Hazai és nemzetközi kézilabda

Minden ami nem foci, de sport
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.24. 16:47:01

palickat kellene elhozni az aalborgból. ugye tavaly landin miatt 7-8 (?) év után kitették a kielből, 29 éves bőven jó lenne 4-5 évre....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2016.03.24. 16:26:57

olvastam én is hogy Piotr nem kell, sajnos JCP-nek az egyetlen hibapontja, hogy a spanok mellett kitart, még ha nem is támasztja alá semmi, mint jelen esetben Sierránál! Wisu talál magának jó csapatot(remélem bl indulót) s megmutathatja hogy ha folyamat játékban van, simán levédi a Jelenlegi poszttársát! Ő még fiatal, s talán nem annyira kiegyensúlyozott, de ezt tapasztalat szerzéssel lehet lassan formálni! Bravúrkapus,a jobbik fajtából, így neki jó kis karrierje lehet...
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.24. 12:00:53

csababarca írta:Az csak pletyka volt és állítólag nem is sikerült megegyezni.

Legutolsó infók szerint Sierra fog hosszabbítani, Pastornak a lengyel nem kell.
Mondjuk én eleve Robledoval próbálnék megegyezni, ő kb a legjobbja a Szegednek.
ő is csak azóta jó amióta kiderült h nem kell.. el is kezdett tekerni ész nélkül....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.24. 11:41:34

Az csak pletyka volt és állítólag nem is sikerült megegyezni.

Legutolsó infók szerint Sierra fog hosszabbítani, Pastornak a lengyel nem kell.
Mondjuk én eleve Robledoval próbálnék megegyezni, ő kb a legjobbja a Szegednek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.24. 11:22:00

de amugy az most komoly h saricot hozzák a helyére? megint hoznak egy olyan 38 éves palit, aki halálra nyerte magát barcelonában, biztos sok motivációja lesz...
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2016.03.24. 08:31:13

Nem tudom miért vagytok meglepődve, sierra csaka pénzt viszi szegeden, van neki 1-2 kiemelkedő teljesítménye, de az édes kevés egy Szeged szintű klubnál! KUTYAÜTŐ!
sajnos Wisu kárára! Ő már nálunk hatalmas volt! Emlékszem Patrail fejére amikor sorra védte a ziccereit, átlövéseit, Andreu csapkodására, és a Hannover edzőjére, aki széttárta a karját Wisu bravúrjai láttán!(EHF cup) Szép idők voltak! Elment szegedre padozni... Kár!
Blazevic, Sierra is lehetne leves, sőt még Vranjes is! Utóbbi csak az erejéből él, esze nem sok van a játékhoz! Sokkal jobb játékosokat tudna igazolni a Pick!
Viszont, ha jövőre is összekerülnek, akkor Tisza-partiakat már nem kell félteni, szerintem minimum egyenlő esélyekkel fognak indulni egy esetleges párharcban! Most sem kellett volna sok!
Ebből megint csak tanulni kell, s jövőre lehet javítani!

Közben kijelölték a Magyar keretet! Nem tűnik rossznak! remélem sikeresen vesszük az akadályokat! :)
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.23. 21:05:41

Érthetetlen kiesés. Saját magunkat vertük meg ismételten, ezt a Kielt ki kellett volna ejteni, nem nagy eresztés már ez a csapat.
Landin meg a világ legjobb kapusa ez tény. De sokszor csak fadarabként állt, és belevágták a labdát, mozdulnia nem kellett. A legjobb az volt mikor a vége felé talán Blazevic mellédobta, ott a dán konkrétan kiugrott a kapuból...és még így se sikerült az üresbe betenni. :mrgreen:

Bosszantó, gyűlölöm a Kielt, és bár Veszprémnek drukkolok alapvetően, ez végre egy szimpatikus szegedi brigád, és tovább kellett volna menniük. Franc essen bele, nagyon mérges vagyok :evil:

De majd a barca kiejti ezeket, Vujint meg remélem Morros kettétöri.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Alfa
Entrenador del Barça

2016.03.23. 20:27:20

Így kiesni..... #-o

Összességében le a kalappal a Szeged előtt mert egy nála erősebb ellenfél ellen sikerült madjnem továbbjutni. Viszont azt , hogy ez nem sikerült az csak is rajtuk múlott. Hiába a világ legjobb kapusa Landin ennyi ziccert még ellene se lehet kihagyni. Wyszomirski nagyon jól szállt be és kb ő tartotta meccsbe az 50. percig a csapatot. Ancsin és Sierra viszont elképesztően gyenge volt főleg a vasárnapi teljesítményük után.

