnos - egy jó, izgalmas, szoros meccsen buktunk az Alba ellen. Bár - mondjuk - a győzelmünk meglepetés lett volna...
Azért elég merész terveket szövögetett a ZTE azzal, hogy majd a dobogó a cél.
Kicsit lelomboztuk őket. Egyébiránt a Tiszaligetben továbbra is marha nehéz lesz nyerni. Gondolom ezt is tudod.

A tegnapi meccsen a légiósok nagyon gyengék voltak, a fiatalok hozták fel valamennyire az eredményt.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.10.26. 23:45:55

kovinho írta:2. fordulóban váratlan csúnya vereség Sopronban... :roll:

Inkább - minden rosszindulat nélkül -az első győzelmetek volt meglepetés... Sopronból idén baromi nehéz lesz elhozni a pontokat...
Mi - sajnos - egy jó, izgalmas, szoros meccsen buktunk az Alba ellen. Bár - mondjuk - a győzelmünk meglepetés lett volna...
By red
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.26. 19:32:27

2. fordulóban váratlan csúnya vereség Sopronban... :roll:

Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.10.23. 21:48:36

Jó kis meccs volt a miénk is, bár első negyedbe minden eldőlt, csak a különbség volt kérdés mennyi lesz a végén. Debrecen nagyon gyenge csapat, elég nehéz szezonjuk lesz, ha nem igazolnak egy jó képességű irányítót talán.
Nálunk Hudsont ma műtötték, Vrsaljko és Borszéki is sérült. :? Nem egy könnyű szezon kezdet lesz ez.
Számomra tegnapi meccsről Vida Máté teljesítménye volt kellemes csalódás, amit művelt a srác, engem meggyőzött. :) Perincic játéka nem tetszett, bár felkészülés alatt se, dobja a kosarakat, de egy szívós meccsen megfogják enni. :? Kíváncsi vagyok erre az esztendőre, de azért hiányozni fognak a "dream team" tagjai. :( :)

Amúgy Ocittit leigazoltuk, igaz még próbajátékon van. :)

Hajrá Falco!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.22. 20:15:30

Szolnoki Olaj KK - Zalakerámia ZTE KK 85-60 (15-18, 23-10, 23-22, 24-10) 8)

Eleje döcögős volt, nem nagyon állt össze a védelem, (volt 2-10 is asszem') utána viszont belelendültek a srácok, és a sok sérült ellenére is behúztuk a meccset, a végén viszonylag simán. De azért nem mindig volt így, +10 körül mozogtak az eredmények.

Az új centerünk - Basit - nagyon jól játszott, és ráadásul igazi showman. :)

Az első negyed kivételével nagyon jól játszottunk, mondom ezt úgy, hogy tényleg sok a sérültünk. Ez nagyon biztató, bár a Zete a végére teljesen kiengedett...

Hajrá Olaj :)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.10.22. 16:29:42

kovinho írta:Lassan indulok a csarnokba, mindjárt kezdődik a szezon.
Nem a legkönnyebb ellenféllel kezdünk, szóval igazi rangadó lesz. :)

Tamás, R&B, Shark, mentek meccsre? :)

HAJRÁ OLAJ!!
Hello Krisz!
Igen, én megyek!
Hogy ki játszik, nem tudom. Vrsaljko korábbról sérült, Hudsont ma műtötték. Izgalmas lesz a Debrecen ellen...
CSAK A FALCO!
Neked is jó szurkolást!
Kép
Válasz küldése