Sajnálom a Szegedet mert simán verhető volt ez a Kiel hiába rendelkezik jobb játékosállománnyal. Maradtak a hazai megmérettetések ahol meg kell próbálniuk megszorongatni a Veszprémet. Szimpatikus csapat úgyhogy remélem , hogy legalább az egyik döntőben sikerül nyerniük.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.23. 20:13:55

teljesen elfelejtettem h meccs van... ki volt az a hülye aki kitalálta a szerdai bl meccset?

első 20 perc kimaradt így... a 2. fi-ben wisu tartott minket, aztán ahogy azt vártam, jöttek a bombac féle elbohóckodott hetesek, meg az utolsó 10 percre az összeomlás.

a barca félgőzzel is megcsapja őket oda-vissza...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.03.23. 20:03:03

Megverettük magunkat, tipikus magyar kiesés.
Ilyen hetes és ziccer százalékkal talán én is végeztem volna kis túlzással. =D>
Castiel
Capitá del Barça

2016.03.21. 15:52:33

felkiáltó jelekre gondolsz? :mrgreen: Bocsi de sajna ezt most nem vettem ki egyértelműen, mire gondoltál :oops: :mrgreen:
Ha arra akkor ez egy "beidegződés" nem mondom hogy nem tud elgurulni a gyógyszerem, de általában nyugodt vagyok. :D
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.03.21. 14:37:43

Castiel írta:Sajnos a tegnapi Szegedi bravúrt nem láttam, mert kint voltam a Tatabánya elleni meccsünkön!
De hát lehet nem is olyan nagy baj ez a gyors visszavágó hiszen azért a zebrák le vannak amortizálódva erőben is, és fejben is, a bundás más kávéház (skala mester után szabadon :mrgreen: )ez lehet a pick sansza! Na meg hogy a tegnapinál is jobban teljesítsenek! Jövőre még erősebb lesz a tiszaparti csapat, és ha végre nem cserélődik le megint fél keret, 2 év múlva simán elkapják a Veszprémet! Sőt ki merem jelenteni, hogy át is veszik a stafétabotot, s átveszik Mo első számú csapatának a szerepét! Veszprém senkit nem igazolt mindenkivel csak hosszabbított. Mondjuk az összeszokottság előnyük lesz mindenképp!
Ahogy korábban is említettem, ott elérték a financiális határokat! A keret építésből egyértelműen ez látszik!

A mi meccsünkről! A Tatabánya simán nyert, és abszolút megérdemelten! volt hogy 8al is mentek!
sajnos igazi tét meccsen nincs csapatunk! Füred ellen ue volt! Kupában éles meccsen aláztak minket, 3 nap múlva, "tétnélküli" alapszakaszbeli meccsen pedig 7el vertük őket! Szeged ellen jó játékkal csak 2el kaptunk ki, hogy hogy nem ott is tét nélküli meccsen!
A Bányász erősödni fog jövőre, füredről nem tudok semmit, de mi gyengülni fogunk... :cry:
Miért ordibálsz mindenkivel? :( :mrgreen:

Amúgy adom, szerintem is inkább a Szeged lesz az erősebb, 2-3 éven belül.
Castiel
Capitá del Barça

2016.03.21. 07:08:35

Sajnos a tegnapi Szegedi bravúrt nem láttam, mert kint voltam a Tatabánya elleni meccsünkön!
De hát lehet nem is olyan nagy baj ez a gyors visszavágó hiszen azért a zebrák le vannak amortizálódva erőben is, és fejben is, a bundás más kávéház (skala mester után szabadon :mrgreen: )ez lehet a pick sansza! Na meg hogy a tegnapinál is jobban teljesítsenek! Jövőre még erősebb lesz a tiszaparti csapat, és ha végre nem cserélődik le megint fél keret, 2 év múlva simán elkapják a Veszprémet! Sőt ki merem jelenteni, hogy át is veszik a stafétabotot, s átveszik Mo első számú csapatának a szerepét! Veszprém senkit nem igazolt mindenkivel csak hosszabbított. Mondjuk az összeszokottság előnyük lesz mindenképp!
Ahogy korábban is említettem, ott elérték a financiális határokat! A keret építésből egyértelműen ez látszik!

A mi meccsünkről! A Tatabánya simán nyert, és abszolút megérdemelten! volt hogy 8al is mentek!
sajnos igazi tét meccsen nincs csapatunk! Füred ellen ue volt! Kupában éles meccsen aláztak minket, 3 nap múlva, "tétnélküli" alapszakaszbeli meccsen pedig 7el vertük őket! Szeged ellen jó játékkal csak 2el kaptunk ki, hogy hogy nem ott is tét nélküli meccsen!
A Bányász erősödni fog jövőre, füredről nem tudok semmit, de mi gyengülni fogunk... :cry:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.20. 22:51:16

veszprém lesz belőle, elég sanszos...
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.03.20. 21:37:39

visca el barca írta:amúgy gusztustalan dolog, de pl ancsin meg robledo is azóta hasít mint az állat, amióta közölték velük, hogy szevasz :?
Nem hiszem , hogy addig nem adtak volna bele mindent. Lehet dolgozik bennük némi dac , hogy most csak azért is megmutatom . Persze nyilván hajtanak , hogy egy jobb csapat szerződtesse őket , de ez teljesen természetes.

Egyébként lehet tudni , hogy Ancsin hol folytatja ? Ha jól emlékszem a Veszprémet pletykálták.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.20. 21:34:59

visca el barca írta:amúgy gusztustalan dolog, de pl ancsin meg robledo is azóta hasít mint az állat, amióta közölték velük, hogy szevasz :?
Van ilyen, Bombac meg azóta gyengébb (szerintem az),mióta fixálva van a lengyel szerződése.
Robledo még úgy hallottam kérdéses.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.20. 21:27:14

amúgy gusztustalan dolog, de pl ancsin meg robledo is azóta hasít mint az állat, amióta közölték velük, hogy szevasz :?
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.20. 20:20:28

Nagyon nagy volt, felülírta a szeged a 3 gólos előnyről szőtt álmaimat :mrgreen:
Még ha nem lenne ennyi rövidzárlatuk...meg hetesek...hajj, nehéz lesz ez szerdán, oda kell figyelni,és meglehet.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.03.20. 20:16:37

Mekkora meccs volt ez te jó ég :o . Óriásit játszott a Szeged le a kalappal előttük. Többször is volt némi rövidzárlat amikor a kiharcolt előnyt sikeresen leadták sőt hátrányt szereztek belőle , de a lényeg az az , hogy a végén sikerült kihozni +4-re a meccset. Sierra elképesztően jól védett , Ancsin is nagyon jó volt a bombáival nem nagyon tudott mit kezdeni Landin. Még így is nagyon nehéz lesz a szerdai visszavágó , de tanulva a tavalyi párharcból talán most sikerül megőrizni az előnyünket. Nagyon nehéz lesz , de sikerülhet.

Hajrá =D> .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.20. 20:09:37

mondtam én h +4 :D

jó kis meccs volt igazi hullámvasút, hol mi lőttünk 4-5-öt zsinórban, hol a kiel. nem tudom mennyire lesz az előny elég, majd meglátjuk, nagyon szorítok nekik szerdám fél héttől!
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.20. 19:33:05

visca el barca írta:szeged elég jól tolja, sierrat nem láttam még így védeni. ló lenne erre a szünetes +2 gólra a végéig rátenni még kettőt és akkor +4-ről van szerdán keresni valónk...

Ostobán játszik a szeged, és megint több perces gólcsend, kihagyott hetesek sorozatosan, ezek miatt nagyon nehéz a meccs.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.20. 19:17:11

szeged elég jól tolja, sierrat nem láttam még így védeni. ló lenne erre a szünetes +2 gólra a végéig rátenni még kettőt és akkor +4-ről van szerdán keresni valónk...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.03.18. 18:13:29

Alfa
Entrenador del Barça

2016.03.16. 17:32:59

Castiel írta:Nem fog, mert az ő megbízatása csak a selejtező párharc végéig szól!
Egyébként igaza van ebben! Majd a következő éra kell hogy a fiatalításról szóljon!
Abban egyetértünk , hogy nem egy selejtező előtt kell fiatalítani viszont egyszer majd kell és ez áldozatok nélkül nem fog menni. Teljesen természetes , hogy ilyenkor mindig döcög a gépezet ezt viszont be kell vállalni. Talant ott hibázott , hogy ezt egy olimpiai kvalifikációs tornán hajtotta végre. A következő vagy az utána levő világversenyt (amely nem dönt semmiről ) simán beáldoznám a fiatalítás érdekében.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Castiel
Capitá del Barça

2016.03.16. 17:15:32

Nem fog, mert az ő megbízatása csak a selejtező párharc végéig szól!
Egyébként igaza van ebben! Majd a következő éra kell hogy a fiatalításról szóljon!
Kép
Válasz küldése